Pikca
|
Uf kakšna pasja vročina že ob 10h! Čisto na kratko sva bila zunaj, zdaj pa do večera not . Jernej je sicer ok prenesel včerajšnjo nutelo , ponoči smo spali solidno (sicer 2x jedli, ampak takoj nazaj zaspali). Sezam, ojoj, to pa ni dobra novica . Držim pesti, da ni alergičen na jajca pa mleko, si ne predstavljam stalno met tako dieto. Joj koliko vas je s temi alergijami. Upam, da ne padem not še jaz, mali že nekaj časa nekam čudno kaka (sploh ne znam ocenit, če je driska ali ne). Jutri imamo tehtanje in če ne bo ok, sledijo najbrž pregledi. Draja, mogoče se je pa Živa začela zavedat svojega imena . Po mojem so krive AD3. našega je tudi po njih zvijalo, zdaj se mu jih pa sploh ne upam dat, ko imamo probleme s kakanjem. dobr da si omenila, moram oleovit nabavit. ...sem morala vmes prekinit in zabavat Jerneja...kje smo ostal, aja... Tejčica kakšna lepa torta za Tajo Pa res tud probala nisi? - jaz ne bi zdržala Skačica za diplomo in Izino dobro spanje, upam, da najdeš kopalke Taya, eno za Lino, da se čimprej pozdravi bogica mala. Sibil, glede igrač tudi jaz ne vem kaj naredit... všeč mi je ideja, da so igrače od obeh, razen nekaj najljubših, ki pripadajo enemu ali drugemu. Samo kako to v praksi izvest oz. Živo prepričat, je pa druga pesem . Mislim, da bosta pri nas imela vsak svoje igrače, ki pa si jih bosta morala posojat, razen najljubših - se mi zdi, da bo tako še najboljše. Dajadada, hvala za vremensko, sem ravno hotla it na arso pogledat . Jaz bom raje notri, še na tehtanje mi je odveč it
|