|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.7.2007 10:53:21   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: skačica A pol dobiš vse za v prenosno postlco v kompletu

Se mi zdi, da pri večini posteljc jogija ni. Sicer je not en malo trši pod, ki se položi na dno, samo pol morš pa še jogi (eno spužvo not dat). V BC in Arielu so ti jogiji (navadno se zložijo na 3 dele) ful dragi, v Leclercu jih majo za okol 10 EUR.

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada Skačica, Žabika, Thaiss hvala za info in vaje, ki jih delate. A je kakšna spletna stran, kjer se da videti kakšne vaje oz. prebrati kaj več o tem? Se mi zdi da se ful mal piše o tem. Vsaj jaz nisem zasledila nič ne v knjigah, ne v revijah, na netu pa tudi več ali manj samo na forumih, ni pa nekih strokovnih člankov ipd.

To so res samo info. Moraš videt, kako se to dela, najboljše od kakega strokovnjaka (beri fizioterapevta), ker če ne, si vsak predstavlja drugače in lahko delaš čisto narobe (PREPRIČANA SEM, da se prav zaradi tega razloga malo piše, ker bi dandanes kar vsak neki doma sam delal)). Jaz sem hodila z mojo svakinjo in nečakinjo na FTH, vaje z malo pa je delal potem očka, ki ni bil nikoli tam in vam povem, da je delal čisto narobe - ampak vsak po svoje. Po moje lahko narediš več škode, kot koristi, če kar sam izvajaš nekaj po bežnih opisih oz. rekla-kazala. Boljš, da "Izsiliš" pri tvoji pediatrinji napotnico, če se ti zdi, da je kaj narobe, pa da vsaj kakikrat greš na fizioterapijo, da vidiš pravilne prijeme V ŽIVO. Ampak to je samo moje mnenje.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 20.7.2007 10:57:57 >

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
20.7.2007 10:53:59   
Pikca
ojla,
jaz še zmeraj pijem črno kavo... mi sojino mleko smrdiuser posted image . Nisem pa še uspela nabavit tistega, ki ga sezam in draja pijeta v kavi, se moram enkrat odpravit do hipermarketa.
Jernej tudi noče alernove pit, se je kar skremžil, ko je probaluser posted image .
Živa se spet igra, da je ona dojenček, včeraj zvečer je pa vprašala, zakaj mora it z očijem na sladoled (gresta zato, da Jernej v miru povečerja, tega ji sicer nismo rekli, pa mislim, da ji je kar jasno). Pa še vroče je za znortuser posted image  
Danes moram poklicat mentorja, da vidimo, kako mu je všeč moja magistrska... če mi še on kaj zateži, smo pa kompletniuser posted image

tinaaja, super za tale link o masaži, sem ravno iskala, ker našega ful zvija zadnje cajte... sploh preden se pokaka, pa tudi večkrat se s hudim jokom zbudi, kot bi ga res nekaj bolelo. bošček mali. mislim, da je res nekaj narobe z njegovo prebavouser posted image .

A katera ve, po kolikem času diete naj bi se pokazala sprememba?

stanovanja - mi tudi sanjamo o trisobnem... ampak mislim, da bomo počakali še 5 let, da odplačamo kredit za tega dvosobnega. Vozila se pa jaz tudi ne bi uro ali več v eno smer. Pol urce, kolikor imam v prometni konici do Domžal, mi je maximum. Že tako potem, ko si v službi, ful hitiš, da vidiš svojega otroka vsaj 2-3 urce na dan.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
20.7.2007 11:00:44   
K_a_t_i
Dajadada - men se bo itak skisal tlele... Tamal je tooooooook siten, če sva noter. Zunaj je pravi cukrček - navihan, razigran, vmes mal zaspi. Tkole pa čist za nikamor. Jst ga pa ne morem 9 ur skupi nost... user posted image  Pa še vroče je. Ojojoj, jamram user posted image . Pomojem ga bom kr popokala in šla nekam...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6178
20.7.2007 11:03:15   
tejčica
Ana Marija (vms), čestitke za 4 mesece.user posted image

Jaz sem čist skurjena. Sva bila z malim danes zunaj že pred deveto, domov pa sva prilezla malo prej. Sem spila vmes liter vode, je vroče da te kap. Še dobro da sva sam po ravnem hodila, drugače bi rešilca klical.

