|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.7.2007 8:02:14   
malecka_mateja
dobro jutro!
ČESTITKE VSEM MINI SLAVLJENCEM še za nazaj!

če je pa tko vroče da je groza še za pisat mi niuser posted image user posted image !

smo meli v pon posvetovalnico in dobili v spanju pikeca ni bilo jokecauser posted image pridna je bila!težki smo 8.900 in veliki 67 cmuser posted image user posted image user posted image drugače je pa vse ok!
reakcije ni bilo malo ma otrdlino ampak obhlčadki pa bo zginlo!

e zanima nekaj če boste uporabljale hojico???mi se še nismo odločili čeprav jo mamo že doma samo še premišljujem mogoče sam za tkrat ko bom kuhala ali pospravljala drugače bo večina na tleh!????

no zdaj pa grem še malo poležat ker je tak vroče za nč!user posted image user posted image user posted image

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
18.7.2007 8:07:03   
amy26
Tejčica čestitke ob obletniciuser posted image user posted image user posted image

Tinaaja glede zizanja je bilo pri nas isto, pa se je v nekaj dneh popravilo tako da zdej kar rada je, prej pa kr neki jok

Skačica, mi imamo lupinico od Romerja, jaz sem z njo kar zadovoljna saj ima pri glavici trdo oporo tako da glava ne leta levo desno, pa lupinico sem kupila marca ko je bila v akciji, imam tudi od maxi cosi, vendar jo uporabljam doma in jo bom tudi kasneje kot stolček za uvajanje GH.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
18.7.2007 8:09:38   
draja
Čestitke Maks za 4. mesece!

Včeraj sem bila zvečer tolk zmatrana, da se mi ni dal niti na RR več kaj napisat. No, noč pa je bila spet podobna starim in smo spali od 20-ih do 6:30, s tem da je mala kar burno sanjala in večkrat zajokala v spanju ali pa se ful premetavala, ampak vse to je sprejemljivo.

Jaz danes žal ne pridem na srečanje, čeprav vas res že ful, ful pogrešam, sam z avtom brez klime, ki je povrh vsega še na soncu parkiran, ni za it nikamor. Moram bit odgovorna in lepo zdajle peš en sprehod udarit.

Nič, imejte se fajn, pa si tipkamo.

Aja Thaiss mene pa zanima, ko hodiš z Matio na plažo, a greš ti tud kaj v vodo - mislim kje pa pol Matio pustiš? Jaz se nisem upala niti 1 meter od vozička umaknit (imam namreč deformacijo, da moram biti seznanjena z vsakim kaznivim dejanjem,ki se zgodi pri nas ali po svetu in pol vedno vidim vse možne črne scenarijeuser posted image . Še sreča da sem se po diplomi premislila in nisem šla za tožilko, ker pol bi bla šele kriza).

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5978
18.7.2007 8:10:22   
erna14
jutro

tejcica-cestitke za obletnico
thaiss-joj kok ti zavidam barabaaaa si ker gres na plazo,jaz bi tudddddddddddddduser posted image user posted image
dajadada-vozicek je od 7 mesca naprej ma kr naklona bemu nism prej vidla tako da mi bomo mel se kar 3 mesce nasga old tajmerja
tinaaja-a si na lepotnem se
kati-  na brodu pod smarno goro gostilno kosir majo tud igrala pa se pod kostanjcki cicas pa oid ceste te loci ziva meja tako da je full lustn dol,razn ce bi se rade sprehalale

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
18.7.2007 8:11:51   
amy26
Malecka_mateja, lepe mere vaše Tjašeuser posted image user posted image user posted image

hojice ne bomo dosti prakticirali, malo pa sigurno že, jo pa imam doma še od Aleksa tako da nove ne bo treba kupovati.
Pa nam je hojica kar pomagala, ker Aleks se do 8-9 meseca sploh ni hotel z nogami dotikati tal, postavljali ga sicer nismo vendar vseeno skos jih je pokrčil, pol sem ga pa enkrat dala za foro v hojico in mu pokazala kako lahko skače z nogicami, no od takrat pa je končno dojel zakaj so nogice in jih veselo sam uporabljaluser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
18.7.2007 8:14:06   
draja
Tinaaja joj tega ti pa res ne zavidam. Upam da zrihtate. Mogoče so res vsi naši mulci in mulke od te vročine znervirani in pol si izmišljujejo razne nove fore.Probi vztrajat.

