|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.7.2007 18:22:47   
Žabika
Hvala punce za vse vzpodbudne besede. Sej vem, da Hani to samo koristi, fizioterapija je pa itak da zakon. user posted image

Kati: sem slišala ja, da si nas kar za januarke zamenjala. Ti, ti, ti Kati! Takoj ko Svita ni, ti Žiga pelješ k novim puncam. Samo pazi, da ti ne bo celega življenja prespal.

Kam gremo pa jutri na "hladno"????

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6051
18.7.2007 18:57:09   
pocka
Ojla, uff kako je user posted image vrooočeee, zunaj je kot, da bi v pečko stopil. Sem prej spustila kužo ven, da je šla lulat, ampak sva bile v 2 min že nazaj na klimi.

Sem se včeraj zvečer odpravila na sprehod in kaj se mi zgodi, prednje kolo se mi odkotali v pm, in nikakor, da ga dam nazaj gor, se ni hotelo zapeti. Jezna kot user posted image počakam mojega, da pride iz službe, je še on poskušal popravit, pa je šlo, kao, pravi, da drži ampak bolj tako tako. Zdaj bom skozi gledala na sprehodih, kdaj mi bo kolo odletelo, mater...

sonchek - držim pesti, da ne bo veek krvi v kakici
Taya - upam, da je z Liniko vse v redu in sta že doma user posted image

Tinaaja - lepo, da se je Brina odločila, da ne bo na dieti user posted image , aja, pa vse najboljše za tvojega user posted image

Tejčica - čestitke za obletnicouser posted image
skačica - user posted image za kopalke, jaz mojih starih še nisem probala, se mi pa ne da kupovat novih, ker bom šla letos glih 2x na plažo, pa še to zaradi Taje, da malo nogice namočimo v morčeka

Midve sva pa imele žurko danes že ob 4 zjutraj, pol je pa ob 6 končno zaspala, seveda v taveliki postli in sva se zbudile ob 10 user posted image

žabika - ne se sekirat zaradi FT, to bo Hani samo koristilo

avtosedež - a mi lahko katera svetuje (ne spomnim se katera ga je kupila) kako se obnese Concord Ultimax, razmišljam o nakupu, pa se ne morem odločit. Naša lupinica je namreč počena spodaj user posted image pa še opore za glavo nima, tako, da jo maoram stalno oblagat s pleničkami.

čebula, česen - jaz česen jem že od začetka, čebulo pa sem zdaj začela, ampak v manjših količinah (baje napenja)

spanje podnevi - naša vstane ponavadi zjutraj okoli 8-8.30 in gre spat okoli 20.30-21, čez dan pa ne spi nič, včasih pridejo svetli trenutki, do zdaj mogoče 5x vsega skupaj, ko je po kosilu zaspala za 1-1.5 urce. Tudi na sprehodih več opazuje in nima cajta za spanje. Tako, da Jjasna in ostale, vas popolnoma razumem, ker nimam časa za NIČ, če hočem pospravit, jo babi malo počuva, drugače pa je pri nas doma pravi raztur.

Uff, komaj čakam, da pride moj domov ob 19, sva že dva dni cel dan same, pa mi počasi zmanjkuje domišljijeuser posted image , ker sva stalno zaprte v bajti.

uuu, kaka sraca se je zdaj zgodilauser posted image , grem previt rito pokakano

Uživajte, čim več sence,pa čim manj vročine vam želimuser posted image

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6052
18.7.2007 18:59:43   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Kam gremo pa jutri na "hladno"????

Lohk gremo to brunarco pogledat. A?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6053
18.7.2007 19:34:56   
*sonchek*
Naš mulo je danes spil 120ml čaja! user posted image user posted image In to poleg zizanja! Mu ga ponujam vsak dan, pa do zdaj ni naredil več kot požirek ali dva, danes pa noro! Očitno je revčku res vroče in je ves čas žejen...
Drugače pa je spet kakal in ni bilo nič krvavih nitk!

