|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
18.7.2007 13:38:55   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

ejla punce...sam eno mogoče trapasto vprašanje...a ste ve kaj lubosumne na svoje pikice ko so v naročju drugih...namr4eč opazila sem da mi je bed če ga kdo drug ljubkuje...in sem tok vesela ko ko me zagleda mu oci kar zasijejo in že steguje rokuce proti meni in se mi smeeje...ja seveda saj sem zanjga no.1
no edino na atija njegovega nisem ljubosumna...je najlepše za vikend ko podaljšamo posteljčkanje in se pestvamo v posli...

Ljubosumna ne, se mi pa topi srček, ko me išče s pogledom in se mi potem takoooo lepo nasmeje.user posted image

tejcica, evo tocno to .. ne bi mogla boljs zadet!!! user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6026
18.7.2007 13:39:33   
cv105
pampers sensitive so res zakon, pa ena je zadnic sprasevala - dobijo se samo v IT. upam, da mi jih mami se prinese, ker je na dopustu v It

ja, mene ja zanimal... a imajo mrežico in a so zadaj povišane kot fitke? Pa kolk se tanke/debele? user posted image

A gresta pol z Brino kampirat al kaj? user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6027
18.7.2007 13:42:29   
skačica
evo, jaz sem našo kar v čebriček namočila, je uživala sto na uro, zdaj se crklja na zizi. Kok ta otrok čez dan mal spi. No, samo da je ponoči mir.

tinaaja-tud men so joške kar čez padle, ko sem si dala stare goruser posted image . Je pa zanimivo, da imam nove tud košarico D pa mi full lepo stojijo, ker so zgoraj delane ba bikini in se zavežejo za vratom z malo širšimi trakci. Ma, res sem vesela, no. Drugo leto si jih bom pa samo zadaj malo skrajšala in bodo spet pravuser posted image

Jaz sploh nič ne bi kuhala, morda naredim samo bučke s sirom in solato iz domačega paradižnika, kumare, paprike in koruze. Bo čist dost.

Se pa men tud zdi, da imam mogoče mal več mleka, ker Iza bolj pogosto vleče zaradi žeje in ker veliko več popijemuser posted image  Kar naj tako ostane, ker Iza niti ne povoha čaja ali mleka, samo moja ziza veljauser posted image  Meni paše.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6028
18.7.2007 13:44:46   
tinaaja
nimajo mrezice, imajo tako bolj ravno povrsino. men mrezica ni bila ne vem kok vsec. po designu so enake for fitke, imajo tud elastiko.. vis, bi morala na nase srecanje prit, bi vidla v zivo user posted image al pa se kaksno za testirat dobila user posted image

ne grem sama kampirat user posted image - ampak iz drugih razlogov, nic kar je bilo omenjeno tukaj...

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6029
18.7.2007 13:46:02   
*sonchek*
Hvala punce user posted image - sem si res oddahnila, čeprav še kar čakam na naslednji kakec, da vidim, če je vse ok.

jjasna - za Jureta pa user posted image - da ne bo kake reakcije na cepivo! Jaz bom jutri poskusila s kislo smetano, pa da vidimo, kaj bo...

tinaaja - hura za Brino!!! user posted image Punca pač malo pazi na kalorije, ti ji pa skos joško pod nos tlačiš user posted image No, samo da spet pridno papa user posted image

Hojica - absolutno proti. Pri nas je ne bomo imeli in pika.

