|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.7.2007 11:23:09   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image Mami se je danes naspala in spočila!!!!user posted image user posted image user posted image Huraaaaaaaaaa!!!

Včeraj je Jure spal enkrat po 1,5 ure, pa dvakrat po 15 minut in to od 7ih zjutraj pa do 23.30, ko smo šli spat. Smo bili na pikniku in se mu je dogajalo sto na uro in je vriskal, se pogovarjal smejal, vse sam spal ne bi. In zato še sedaj spi! Zbudil se je v 12 urah sam trikrat za jest! Mami je bla pa tolk hepi in se je naspala... Sem bila pa res potrebna tega spanca!

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6001
18.7.2007 11:27:22   
skačica
saj res, tejčica, lepo praznujta obletnicouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6002
18.7.2007 11:41:52   
*sonchek*
Mene je pa zdajle skoraj kap - sem previjala Aneja in med blatom zagledam par nitk krvi! Sem takoj klicala zdravnico, ki me je malo pomirila - verjetno se je napenjal, pa je počila žilica (ker so bile nitke svetle), vročine nima, normalno je in se smeji. Če se bo pa spet pojavilo, pa se greva popoldne pokazat, drugače pa smo tako ali tako naročeni jutri zjutraj... Vglavnem še zdaj se tresem - mene bo po mojem kar kap, ko bo prvič zbolel... user posted image user posted image user posted image

jjasna - hura za spanec! user posted image

tejčica - čestitke za obletnico - lepo praznujta golobčka user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6003
18.7.2007 11:42:25   
Pikca
aja skačica, to sem še hotla napisat, mi smo z romerjem še kar zadovoljni, solidna opora za glavo, senčnik ni najbolj posrečen, nekako se mi zdi sosedov maxi cosi boljši, kaj pa vemuser posted image  Sicer pa tudi mi v avtu podložimo pod jajčko zvito deko, ker drugače preveč pokonci stoji.

uuu jjasna, user posted image za spanec!!! Pa smo se enkrat zamenjali, vsi tečnarijo, tvoj pa spiuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6004
18.7.2007 11:44:10   
Pikca
sonchek, pri nas je bilo tudi enkrat tako - par nitk krvi, pa se ni več ponovilo. mi je tudi rekla p., da je najbrž žilca počla.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6005
18.7.2007 11:51:04   
skačica
pikca, kaj če bi tudi mi to probali in dali pod nastavek odejouser posted image  Sem tako jezna na to jajco, da bi jo najraje čez okno zabrisalauser posted image

jjasna-user posted image user posted image user posted image vidiš tud vam je ratalo.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6006
18.7.2007 11:52:35   
Encijan
No, mi smo včeraj drugič odspali en del noči v svoji posteljici (Špelo mislim, ja), ampak sem jo spet hiter k sebi popokala v posteljo, ker me je leva dojka tolk bolela, pa zvečer ni hotela pit z nje, tako da je ponoči, pa še zjutraj pila kar iz iste (dojke), tako da je bilo zjutraj že čisto OK, zdaj moram pa sicer na desno pazit... Me je pa včeraj ornk zaskrbelo, ponavadi sem imela v tej dojki manj mleka, včeraj pa je bila večja od desne in zelo boleča, se mi je zdelo kot zamašen vod, občutek pa kot bi bil naval mleka (nisem ziher, kaj je dejansko bilo), sem si zvečer tuširala s kar se da vročo vodo, pa še vroče obkladke sem si naštimala, iztisnit pa si nisem mogla skoraj nič. Sem danes srečala patronažno in je rekla, da sem zaradi vročine verjetno precej več pila. Pa še res je! Odkar je tale vročina in res veliko pijem (saj ne pozabim kot sicer pogosto), imam več mleka, torej punce, pijmo, pijmo in še enkrat pijmo, da bo dovolj mlekca... Je rekla še to, da je zato večja možnost, da fašemo mastitis, tako da mal pazmo... Si bo treba dojke spraznit, če jih user posted image ne bodo.

Tinaaja, Špela tudi kdaj pade v tak začaran  krog (preveč lačna za spat, preveč zaspana za jest) in ponavadi pomaga, da jo s hojo in tihim petjem uspavam - seveda v pokončnem položaju na rami - pa odspi tam do pol ure, potem pa se zbudi in lepo mirno poje, tako kot ponoči, v polsnu in potem spi naprej. Ja, pa velikokrat neha jest, ker jo kakat, ampak zdaj tudi to že obvladava, malo potelovadiva, se pomasirava (sem poenostavila tisto od Naomi, tako da samo malo krožno okoli popka pomasirava, pa nogice na trebušček in že kaka, ali pa vsaj prdka, pa malo pavze z iztegnjenimi nogicami, pa ponoviva vajo, če je treba tudi 5-krat ali več - in je plenička hitro polna), potem se previjeva in jemo naprej, če je še lakota...

