pocka
|
Ojla, uff kako je vrooočeee, zunaj je kot, da bi v pečko stopil. Sem prej spustila kužo ven, da je šla lulat, ampak sva bile v 2 min že nazaj na klimi. Sem se včeraj zvečer odpravila na sprehod in kaj se mi zgodi, prednje kolo se mi odkotali v pm, in nikakor, da ga dam nazaj gor, se ni hotelo zapeti. Jezna kot počakam mojega, da pride iz službe, je še on poskušal popravit, pa je šlo, kao, pravi, da drži ampak bolj tako tako. Zdaj bom skozi gledala na sprehodih, kdaj mi bo kolo odletelo, mater... sonchek - držim pesti, da ne bo veek krvi v kakici Taya - upam, da je z Liniko vse v redu in sta že doma Tinaaja - lepo, da se je Brina odločila, da ne bo na dieti , aja, pa vse najboljše za tvojega Tejčica - čestitke za obletnico skačica - za kopalke, jaz mojih starih še nisem probala, se mi pa ne da kupovat novih, ker bom šla letos glih 2x na plažo, pa še to zaradi Taje, da malo nogice namočimo v morčeka Midve sva pa imele žurko danes že ob 4 zjutraj, pol je pa ob 6 končno zaspala, seveda v taveliki postli in sva se zbudile ob 10 žabika - ne se sekirat zaradi FT, to bo Hani samo koristilo avtosedež - a mi lahko katera svetuje (ne spomnim se katera ga je kupila) kako se obnese Concord Ultimax, razmišljam o nakupu, pa se ne morem odločit. Naša lupinica je namreč počena spodaj pa še opore za glavo nima, tako, da jo maoram stalno oblagat s pleničkami. čebula, česen - jaz česen jem že od začetka, čebulo pa sem zdaj začela, ampak v manjših količinah (baje napenja) spanje podnevi - naša vstane ponavadi zjutraj okoli 8-8.30 in gre spat okoli 20.30-21, čez dan pa ne spi nič, včasih pridejo svetli trenutki, do zdaj mogoče 5x vsega skupaj, ko je po kosilu zaspala za 1-1.5 urce. Tudi na sprehodih več opazuje in nima cajta za spanje. Tako, da Jjasna in ostale, vas popolnoma razumem, ker nimam časa za NIČ, če hočem pospravit, jo babi malo počuva, drugače pa je pri nas doma pravi raztur. Uff, komaj čakam, da pride moj domov ob 19, sva že dva dni cel dan same, pa mi počasi zmanjkuje domišljije , ker sva stalno zaprte v bajti. uuu, kaka sraca se je zdaj zgodila , grem previt rito pokakano Uživajte, čim več sence,pa čim manj vročine vam želim