Česen, čebula - jaz to že od vsega začetka jem...hm, a je bilo mogoče na seznamu prepovedanih?user posted image user posted image
Jaz sem včeraj še svinjino jedla, pa ni bilo reakcije... user posted image Zdaj so na seznamu živil, ki jih še nisem poskusila mislim, da samo še jagode... Sem pa v petek v Zvezdi jedla sladoled (Ferrero in piškotek), pa je bilo notri precej lešnikov (celih). No, za kazen je malega zvečer noro zvijalo, tako da se jih sploh ne pritaknem več! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6030
18.7.2007 13:52:40   
skačica
jaz jem že kar nekaj časa čisto vse, le jagod še nisem probala, sem zajc. Iza nima nobenih problemov.

sonchek- seveda bo vse ok s tvojim škratkomuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6031
18.7.2007 13:59:53   
A-N-J-A
Punce fajn bodte,jaz čakam očija in pol pičimouser posted image .Sem pa ful zmatrana,vse sama spakirala,v avto zložila,pa še v Sparu sem blauser posted image !

Čauči!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6032
18.7.2007 14:02:22   
tejčica
Anja, uživajte maksimalno.user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 6033
18.7.2007 14:08:31   
tejčica
Taya85 se nič ne javi. Upam da je z Lino vse ok in sta doma.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6034
18.7.2007 14:14:52   
erna14
jutro

moram povedat da tale moj ziga ma mene tok rad,mislm pa jaz mam tud njega tok rada sva zdele spala od enajstih pa 15 min nazaj sva vstala.mislm tole je pa zavidanja vrednouser posted image user posted image user posted image
sonchek:cist vrjamem kok te je prestrasl tole vse skup,drzim pesti za lepe kakceuser posted image user posted image
anja:lepo se imejte
tinaaja:bravo za brino,a vids da je vse cool sam pac take momente je imela tud tebe kdaj tecna daje pac tko je.
skacica:ja tole je pa res fino da si do kopalk prsla

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6035
18.7.2007 14:40:23   
tejčica
Erna, ste pa pravi zaspanciuser posted image . Jaz sploh ne vem več, kdaj mi je čez dan uspelo mal zaspat. Vid spi največ v vozku, doma pa je maksimum (ki se zgodi res zelo poredko) eno uro. Pa še takrat imam vedno kaj za naredit, če pa se slučajno uspem uležat se pa čez 2 minutke zbudi.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6036
18.7.2007 14:43:15   
Encijan
Česen, čebula - jaz to že od vsega začetka jem...hm, a je bilo mogoče na seznamu prepovedanih?

Sonchek, ne vem glih za sezname, jaz sem se tega začela držat, ker so se Špeli krči začeli ravno po čebuli (goveji golaž), vsaj tako smo ugotavljali. Pa je bila fora, da ga prej skor nisem jedla, takrat pa je bila mama pri meni in je raje naredila golaž kot pa zrezke v omaki, pa ga najprej niti nisem mislila jesti.  Mi je kar hudo, ko se spomnim, kako je mala jokala in je takrat še nisem znala potolažiti... Za česen pa mi je povedala prijateljica svojo izkušnjo, pa nekje sem prebrala, da doječe mamice lahko česen in čebulo nadomestijo s porom, ki je bolj blag. Tudi zelje in ostale kapusnice sem nehala jesti po Špelinih reakcijah... Ma, saj nisem vse skup nič pametnega jedla, zdaj pa ne upam vsega naenkrat začet. Bom počasi, danes kumare in čebulo...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6037
18.7.2007 14:51:23   
Žabika
Evo, midve sva doma, pa tudi ostanemo doma še kar nekaj časa.

Čist na kratko, ker se mi po pravici povedano ne da. Sem razočarana (kako lahko otroška zdravnica tako grdo dela z malim otročičkom), žalostna (kako Hani kot fizioterapevtka nisem znala sama pomagati pri bolj pravilnem motoričnem razvoju), jokava (zakaj se to dogaja ravno meni) a hkrati pozitivno (vse bomo zmogli) gledam naprej.
Hana potrebuje fizioterapijo. In to zelo redno in čimprej. In ker imam seveda tu kar nekaj vez, sem se zmenila, da štartamo kar jutri, v petek pa imava še en pregled pri fiziatrinji. Tako da KG odpade in bo še naprej edino hlajenje klima in čeber z vodo. Pa sej bo še veliko priložnosti.

jjasna: a so Jureta kaj testirali pred cepljenjem?

tinaaja: po moje se pa Brina pritožuje, ker je oči že toooooooook star!user posted image Vse najboljše mu zaželi, še v najinem imenu! Hvala Tina!