Ste pa ene dobre, da v takem ven hodite, midve sva bili danes spet bolj pozni, saj sva štartali šele ob 7:30, pa sva raje kar malo skrajšali sprehod, ker včeraj je bila mami pol preveč skurjena in se ji nič ni dalo - za danes bomo pa še videli, zaenkrat tudi razen RR-a nisem še skoraj nič naredila...

Evo, zdaj grem pa knjigo brat, pa za kosilo bom potem naredila kumare v omaki, upam da rata, tega nikoli nisem delala... Hja, k sem lih pr hrani... A pol vse dojilje jeste čebulo, pa česen pa to? Ne mi zamert, ker se ponavljam, ampak kar ne dojamem, da je tako. A pol bi tudi grško solato lahko jedla, pa krompirjevo itd...????
Pa še en link za tiste, ki hujšate po ločevalni dieti (3md), lani smo punce z enega drugega foruma zbrale nekaj sličic in receptov, morda kateri kaj prav pride, če ne sedaj, pa čez čas... (http://3mdobroki.moj-album.com/).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6007
18.7.2007 11:54:06   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

sonchek, pri nas je bilo tudi enkrat tako - par nitk krvi, pa se ni več ponovilo. mi je tudi rekla p., da je najbrž žilca počla.

Upam, da je res... user posted image Me je kar groza, če samo pomislim, da bi bilo lahko kaj drugega. Sicer pa sva se ravno podojila, pa še nekaj požirkov čajčka je spil, zdaj pa veselo čeblja in se kotali... Upam, da je bila res samo žilica...user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6008
18.7.2007 12:18:44   
draja
Sonchek brez panike. Nam se to dogaja ves čas, že od porodnišnice naprej. Najprej so zagnali celo paniko, zdaj pa že sama vem, da je to od napenjanja. Naša Živa redno faše drisko vsaj enkrat na 14 dni in takrat je vedno priosotna tudi kri. Mene kri ne skrbi več, skrbi samo še zakaj še vedno driska, kljub moji strogi dieti.

Skačica sem prej pozabla napisat da sem ful, ful, ful vesela, da si dobila kopalke. Meni je to tudi vedno en cel projekt, tko da si se mi prav smilila letos, ko si vse obletala pa brez uspeha. Glede pakiranja pa ne skrbi - mi smo pol preveč stvari s sabo vlekli, tko da ne bi bilo nič šlode, če bi kaj doma pozabiliuser posted image .

Tinaaja bogice vidve z Brinko. Držim pesti, da se mala umiri in boš lahko spet normalno zadihala.

Vročina pri nas pa Živa ni več tečna, je pa zato moj dragi kr neki. Jutri mora oddat en projekt in dela na polno dan in noč (je spal sam slabe tri urce ponoči) in je valjda čist živčen. In pol se 5 minut cedita med in mleko, naslednji trenutek pa ga ne smem vprašat niti kaj bi jedel za kosilouser posted image . Pa da ne omenim, da dela od doma, ker je - pazi zdej to - NA OČETOVSKEM DOPUSTUuser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6009
18.7.2007 12:23:39   
draja
Aja, sem vam včeraj pozabila povedat, da sem vas prebrala vse za nazaj, se pravi vseh 14 dni, ko smo bili na morju. Sam tolk da boste vedele kdo je vaša Number 1 fenica. Aja, Kati, tvojim postom sem se pa najbolj nasmejala. Faca si res. No, pa Naomi tud (da ne bo zamereuser posted image ).

Aja pa še to - če vas bo kdaj zaneslo v ITA po kakšne pamperske, vam odsvetujem Sole e luna pamperske, ker res niso ok. Meni jih je moja nona kupila in se mi prav smili zdaj, ko se ful sekira ker sem ji rekla, da niso tolk kul kot Sensitive. Te plenice namreč nimajo nobene elastike in nam vsakič ko se polula vse mimo pride, ker se jih ne da lepo naštimat. So sicer super do kože, ker imajo nek losijon iz aloe vere, samo drugače pa res niso ok.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6010
18.7.2007 12:30:26   
Pikca
drajauser posted image  to si si pa vzela cajta, že sproti je velik za bratuser posted image . Glede očetovskega dopusta brez komentarjauser posted image
Me pa neki zanima - kako veš, da ima Živa drisko, namreč pri našem mi še zdaj ni jasno ali ima drisko ali ne in če je blato v mejah normaleuser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6011
18.7.2007 12:33:12   
*sonchek*
No, naš mali je kakal še enkrat in ni bilo nič krvavih nitk!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6012
18.7.2007 12:40:57   
Gio
živijo!!

komaj komaj sem prebrala vse od včeraj user posted image . Hvala vsem za čestitke ob Elinem 4. mesecu. In čestitke Maksu, ki danes praznuje!!!

eno user posted image za Lino.

draja..
pozdravljena nazaj z dopusta!!

