|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.7.2007 13:08:54   
amy26
Pa katero adaptirano mleko ne vsebuje kravjega mleka (zaradi slučaja kakšne alergije)

Pregomin in pa Alernova, ki je baje mal boljšega okusa kot Pregomin

Nočno spanje je pri nas podobno, vendar zaenkrat še nisem razmišljala o dodatku saj Ela sploh noče piti po flaški, pa čeprav ji jo večkrat ponujam, se z njo sam igra.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6426
23.7.2007 13:29:06   
Encijan
Oh, ja, nič ne bomo delali! Sem se spomnila, da se moramo še DANES odločiti glede cepljenja proti rotavirusu, pa sem našla, da ste se tudi tukaj o tem pogovarjale. Jaz je kar ne bi, glede na to, da bomo iskali privat varstvo... Pa Špela se mi je zdajle že 2. obrnila na trebuh, očitno ji tako paše, sploh ne vem, najbolj da grem še jaz zraven malo odspat, kajti iz druge sobe, pa čeprav so vrata odprta, je sploh ne slišim, ko to naredi... Migica mala!

Tejčica, saj jaz sem pa iskala pobarvanke na netu, pa nič pametnega našla, ker bi rada take bolj na simpl, pa da se lahko okrog obrnejo, pa je še vedno OK za videt, ker je Špela kontra obrnjena... Rožice, pa ribice so idealne, ja!!!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6427
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 13:33:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Encijan)
  Neposredna povezava do sporočila: 6428
23.7.2007 13:37:32   
sezam
amy, draja - joj, jaz se še vedo ubadam, kaj lahko jem. A vidve jesta paradižnik, morske ribe - posledično rio mare, med user posted image Na tistem seznamu, ki ga je dala amy je to na prepovedi. Danes si hočem naredit makarone (seveda imam brezjajčne), pa ne vem kaj naj zraven - kar sem do sedaj delalal je kaj zraven, kar je na prepovedi user posted image . Rabla bi še kako idejo user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Encijan)
Neposredna povezava do sporočila: 6429
23.7.2007 14:00:57   
tejčica
Encijan, mi se za cepljenje nismo odločili. Sem mnenja, da s cepljenjem za določeno bolezen res postane odporen oz. imun, za ostale bolezni pa lahko zaradi prevečih cepiv postane manj odporen. Moja kmečka logika. Seveda pa je čisto drugo, če je otrok zelo slabo odporen in zboli za vsakim virusom ki ga sreča. Vsak starš pa naredi tako, kot misli da je za njegovega otročka najbolje. Pa user posted image  Špeli za obrat. Bi jo pa jaz pustila tako spati. Če ji ne bi pasalo bi se že zbudila.

Kr_enamami, najbolje da na roke pereš. Ne bo treba kupit novega stroja, prišparala boš na elektriki in vodi, mišice na rokah pa si boš pošteno ojačala.user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6430
23.7.2007 14:03:42   
Pikca
jaz jem paradižnik, pa tudi recimo svinjsko meso v zmernih količinah - a bi morala tudi to črtatiuser posted image

Jernej pa noče sesat - začne, pa dvakrat potegne, pa se začne zvijat in jokat (pri tem, da je joška polna), ne vem, a ga tako zvija ali kaj mu jeuser posted image  Sem že probala malo jo spraznit, da bi lažje zagrabil, pa je istouser posted image . A je možno, da mu ni všeč okus, zdaj, ko ne jem mleka pa jajcuser posted image  potem ga pa silim, mu pojem, ga guncam... in po kakšne pol ure le začne pit. prav mučno jeuser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6431
23.7.2007 14:25:04   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
Jernej pa noče sesat - začne, pa dvakrat potegne, pa se začne zvijat in jokat (pri tem, da je joška polna

Zobki na pohodu?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6432
23.7.2007 14:29:50   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca
jaz jem paradižnik, pa tudi recimo svinjsko meso v zmernih količinah - a bi morala tudi to črtatiuser posted image

Saj sem ga jaz tudi do sedaj, pa sem začela malo dvomit. Svinjsko sem probala v petek, pa je imel v soboto spet večje flek in bolj rdeče. Do sobote pa so bili že kar lepi.