Nam so se pa noči pokvarile. Mali spet kar redno je 1x na noč, pa še vmes se zbuja. Tako sem danes imela auf 3x. Zdej pa čakam da malega zmanjka, da jo še jaz podurham malo spat, ker v tem tednu nisem imela še ene prave noči.

Grem še malo brat vaše čvekanje za nazaj, ker trenutno še nič ne kaže da bo mali mrknil.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6179
20.7.2007 11:04:55   
*sonchek*
Pa saj ste nore - sploh vas ne dohajam več user posted image

Žabika - važno je, da boš s FT Hani pomagala, da se te drobne napakice odpravijo. saj po mojem bi vsaka od nas našla kar nekaj znakov, ki si jih opisala. Eno user posted image za malo lepotičko!

Stanovanja - na Dolenjski cesti (pred Semenarno) se ravno gradi kar nekaj stanovanjskih hiš - prva stanovanja se bodo prodajala že avgusta letos.

Calpol - a imate vse Calpol? Meni je namreč predpisala Daleron Junior - baje vročino zbija hitreje od calpola. No, iz izkušenj ne vem, ker pri prvem cepljenju ni bilo reakcije, drugič pa še nismo bili cepljeni.

Drugače pa brez posebnosti - nadaljujem z analiziranjem kakcev. Zaenkrat vse ok. Pa včeraj sem se že malo pregrešila - sem si v polento vmešala en Zdenka sirček user posted image Bila sva že na sprehodu - tura po Golovcu je prav prijetna - senčka, ptički, pa srečala sva dve srnici in veverico user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6180
20.7.2007 11:12:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

Pa saj ste nore - sploh vas ne dohajam več user posted image

Se pridružujem mnenju...user posted image

Ja, nam je tudi napisala Calpol. Na drugo cepljenje pa mislimo iti po dopustu - sredi septembra, tako da ne bo več tako vroče. Ima pa na mestu vboda tako rdečo in tdo kožo... pa je mami že vsa iz sebe, kaj bi bilo če bi imel vročino...

tejčica - brez pritoževanja o ne-spanju, drugače ti Jureta posodim za par dniuser posted image ...

(odgovor članu *sonchek*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6181
20.7.2007 11:13:51   
Pikca
erna, user posted image da se umiri reakcija... kdaj pa je bil cepljen? Joj, mene kar skrbi, imamo cepljenje 21. 8., 25. pa gremo na morjeuser posted image . No, če bo sploh cepljen, glede na težave...

Calpol - Živa je vedno bruhala po njem, zato smo ji v primeru vročine dali svečko Voltaren. Tega Dalerona pa ne poznam.

Neposredna povezava do sporočila: 6182
20.7.2007 11:17:26   
Dajadada
Meni se pa neeeeeee daaaaaaa ven. Sploh pa ne zjutraj, zato se bova kar lepo do 6ih noter skrivala za žaluzijami.

Kati, saj ga ni treba nosit. Bodi opicauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6183
20.7.2007 11:21:14   
tejčica
Jjasna, sem že tih!user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
20.7.2007 11:21:31   
K_a_t_i
Ne dela, ker je toooooooooooook zaspan, da sam kriči...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
20.7.2007 11:23:23   
Dajadada
Dskubin, se strinjam, da je najbolje videti in se naučiti vaj pri strokovnjakih. Vsaka bi morala obvezno imeti vsaj eno uro pri fizioterapevtu. Mogoče jim bo pa kliknil in bo to čez par let praksauser posted image ...malo dvomim.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
20.7.2007 11:24:34   
sezam
skačica - za v prenosno posteljo se dobi posebna pena, kot vložek. mi smo jo kupili posebej in ni bl zraven posteljeuser posted image . Smo ga pa v Leclercu kupl. Iza je pa pravi cuker user posted image

amy - dobro opravita pri kardioogu user posted image

erna - user posted image  upam, da bo danes boljše. Pri nas je Ana tudi imela po 2. cepljenju vročino, po 3. je bilo pa OK.

kati -user posted image  Žiga. Se čist strinjam s tabo user posted image user posted image user posted image

vožnja v službo - čimbližje, ker je vsaka minuta dragocena za družino.

