|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.7.2007 21:55:58   
tejčica
Današnji dan je bil kar naporen. Moj v službi, jaz pa z obema doma in zaradi vročine seveda notri pod klimo. Taji se trga če mora biti toliko časa not. No, imela je tudi svetle trenutke in to je zgledalo nekako tako:
user posted image

Vidu je enkrat celo dovolila malo oddremat, tačas pa sva mu polepšale "razgled" s previjalne mize. Seveda je bil mali potem čisto firbčen in gledal nove živalce, da sem ga komaj lahko previla.
user posted image

Popoldan pa je moj Tajo le odpeljal k njegovim da je bil doma mir in je Vid lahko odspal dobro urco.user posted image  Pol sva pa še midva šibala ven.

Kr_enamami, čez vikend na žalost ne bom mogla, ker imamo v soboto praznovanje za Tajo, v nedeljo pa gremo nazaj v Kp. Pa kdaj drugič ko bomo gor. Pa lepo pozdravi TeDYBear.
Slumpo, user posted image  za kakca.

Sedaj me pa čaka še likanje, tla moram pomit, pa Taji sem obljubila da ko se zbudi, bo tudi ona imela na steni vse te živalce. Ljubosumje! Najbolje da se lotim dela, ker drugače bo noč prekratka.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6376
21.7.2007 22:03:51   
Anonimen
Anej (*sonchek*), Mija (Magor)  čestitke za 5 mesecev
Brina (tinaaja) in Zala (Brinaa), čestitke za 4 mesece, pa vse naj naj tudi našemu Juretu!

Lini in Aneju pa še
user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6377
21.7.2007 22:29:14   
Naomi
Dober vecer in lahko noc user posted image

...vsem bosckom bolanckanim tudi iz nase hise ogromno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se vse dobro izide...
Res, vse ostalo ni pomembno!

papa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6378
21.7.2007 22:29:58   
Žabika
Draja: joj, ne zdej preveč gledat Žive pa kar potrjevati diagnoze, ker do določene mere je lahko vse še čisto del normalnega motoričnega rzavoja, pa tudi Živa je 14 dni mlajša. Upam, da te nisem zdaj spravila do tega, da boš samo še o tem razmišljala.
Glede asimetrije je pa tako; Hana sicer ni močno asimetrična, ker samo malo manj uporablja levo rokico, pa sama se raje obrne na levi bok, ker je pač desna stran telesa močnejša. Glavico drži lepo na sredini in jo enako rada obrne v D in L, če ji pred očmi vodiš igračko. Tudi pri obračanju na desni bok ne protestira, ampak sama pa tega kar tako brez veze ne dela. Če imaš občutek, da pri Živi prevladuje ena stran ji poskusi spodbuditi drugo stran tako, da ji tja daš njeno najljubšo igračo, ... Pa tudi če malo prostestira jo poskušaj obračati tudi na drugi bok, zraven jo pa s čim zamoti. Jaz sem npr. tudi obesila ful pliškotov na desno stran previjalne in s tem spodbudila, da se je sama začela obračati tja, ker na levi strani ni bilo ničesar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6379
21.7.2007 22:43:59   
erna14
hojla nas se zdaj ni kakal pa ne vem kva hudica naj se probam k je tok bogi k se napenja

taya-boga lina upam da se zdravniki motjo drzim pesti za vajuuser posted image user posted image

mi je kar hudo rr brat k je tok zalostnih zadev gor napisanih mepol sam psihira.grem spat mamo jutr krst.
a masirat je treba sam okol popka al tud drgje po trebusckuuser posted image k jst ga ze cel dan masiram pa draja mi je posodla vetrovne kaplce pa kamilcke sm mu dala pa z toplomerjem sm probala jaz ne vem vec kako naj mu pomagam pa telovadla sva pa...............lahko noc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6380
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 22:49:41   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 6381
21.7.2007 23:16:51   
Anonimen
obracanje_ tudi mi smo se bolj leni...obracamo se zaenkrat samo iz enege boka na drugi....

sonchek user posted image da jutri cimboljse porihtate!!!

sibil jaz ti lahko presnamem dvd pa posljem!

simonka
zdaj ko si iz dopusta pa se mormo zment za kak sladoled!!

kakanje imamo mi na sporedu tako na 3-4dni...je pa takrat kar onrg porcijauser posted image

Taya85 res boga Lina user posted image drzim pesti za najboljse!! user posted image za mamico,da bo cimbolj mocna!!

