skačica
|
hojla! Najprej za revico Lino, da ni kaj hujšega. Jaz sem čist gotova zaradi vročine. mi gre na živce, ker se potim k pr norcih pa cela se limam pa.... ni za govort Sem se že dopoldne spravila h kolegici, ki ima pred hišo veliko senčke in potem tam ostala cel dan , jedla tam kosilo(njami ), pol je pa ratalo še v senci svinjsko vroče in smo šle v hišo. Pravi balzam . Za jutri še ne vem komu se naj nalimam na vrata- mami me dol vabi, verjetno bom šla res kar tja al pa bom za spremembo doma in se tle gor kuhala No in smo šle s kolegico po kopalke in sem dobila kar dvoje . Ene od Nancy in ene Liscine, skupaj dala 60 eurov in to je to. Ma, sem bla hepi pa še zize solidno stojijo . Se bom prikazala na plaži. Bi mogli it počasi kaj nabavit za morje pa se mi v tej pajsungi niti slučajno ne ljubi. Mogoče jutri proti večeru. Razmišljam, da bi Izi kupila novo lupinico. Morda se vam zdi čudno zakaj šele sedaj, ampak mene moti, ker Iza v tej leži precej pokonci in ko zaspi ji glavica omahuje naprej, levo desno, ker ima oporo za glavico čisto mehko. Skratka, meni se revica smili, prevozimo se kar nekaj km in mi ni vseeno, da glavice nima fiksirane tako kot je treba. Sedaj jo zalagamo s pleničkami, brisačami,... pa vseeno to ni to. Zdaj imamo PP lupinico, ima tisti nastavek, ki se pušča v avtu in ker ima nastavek ravno dno, sedeži so pa v večini avtomobilov z naklonom, je lupinica še bolj navpično. Skratka, preklela sem jo že 1000x in zdaj imam tega dovolj, da ji moramo stalno popravljati glavico, zato bomo kupili novo lupinico. Zanima me le to, katera je bolj položna in ima močne opore za glavico. Izbiram med maxi-cosi in Romerjevo. Bemu, sem naložila, zdej grem pa spat.
|