|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
17.7.2007 19:14:34   
K_a_t_i
Kje je pa senca v Zajčji dobravi user posted image  Jst sem bla v soboto tam pa razen marel nisem vidla sence.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5951
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 19:21:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 5952
17.7.2007 19:29:21   
Naomi
kooooooook pa nakladate koze user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5953
17.7.2007 19:31:51   
K_a_t_i
Aja? A tam odzad je tud kej? Ja no, sej to je pa možen - k do tja se pa nam ni dal. Je mulc neki tečnaru, da je lačen pa še ohcet so mel in so ene domače na harmonko nažigal, tko da je blo treba slišat.

O, Naomi! Tebe pa že dolg nisem vidla user posted image .

Kam je pa Tinaaja zginla?

Žabika, si še v bazenu? user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5954
   [Brisano sporočilo]
17.7.2007 19:32:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 5955
17.7.2007 19:32:42   
Naomi
mi2 s kati sva tut ucer ble uzun..se ne dava..ker u naravni senci sploh ni take krize...tut maledva se ne prtozujeta...mal spita, mal ceblata, mal drevesologita...ipd ;)...user posted image user posted image
...ju3...ja u KR pridte anuser posted image ...mamo tko fajn plac zravn bazena...senca, kava, bazen, igrala, svoboda ;)...kwa tm u lj skoz ticite ;)...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5956
17.7.2007 20:20:49   
Lejci
Jjasna - se pridružujem klubu. Ja, če bi se naša zbudila ponoči samo 3x, bi šla preverjat, če je vse ok. Pa vročino bi ji verjetno zmerlauser posted image  

Čez dan pa - 1,5 ure spanja je luksuz, rezerviran za redke trenutke, tok redke, da sem kr zgubljena in ne vem, kaj delat s tako količino časa. Naša spi po pol urce, če je sreča mila, 2x dnevno, ponavadi pa manj. 10 minut, 20 mogoče... S tem, da 20 porabim za uspavanje.  Na čase sem tok crknjena, da me boli vse, še trepalnice user posted image . Pa še večino časa sem sama za vse, tako da, jupi. Not. Nič vikendov, nič praznikov... ah, bo že boljš. sam jamram še. Pol pa še ta vročina user posted image .  

Naši tut niti pod razno ne paše to vreme. Nič nebi, samo po rokah. (tuki naprej spet sledi moje jamranje, k ga ne bom napisala user posted image )

O, Zajčja, to je pa zraven nas user posted image

Ah spet jok... že 20-tič ta večer...

lp

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5957
17.7.2007 20:33:22   
tinaaja
Kam je pa Tinaaja zginla?

vrt zalivat, ringlo nabirat za vecerjo pa tko..

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5958
17.7.2007 20:36:05   
Naomi
zeeeeeeeeeeh user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5959
17.7.2007 20:55:33   
tinaaja
da te ne bo svit spat poslal

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5960
17.7.2007 21:01:49   
Naomi
ma svit ze eno uro komira ;)...ne ve vec za mami...drgac je to letel na vas; drage dameuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5961
17.7.2007 21:16:19   
malička
ojla, najpre čestitke vsem mini slavljencem, da se malo javimo, naša mala je te dni zelo tečna verjetno vročina tudi njej ne odgovarja tako da sva večina kar v hiši in greva na šetnjo šele po 17 ali celo po 18 uri. Imela bi eno vprašanje kakšen izgleda sor, ker je naša dobila zelo bele dlesni napete, in na levi strani spodaj se ji je naredil mehurček bel kar velik kot zobek, ampak jo kot zgleda zelo moti ker ne pusti pogledat, me pa zanima če so lahko to znaki za prve zobke kajti slinila se je že prej zdaj se pa obupno, sem ji probala dat moj seveda čist prstek v usta n z dlesnimi zelo stiska skupaj zelo močno in tudi temperatura ji zvečer naraste na 38, zato me zanima kaj bi lahko bilo to kajti daktarin ne pomaga, scer pa se gremo jutri pokazat pediatrinji, aja pa aše to sem nekaj slikic prilimala (sanjika) prosim za nasvete kaj bi lahko bilo touser posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5962
17.7.2007 21:18:42   
erna14
spat pejte.lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 5963
17.7.2007 21:36:06   
K_a_t_i
Malička, a se slučajno tud dojit noče? Ker vse kar si napisala, so lahko znaki za prvi zobek...