Amy26 user posted image user posted image user posted image za super izvide...ja jst ko sem vmes za kako flasko zvecer odmrznila zalogo,sem tudi opazila,da je bilo mleko drugacnrega okusa..samo mali ga je vseeno na dusek spil...

zdravje sploh se tako ne zavedamo kkao je to pomembno in da steje najvec v zivljenju...najbolj nam to pride do zavesti takrat ko je kaksn abolezen pri komu bliznjemu...res smo lahko srecni ko mso zdravi posebej pa nasi mali pikeci...midva sva tudi danes sla k dezurnemu...zjutraj je imel cisto mickeno zateceno ocko..zdaj popoldan pa je bilo ze bolj pa malo rdece pa solzilo se je...so bili full prijazni in rekli,da je prav da sma prisli da gre za vnetje ocko in da to se ne pozravi s spiarnjem...sma dobla kremo toborex samo kaj ko mu ne morem lepo v ocko dat...samo primem okoli ock pa ze jok in stok..se dobro da ma ati vec uspeha...

tinaaja ko boste nabavli nove sraufe boste ziher nekje nasli stare..bo pa bojo pol eni za rezervo user posted image

tejcica
se malo pa boste grizli user posted image user posted image user posted image mislim,da si ti enkrat sprasevala glede susilca...ste ga ze nabavili? mi imamo v kopalnici sucilcqa na pralnem stroju pa je super glede placa..
oooo vi boste tudi ze grizlajli Kr_enamami user posted image user posted image user posted image

Žabika s
uper,da se tako hitro pozna napredek user posted image user posted image user posted image

Tai pa je zacel na previjalni in postelji delat ene most varianto.Opre se na noge in rit v luft...In kolikor mi je znano to ni glih v redu...Ve katera kaj o tem??ko spimo immao vcasih roke nad glavo - a nito to vcasih pravli,da je otrok zdrva ce tako spiuser posted image vcasih jih drzi vodoravno od sebe..cisto odvisno...

Klimaa ve jo mate ko je user posted image dojencek v prostoru tud prizgano??

evo se nekaj slikc kako sta se vecraj Tai in Tjaša zicala...samo Tai prvo ni vdele al bi zical mamico malecko matejo al tjaso al kr obe user posted image ce so vam slikce prevelike kliknete na miski na desni gumbek in ko se odpre okence view image pol pa prave velikosti za ogled ratauser posted image

< Sporočilo je popravil LeINA -- 21.7.2007 23:25:00 >

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6382
21.7.2007 23:24:55   
Anonimen
evo slikce

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6383
22.7.2007 0:10:28   
sezam
Taya - držite se user posted image user posted image user posted image user posted image  Boš videla, da bo še vse OK.

draja - jaz sem si na policah z bio izdelki kupila ene dvoje polnjene vaflej in so mi OK. Na koncu mi bo ta hrana še všeč ratala. Sem pa res sedaj zvečer lačna kot volk. Verjetno je res kot si rekla, odziv telesa, ker ne dobi hrane, na katero je navajen user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 6384
   [Brisano sporočilo]
22.7.2007 0:32:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6385
22.7.2007 7:43:12   
draja
Dobro jutro!

Meaa si tako lepo napisala, da sem dobila solzne oči. Pa hvala za idejo gled enadomestka mleka, saj zeloooooo pogrešam kakšno kavico zunaj - najhuje je bilo na morju, ker sem cel dan gledala folk ki je kofetkal na plaži.