Tejčica čestitke za obletnico!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
18.7.2007 8:15:12   
amy26
čestitke Maks za 4.meseceuser posted image user posted image user posted image user posted image

zadnjič smo bili spet v Portorožu in prav tako tudi jaz nisem bila dosti v vodi, samo 2x v celem dnevu si pa ne predstavljam da bi bila sama na plaži saj Ele tudi ne bi upala kar pustiti v vozičku in iti v vodo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
18.7.2007 8:21:41   
erna14
o nism povedala kva sm vceri nardila moj je bil mal zivcen k je mel dan prej migreno in pol je bil se celuser posted image  in jaz sm hotla v btc pa se mu ni dal in pol je se neki tezil da bi rad pocival in jaz ok vzamem tamalga in greva na sprehod srecam tasco in njegovga brata k sta bla ravn z kuzkom odzun in gremo skup proti njihovemu domu in pol sva se z tasco pred blokom na klopco vsedle pod eno drevo pa se fino je pihljalo in valda sva se tok zaklepetale da me 3 ure ni bilo domov in me je dvakrat klicov kje sva da prideva dam in jaz valda vsa surlasta njemu naj kar pociva k je hotu in pol k sva ob 9 prsla domov je bil vs surlast pol mi pa dons rece da mu nc ne rabm kosila kuhat da ne bo jedu in jaz valda zakva ne pa prav naj grem kar unmu skuhat k sm bla z njim vcer,men se je kar nasmeh narisal na usta to je bilo prvic  od kar sva skupi 5LET DA JE bil on lubosumen in pol se valda k sm mu povedala da sm bla z njegovo mami mi je res priznal da se je full sekiral kje sva da ni men podobn da k je on doma da me 3 ure ni pa tko pa da se je mal ustrasu da on ne ve kaj midva dopoldne delava k njega ni(itak mu ves povem)skratka tok mi je bil srckan da k pride dam bo tazga cmoka dubuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
18.7.2007 8:28:03   
erna14
tinaaja-boga revca kdaj si jo pa nazadnje hranila pr nas je ponavadi tako ko ni lacen probaj jo mal v lezalnik dat al pa se mal igraj z njo da se dobr prebudi to pr nas ponavad pomaga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
18.7.2007 8:56:11   
K_a_t_i
A se men sam zdi, al dons nismo neč zmenene?

Erna, kaj mi bojo pa igrala user posted image  Drgač pa hvala za senčne predloge, jih bomo v bližnji prihodnosti šli pogledat...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
18.7.2007 9:37:46   
urla
Jest grem pogledat tisto brunarco Zadvor. Če bo kera kje v bližini naj pride na kufe.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5986
18.7.2007 9:40:56   
sezam
malička - po tem kar si napisala, so čist možno zobki

amy - mislilasem koliko časa si čakala, da si dobila datum za pregled. Sedaj naročajo šele za oktober, pa še to se ne moreš naročiti po telefonu, ampak jim moraš poslati napotnico in nato dobiš datum user posted image . Sem se pa naročila pri dr. Plevnik Vodušek in tam dobila datum 17.9. user posted image  Pa hvala za linke user posted image

skačica - user posted image user posted image  za kopalke. Pa boš lahko šla na morje user posted image

tejčica - čestitke za vajino ljubezen user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
18.7.2007 9:42:11   
K_a_t_i
Do kdaj pa boš tam (naš je lih zaspal pa ne vem za kok časa)? Pa ke to sploh je user posted image  Jst se iz unga zemljevida neč ne znajdem...
Dajadada, ti prideš?