Vsem ostalim pa pozdravček in objemček!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6038
18.7.2007 15:20:06   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

Spet mi je ratal post odposlat preden sem končala...user posted image  Gremo naprej.

Se mi je zdelo, ker mene nisi nič omenilauser posted image user posted image .

Pikca, Encijan brez skrbi - če bi vaši imeli drisko bi to vedeli. Naša skoz kaka čist tekoče in odkar sem na dieti tudi brez tistih grudic notri, pa to še ni driska. Njen drekec je res čist, čist tekoč. Ko ima drisko pa se ful napenja in kar kakšno urico nonstop kaka (kar hodi in hodi ven iz nje tako da ima ritko že čist rdečo), s tem da proti koncu ni več drekec ampak pena in svetlo rjava sluz (kot želatina) vmes pa ponavadi še nitke krvi. Te sluzi se ne da zamenjat za drekec ker je čist drugačna. Ko se končno konča pa potem najmanj 1 dan ali 2 ne kaka, ker jo takrat čist sprazni.

Žabika ne bodi žalostna. Na FT bodo Hani pomagali in kot bi mignil bo vse v najlepšem redu. To, da ji nisi znala pomagati k boljšemu motoričnemu razvoju pa sigurno ni res - bog si ga vedi kakšne težave bi imela sicer. Sigurno si s svojim znanjem in predvsem časom, ki si si ga vzela za vajine masaže in sproščanje, ogromno pripomogla k njenemu pravilnemu razvoju. Držim pesti, da bodo na FT lepše ravnali z vašo in našo malo Hano in da bosta obe uživali na teh obiskih. Ena velika user posted image  za vaju.

Tinaaja bravo za Brino, da je spet v formi.

Anja - UŽIVAJTE!!! Pa spočij si reva mal od vsega tega pakiranja.

Gio hvala za dobrodošlico. Sem brala za nazaj in ti moram reči samo to, da mene še vedno preganjajo občutki iz porodnišnice in da točno vem kako ti je. Jaz sicer nimam nobenih pripomb čez osebje, ampak me pa preganjajo vsi zapleti in kako bi se lahko v hipu tudi drugače končalo. Tako da te povsem razumem. Vsi ti rečejo, da ne o tem razmišljati, samo enostavno ne moreš mimo tega. Občutek, da se mali pikici ni dobro godilo v trebuščku in sploh med porodom, me še vedno preganja. Tudi občutek krivde, pa čeprav ni bilo nič od mene odvisno. Jaz sem ravno včeraj zvečer jokala kot dež, ko sem brala SMS-e, ki jih je moj dragi dobil ob rojstvu Žive.

Jaz sem pa danes res pametn ravnala - sem šla mojmu pečt burek in ker ga jaz ne smem, sem valjda še neki posebej zase kuhala in jeeeej - uspešno segrela stanovanje še za dodatni 2 stopinji. Če jst nisem genij od ženske pol pa res ne vem.

Aja pa naša Živa je spet v formi in več spi tudi čez dan tko da ni izključeno, da so ble AD3 krive. Zdaj smo spet na Oleovit D3, bomo pa sigurno še poskušal z Ad3. Sam ne zdaj takoj,ker se moram jaz mal odpočituser posted image .