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6013
18.7.2007 13:01:12   
tinaaja
hvala za tolazbo punce. skratka, sem jo pol stisnila k sebi (najprej sem sebe skulirala), pa se ji smejckala in se je se ona zacela smejckat. in jo dam v lupinco in sva picili na obisk. je zaspala v avtu user posted image - ponavadi se zacne po ene 10min oglasat, ce ne jokat. Je bila skoraj cel obisk pridna, zelo na kratko je malo zizala, pol spet ven padla user posted image - kot da ji nekaj ni vsec in pol spet OK. Na poti domov sva se ustavili v galriji grad, da sem kupila tortice za fortcka, ki danes uradno stopi v svoje 31 leto zivljenja.user posted image in zdaj se je sele zbudila - je v lupinici. ma vroce ji skoraj en mroe bit ob klimi, mi imamo skot na minimumu, se sploh ne cuti, da piha, le shlajeno je.

zunaj pa je ... obup.. v avtu mi je kazalo 36°, klimo sem imela skor na ful pa je bilo nekako znasno, dalec od hladnega.

sirena

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6014
18.7.2007 13:09:36   
Naomi
no, da se mal pocrklam tle na RR k se mi krivica dela k moram DELAT user posted image user posted image ...ampak nimam kej...ce nocm da me zaprejo z bratom skp user posted image ...je treba ene dokumente prpravt pa cele drame..pa se en razpis pa oh in sploh...ljubim razpise in razpisno dokumentacijo urejatuser posted image ...ampak za ljubi kruhekuser posted image ...
...no tole bom cist, cist potih rekla..nas Svitek je pridn ibr...skoz isto...ne opazi tele vrocine al pa jo dobr prenasa...pa skoz neki okol kolovratva...zdej panca gor pr babi...je isto kukr skoz..tko da...nobene panike...bo pa ze skor smejalne gubice dobuuser posted image user posted image ...a sem se mal pohvalla...------->...ju3 nas verjetno caka urnebes kar se njega tice...k sem ga tko pohvalla...sam ce je pa resuser posted image
...no tecke tamale umirte se, pa ne tesze mamicam...sej bo...hrano maste...zrak tudi...mamico tudi...se ockati pridejo...pa bo veselje popolno..dost tezenjauser posted image user posted image
papa

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6015
18.7.2007 13:09:55   
tejčica
Z malim sva prisopihala s sprehoda ob pol enajstih, pa sva bila že kar pozna, ker zunaj je noro!!! Res da sva šla ven šele malo po deveti, ampak prej pri nas skoraj ne gre. Mali vstaja tam enkrat 8.30 -9.00, meni pa to kar paše, da imam jaz zjutraj nekaj časa samo zase.

Klima - ja, mi zaenkrat zdržimo čez noč brez. Mi pa tudi čez dan ne paše da je cel dan prižgana, ker me začne boleti glava. Za malega vem da klima ni najboljša, ampak raje to, kot pa da se notri kuhava na 30 in več. Sploh med kuhanjem. user posted image

Tinaaja, upam da je Brina že kaj bolj razpoložena in pridno papca.

Malecka_mateja, Tjaša je pa prav fest pupa s temi merami.user posted image  Pa pridna tudi, da takole prespi cepljenje.

Hojica - ne vem a ja a ne. Za Tajo sem jo imela, vendar notri ni bila vsega skupaj pol urce. Mnenja če je primerna so si pa tudi ful različna (tako kot za vse!). Pol pa vedi kako in kaj.

Žabika, uživajte v KG in upam da se na 32° shladite.user posted image  Verjamem da je v primerjavi z Lj to kar kulturna temperatura, pa vsaj v naravi si.

Slumpo, jaz Vidu dajem Hippov komarčkov čaj ali pa kar prekuhano vodo. Je mal muhast in mu enkrat paše eno enkrat drugo, včasih pa nič. Pol pa vedi kdaj kaj.user posted image  Anej je pa cukerček na sliki.user posted image

Skačica, user posted image  za kopalke, pa seveda user posted image  za zaspanko Izo.

