tejčica
|
Čeeeer! Otroci spijo, ati je moral nazaj v službo, mami pa seveda (spet) na RR. Za nami je en prav lep dan. Dopoldan sem z malima malo pohajala, dokler ni bilo prevroče. Ko pa je moj prišel iz službe, smo šli pa še malo k njegovim. V četrtek kot kaže pride mizar in se z njim točno zmenim glede kuhinje in spalnice, tako da se vse skupaj malo premika. Tudi vrata so že vsa naročena, okna že čakajo v garaži da grejo najprej stara ven in potem nova not, manjka pa časa, da greva z mojim še ploščice za hodnik, kopalnico in stranišče izbrat. Čez kakšne 3-4 mesece upam da bomo že v hiši. Komaj čakam, ker se mi počasi že meša na 40-ih kvadratih. Thaiss, kje se skrivaš? Kr_enamami, Maksu za prvi zobek. Je prvi zobati marček. Pa upam da bo tvoj avto končno fertik. Sonchek, upam da jutri dočakate še UZ in da bodo vsi izvidi ok. Erna, jeeeeee, bravo za kakec! . Glede vremena za jutri na Obali, nekaj napovedujejo nevihte oz. plohe v popoldanskem času. Temperatura pa še vedno 30 in več. Žabika, uživajta s Hano v KG. Pa prav lepo pozdravi Dolgolasko, če se ti še kaj javi. Amy, joooj, Ela je pa res bogica s tole alergijo. In taka reakcija kljub tvoji dieti!?! da bo čimprej vse ok. Sezam, držim pesti da bo Žiga ponoči lepo spančkal. Draja, za telovadko Živo.
|