Pikca
|
uhhh, naš mali je tud naporen te dni... tinaaja, smo kar na istem . podobno kot slumpo pravi, pri nas tudi pali petje ob nošenju, če je zelo razburjen in lačen, pa noče jest, pa se uleževa - pol pa zagrabi, poje in zaspi (včasih je treba zraven tudi pet). Joo, že vidim, da bo vsaj tok razvajen kot Živa tejčica, čestitke za obletnico in lepo praznujta skačica, za kopalke, pa super, da ti Iza tako lepo spi. Jaz sem tudi s tamalim danes malo vaje delala (se še nekaj spomnim od Žive), imam občutek, da je tudi malo trd, bom omenila pediatrinji, ker se mi zdi, da so ga na sistematskem bolj površno pogledali. sezam, a šele jeseni imaš datum , to najbrž pomeni do takrat dieto . punce, za predloge senčnatih placov z igrali, verjetno bomo šli za vikend na katerega od teh... sicer Živa navija za Kekčevo deželo, ampak imajo v soboto ogled ob 16h, pa bo najbrž tu mač vroče, čeprav je v gozdu . pa še z vozičkom se ne da it. danes ob 14h pa tehtanje... bi najraje prestavila zaradi vročine, po drugi strani pa me firbec matra, pa še ko ga reveža tko zvija, da vidim, če vsaj na teži ok pridobiva.
|