Pa na POP-u sem ravno zasledila, da je s polic spet umaknjena hrana za dojenčke, zaradi nevarne bakterije! A so nori ali kaj?! Upam, da bodo močno poostrili nadzor nad tem!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6054
18.7.2007 19:38:06   
Žabika
Kati: meni je ok, za eno pijačko. Ob 8:45 imava terapijo, tako da bova najkasneje ob 10h tam. Ampak ne bom dolgo, ker mene ta vročina ubija. Moram mal pazit, da se mi možgani dokončno ne skisajo, ker itak veš, da že zdaj delujejo z zelo zmanjšano kapaciteto.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6055
18.7.2007 20:19:59   
slumpo
žabika....ogromno jih poznam ki hodijo na fizjoterapijo pa na razvojno ampak ene ne boste verjele zaradi kaprice P (čes za vsak slučaj)

tinaaja ...vse najboljše tvojemu in lepo praznujta

Lina in njena mami...kje ste ostali ...upam da je vse OK

jutri greva na obisk z mojim Anejem k eni točno en mesec mlajši prijateljičini hčerkici...bomo dopoldan skupaj dihali na škrge

aja kaj naj naredim ...moj Anejči že dva dni ni kakal (je mami zadnjič od žalost čokolado jedla no mal preveč)????

ps.....a je katera brala v ONI (priloga dela) zgodbo mamice ki je nosila trojčke in so ji jih pustili umreti kakor ona pravi na pultu...ona je pa to gledala ker se  G v Ljubljanski porodnišnici ni zdelo pomembno narediti UZ ker je ženska krvavela in tožila po bolečinah...včiraj sem to prebrala in se zjokala

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6056
18.7.2007 20:47:04   
malička
ojla, sem dodala š nekaj novih fotk da boste videle kako se naša žaba kobaca po postelji včasih zamenja in ima glavo tam kjer bi moreale biti noge, imam pa spet težavo hehe nič novega ne, danes ji je uspelo da se obrne na trebuščka in me malo skrbi kajti obrmne se lepo ampak one druge rokice še ne zna potegnit ispod trebuščka zato se bojima da si bo kaj naredila kaj mi svetujete???

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6057
18.7.2007 20:49:54   
tinaaja
slumpo, pocakaj glede kakanja - bo ze. pri nas je tudi sla iz kakanja 4x na dan na 1x na dan ali dva.
zgodbo mamice sem prebrala pa tudi na forumu komentirala, ker je doticna G moja osebna G

(odgovor članu malička)
Neposredna povezava do sporočila: 6058
18.7.2007 21:06:36   
malecka_mateja
ijla!
hvaa za čestitke moji princeski za mere!ja prava babika je!res je velika in težka ma prave mišelinke!user posted image user posted image sam daje zdrava!

POCKA mi imamo concorda ultimax in ga ne morem prehvalit!sedaj jo imamo naštimano kot jajčko da nazaj gleda potem bomo obrnili!vendar je lahko obrnjena do enega leta ker ima 4 položaje za nastavit od ležečeka do sedečega pa čeprav v smeri obratni smeri vožnje!In tudi pol ko je naprej obrnjen ma 4 položaje!user posted image user posted image user posted image pa tako malo bolj visok je da tudi ven vidi!tako da mi smo zelooooo zadovoljni!
pojd pa če maš možnost v avstrijo pogledat zaj ko majo znižanje ga boš v XXL LUTZ ziher ceneje dobla!Mi smo ga dobli za 150 E se kar pozna.ampak to je bilo že kaka dva meseca nazaj!

no zdaj pa gremoajat!mala že pridno spi!zdaj pa še mi!
papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6059
18.7.2007 21:17:24   
K_a_t_i
user posted image  mi mamo pa 27,6C v stanovanju user posted image  To bomo spali. JUPIIIIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image user posted image  Pride kera na gratis savno? user posted image

Ja pa nočno luftanje pri nas odpade, ker se zarad hrupa z avtoceste lahk zbudiš v strahu, da te bo tovornjak zbil.... Juter bo šele fino user posted image . Kdaj bojo nehal polena nalagat tam gor user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6060
18.7.2007 21:43:53   
thaiss
mi jih imamo kljub klimi 27.7° C

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6061
18.7.2007 21:47:16   
Naomi
jest u mont metki sedim tlele :))...pa strikane stumfe mam :)...no ja...24 st...
...danes nimam inspiracije...
nocko...

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6062
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 21:50:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 6063
18.7.2007 21:50:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

Vzamem vse nazaj... Thaiss, vi pa vrnite klimo nazaj, k se mi zdi, da je pokvarjena... user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6064
18.7.2007 21:55:20   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Sem se čisto razjezila in sedaj že dva dni iščem nov avto. Predvsem, da bo imel čim daljšo garancijo in da se bodo potem oni dajali z njim, meni pa dali nadomestno vozilo.