Pa še to - kaj pijete? Ali kaj kupljenih sokov? Kateri imajo čimmanj E-jev? user posted image - to velja za tiste, ki smo na dieti

Ne, vam mogoče pa sem začela preveč komplicirat?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6433
23.7.2007 14:30:09   
slumpo
danes mi je pa tako čuden dan...kljub temu da je sonček in da se je mal shladilo se počutim prav bedno...
mislim da me dajejo čustva in s tem otožnost...user posted image user posted image

ma bo že bolje...
resnica zakaj je pa čisto drugje...
moj mi bo prepovedal hodit sem gor na RR
vam povem kaj se mi je zgodilo...
ko sem prebrala kaj se je dogajal z Lino in njeno mami (spanje na ležalniku, WC daleč, tuš daleč, boga Lina, preiskave, jemanje krvi....)sem začela jokat in se nisem mogla ustavit....
sploh pa ko sem pomislila kako malo oz. nič naredijo da omogočijo da je čimlažje bolnikom in staršem...in začela sem malo bolj glasno debato z mojim kako bi moral denar sem in ne za brezvezna srečanja naših taglavnih, pa še se da naštevat futranja, pa darila...
danes ponoči oz. proti jutru pa sem imela spet slabe sanje, pa ne glede Line osebno ampak glede sistema v bolnicah in na desetine boščkov in valda spet jok....tako da sploh ne morem stran iz otožnosti, cel dan se pestvam z mojim pikcem, hodim ga gledat....
še enkrat držimo pesti da bo z malimi bolniki vse OK....da bodo izvidi razveselili mamice in atije ko bodo videli da je vse za njimi in vse ok in da so malčki zdravi...user posted image user posted image user posted image  ,  user posted image za vse ki greste skozi to.
vsi čakamo lepe novice....

lp

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6434
23.7.2007 14:32:41   
slumpo
kar se hrane tiče se jaz držim še vedno dokaj stroge dijete...vsake toliko se malček pregrešim, kar se pa pijače tiče pa pijem izključno vodo in zeliščne čaje brez sladkorja, roibos, včasih zeleni čaj, in seveda na vsake toliko malček pive.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6435
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 14:39:54   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6436
23.7.2007 14:42:32   
Gio
pozdravljene punce!

UVAJANJE GH...povejte tiste, ki ste že začele, kako ste začele z uvajanjem. Mi smo stari 4 mesece in en teden in sem začela s sokci, z jabolčnim, korenčkovim in kompot od hruške.  Zanima me,  kdaj se  lahko ponudi kašico in kateri  obrok v dnevu-za kosilo, kakšno količino? Tiste, ki ste že dale rižolino....a ste dale gostega ali redkega po flaški in kdaj-zvečer pred spanjem?

drugače pa *sonchek* eno user posted image Aneju. In seveda Lina....jaz upam da se vse reši in da ne bo nič hudega. Mamici vem kako vama je pri srčku, ko ne veš kaj je s tvojim otročkom, saj sem tudi sama dva dni čakala izvide že v porodnišnici, pa se je potem vse lepo rešilo.

Brina čestitke za 4 mesece, pa čeprav zamujam....in seveda vsem ki praznujete te dni. user posted image

lep dan vsem

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6437
23.7.2007 14:46:02   
Pikca
kati, na zobke pa sploh nisem pomislila (Živa je dobila prvega šele pri 14 mes.)... pa res se ful slini in roke skoz v usta tlači... samo videt pa ni še ničuser posted image

sezam, jaz sokov že itak bolj malo pijem, kakšen jabolčni včasih, pa ful mi je dober od Dane malina+višnja (ima samo en E)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6438
23.7.2007 14:46:47   
tinaaja
malo o Gh kopirano s foruma

4-6 mesecev: korencek, koleraba, spinaca, blitva, bucke, riz,polenta, koruza, jabolko, banana, hruske
5-6 mes.: marelice, nektarine, dinje, slive, mango, avokado
8 mes.: zitarice brez glutena (koruza, ajda)
6-9 mes.: krompir, brokoli, strocnice, borovnice, maline, cesnje, robidnice
9-12 mes.: grah, repa, paradiznik, testenine, mandarine, pomarance, grozdje
10-11 mes. : zelje, por
12 naprej: leca, fizol, kivi, suho sadje, jagode, med, beljek