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
18.7.2007 9:45:36   
Žabika
Mene danes ne bo, ker imava zdele razvojno, potem pa šibamo v KG, kjer je bilo včeraj samo 32 stopinj!
V Zadvoru je pa čist luštno, fina senca, pa postrežejo tudi. Za male škrate je čist zraven miz tudi igrišče. Aja, pa še kakšna ta gajstna mama gre lahko en krog po trim stezi.user posted image

Današnja noč je bila super; 12 ur spanja, z enim kratkim hranjenjem ob 5h. Sem čist spočita!

Obalke: kako ve to mislite "sem imela celo noč prižgano klimo"? Pri nas dela 24 ur.

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
18.7.2007 10:00:25   
slumpo
halooo

žabika...zakaj pa ve na razvojno?

men je vroče za znoret...malemu pa še bolj in je sitno razdražen, pol pa še od ihte tok krili z no0gami in rokami da je pa že čisto moker...kaj naj nardim? pol mu pa pojem da se umiri in zaspi...in sedaj spi ne vem pa za koliko časa...
danes ponoč je se je 5x hranil ...mislim da je bil žejen k norc...flašo če mu ponudim čaj al pa vodo ima pa sam za igrat..
user posted image
kere čaje dajate malčkom?

pri nas v medvodah je tudi en lep prostor v naravni senci...barček stan kjer imajo tudi palčkovo deželo in igrala...pa če kero zanese sem pa naj me kontaktira...

vsem malčkom čestitke za male svečke...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
18.7.2007 10:17:22   
erna14
cajcek-jaz dajam komarcka od hipa
kati-ja da se bos igrala

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5991
18.7.2007 10:18:05   
tinaaja
Obalke: kako ve to mislite "sem imela celo noč prižgano klimo"? Pri nas dela 24 ur.

pri nas tud skoz laufa...

mene danes tud ne bo, sem zmenjena, pa zgleda, da tud tja ne bova sli. brina je velika lumpa in mi hudo zivcke kravzlja.. dojit se skoraj noce, ce jo odlozim, sirena, ce je ne odlozim, sirena, skratka user posted image user posted image user posted image user posted image sem jo napokala v lupinco, toooo bi moral slisat, sem se jaz zraven tulila user posted image user posted image user posted image ma ne vem, kaj ji je, ampak jaz ze komaj cakam, da pride fotr dam, da mu jo uvalim user posted image damn, se 5 ur user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
18.7.2007 10:35:49   
slumpo
tinaaja ...mislim da ji je zelooo vroče in da je od te vročine utrujena...zaspat pa ne more ker je najberž lačna če ti noče jest...jest pa noče ker ji je spet vroče (pa smo okrog---začarani krog)...poleži jo v mrzel prostor jo umiri s petjem in pol bo mogoče jedla in ti zaspala...to je moja praksa, saj mamo podoben primer

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5993
18.7.2007 10:38:30   
slumpo
ja je pa še neki...v eni stari reviji sem prebrala da klime ne delujejo dobro na nase pikice ker je to umetna hlad ki je škodljiva predvsem za nosno sluznico...lahko jo pa boli glavsa ali pa ima načeto nosno sluznico...poznam kako je ker mam tudi jaz pa pri mojih letih težave s klimo....

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
18.7.2007 10:39:24   
skačica
dobro jutro!

Mi smo spali 10 ur, z enim dojenjem vmes ob 6.30user posted image user posted image . Pa sej ne morm verjet, da sem jaz tud to dočakala. Upam, da jo ne bo kaj zmedlo zdaj, ko gremo na dopust.

tinaaja- pri nas je tud tko včasih, da je sitna za znort. Največkrat takrat zavrača levo zizo, desna je pa ok. Pa nosit jo je treba, bog ne daj, da jo odliožiš. Ma, sej mine.
Jaz sem se odločila, da ostaneva doma, sem celo noč luftala, zdaj je solidna temp., ventilator laufa, skratka bo za prežvet. Pol pa gremo nabavljat za dopust, je treba pa čeprav se mi ne da.

sezam- ja, ne veš kok sem vesela. Imajo pa v tej trgovinci ni da ni za večje prsi- modrčke, kopalke, za nosečnice, ogromno modrčkov za dojenje, skratka dobiš vse. Če pa česa nimajo pa se res potrudijo, da dobavijo. Bom od sedaj naprej skoz tam kupovalauser posted image . sem si kupils še en nežno roza lep modrček za dojenje, da imam vsaj kakšnega spodobnega in ne sam tistih šotorovuser posted image .

