Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
earth calling tinaaja

Jaz upam, da tega ne bo počel ponoči
- mislim take virozice in podobno. Je pa tudi vse res, kot je opisala Sibil. Čim je kaj novega, si pa kot prvič
za vaju!
. Tinaaja, mene za 3 dni ne spravš nikamor same z otrokom, ke šele za dlje pa v prikolco. No, pošteno povedano, 3 dni bi tud doma sama komi zdržala. Če maš vsaj koga za na kavo, da mal razbiješ rutino, pol še gre, ampak kr tko pa NEEE.
Se je zgleda po mam vrgu
pripravljen jest kaj drugega (mater sem pametna, a ne?!)
. Upam, da te klime uspejo poleg praha prefiltrirat tud vse pohane ribe, ki sem jih bla do zdej dolžna dnevno vohat od ta spodnje sosede
. Da o cigaretnem dimu ne razpravljam. A mislete, da ta tanov zakon prepoveduje tud kajenje 20m od okna, če gre dim h sosedom?
Potem je zaspal za 1,5 urce in potem še dvakrat po 15 minut... in imam knjigo v kateri piše, da so 4-mesečni otroci po celo uro skupaj budni... HALOOOO?!?
Kakšno uro, po pet ur skupaj ne spijo, ko pa zaspijo je to max. pol urce...