Žabika ne, nisi me ti pripravila do tega, da bi pri Živi zdaj samo nepravilnosti iskala. Daleč od tega. Ti si mi samo pomagala poiskati možni vzrok njenega obnašanja in mi v bistvu povedala na kaj moram biti pozorna oz. še pomemebneje: kaj moram povedati P. Sama ji sigurno ne bi šla razlagat teh stvari, saj se mi prej niso zdele pomembne, zdaj pa vem kaj vse ji moram povedati. tko da še enkrat 1000-krat ti hvala! Če pa P reče da je vse v najlepšem redu bo pa itak zakon, če pa ne bomo pa pač vedeli kaj narediti da bo vse ok. Častim pivo ko prideš v Dravlje v lekarno!
Jaz zdaj Živi spodbujam desno stran tako, da ima v telovadnici igračko samo na desni, pa še malo s ebova šli obračat z boka na bok zdaj - nisva kaj dosti tega prakticirali zdaj, ker je vedno bruhnila, zdaj pa se na bruhanje ne bom več ozirala ker pol itak nič ne bi smela početi z njo, ker bruha od enega do drugega obroka.

LeINA super ste se imeli z Malecko_matejo!

Sezam hvala za idejo glede vafljev.

Erna držim pesti, da ste imeli noč v znamenju kakanja! Če pa ne pa kapljice mu še kar daj - škoditi ne morejo, traj pa malo da primejo. Jaz sem klicala v koroške lekarne in so rekli da so namenjene prav otroku, ki ga napenja pa ne more kakati oz. prdkati. Pa probaj še slivov sokec ali kašico.

Neposredna povezava do sporočila: 6386
22.7.2007 8:06:56   
tejčica
Svit (Naomi) in Tia (LI), čestitke za 4 mesece.user posted image

Erna, lepo se imejte danes na krstu. Pa upam da Žiga kmalu naredi eno veliko porcijo v pleničko.user posted image

LeINA, upam Da bo Taiev uček kmalu zdrav.user posted image  
Sušilca pa še nismo nabavli, ker ga bomo za v hišo. Se pravi čez kake dva meseca.user posted image  Prostorsko nam znese, da bosta eden zraven drugega. Komaj čakam da se losam bloka in teh malih kvadratov.
Klimo imam pa jaz prižgano tudi ko je mali v prostoru. Pazim pa, da ne piha vanj.
Fuul cortkane slikice.user posted image

Meaa, user posted image , kako lepo si napisala. Res, šele ko se dogajajo take stvari, ugotovimo kako pomembno je zdravje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse male marčke.

Pa lepo nedeljo vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 6387
22.7.2007 9:35:33   
slumpo
smo vstali in že bili na sprehodu....peklensko vroče je že zunaj...bomo kar not preživeli poletje...žalostno kaj ko pa ga celo zimo tako nestrpno pričakujemo.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6388
22.7.2007 10:11:32   
Anonimen
mi sibamo pa zdaj na roglo user posted image user posted image user posted image

sibil dobis user posted image

(odgovor članu slumpo)
  Neposredna povezava do sporočila: 6389
22.7.2007 10:41:01   
*sonchek*
Jutro!

Spali odlično, le z uspavanjem smo imeli ogrooomno težav - je mulo zaspal šele nekaj čez 22. uro. Zvečer imamo tako savno, da se zbuja na vsakih nekaj minutk in je zaradi tega iz minute v minuto bolj siten. Spi v bodiju s kratkimi rokavčki, ob odprtem oknu! Ponoči se kar shladi, ampak mulo noče biti ne pokrit, ne oblečen...

draja - piškotki so s seznama, ki mi jih je dala zdravnica (Medex - bio piškotki ter Biobi)

meaa - v petek nas je sprejl dr. Krivic, v ponedeljek pa gremo k dr. Sedmak

Hvala še enkrat vsem za spodbudne besede - je kar lažje, ker veš, da za malega čmrlja drži pesti toliko rokic user posted image

Vam jutri sporočim kako bo - če pa ostaneva notri pa bom že katero od vas obvestila... Vglavnem držite pesti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6390
22.7.2007 10:45:41   
*sonchek*
meaa - kar si napisala, pa drži kot pribito! Še teden dni nazaj mi je bilo pomembno le to, kdaj bomo šli spet na dopust, kam bom šibala na kavico in kako hudiča nimam avta s klimo! Danes mislim le še na to, kaj nas čaka jutri, kaj bo z mojim srčkom in kako se bomo spopadli z alergijo... Vseeno mi je, če celo življenje jem samo polento in pijem navadno vodo, če si nikoli več ničesar ne privoščim, če se skuham v svojem avtu brez klime...pomembno mi je le Anejevo zdravje!