Pikca, dobro opravite na tehtanju.user posted image
Jjasna, koooončnooo si se tudi ti naspala. user posted image user posted image user posted image  za Jureta, pa naj mu spanje pride v navado.

*sonchek*, najbrž so bili tisti sledovi krvi res od napenjanja, so nekatere že pisale o tem. Da je bil pa to šok, pa čisto verjamem.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6016
18.7.2007 13:11:59   
Encijan
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

drajauser posted image   Me pa neki zanima - kako veš, da ima Živa drisko, namreč pri našem mi še zdaj ni jasno ali ima drisko ali ne in če je blato v mejah normaleuser posted image

Tole tudi meni ni še jasno. Pojma nimam, moj pravi, da ima Špela skoz drisko, ker je kakec tekoč; pediater me je pa tudi zmedel enkrat, ko je rekel, da ko je driska, kar špricne ven, če imaš dojenčka odvitega (pri nas se ja takrat to redno dogajalo, še vedno normalno. Ma, enkrat bomo tudi to vzeli. A drisko spremljajo še drugi simptomi?

Sonchek, si si oddahnila kaj?

< Sporočilo je popravil Encijan -- 18.7.2007 13:23:08 >

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6017
18.7.2007 13:14:52   
amy26
sezam, napotnico sem tudi jaz poslala, naročena sem pa bila v roku treh tednov, zelo hitro, ker sem pričakovala da se bo čakalo vsaj 1,5 meseca 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6018
18.7.2007 13:22:10   
slumpo
ekola naš je bil ativen eno uro..zdej sem ga pa v poslo dala pa se zdraven ulegla in je že zaspal...ampak je pa scrklanček...namreč meni vroče, njemu vroče ampak on se kot polhek stisne k meni in zasmrca...ma tok ga mam rada...

ejla punce...sam eno mogoče trapasto vprašanje...a ste ve kaj lubosumne na svoje pikice ko so v naročju drugih...namr4eč opazila sem da mi je bed če ga kdo drug ljubkuje...in sem tok vesela ko ko me zagleda mu oci kar zasijejo in že steguje rokuce proti meni in se mi smeeje...ja seveda saj sem zanjga no.1
no edino na atija njegovega nisem ljubosumna...je najlepše za vikend ko podaljšamo posteljčkanje in se pestvamo v posli...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6019
18.7.2007 13:25:39   
tejčica
Spet mi je ratal post odposlat preden sem končala...user posted image  Gremo naprej.

Encijan, user posted image  za Špelo, da se pridno navaja spanja v svoji posteljici in se bosta ati in mami bolj spočila, pa seveda tudi pocrkljala.user posted image

Draja, glede očetovskega sem bila pa jaz na istem. Moj je koristil očetovskega takoj ko sva z Vidom prišla iz porodnišnice, je pa ves čas pisal diplomo. Da pa je imel mir, je bil čez dan pri njegovih.user posted image  Še dobro da je bila prvih 10 dni mami pri meni. Pa user posted image  da se ti je res dal vse za 14 dni nazaj brat. Maš preveč pridnega otročka da ti to znese.user posted image

*sonchek*, user posted image  za drekec brez krvavih nitk.user posted image

Tinaaja, super da se je Brina umirila. Pa čestitke tvojemu za rd.

Naomi, čist preveč priden je Svit.user posted image Kaj v vozičku se še kaj pritožuje?

Ekola, uspela prebrat vse.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6020
18.7.2007 13:27:21   
Anonimen
*sonchek* - No, sam da v drugo ni bilo krvi, pa je OK. Ti pa verjamem, da te je kap, ko si pogledala v pleničko. Mi imamo tudi jutri P in prvo cepljenje, ampak popoldne. Upam, da mu ne bo hudega. Moj mlajši brat je dobil po prvem cepljenju reakcijo in lahko bi tud umrl, če moja mami ne bi bila tako tečna. Potem so ga pa z rešilcem peljali v bolnico, kjer je bil 2 tedna...user posted image

hojica
- moj je odločno proti... no, sej ej bil tudi proti dudi, pa jo je Jure dobil že v porodnišnici... Mu je pa njegova teta rekla, da kako misli, da je pa on zrastu gor. V hojico so jih dal, da je bil vsaj en čas mir, ko so dirkali z njo. user posted image