Velik sreče pri tem (upam, da ne boš rabla nadomestnega vozila sploh) -> moj prejšnji avto, Peugeot 307 je bil skoz, ama SKOZ na poravilih v garanciji pa mi nikol niso dal nadomestnega! Pri tem, da sem imela do službe in nazaj 130km, servis je bil na Viču, moje delovno mesto pa poleg železniške postaje. Pa kaj je njih brigalo, da sem jaz odvisna od avta in da ga nimam za šminko. Ja, ta pleh je sam za jezo, servisi pa še bolj user posted image .

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6065
18.7.2007 21:57:48   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Velik sreče pri tem (upam, da ne boš rabla nadomestnega vozila sploh) -> moj prejšnji avto, Peugeot 307 je bil skoz, ama SKOZ na poravilih v garanciji pa mi nikol niso dal nadomestnega! Pri tem, da sem imela do službe in nazaj 130km, servis je bil na Viču, moje delovno mesto pa poleg železniške postaje. Pa kaj je njih brigalo, da sem jaz odvisna od avta in da ga nimam za šminko. Ja, ta pleh je sam za jezo, servisi pa še bolj user posted image .

ne jamri user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6066
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 22:07:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Naomi)
  Neposredna povezava do sporočila: 6067
18.7.2007 22:17:55   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Vzamem vse nazaj... Thaiss, vi pa vrnite klimo nazaj, k se mi zdi, da je pokvarjena... user posted image

Ma kaki pokvarjena, sam moj user posted image  je bil lačen in žena je kuhala user posted image  
Sem mu predlagala romantiko, izklopit lučke, tv, pc in vse kar greje.....sam klime ne,  pa ni za... fuzbal!!!

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6068
18.7.2007 22:22:01   
Naomi
tirana je le tirana user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6069
18.7.2007 22:23:19   
cv105
Sem mu predlagala romantiko, izklopit lučke, tv, pc in vse kar greje.....sam klime ne, pa ni za... fuzbal!!!

a pr vas tut?user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6070
18.7.2007 22:24:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: Naomi

tirana je le tirana user posted image

šipi user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6071
18.7.2007 22:27:07   
draja

[Sem mu predlagala romantiko, izklopit lučke, tv, pc in vse kar greje.....sam klime ne,  pa ni za... fuzbal!!!

Pri nas je isto - za nič ni mel dons časa, sam za fuzbal ga je pa čudežno najdu dve uriuser posted image .

Kr_enamami poznam ta renojev servis v Poreču. Sva šla midva predlani prvič na morje z mojim Cliotom in nama je točno na meji zakuhaluser posted image . Sem takoj za hrvaško carino parkirala in pol sva ga tam ene dve uri hladila, pol pa nadaljevala pot. Na servisu niso odkrili kaj naj bi bilo narobe - po njihovo je vse delalo brezhibno, pa sem jim potem vseeno rekla naj kar zamenjajo termostat. Sva cel dan pešačila zaradi tega user posted image  avta, saj sva bila nastanjena skoraj 2 uri peš iz Poreča.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6072
18.7.2007 22:28:58   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: cv105

Sem mu predlagala romantiko, izklopit lučke, tv, pc in vse kar greje.....sam klime ne, pa ni za... fuzbal!!!

a pr vas tut?user posted image

oh, še ena user posted image
Zdej je fuzbala konec, pa že štrka po šport klubu...mogoče bo pa še turnir v ščinkanju na sporedu user posted image  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6073
18.7.2007 22:32:30   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

jjasna: a so Jureta kaj testirali pred cepljenjem?

Ne, je rekla, da ga pred prvim ne morejo, da ga lahko pa po njem. Ker kao prvo cepljenje naj ne bi bilo hujših reakcij, reakcije se pojavijo ob drugem cepljenju in je to reakcija na tisto prvo cepivo. Kr neki, ampak... kaj čmo? So pa sedaj drugačna cepiva kot pred leti. Takrat so nas cepili z "živimi" cepivi, sedaj pa z "mrtvimi" in se zato tudi lahko cepi poleti, takrat pa je bilo poletje "mrtva sezona" cepljenj.

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6074
   [Brisano sporočilo]
18.7.2007 22:34:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 6075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  241 242 [243] 244 245   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

IME ZA PUNČKO
nika23

NEJA (52%)

ANEJA (14%)

NAJA (27%)

ANAJA (8%)

Število vseh glasov: 353

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!