Pikca
|
ojla, jaz še zmeraj pijem črno kavo... mi sojino mleko smrdi . Nisem pa še uspela nabavit tistega, ki ga sezam in draja pijeta v kavi, se moram enkrat odpravit do hipermarketa. Jernej tudi noče alernove pit, se je kar skremžil, ko je probal . Živa se spet igra, da je ona dojenček, včeraj zvečer je pa vprašala, zakaj mora it z očijem na sladoled (gresta zato, da Jernej v miru povečerja, tega ji sicer nismo rekli, pa mislim, da ji je kar jasno). Pa še vroče je za znort Danes moram poklicat mentorja, da vidimo, kako mu je všeč moja magistrska... če mi še on kaj zateži, smo pa kompletni tinaaja, super za tale link o masaži, sem ravno iskala, ker našega ful zvija zadnje cajte... sploh preden se pokaka, pa tudi večkrat se s hudim jokom zbudi, kot bi ga res nekaj bolelo. bošček mali. mislim, da je res nekaj narobe z njegovo prebavo . A katera ve, po kolikem času diete naj bi se pokazala sprememba? stanovanja - mi tudi sanjamo o trisobnem... ampak mislim, da bomo počakali še 5 let, da odplačamo kredit za tega dvosobnega. Vozila se pa jaz tudi ne bi uro ali več v eno smer. Pol urce, kolikor imam v prometni konici do Domžal, mi je maximum. Že tako potem, ko si v službi, ful hitiš, da vidiš svojega otroka vsaj 2-3 urce na dan.
|