No, Jure pa spet spi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6021
18.7.2007 13:28:27   
tinaaja
A pol vse dojilje jeste čebulo, pa česen pa to?

ja, surovo, prazeno,... vecinokrat v kaksni omaki, ze od zacetka.

sonchek - drzim pesti, da bo vse ok, ma itak, da bo user posted image

brina je back - se smeji in na veliko ziza user posted image oci pa naju pelje na kosilo ob 2 user posted image user posted image user posted image user posted image

kopalke - sem vceraj probala svoje lanske user posted image user posted image user posted image user posted image to je bilo smeha... burleska, ker josk sploh spravim ne not.. spidnjega dela pa raje nisem probavala user posted image user posted image

pampers sensitive so res zakon, pa ena je zadnic sprasevala - dobijo se samo v IT. upam, da mi jih mami se prinese, ker je na dopustu v It

draja - upam, da pop z Zivo dobita ocija vsaj za kaksno uro samo zase

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 6022
18.7.2007 13:28:54   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

ejla punce...sam eno mogoče trapasto vprašanje...a ste ve kaj lubosumne na svoje pikice ko so v naročju drugih...namr4eč opazila sem da mi je bed če ga kdo drug ljubkuje...in sem tok vesela ko ko me zagleda mu oci kar zasijejo in že steguje rokuce proti meni in se mi smeeje...ja seveda saj sem zanjga no.1
no edino na atija njegovega nisem ljubosumna...je najlepše za vikend ko podaljšamo posteljčkanje in se pestvamo v posli...

Ljubosumna ne, se mi pa topi srček, ko me išče s pogledom in se mi potem takoooo lepo nasmeje.user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6023
18.7.2007 13:32:50   
tinaaja
a ste ve kaj lubosumne na svoje pikice ko so v naročju drugih...

ne, men prou pase, ce je pri komu v narocju. sj jo gledam in debatirava. mi je 8 ur sami z njo dovolj user posted image sem pa mislila, ko sem bila noseca, da je ne bom nobenemu dala.

jjasna, bravo za spanec, pase a ne

hojica - ziher ne

ufff koja sraca je bla zdaj.. sibam

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6024
18.7.2007 13:35:36   
cv105
Punce, hvala za čestitke. Šiba cajt 100/uro in so že 4 meseci okoli.

Jaz sem bila že v enem šopingu, mali pa pri moji mami. Ga moram pohvalit; včeraj popoldne je jedel ob 15h, potem do 22h nič, ko je spil 180ml in spal CELO NOČ user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem od štirih naprej hodila gledat, kaj mu je, ker je kar spal!!!

Torej: formula za spanje = poln želodček. Kar je pri našem Maksu doseči težje kot v rudniku delatuser posted image .

tinaaja: ima dečva pač danes slab dan; vroče ji je in zato ne more jest in je sitkana. Jaz si Maksove sitne dneve tako razlagam, da tudi jaz nisem vedno dobre volje. Je pa naporno za živčke in psiho. Ena user posted image  za obe!

slumpo: ja, jaz sem ljubosumna; odvisno sicer kdo ga pestuje. Za ene prav ne maram, da ga mečkajo.

driska: meni je patronažka rekla, da je driska takrat, ko je kakec tekoč in penast, pa bolj redek (kot obarvana vodka) in se otrok pokaka ene 10x/dan. Sicer je pa to reklativno. V glavnem pit morajo otročki veliko.

jjasna: user posted image user posted image user posted image user posted image  za Jureta! Dečko na mestu!

skačica: user posted image  za kopalke. Jaz imam tudi nove od včeraj. ene pol ure sem stala v vrsti za kabino, potem se pa končno noter spravim in me je iz sosednje ene manijak stalno gledal. Malo sem mu grdo govorila, pa ni nehal. Pol sem se pa kar slekla. Kva me briga. Pa še vprašala sem ga, če sem ok. user posted image  Ko sem bla pri blagajni, sem pa rekla prodajalki, da imajo manijaka. pa pravi, da ve. Da je že od začetka razprodaj tam. Svašta.

naomi: a veš, kako je to...kdor ni drugače zadost priden, mora tut med porodniško delat user posted image user posted image  hecam se, sej veš...

sonchek: ena user posted image  za vas

draja: naš očetovski je tudi zgledal približno tako, kot vaš user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  239 240 [241] 242 243   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Spanje
Miška2006

Kako spite v času nosečnosti?

na levem boku (37%)

na desnem boku (13%)

na hrbtu (6%)

na trebuhu (3%)

se obračam kot vrtiljak (41%)

drugo (1%)

Število vseh glasov: 360

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!