|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
17.7.2007 9:13:21   
A-N-J-A
Hojla čveke!
Borko je mal zalegu,najbrž ne za dolguser posted image .Jaz sem pozajtrkovala,zdaj pa čistilna akcija,jutri šibamo v KG,tko da moram mal zadeve v red spravtuser posted image .
Bor je pravi dobrovolček,skos se sam smeje,se pogovarja z igračami,cvili...joj sploh ne morem verjet,da je tud mene doletela čast pridnega dojenčkauser posted image .Saj ne da Ela ni bla pridna,sam bolj zahtevna je bla,spala ni nič,skos se ji je mogl neki dogajat...no saj je še zdaj tkouser posted image .Mi pa bogica mala zdaj vsako jutro neutolažljivo joka,ko jo peljem v vrtecuser posted image .Ni njene vzgojiteljice(bolniškauser posted image )in so čist zmešani.Revček me skos sprašuje,če jo bom pol prišla iskat!
Saj sem jo mela prejšni teden doma,pa tud ni blo vredu,ker ji je dolgčas.Ah saj bo,še jutri gre pol pa šibamo drug teden pa upam,da bo že kera njena.

A se veši user posted image že prijemajo za nogice?Naša Ela se je prvič točno za njen 4 mesec,Bor se pa sam za kolena grab,ker mu špehi nagaja pa ne pride do nogicuser posted image .

Tkole je to naša Ela delala:
user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5876
17.7.2007 9:21:19   
tejčica
Anja, Vid se za nogice že prime, v usta mu jih pa še ne rata zbasat. Špehec, špehec, ja.user posted image

Sedaj pa šibamo v vročino.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5877
17.7.2007 9:26:57   
skačica
Dobro jutro!user posted image

Ja, tejčica, Iza je ponovila vajo in je spala do 6-ih, potem sem jo podojila in še vedno spiuser posted image user posted image . Mati so čisto svežauser posted image . Bi blo pa fajn, da se počasi zbudi, da malo potelovadiva in greva še pred ta največjo vročino gledat za kopalke.

tinaaja- jaz sem pa mislila, da si res. No, tud pri meni je stanje še vedno -1kg. Mi pravi sestrična, da nekaj časa stoji pol pa kile kar dol padejo. Ja pa ja, pri men že ne.

draja- ja, mogoče bo pa zdaj bolj živahna. Saj je bila kar malo preveč pridnauser posted image

Evo, Iza se je zbudila. šibam

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5878
17.7.2007 9:29:16   
skačica
ja, tud Iza se prijema za nogice, včasih kar obe dve naenkrat zagrabi. Odkar delava vaje, se mi zdi, da se full lepo z nogicami igra pa še ni stara 4 mesece.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5879
17.7.2007 9:33:45   
Sibil_
Dan!

Tudi Lukas se grabi za nogice že kar nekaj časa, v usta jih pa uspe dat samo v čebričku, ker mu voda pomaga premagat špehaste ovire...

Tukaj že kar nabija tole sonce-Tejčica ma kako se ti ljubi ven hodit-ajoj...No, jaz bom doma malo delala čistko v Patrikovi sobi z njegovo "pomočjo", upam, da živcev ne zgubim...user posted image

Tiste z dvemi otroci-kako za vraga ločujete igrače?Ker pri nas ima Patrik polno sobo igrač, ampak kar se kupi Lukasu je itak tanartaboljš in pol revež vedno zvisi.Zdaj pa pač skrivam v Lukasovo posteljo ali predalnik vsaj kako njegovo igračo, če ne nima nič.Pa itak nima skor nič.Kako to rešit?In tudi-kako v bodoče?Kupit vsako igračo v duplikatu, si bosta vse igrače delila, imata vsak svojo najljubšo, ostale pa skupne?Ma nimam pojma kako bom to izvedla-vse pa tut ne bodo mogle bit od Patrika, ne?Hmm-ful dilema.user posted image

Pa tudi recimo-zdaj sem bila na trazprodajah in itak sem kupila en kup novih cunj za Patrika za drugo leto, za Lukasa pa samo nekaj kosov, ker bo imel že od Patrika.In Patrik seje obesil glih na tehz bogih par stvari za Lukasa in jih hotu oblečt-mislim, kaj ga dela ljubosumje.Pa zraven je imel cel kup svojih cot, ampak ne, on bi glih tisto od Lukasa.Popizdiš no.Sej drgač je pa srček, samo tole ljubosumje je kriza...