Smo pa bili dans že pridni. Smo že mal čez 8 šli na sprehod za slabo urco, sedaj pa d večera ne pogledam ven user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
20.7.2007 11:24:46   
tinaaja
20 fun, silly, development-boosting games to play with your baby

http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyactivities/1479310.html

video http://www.babycenter.com/videos/view/?vid=1320038#videoplayer

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
20.7.2007 11:28:42   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

si zamudila tistih 5 min user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
20.7.2007 11:29:51   
tejčica
Pa to je noro koliko vas je na brezlečni in ne vem kakšni vse še dieti. user posted image  in user posted image  vsem, pa da ugotovijo da alergij ni.

Draja, hitro najdi stanovanje, na vselitveno fešto pa pridemo vse marčevke z user posted image , da se spoznamo.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
20.7.2007 11:32:07   
Dajadada
Dekle je po vodo šlo.......... upam, da ratauser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
20.7.2007 11:38:31   
*sonchek*
Drek analiza narejena - kakec pravilne barve, gostote in vonja user posted image user posted image
Mali pa ves zadovoljen, ker je nekaj gramov lažji user posted image user posted image
A pride katera k meni v savno? user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6192
20.7.2007 11:39:53   
*sonchek*
dajadada - pridi na en pir! Medtem, ko boš ti pivo pila, se bova pa midva z Aenjem zaprla v tvoj avto, ker ima klimo user posted image user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
20.7.2007 11:40:39   
tinaaja
A pride katera k meni v savno?

user posted image user posted image user posted image bom kar doma v frizerju ostala user posted image klima laufa na ful in je prav prijetno user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6194
20.7.2007 11:42:15   
tinaaja
Napoved za Slovenijo:
Danes in jutri bo večinoma jasno, čez dan bo ponekod pihal jugozahodni veter. Najnižje jutranje temperature bodo od 12 do 19, najvišje dnevne danes od 32 do 38, jutri od 31 do 36 stopinj C.

Napoved za sosednje pokrajine:
Pretežno jasno bo in zelo vroče. Ponekod bo pihal jugozahodni veter.

Vremenska slika:
Nad Sredozemljem in Balkanom vztraja območje visokega zračnega pritiska. Z jugozahodnimi vetrovi doteka k nam suh in zelo topel zrak.

Obeti:
V nedeljo in ponedeljek bo sončno, vročina bo nekoliko popustila. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. V nedeljo zvečer bo na severu možna tudi kakšna nevihta.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
20.7.2007 11:45:25   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

si zamudila tistih 5 min user posted image

sem jih ujela, sam sili mi sem ga pol hotla dat na ravno podlago spat... user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
20.7.2007 11:47:42   
*sonchek*
To je posebna ponudba savna + pivo! Če pa pridete v naslednjih 5-ih minutah, pa vam skuham še polento! user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
20.7.2007 11:50:25   
tinaaja

To je posebna ponudba savna + pivo! Če pa pridete v naslednjih 5-ih minutah, pa vam skuham še polento! user posted image user posted image

a to je ponudba za tiste,ki imajo avto s klimo ?? user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6198
20.7.2007 11:50:44   
K_a_t_i
jst pa lohk pelem na izlet - do portoroža in nazaj. tok, da se moj čmrl naspi in da bo pol spet prešerno nasmejan. klima bo na 25!

Neposredna povezava do sporočila: 6199
20.7.2007 11:51:39   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

a to je ponudba za tiste,ki imajo avto s klimo ?? user posted image user posted image user posted image

ja, klima je predpogoj  user posted image user posted image
avto brez klime mam tud sama user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

katero ime vam je bolj všeč?
nika23

Lana (26%)

Ema (25%)

Eva (24%)

Nicole (6%)

Lia (15%)

Sarah (5%)

Število vseh glasov: 379

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!