MESO:
6 mes. : perutnina (bela)
7 mes.: teletina, zajec
8 mes.: konjsko meso
9 mes.: perutnina (temna)
10 mes.: govedina
11mes.: plava riba
12 mes.: sardele, svinjina

Dodatno mi je patronazna se svetovala: 9-12 mes. rumenjak, zitarice z glutenom (ovseni kosmici, pira...), fermentirani izdelki (skuta, jogurt, kisla smetana...)   I. PO DOPOLNJENEM 6. MESECU ŽIVLJENJA

Za obrok zadostuje za začetek 50 g živila v KUHANI obliki (zaradi nezrelega prebavnega sistema). Živila uvajamo v razmaku enega tedna, da se dojenček novemu okusu privadi in da v primeru preobčutljivostne reakcije lažje ugotovimo, katero živilo jo je povzročilo.
Ko ugotovite, da vse dobro prenaša, lahko količino postopoma povišate do 150 g.

ŠESTTEDENSKI NAČRT:

1. V prvem tednu dopolnine prehreane pričnite Z ZELENJAVO Z MALO ALERGENI (npr. korenje). Zelenjavni pire razredčite samo z vodo ali s prehrano za dojenčke, ki jo uporabljate.

2. Če vaš otrok prvo živilo dobro prenaša, uvajajte v drugem tednu  DRUGO ZELENJAVO (npr. krompir). Druge primerne vrste zelenjave so: cvetača, brokoli, koleraba, sladki krompir, bučke, rumena koleraba, komarček.

3. V tretjem tednu dodajte prvič MALO MAŠČOBE (npr. olivno olje). Vzemite 1 čajno žličko olja na približno 100 g zelenjave.

4. V četrtem tednu razširite jedilnik S SADJEM, vendar ne s surovim, temveč s kuhanim. Najpreje poskusite enkrat do dvakrat s 50 g kaše ali kompota kot majhnim vmesnim obrokom. Priporočljivo sadje so jabolka ali hruške, kasneje tudi banane, marelice ali morda borovnice.

5. V petem tednu ponudite otroku RIŽEVE KOSMIČE za konico noža (Rižolino, Rižko) ALI KORUZNO OZ. AJDOVO MOKO.

6. Če vaš otrok brez težav prenaša 2 vrsti zelenjave, olje, eno vrsto sadja in riž, mu v 6. tednu lahko ponudite tudi KUHANO ZMLETO MESO: zajec, teletina, perutnina, jagnjetina. Za začetek naj dobi približno 10 g mesa v obroku, kasneje pa količino povečajte na 30 do 50 g.

II: PO DOPOLNJENEM 9. MESECU ŽIVLJENJA

1. V prehrano pričnite uvajati MASLO, nato SMETANO in IZDELKE IZ KISLEGA MLEKA (npr. jogurt).

2. ŽITA so pomemben vir ogljikovih hidratov, vitaminov B-kompleksa in rastlinskih beljakovin. Dodajati pričnemo predvsem zaradi njihove energijske hranljivosti. Žita, ki vsebujejo GLUTEN (pšenica, oves, ječmen), uvajamo po 9. mesecu zaradi preprečevanja celiakije.

3. JAJCE
Trdo kuhan rumenjak ponudimo dojenčku po 9. mesedu, beljak pa zaradi nevarnosti razvoja alergije šele po dopolnjenem prvem letu. Začnemo z manjšimi količinami, tako da otrok dobi enkrat tedensko cel rumenjak.

4. STROČNICE

III. PO DOPOLNJENEM 12. MESECU ŽIVLJENJA

1. Če otrok dobro prenaša mlečne izdelke, lahko po prvem letu življenja uvajate v prehrano kravje mleko. Mleko naj vsebuje vsaj 3,2 % maščobe, ker so vitamini A, D, E, K topni samo v maščobah.