Tinaaja-eno vprašanje glede kampa.Ko greš v kamp imaš verjetno nekaj denarja, dolumente id s seboj.Ko greš na plažo, kam to date?Jaz priznam da nisem še nikoli kampirala, sem preveč komot.Še lani, ko smo bili na Lošinju v bungalovčkih mi je blo tečno.Kaj pa vem, meni je hotel zakon tut če maš sam sobo.user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5880
17.7.2007 9:49:26   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
tinaaja:ne bod zajc pa pejt kva bos pa nadomestnga ocka za en tedn v kampu najdlauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Tinaaja, upam da tvoj ne bere RR, ker drugače ni šans da te na morje spusti samo z Brino, za Erno bo pa tiralico razpisal.user posted image

erna user posted image user posted image user posted image mi imamo nasega ocija najaraje in ga ne zamenjamo za drugega user posted image user posted image user posted image noben drug se ne bi pustil tok terorizirat svojima punama user posted image user posted image user posted image

ja, tejcica, dokelr ne zacnes razmisljat, je kampiranje enostavno user posted image user posted image

vse, ki odhajate na sprehod - uzivajte v vrocini.. jaz sem ze nazaj user posted image

brina se nic za nogice ne grabi .. jih samo ful opazuje, ko jih dviguje. mi je pa ful smesna, ker zadnje case, ko pase kravice, se zacne odganjat z nogami (ji seveda ne rata), bi zgleda rada puzala user posted image user posted image pol se pa ful hudi user posted image

sibil - v prikolo zaklenemo, ali pa v avto. okoli itak vse sosede poznamo, tko da en drugmu cuvamo.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5881
17.7.2007 9:58:13   
draja
Midve sva se po hitrem postopku vrnile s sprehoda, ker se je drla. Prvič do zdaj da je jokala med sprehodom!!! Še včeraj sva vozičkali skoraj 2 urci in ni niti zastokala, danes pa jok s solzamiuser posted image . Do zdaj mi je samo enkrat zunaj tako jokala, ko sem bila s Tinaajo in Erno na kavici in takrat se je izkazalo da od zaspanosti. Ma jaz kar ne morem verjeti, da bi se zaradi dveh kapljic otrok čez noč tako drastično spremenil. Samo en vzrok pa mora bitiuser posted image . Ma ful sem žalostna, ko vidim kolk je zaspančkana, pa ji nekaj ne da miru.

Skačica, Thaiss bravo za lepo prespane noči. Saj mogoče je pa res že čas, da zamenjamo vloge in začnem jaz malo dežurat ob nenormalnih urah user posted image .

Anja boga Ela. Jaz sem bila ista. Ravno zaradi tega je meni ena vzogjiteljica odsvetovala, da bi dala marca rojenega otroka takoj po pordniški v vrtec - je rekla, da se glih navadijo, pa pride poletje in se vse spremeni, nato pa jeseni uvajanje na novo in tako je en kup šokov.

Erna ful lep je ta voziček!!! Bravo. A si kdaj za kakšno kavico tukaj na najinem koncu, ker meni se z avtom ne da nikamor v tej vročini. no, pa seveda če se še kateri drugi da prit na ta konc je dobrodošla.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 5882
17.7.2007 10:16:22   
slumpo
tinaaja...pa kakšno kolegico, žlahtovko vzami sabo...zna bit zanimivo

naš mali že ponoči ni spal pa je še vedno naspidiran kakor da bi imel nove baterije v riti...
mu pa že rata se in hrbta na bušija obrnt, ja pa noge tudi so mu že igrača, pa z nogami se odriva ko tavelik...mislim da bomo hitro puzali in upam pol hiter shodili....

še eno vprašanje...
ali je šla katera z dojenčkom že v bazen...kaj mislite je bazen priporočljiv ali pa vsaj pogojno za 4 mesece stare....meni je moja P ko sem jo vprašala če gremo lahko v toplice za par dni rekla da absolutno ne malega v bazen...kakšne so vaše izkušnje????

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5883
17.7.2007 10:25:43   
Taya85
Cao!

Lina je imela celo noč od 38-39 user posted image , smo ji dal svečko, pa obkladke, nič ni pomagalo. Jo je tko težko gledat tok utrujeno, jo moram pa ful pohvalt, ker je pridna in nič ne joka. Smo pa ravnokar prišli od P, kjer smo dali kri in so nam rekli da se ji res nekaj dela, vendar da ne vedo kaj, tako da moramo dat še vodo, so nam dali 3 vrečke za polulat, upam da nam rata.