Greva mal z Izo telovadit. Komaj čakam, da se moj vrne iz službe

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
18.7.2007 10:43:31   
slumpo
skačica ...o kateri trgovini pa ti to govoriš...jaz bi tudi kakšen soliden modrc

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5996
18.7.2007 10:43:50   
Dajadada
Mi smo do zdele spaliuser posted image . To se nama še ni zgodil. No sej med 7 in 8 sva bila zbujena, pol naju je pa zmanjkal. Vidim, da danes nič dobrega ne kaže s srečanjem. Jaz se vseeno zdele zrihtam in grem v brunarco, mogoče še ujamem Urlo.
Kati, a ti si že šla? Shit k nimam tvoje cifre. 

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
18.7.2007 10:45:32   
skačica
slumpo, verjetno ti je predaleč. Je trgovina Prestige v Mozirju. Men je dokaj blizu in mi ni panike.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
18.7.2007 11:13:24   
Pikca
uhhh, naš mali je tud naporen te dni...
tinaaja, smo kar na istemuser posted image . podobno kot slumpo pravi, pri nas tudi pali petje ob nošenju, če je zelo razburjen in lačen, pa noče jest, pa se uleževa - pol pa zagrabi, poje in zaspi (včasih je treba zraven tudi pet). Joo, že vidim, da bo vsaj tok razvajen kot Živauser posted image
tejčica, čestitke za obletnico in lepo praznujtauser posted image
skačica, user posted image za kopalke, pa super, da ti Iza tako lepo spi. Jaz sem tudi s tamalim danes malo vaje delala (se še nekaj spomnim od Žive), imam občutek, da je tudi malo trd, bom omenila pediatrinji, ker se mi zdi, da so ga na sistematskem bolj površno pogledali.
sezam, a šele jeseni imaš datumuser posted image , to najbrž pomeni do takrat dietouser posted image .
punce, user posted image za predloge senčnatih placov z igrali, verjetno bomo šli za vikend na katerega od teh... sicer Živa navija za Kekčevo deželo, ampak imajo v soboto ogled ob 16h, pa bo najbrž tu mač vroče, čeprav je v gozduuser posted image . pa še z vozičkom se ne da it.

danes ob 14h pa tehtanje... bi najraje prestavila zaradi vročine, po drugi strani pa me firbec matra, pa še ko ga reveža tko zvija, da vidim, če vsaj na teži ok pridobiva.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
18.7.2007 11:18:08   
skačica
evo, tinaaja, tud našo je prijela ta žlehtnauser posted image . Se kar dere in to na rokah, na zizi, na postelji, v jajčki, Bog ne daj, da jo dam na tla, da bi se igrale. Alarm, da te kapuser posted image . Po moje jih muči vročina, čeprav se mi zdi, da še nimamo prevroče.user posted image

Mene se loteva preddopustna živčnost, ker nimamo še nič pripravljeno. ..................No, me je zdej glih poklical moj in mi povedal plan kako se bova lotila, da bova vse uspela pošlihtat pred dopustiuser posted image . Je prov bad, da dela do konca, jaz pa sama s ta malo ne morem nič.

Se že spet dere. Letim

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Julija
TLF

Kako vam je všeč ime Julija?

zelo mi je všeč (25%)

mi je všeč (30%)

ne vem (5%)

nič posebnega (27%)

ni mi všeč (13%)

Število vseh glasov: 454

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!