2. Jajčni beljak (1/teden)

3. Med

4. Lešniki, arašidi, orehi

5. Citrusi, južno sadje, jagode

6. Paradižnik, špinača

7. Kislo zelje

pa se to http://med.over.net/forum5/read.php?94,1978731,1978738#msg-1978738  

Gio, hvala za cestitke user posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 6439
23.7.2007 14:51:56   
amy26
amy, draja - joj, jaz se še vedo ubadam, kaj lahko jem. A vidve jesta paradižnik, morske ribe - posledično rio mare, med

Sezam, tudi jaz se 100% ne držim diete, pa bi se jo kar morala, saj ima Ela na pregibih obupno kožo ful rdeče, pol pa ko se začne praskati se spraska do krvi user posted image  vsaj na kolenih.
Sumim da bi ji lahko škodil paradižnik, ker do sedaj ni imela rdečine na pregibih no ja ima jo kake 3 tedne, odkar je ta vročina pa sploh.

jem pa Riomare, ribe, goveje meso - to naj bi bilo vse prepovedano, puranje meso, piščanca, včasih se pregrešim pa vzamem kak kos svinjske salame, drugače pa občasno jem tudi salamo poli pa mislim da ji ne škodi.
Vsekakor bom poskusila čisto črtati paradižnik in papriko, ker baje sta že tako kar alergena, edino nevem kako pol narediti polento z golažom, ker v golažu je kar precej paradižnika.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6440
23.7.2007 14:56:13   
amy26
Pikca, naša tudi občasno zavrača dojko in to že kar nekaj časa, vendar jaz vztrajam, torej če noče jesti poskusim spet čez kakih 15 minut, pol pa ko rata tečna pa zaspana jo spet pristavim in večinoma rata da pol spet je, s tem da se včasih upira pol pa le začne jesti ker je lačna.
Na koliko časa pa ga dojiš! če jaz prehitro začnem dojiti torej manj kot dve uri dojenja vmes, sploh noče jesti oz. je bolj malo in pol spet nič dolgo, zato zdej počakam da mine 2,5 uri in jo dojim.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6441
23.7.2007 15:01:53   
Gio
Tinaaja hvala za info...tolk študiram uni forum o uvajanju GH in vsaka drugače pravi, da sem že čisto zmedena in ne vem kaj je prav....saj ne mislim hitet sedaj s to hrano, samo vidim, kako nas gleda ko jemo in da ji je jasno, da obstaja tudi nekaj drugega poleg flaške in zize user posted image  

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6442
23.7.2007 15:03:37   
tejčica
Gio, jaz Vidu že dajem GH. Začela sva z jabolkom. Sem ga skuhala in potem zmiksala s paličnim in mu dajem po žlički. Na začetku je v ustih ostalo komaj za kakšno žličko, dve, tako da traja nekaj časa preden poje GH za cel obrok. Sedaj nam gre pa že kar lepo. Sem mu pa nekaj dni dajala samo jabolko, potem nekaj časa samo korenček (isto skuhan in pretlačen), potem pa zmešano. Ta teden bova poskusila z bučkami. Je pa včeraj prvič pojedel celo jabolko. Riževo kašico že imam doma, nisem mu je pa še dala (čakam da mi z BC pošljejo večji cucelj). Bom pa kakšno žličko zamešala v mleko zvečer in mu dala po flaški, z upanjem da prespi noč.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6443
23.7.2007 15:07:21   
amy26
Slumpo se obremenjuj se z bolnicami pa z našim sistemom, ki je user posted image  seveda pol namesto da bi počivala in hranila moči z Aneja ti še v sanjaš razmišljaš o tem, misli kako bosta šla ven, kako ga boš crkljalauser posted image ,....

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 6444
23.7.2007 15:07:32   
Sibil_
Dan!

Joj ta GH, vsak drugače pravi.No, pri prvem sem jaz preskočila vse sokove in šla direkt na korenčkovo kašo (kupljeno).To je bilo pri 4,5 mes.Potem sem kar hitro uvedla še krompir, bučke, blitvo.Sadja ni maral-še celo banane ni jedel (čudo od otroka-ampak še danes redko je sadje, edino na lubenico je nor).Po 6. mesecu sem pa že začela s skoraj vsem-skutke, jogurti, meso, rumenjak, testenine, riž, une kaše za mešat z vodo, piškotki Plasmon iz I...po enem letu sem edino dala beljak, stročnice in gobe pa še kasneje., ker ga je kar napenjalo.Mleka pa ne mara še zdaj ne, tako da jaz osebno zavidam mamicam, ki dajo otroku flašo zvečer in nimajo težav-mi smo vedno delali une kašice al pa kaj kombinirali....imeli štalo v glavnem.Pa še adaptiranega mleka ni jedel, tako da je bil jedilnik res omejen.
Aja-nikoli nisem miksala hrane, edino kar sem mu dajala te frutke itd.Jaz sem mu samo zmečkala z vilico pa je bilo.No, mesa ni maral preveč, še zdaj ga redko poje (ko hoče meso je to znak, da raste ponavadi).user posted image