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 5964
17.7.2007 21:49:11   
Dajadada
Tale ideja od Meae za brunarico Zadvor se mi zdi fajn. Njihova spletna stran http://www.brunarica-zadvor.com/prva.htm... najdete tudi zemljevid, pa sladoled imajo (kati)user posted image , pa igrala, pa senco, pa...ni da ni.
A ste potem za tam ob 11ih? 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5965
17.7.2007 22:04:35   
malička
ne se ne dojiva, je pa normalno edino v nedljo zvečer je odklanjala in takrat jo je tudi moglo nekaj v ustkih bolet ker se ji nisi smel približat proti ustom ,sicer pa mi vsi pravijo da je prehitro za prve zobke tko da res nevem koga največ poslušam scer pa bomo videli kaj bo rekla jutri pediatrinj

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 5966
17.7.2007 22:08:34   
tinaaja
zobke je od sestrcne hci dobila pri 4m. tko da je mozno. v vecini pa okoli pol leta. nekateri pa do enega leta nic.. vsak po svoje. bo jutri P povedala :)

taya - kako je lina?

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 5967
17.7.2007 22:15:34   
Naomi
morm it spat user posted image
...lepo nocko mamicam, mirno pa malim skorckomuser posted image user posted image

p.s. osladna sem user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5968
17.7.2007 22:41:00   
amy26
amy - a vam so se tudi začeli flekci? Kam pa si šla na testiranje? A na pediatrično? Koliko časa si pa čakala na vrsto? A margarino lahko jem? Meni je P rekla, da ne

sezam, moja je dobila flekce pri enem mesecu, na dieti sem pa že od 30.4. torej je bila stara dober mesec. Na testiranje sva šli na Pediatrično-vrazov trg, na vrsti sva bile kar hitro torej čakala kake pol ure, kožni testi so bili negativni, krvne pa še čakamsaj je zdravnica na dopustu do konca julija.

ješ lahko
Gea margarina brez mleka v prahu in lecitina-oljarica Slov.Bistrica, Vitaquell margarina, 100% sončnično olje, repično olje, olicno olje
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1045363 na tem naslovu imaš še druge stvari ki jih lahko ješ

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 5969
17.7.2007 22:43:38   
amy26
malička, naš Aleks se je začel sliniti tudi že zelo zgodaj, prvi zobek je pa potem dobil pri 6.mesecih, imel vročino, na žličko sploh ni hotel jesti, pol pa ko sta spodnja zobka prišla ven je pa spet jedel

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5970
17.7.2007 22:45:49   
thaiss
Uf ste načvekale, se vidi da je zunaj user posted image  vreče čez dan pa se vse za računalnikom grejeteuser posted image

Lina user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviš!!!
Slumpo nam je P rekla da gredo user posted image  lahko v bezen pri 4m 

cv ne se preveč obremenjevat, če Maks dobro napreduje je dobre volje itd ni razloga za strah. Tudi Matia v tej vročini manj poje. Danes je pojedel: ob 7h 120ml / ob 11h 150 ml / ob 16h 110ml / in ob 21h rižolino (100ml mleka). Pa je jedel že obroke od 180 ml; v tej vročini tudi njim ni do pape!!

Encijan želim vam da Špelo čimprej navadite na spanje v posteljici, ni lepšega user posted image . Jaz sem vsa polomljena ko malega vzamem k nama, pa še to okoli 5h zjutraj!! Prej pa rajši vstajam.

Meaa nič mi nisi javla glede Fissan kreme, sem jo danes kr vzela.

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 5971
18.7.2007 0:30:45   
skačica
hojla!

Najprej user posted image user posted image user posted image user posted image  za revico Lino, da ni kaj hujšega.