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6039
18.7.2007 15:45:50   
thaiss
MALECKA_MATEJA  user posted image  user posted image  za pikico in mere. Verjetno je tvoja Tjaša rekorderka med marčki po kilaži!!!
Hojica: mi je ne bomo imeli
DRAJA - če sem slučajno sama na plaži, brez kolegic grem z Matio na stopničke ali pa na skalo se vsest, tako da jaz ritko namakam, Matia pa nogice. Ni šans da ga samega pustim, jebuser posted image   morje!! Če pa imamo družbo, ponavdi je to moja botra s hčerko mi ona malega popazi jaz pa grem z njeno devetletnico v vodo vragolije zganjat!!!
Pa hvala za nasvet glede Pampersk SoleLuna, sem jih zadnjič že gledala pa mi je  user posted image  prepovedal kupit plenice, dokler zaloge (Jumbo) ne ponucamo!!
Danes pa je bilo tako user posted image  vroče, morje ima 27°C da sem ga kar celga namočla!!

ERNA in vse ostale vi se mi kar pridružte na plaži, sam prej mi povejte da več senčke zrihtam oz. grem kr zvečer plac rezerviratuser posted image

Čajček - najraje vodo ali komarcka od hippa
Danes je popil že 300ml vodeuser posted image

Obalke: kako ve to mislite "sem imela celo noč prižgano klimo"? Pri nas dela 24 ur. KER MI NIMAMO TAKE VROČINE, NAS MORJE HLADIuser posted image user posted image

SKAČICA kam pa greste na dopust??? user posted image  user posted image  za kopalke

SONCHEK user posted image za Aneja, da bo vse ok s kakico!!

TINAAJA vse naj naj tvojemu dragemu in fajn se napapajte!!
ANJA uživajte!!!!

evo, zdej pa imam Matio v naočju, je pančkal  urco in pol in od veselja zdej klepeta z lap topom

ŽABIKA user posted image  za Hano!! Mi smo tudi pred enim mesecem začeli podnujno s fizioterapijo, doma tudi intenzivno delamo in so napredki že vidni. Kaj pa je narobe??

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6040
18.7.2007 15:48:27   
erna14
zabika-jaz vrjamem da si kot mama naredila vse najboljse za svojo malo hano in pomoje ji nebi mogla vec nudit in pomagati kot si ji,kajti vsaka mama da od vsebe maximum zato ne smes kriviti sebe,ne skrbi skupaj bosta premagali tudi to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tebe in tvojo malo hano.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6041
18.7.2007 15:52:12   
erna14
thaiss-bemu danes sem se ene 5 krat spomlna nate kako se lepo namakas v morju medtem k jaz dobesedno ze na skrge diham tuki v lj.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6042
18.7.2007 15:53:26   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

thaiss-bemu danes sem se ene 5 krat spomlna nate kako se lepo namakas v morju medtem k jaz dobesedno ze na skrge diham tuki v lj.user posted image user posted image user posted image user posted image

še moj user posted image  se tolkokrat ne spomni name!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6043
18.7.2007 16:11:24   
erna14
a mislis?????

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6044
18.7.2007 16:19:40   
thaiss
na sina še še, jaz pa nisem več aktualna!!!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6045
18.7.2007 16:22:16   
cv105
nimajo mrezice, imajo tako bolj ravno povrsino. men mrezica ni bila ne vem kok vsec. po designu so enake for fitke, imajo tud elastiko.. vis, bi morala na nase srecanje prit, bi vidla v zivo al pa se kaksno za testirat dobila

ma ni hudir, da se enkrat ne pokaževa tam...sam drug teden smo na dopustu...potem pa mogoče...če ne bom najdla spet kakšnega izgovora user posted image ... odkar imamo Maksa sem bolj zapečkarca...pa so se prej vsi bal, da bom z otrokom non stop okrog letala...me je prizemljil

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6046
18.7.2007 16:26:54   
cv105
Žabika: samo pogumno. O P smo tu že ogromno napisale in se jih res najde vse sorte. Bosta s Hano že porihtali tako, da bo kmalu vse prav. Samo sekirat se ne, ker dečva vse čuti. user posted image