Se javim ko bomo vedl kaj več, uživajte, jaz grem pa mojo princesko cartat

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5884
17.7.2007 10:25:44   
A-N-J-A
bazen-z Elo smo šli ko je bla par dni pred 4 m,z Sorom bomo pa šli te dniuser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5885
17.7.2007 10:47:22   
erna14
slumpo:jaz sm bla z svojmu tamalmu na bazenu sam sm mu itak sam nogice mal not namakala drgac pa pravjo da naj nebi bilo dobro zaradi klora.
tinaaja:iiiiiiiii kok lepo, sej tuki ne gre za ljubezen ampak koristuser posted image user posted image ,kok sm jaz user posted image .titi erna.
draja:ja itak ni panike ti na zs poslm cifro pa poklic k bos za sprehod ali pjacko.ad3 jaz sm pa mu vecala kaplice na dva dni ne na en dan so mi rekl da je tako bl zihr se tako telo lazje privadi,probaj
taya:boga bova z zigcom drzala pesti za malo linouser posted image user posted image user posted image
sibil rr:dnar das v stumfe user posted image user posted image ja nekam ga moras dat,hecam se ja nekam ga das tako da ce te kdo hoce oropat da se mora mal potrudt da ga najde,sicer pa ga lahko zaklenes v avto,mislm da to ni panike.
mi smo tud ze iz sprehoda matr je za crknt odzun,v stanvanju je pa se hujse tako da klinc pa vrocina.je nas tamal zdele k sva bla urco odzun 125 ml caja spil revcek.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5886
17.7.2007 10:55:32   
erna14
tinaaja:da ne bo pomote to je misljeno za nadomestnega ocka user posted image  .no bodmo mal resni ti kar v lj ostan pa prid na bowling rajs na kak kofe pa bo

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5887
17.7.2007 11:28:12   
Dajadada
draja- nam kapljice ne povzročajo preglavic, jih pa povzroča moja pozabljivost in jih ne dajem vsak dan

Pri nas je enako. Se vedno spomnim na njih po dojenju. A jih je treba nujno dati pred hranjenjem? Jaz jih včasih dam vmes, ko se glih spomnim na njih. Ko se Nejc spomni, da bi jedu, mora jesti takoj in ni časa, da bi še na kapljice misliliuser posted image  user posted image .

Slumpo, naš je tudi ponoči samo v bodiju in odkrit, ker takoj vse zbrca dol iz sebe. Če ga hočem nazaj pokriti se pa zbudi in začne spet brcati, tako da ga rajši pustim odkritega. Za spalno vrečo se mi zdi pa prevroče. Luškan Anej, ga moramo še v živo spoznati.

Amy, upam, da Eli kmalu izginejo pikice in da izvidi končno povejo, kaj je na tem.

Naš da nogice v usta samo, če mu pomagamo, drugače se je pa začel prijemati za kolenčka. Pa ves čas se matra obrniti na trebuh, ampak mu kar nekaj ne znese...če se prime za moj prst, se pa potegne čez in juhu, smo na trebuščku.

Zdaj pa nagec sladko pančka svoj opoldanski spanec.

Sprehod pred 6 zvečer ne pride v poštev, nimamo čist nobene senceuser posted image  

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5888
17.7.2007 11:29:48   
Dajadada
bazen-z Elo smo šli ko je bla par dni pred 4 m,z Sorom bomo pa šli te dni

Anja, a si opazila, da si sineta preimenovalauser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5889
17.7.2007 11:33:44   
Dajadada
A se jutri dobimo, ali se bomo doma skrivale pred soncem???? Vreme bo kot zihr veste še naprej peklenskouser posted image :
Danes in jutri bo jasno, čez dan bo pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 19, najvišje dnevne od 32 do 37 stopinj C.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5890
17.7.2007 11:58:10   
A-N-J-A
dajadada-nisem opazilauser posted image ,sem ga dojila,pa tko čuden v leže pisala,da še na tipkovnico nisem vidlauser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5891
17.7.2007 11:59:20   
A-N-J-A
Aja,jutri mene zihr ne bo,ker moram v trgovino,pa spakirat,pa v avto znosit,da ob 14 30 lahko odrinemouser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5892
17.7.2007 12:00:18   
tinaaja
A se jutri dobimo, ali se bomo doma skrivale pred soncem????

ja od 7-10 user posted image user posted image user posted image

sibil, sem se spomnila, da so lani oropal ene blizu nas, ponoci - oni so spali v prikolci, tatovi pa pridno kradli user posted image za dokumente in kartice je res najboljs avto, ker se mora vsaj mal pomatrat, pa da alarma ne sprozi. glede na to, da imam ene 7 kartic taksnih in drugacnih, na morje vzamem zato le eno.

taya, upam, da ni nic resnega.

mi2 sva eno kitico oddremali, zdaj pa spet akcija. ahhh mala se mi zapeljivo smeji z lezalnika, se grem z njo ukvarjat user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 5893
17.7.2007 12:07:43   
Pikca
Uf kakšna pasja vročina že ob 10h! Čisto na kratko sva bila zunaj, zdaj pa do večera notuser posted image . Jernej je sicer ok prenesel včerajšnjo nutelouser posted image , ponoči smo spali solidno (sicer 2x jedli, ampak takoj nazaj zaspali).