In vsaki posebej od vas želim le eno - zdrave otročke!

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6391
22.7.2007 11:31:10   
Barči78
O grozno, kaj morajo pretrpeti tile naši sončki.
Taya85 in *sonchek* - samo eno vama želim ta trenutek, da bo z vajinima otročkoma vse v najlepšem redu. Vem pa sama, da ni hujšega, kot čakati, da ti nekdo pove, kaj je s tvojim otrokom. user posted image user posted image user posted image  za srečo. Vse bo v redu, treba je pa preveriti vse možnosti in tako je tudi prav. user posted image user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

Neposredna povezava do sporočila: 6392
22.7.2007 11:37:33   
slumpo
erna14  ...en krasen nasvet, ki je meni pomagal da je Anej kakal po petih dnevih...palčko za všesa namaži s hladilno kremo iz lekarne in mu pojdi v ritko le toliko kolikor je vatke na palčki...to ponavljaja ene pol ure pa vmes prenehaj pa spet ponovi...pa ne pozabi da je palčka stalno namazana s kremo da mu ne odrgneš ritke...nam je zelo pomagalo...najprej so bili duhci kot  iz rafala pol pa kaka za vse nazaj

meaa...lepo si ti to napisala...prav do solzic...pa še res je tako

jaz sedaj letim kuhat moja dva lupčka  pa spita

lepo se hladite in pestvajte...pa vsem malim bolnikom poljubčke in user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6393
22.7.2007 11:38:24   
Barči78
Zadnjič sem vas spraševala za barvo fasade, pa sem našla eno čedno hiško, kakšna se pa vam kaj zdi. Sicer slika je slika, drugače kar malo na violo potegne.

user posted image

user posted image

Pa seveda čestitke današnjim slavljencem. user posted image user posted image user posted image

tejčica - tvoja dva miškolinčka se pa kar vsak po svoje zabavata, maš pol mir. user posted image

Encijan - kako je fletkana tvoja princeska, pa telovadi tud že, treba na linijo gledat. Moj se tud skoz takole vziguje, sploh v vozičku, še če čisto sedi, ni dovolj pokonci user posted image , se pa spomnim s nfth, da nam to terapevtka ni dovolila, ja kaj je boljše in lepše, kot delati tisto, kar ne smejo in to že sedaj. user posted image  Bo že, naj migajo po svoje.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6394
22.7.2007 12:08:51   
tinaaja
barci, cesa vam ni dovolila na nfth? da se dviguje ali da sedi?
Barva fasade meni ni  prevec vsec, sem bolj za kobinacije sive, bele in bordo. Mi vijolcna na splosno sploh ni vsec. Ampak vazjo je, da je tebi.

Slumpo - ja ta varianta se dela tudi s termomentrom, kar je Erna, ce se prav spomnim, ze sprobala. Je pa to res za izjemne prilike, ker je umetna stimulacija zadnjicnih misic in se lahko razvadi oz se nauci uporabljat jih pravilno.

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6395
22.7.2007 12:29:38   
Barči78
Tinaaja - a maš kakšno sliko hiše v bordo kombinaciji, ker še premlevava med tako modro in rdečo.
Terapevtka nam ni pustila, da je takole dvigovala glavico, ko je ležala. Itak pa je najbolš, da čim dlje ležijo, čeprav naš ful tišči pokonci, mu ne sede ležat, Neja pa je 8 mesecev ležala v vozičku.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6396
22.7.2007 12:37:55   
tinaaja
Barci, bom probala it slikat hisko,ki je meni vsec. Ampak v tej vrocini pa sprehod... ampak bom enkrat cez teden.
A res tole z dvigovanjem glavice user posted image nasa konstantno tkole dviguje glavico, pa noge gor, ma trebusne ziher bolj razvite kot jaz user posted image P nam je rekla, da lahko naklon dvignemo na 45°, ceprav jo jaz kar pustim ali vodoravo ali pa na ene 20-30°, ceprav bi ona kar sedela user posted image je pa koncno kolikortoliko zadovoljna v sportnem delu user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6397
22.7.2007 13:01:26   
Barči78
tinaaja - pri nas je isto, ga dvignem za 45°, se on dvigne na 90°, tko da je itak brez veze. user posted image  Drugače se pa pomojem 90% dojenčkov tako vziguje, samo saj veš na nfth morajo biti 100 % in kar ne smeš, pač ne smeš.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6398
22.7.2007 14:52:50   
Taya85
Cao!