No, saj zdaj ob uvajanju GH Lukasuz imam kar občutek, da bom bankrotirala, ker bo hotel PAtrik ziher tudi to jest kar Lukas.In te zadeve so kar drage za kupovat.
Aja, na začetku sem kupovala od Hipp tiste male lončke korenčka, je bilo glih prav.Pol pa počasi večje.Kuhano doma je jedel pa samo kosilo-zelenjavo in meso in krompir ali riž ali testenine, doma kuhanega kompota recimo ni niti povohal.Mah, otroci...

Obalke kdaj se dobimo kaj na kavi???????Imam abstinenčno čvekalno krizo-bi dala Patrika v varstvo in prišla na čvekec.Torej?Kdaj, kje?Samo ne na plaži, plizzz-je taka gužva da dol padeš, pa še toplo ko sonce pribija...user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6445
23.7.2007 15:10:18   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: Kr_enamami

Tejčica, če na roke perem, pa peš začnem hoditi (ker avto je še kar v Poreču) mi pa ne bo več treba mislit kako naj 20 kg dol stolčem. user posted image

Ja, saj zame bi bil to tud super recept, ampak bom kar raje na dieti ostala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6446
23.7.2007 15:11:39   
sezam
amy - Ja saj jaz sem se tudi začela danes spraševati kako narediti omako za testenine in druge zelenjavne omake, ker je povsod zraven paradižnik. Ali misliš, da je kuhan kaj manj alergen  user posted image . ZAdnjič sem brala, da imajo nekateri tudi alergijo na jabolka, hruške in ti lahko jejo kuhana in je potem OK.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6447
23.7.2007 15:12:25   
draja
Sezam, Amy, Pikca in ostale sotrpinke brez sladoledauser posted image :
jaz pijem le vodo ali komarčkov čaj.
Glede hrane pa:
1. Sadje : ne jem breskev, jagod in ostalih prepovedanih sadežev, ampak samo banane, včasih kakšno marelico, borovnice. Drugega sadja nič.
2. Od zelenjave: do zdaj samo dvakrat jedla paradižnik, še to čisto malo, drugače pa jem samo krompir, korenček in špinačo.
3. Meso - jem samo purana. Jem pa Rio mare.
4. Ne jem medu.
Predvsem gledam na to, da živilo ne vsebuje mleka in jajc in da ni visoko alergeno.

Me pa prav zanima, kaj bo rekla naša nova P v četrtek, glede na to da sem jaz na tej dieti bolj samoiniciativno, saj prejšnja P sama ni vedela kaj bi z Živino drisko, pa sem ji jaz rekla, da bom šla na dieto in se je strinjalauser posted image .
Aja, včeraj je Živa spet imela drisko in na koncu 2 nitki krvi od napenjanja. Jaz res koooooooomaj čakam pregled v četrtek. Imam cel spisek vprašanj za P, ker bo to (upam) prvi pravi pregled. Do zdaj smo imeli namreč samo eno posvetovalnicouser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6448
23.7.2007 15:13:22   
amy26
Ali misliš, da je kuhan kaj manj alergen

veš da nevemuser posted image , se bo treba kje na forumu pozanimati

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6449
23.7.2007 15:15:00   
Pikca
Amy hvala, dojim ga na cca 2 uri (do pred kratkim je sam imel tak urnik), mogoče ga pa res prekmalu silimuser posted image  ampak se mi zdi, da je lačen, pa ga nekaj matra, da ne more jestuser posted image

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 6450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  256 257 [258] 259 260   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

spanje celo noč
nataly33

kdaj je vaš dojenček prespal celo noč?

pri 2 mesecih (44%)

pri 3 mesecih (11%)

pri 4 mesecih (6%)

pri 5 mesecih (6%)

pri 6 mesecih (8%)

pri 7 mesecih (26%)

Število vseh glasov: 143

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!