Sezam, ojoj, to pa ni dobra novicauser posted image . Držim pesti, da ni alergičen na jajca pa mleko, si ne predstavljam stalno met tako dieto.

Joj koliko vas je s temi alergijami. Upam, da ne padem not še jaz, mali že nekaj časa nekam čudno kaka (sploh ne znam ocenit, če je driska ali ne). Jutri imamo tehtanje in če ne bo ok, sledijo najbrž pregledi.

Draja, mogoče se je pa Živa začela zavedat svojega imenauser posted image . Po mojem so krive AD3. našega je tudi po njih zvijalo, zdaj se mu jih pa sploh ne upam dat, ko imamo probleme s kakanjem. dobr da si omenila, moram oleovit nabavit.

...sem morala vmes prekinit in zabavat Jerneja...kje smo ostal, aja...
Tejčica kakšna lepa torta za Tajouser posted image  Pa res tud probala nisi? - jaz ne bi zdržala
Skačica user posted image za diplomo in Izino dobro spanje, upam, da najdeš kopalke

Taya, enouser posted image  za Lino, da se čimprej pozdravi bogica mala.

Sibil, glede igrač tudi jaz ne vem kaj naredit... všeč mi je ideja, da so igrače od obeh, razen nekaj najljubših, ki pripadajo enemu ali drugemu. Samo kako to v praksi izvest oz. Živo prepričat, je pa druga pesemuser posted image . Mislim, da bosta pri nas imela vsak svoje igrače, ki pa si jih bosta morala posojat, razen najljubših - se mi zdi, da bo tako še najboljše.

Dajadada, hvala za vremensko, sem ravno hotla it na arso pogledatuser posted image . Jaz bom raje notri, še na tehtanje mi je odveč ituser posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5894
17.7.2007 12:10:04   
Dajadada
Erna, kakšne naklone pa ima tale Pikolo. Je kar zanimiv videti, pa me mika, da bi šel v košaricouser posted image . Imam doma že 4 vozičke (tri dobila, enega kupila), pa mi še kar manjka en tapravuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5895
17.7.2007 12:16:13   
erna14
njaboljs da se jutr dobimo v postojnski jami tam se mi zdi da bodo edino zmerne temperature kjer se bo dal dihatuser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5896
17.7.2007 12:17:48   
erna14
u se neki me zanima kok od vas tamale ze voz mal dvignene v vozicku,namrec tale nas vozicek se ne da dat cist v vodoravn polozaj ima malenkost naklona tako dauser posted image a ga lahko ze v tem furam

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5897
17.7.2007 12:21:14   
erna14
dajadada:sm prepozn vidla,kot sm rekla malenkost je neklona tako da ni cist vodoravno lezisce drgac je pa full lepsi k na slikci pa se za hladno vreme imas poleg vreco za nogice pokrit pa strehca je kr dost velka za soncka se mi zdi da ni ravno tista najkrajsa.bi ti priporocala

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 5898
17.7.2007 12:27:40   
Anonimen
Tinaaja, najbolj, da naju z Juretom s sabo v kamp vzameš in čepke za ušesa... čez par dni sploh ne bo več gneče v kampu in na plaži kamor bi zahajaliuser posted image user posted image user posted image ... tistih 5 minut, ko bi pa ti bila na WC-ju pa sploh ne bo panike mirkat še vašo Brino...user posted image

P.S. - ker imamo hudo močn glas je bolje, da vzameš s seboj namesto čepkov une slušalke, ki jih imajo minerci...user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5899
17.7.2007 12:37:42   
Taya85
Mi šibamo v mestno bolnišnico user posted image , ker Lini sumijo nekaj na vodi.....upam da ni kaj resnega.....hvala za vse user posted image ............cao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  234 235 [236] 237 238   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Pliz help?
tojeto1

Katero ime vam je najbolj všeč?

Tit (28%)

Taj (72%)

Število vseh glasov: 452

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!