Jaz sem čist gotova zaradi vročine. user posted image user posted image user posted image mi gre na živce, ker se potim k pr norcih pa cela se limam pa.... ni za govortuser posted image
Sem se že dopoldne spravila h kolegici, ki ima pred hišo veliko senčke in potem tam ostala cel danuser posted image , jedla tam kosilo(njamiuser posted image ), pol je pa ratalo še v senci svinjsko vroče in smo šle v hišo. Pravi balzamuser posted image . Za jutri še ne vem komu se naj nalimam na vrata- mami me dol vabi, verjetno bom šla res kar tja al pa bom za spremembo doma in se tle gor kuhalauser posted image

No in smo šle s kolegico po kopalke in sem dobila kar dvojeuser posted image user posted image user posted image . Ene od Nancy in ene Liscine, skupaj dala 60 eurov in to je to. Ma, sem bla hepi pa še zize solidno stojijouser posted image . Se bom prikazala na plaži.

Bi mogli it počasi kaj nabavit za morje pa se mi v tej pajsungi niti slučajno ne ljubi. Mogoče jutri proti večeru.

Razmišljam, da bi Izi kupila novo lupinico. Morda se vam zdi čudno zakaj šele sedaj, ampak mene moti, ker Iza v tej leži precej pokonci in ko zaspi ji glavica omahuje naprej, levo desno, ker ima oporo za glavico čisto mehko. Skratka, meni se revica smili, prevozimo se kar nekaj km in mi ni vseeno, da glavice nima fiksirane tako kot je treba. Sedaj jo zalagamo s pleničkami, brisačami,... pa vseeno to ni to.
Zdaj imamo PP lupinico, ima tisti nastavek, ki se pušča v avtu in ker ima nastavek ravno dno, sedeži so pa v večini avtomobilov z naklonom, je lupinica še bolj navpično. Skratka, preklela sem jo že 1000x in zdaj imam tega dovolj, da ji moramo stalno popravljati glavico, zato bomo kupili novo lupinico. Zanima me le to, katera je bolj položna in ima močne opore za glavico. Izbiram med maxi-cosi in Romerjevo.

Bemu, sem naložila, zdej grem pa spat.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5972
18.7.2007 7:19:05   
tejčica
user posted image  Maks (cv105), čestitke za 4 mesece. user posted image

Jaz sem v stanovanju že zalaufala klimo, ker je notri že 28°. Noro! Sicer imate pa po celini še višje temperature kot so na obali, tako da se raje ne bom pritoževala. Upalm da tu ne prileze do 38°.

Imava pa danes z mojim lubijem 10. obletnico najine ljubezni. user posted image  Sploh ne morem verjeti da je minilo že 10 let. 10 čudovitih let.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5973
18.7.2007 7:41:41   
thaiss
tejčica pri nas je pa klima celo noč laufala, ker je blo za znoretuser posted image !!!
Čestitke za 10. obletnico ljubezni!!! user posted image

Maks (cv105), čestitke za 4 mesece.

Evo, Matia je buden tko da še bolj zgodaj šibneva na plažo user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5974
18.7.2007 7:56:33   
tinaaja
tejcica, cestitke ob obletnici, pa lepo prezivita dan!

jaz sem ze zjutraj na robu zivcnega... moja leva joska potrebna zizanja, a ko jo dam gor jok pa grimase kot da ji drek v usta rinem user posted image user posted image kr neki... men ven tece, ona pa user posted image bemu... sem si spumpala, da vsaj zivim lahko.. pa se kao hoce priklopit na desno, pa spet jok.. in ponovi vajo, in spet,.. grrrrrr.. mula!

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 5975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  237 238 [239] 240 241   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Večer
F*R*U

kaj delate zvečer ko gredo otroci spat?

zlekljena na kavču si ogledam dober film (25%)

berem knjigo (3%)

sem na internetu (28%)

ukvarjam se z gospodinjskimi opravili (14%)

stisnem se k lubiju (29%)

opravljam službene obveznosti (1%)

Število vseh glasov: 216

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!