Encijan
|
Ojla! A potem dvigovanje glave ni OK, saj se mi je zdelo, samo res ne vem, kaj delat, a naj jo dol tišim? Jaz imam v vozičku še vedno najnižji nivo, ker jo še postrani nese in je ne upam dvignit. Kako vi zdaj prevažate svoje zakladke, vse že z dvignjenem naslonom? A imate potem privezane? Moram jutri pediatra vprašat, kaj on meni... Se mi je pa danes ponoči Špela ob 3 ponoči na pol v spanju obrnila na trebuh. Nekaj sem slišala, pa sem vstala in šla pogledat (spi v svoji posteljici čist blizu naju) in me je skor kap, sploh nisem vedela, kaj naj naredim. Nič, sem malo počakala in ker ni bilo nobenega glasu, sem jo lepo počasi obrnila nazaj na bok, samo se je potem hitro zbudila. Ne upam jo pustit stati na trebuščku. (Evo, še eno vprašanje za pediatra, moram začet kar pisat.) Je potem papcala in naprej zaspala kar pri meni. Ma, sem se v tem enem mesecu tako navadila, da spi zraven naju, da se ponoči kar zbujam in čakam, kdaj se zbudi še ona. Samo je veliko bolje, da vsaj velik (prvi) del noči prespi v svoji postelji, ker nisem več tako polomljena, saj si upam normalno spat, prej me je vedno kaka rama bolela zaradi neudobnega položaja, me pa občasno še boli palec na levi roki Kaj pa ve naredite, ko se vam obrnejo na trebuh? Špela se tudi sicer čez dan vse pogosteje obrača na trebušček in potem jo kar pustim kravce past, dokler ne začne penit oz. se sama prevali nazaj ali naprej (to ji je ratalo samo ene 3-krat do sedaj), tudi na previjalni in v igalnici, potem pa gleda tiste slikce na previjalni in gruli zraven, včeraj mi je to naredila dvakrat še preden sem ji uspela pleničko gor namontirat. Tejčica, dobra ideja s sličicami okoli previjalne, jaz že 3 mesece govorim, da bi ji bilo treba kaj nad glavo narisat, pa sem iskala po trgovinah in nič pametnega našla, za narisat pa sem bila do zdaj prelena, pa še nekega ekstra talenta nimam. Grem delat, ker ura prehitro beži, smo tudi mi te dni bolj zabušavali in čakali, da se shladi... No, ja, saj malo bolje pa je, a ne? Pri nas že od včeraj zraven malo sapica piha, tako da smo si včeraj upali celo 3-krat iti ven, ob 8-ih, ob 11-ih in nato še ob 18-ih. Med tednom sva hodili s Špelo ven pred 7-o in zvečer po 20-i uri... Lp vsem mamicam in dojenčkom, posebno še tistim ta bolančkanim, da čimprej ozdravijo! Encijan
|