Pa še mal o dohtarjih. Zjutraj me je klicala kolegica, ki ima doma 5 tednov staro pikico. Kar ni nehala krvavet in je šla včeraj na urgenco in so jo poslali na čiščenje, ker ji je ostal del posteljice v maternici. Po petih tednih !!! Podobno se dogaja drugi kolegici, ki ji je dr rekla, da naj sama pogrunta ali je že dobila M ali pa ji je ostala posteljica notri. Se človek vpraša a je to res in upa, da bi čim manj okrog njih hodili.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6047
18.7.2007 17:14:06   
tinaaja
Zabika, ti le pozitivno, vse se bo porihtalo. Pol kar mene zacne skrbet, ker meni je Hana delovala cisto tako kot vsi ostali user posted image Ko bos enkrat pri volji, daj napisi kaj vec, kaj so ugotovili oz kaksni so znaki na katere je treba bit pozoren. Grozno, da je dr grdo ravnala z maleno user posted image

no tkole je bilo danes pri kosilu - se dobio, na poti pes do Skofa zgubim soraj cel kilogram, ker je bila taka sauna user posted image brina ful pridna, narociva in tik preden dobiva za jest zeli brina itak takrat jest. pa ok.. ko se koncno lotim svojega zrezka s poprom, je bil toook slan, da sem ga vrnila user posted image mojmu je dol teklo od vrocine, brina je bila vsa presvicana, tko da sem ju poslala kar pes domov, medtem, ko so meni pripravljali nov zrezek.. medtem cvekam  dvema kanadcanoma user posted image no ko sem jedla moj zrezek, me presine - nimam denarnice, ker mi jo je moj odpeljal z vozickom user posted image user posted image user posted image skratka, sem morala deponirat soncna ocala v gostilni user posted image user posted image user posted image ker sem bila brez denarja, kosilo pa v zelodcku..
punce jem tri tortiice (polovicke) od galerije grad - hudo dobro.. pa jaz nisem nek navdusenec nad torticami..

dragi se zahvaljuje za cestitke user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6048
18.7.2007 17:14:43   
draja
Tinaaja sm prej pozabila: VSE NAJBOLJŠE TVOJEMU DRAGEMU ZA ROJSTNI DAN!!!

cv105 katastrofa s telimi dohtarji - a sama mora pogruntat? Ja super no. Pol sploh ni treba medicine študirat, če lahko zdaj vsak sam ugotovi ali je kaj narobe z njim al ne!

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6049
18.7.2007 18:06:40   
K_a_t_i
We are back! Zunaj je prijetno toplo, našmu ful paše - je spet 2 urci + 1 urco odspal user posted image . Hm... kwa bi šele delu v zastekljenem balkonu user posted image .

Draja - user posted image user posted image user posted image  Ja hvala, no.... Sej bi ti takoj kej častila, sam kaj k so ene mame čist neodgovorne pa svoje otroke pr 38C v stanvanja zapirajo user posted image .

Žabika, sej Hana si sam družbe želi pa se je na fizioterapijo prjavla! Bom jst še Žigata vpisala, da bota skup pobrcavala (me je mal strah, da bi kak Svit uletu). Aja, drgač pa tele otroc... To ni ven za spustit - dons se je Brina od Zime neki Žigetu uvalivala. To je pa zdej že 2much bab za bodočo taščo user posted image

Hojca - preden jo bi iz baby centra poslal, bo naš otrok že hodu... Tko da, neč nav!

Naomi, mal sem te pogrešala... (juter bo pa že abstinenčna kriza, tko da upam, da si že nehala garat!)

Zde pa moram nehat, če ne se bo mulc čez 15 let vpisal v višjo pastirsko... user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  240 241 [242] 243 244   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.

Folna kislina
aygo

Ste uživale folno kislino?

že pred nosečnostjo in vso nosečnost (25%)

od takrat ko sem izvedela za nosečnost in do konca dojenja (8%)

pred, med nosečnostjo in v času dojenja (3%)

pred nosečnostjo in prvih nekaj mesecev nosečnosti (15%)

ko sem izvedela za nosečnost in prvih nekaj mesecev (31%)

je sploh nisem uživala (18%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!