|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
24.7.2007 14:41:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Se da?
24.7.2007 15:14:47   
Anonimen
Moj mož je že vnaprej vsem povedal, da želimo imeti vsaj mesec dni mir in so to tudi upoštevali. No, pač najini starši so naju obiskali, ko smo prišli iz porodnišnice - ampak pomagat in ne na obisk. Tako sta mi izmenično tašča in moja mami 3 tedne kuhale in pomagale.user posted image user posted image user posted image In nobena ni rinila v malega, ker sva že vnaprej povedala, da otrok prvi mesec rabi predvsem mamico in sta to sprejeli ter upoštevali.
V porodnišnico pa je prišel samo moj mož in nihče drug.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Se da?
24.7.2007 17:27:34   
Anonimen
Tudi jaz sem se bala vseh teh obiskov, no pa se je vse obrnilo drugače kot sem pričakovala.
Prvi dan nisem želela nikogar v porodnišnico, razen moža in so me upoštevali. Drugi dan pa so prišli moja mami, tašča, brat in svakinja.
Prvi dan doma pa so že prišle 3 sosede, in že prvi teden je šprišlo kar nekaj sorodnikov. Nato so se ostale teden zvrstili še vsi ostali. Na začetku nisem kaj veliko postregla, saj sem se še sama komaj premikala - tašča jim je postregla le kakšno kavico, zdaj pa ko čakam še te zadnje obiske pa sama poskrbim za njih. Komaj čakam da vsi pridejo, ker se mi te lepe nedelje ne da bit doma zaradi njih. To nedeljo sem se odločila za piknik in sem povabila še vse tiste, ki niso bili pri nama, a kaj ko jih je pa pol na morju in tako bom morala spet čakat da se pikažejo še ti.

Poskušaj po ovinkih žlahti povedat da jih nočeš že prvi teden pred vrati - probaj preko mami, tašče ali moža.

(odgovor članu eya)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Se da?
24.7.2007 21:42:20   
Shorty_
Živim v isti hiši s taščo tako da so družinski prijatelji hodili k njima na obisk in smo se med obiskom prišli pokazat za dve minuti rekli da gremo spat in je bil mir. Moje sem pa postregla na način tam je kuhinaja kozarci in krožniki so v omari hladilnik pa je tudi tam, in je nekako šlouser posted image

V porodnišnico je prišel mladi očka babici dedka in parbabica ter pradedek ampak lepo povrsti vsi v enem dnevu tako da sem mela stale 3 dni mir

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Se da?
24.7.2007 22:21:35   
crci06
Mene je tudi skrbelo, ampak se je vse lepo izšlo.
Malo dete em je namučilo, ampak s prvim cartanjem dalo toliko energije, da sem komaja čakala, da ga vsem pokažem. Za obiske strečt se prvič nisme čisto nič trudila, tudi mij ebilo vseeno, če ni pospravljeno. Ker tokrat sem pa vedela, kam bojo gledali.
Nadležni so obiski, ki jih že tako ali tako ne maraš preveč ali pa taki, za katere se zmeniš le okvirno uro, potem pa ne veš, al češ otroka še hitro umiti, al bojo glih vmes prišli.
Velika, velika pomoč je, da obiske streže očka. Kupite par paketov piškotov, in plato soka, pa naj bo zdajh očka glavni v kuhinji.
Žlahta po mamičini strani pa je prišla k njej v kuhinjo, mi smo se pa prišli pokazat, vsakemu sem ga z veselejm dala malo za popestvat, vzela darilo in šla nazaj v varno zavetje mojega stanovanja.
Po pravici povedano mi je bilo kar čudno, če kdo ni zgodaj prišel.
Pa npr. en par sem čakala da pride na obisk, ker mimo njune hiše sem (nameravala) hodila na sprehod. A ni lepše, da ga pride gledat, ko pa odkrivat zimsko vrečo itd.?

Skratka, vse se razide točno tako, kot si želiš, ker ti je z otrokom tolk lepo, da vse tiste male p...  spregledaš ali pozabiš.

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Se da?
25.7.2007 11:53:43   
NRMM
Obiske v bolnici nisem nikoli odpovedala,prav pasalo mi je,da pridejo,da mi potem ne težijo doma. Sem pa vsem povedala,da 3 tedne ne sprejemamo obiskov,z razlago,da se navadimo drug na drugega in vpeljemo.Vsi so razumeli in ni bilo problemov ne pri prvem in ne pri drugem otroku.

_____________________________

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007


(odgovor članu crci06)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Več kot boste dojenčka objemali, pametnejš...
Če sodite med starše, ki neprestano objemajo, ljubkujejo in crkljajo svojega otroka, boste nad rezultati najnovejše razi...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?