Hvala za vse vzpodbudne besede.
Lina je zelo živahna, hvala bogu, da je brez vročine in da lepo pančka in papa.
Drugače so naju pa v bolnici nonstop fursirali, da mora Lina ful pit, najmanj 1 liter na dan, drugače je dobila infuzijo. Predzadnji dan je dovolj popila, tako da čez noč ni bila priklopljena, zadnji dan pa ji nič kaj preveč ni šlo, zato so jo pa zvečer priklopili in bi ji mogla infuzija tečt celo noč, vendar je revici počla žilica v roki in so ji morali odstranit kanalček, tako da je bila tudi zadnjo noč brez tiste nadležne cevke. Rokico pa je imela ful zatečeno, tako da sem ji morala dajati obkladke user posted image .
Z njo sem bila tudi jaz, spala sem poleg nje, na ful neudobnem ležalniku, zraven je bila sicer frej postelja in pa tudi vse ostale sobe so bile čist prazne, ampak ker se ne dojiva, mi ni pripadala niti postelja, niti hrana. Da o tušu ne govorim, bil je dve nadstropji višje, wc pa pri vratarju, nadstropje nižje. Mah katastrofalne razmere.

*sonchek* v katero bolnico greste v pon., v lj?

Uživajte, pa stisnite svoje user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6399
22.7.2007 15:56:40   
slumpo
IZVIRNO SPOROČILO: Taya85

Cao!

Z njo sem bila tudi jaz, spala sem poleg nje, na ful neudobnem ležalniku, zraven je bila sicer frej postelja in pa tudi vse ostale sobe so bile čist prazne, ampak ker se ne dojiva, mi ni pripadala niti postelja, niti hrana. Da o tušu ne govorim, bil je dve nadstropji višje, wc pa pri vratarju, nadstropje nižje. Mah katastrofalne razmere.

ja spet pravim...to naše zdravstvo je čist u p....
kaj pa je mami drugače ob dojenčku če doji ali pa ne ...v vsakem primeru bi ti pri tako majhnih morala pripadat posla, da se lahko čez cel dan v teh težkih dneh ki jih dojenček zelo čuti ukvarjaš z nji, sej tam zaposleni tudi če joka ga ne potolažijo, previjejo ko je ura čas ne ko je potreba....
moj brat je bil že kot dojenček velik v bolnici pa je mami morala vsak dan čez dan hodit k njemu namesto da bi imela možnost tam ostat, pa še to so jo postran gledal ker je bla tam čez cel dan....spomnim se da je zdraven ležal en otrok ki je ves čas jokal in mu je bila moja mami še njemu pol mami da ga je potolažla pa pit dajala (za nič niso poskrbeli)
pa sploh ne krivim toliko osebja kot pa sistema, ki troši denar za brez veze namesto da bi ga sem ulagal (boljše razmere predvsem na pediatriji pa po moje si vse zaslužijo še na onkološkem...pa pustmo to

mi smo pa sedaj vstali iz familjarnega popoldanskega spanca...smo vsi trije kot polhki zaspali skupaj na posli...
lepo smo se crklali.

lep popoldan letim ker me moja dva rabita...

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 6400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  254 255 [256] 257 258   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...

Osebni trener & nosečnost
Janjikaaaa

Bi si v času nosečnosti najeli osebnega trenerja/trenerko, s katerim bi delali vaje, primerne nosečnicam?

Da (38%)

Ne (62%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!