|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
21.7.2007 7:14:20   
K_a_t_i
ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH, ZEEEEEEEEEEEEEEH user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6326
21.7.2007 7:21:45   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

ZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEH, ZEEEEEEEEEEEEEEH user posted image

a ti tud user posted image

anej, mija in jure - cestitke ob obmesecnici user posted image pa moji mucici tudi lubcka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6327
21.7.2007 7:48:40   
draja
user posted image user posted image  Brina, Jure, Anej in Mija vse naj naj za 4. mini svečko!!!!!! user posted image user posted image

Evo tud mi smo pokonc. Živa od 6:45, jaz pa od 5-ih ko je v spanju kakala, ker pol je tolk stokala in se premetavala, da ni blo šans, da nazaj zaspim. No moj dragi je niti slišal ni, ker je lepo smrčal naprej, tko da še zarad njega nisem mogla spat, ampak kaj čem - ju je tko lepo imeti ob sebi, vsakega na eni strani, da so to ful lepi trenutki zame!

Vms dobrodošla nazaj. Včeraj sem pozabila, zato zdaj voščim z malo zamude tvoji Ana Mariji za 4 mesece! Pa poskusi se do morja še kaj javiti, ker te pol cel mesece ne bo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6328
21.7.2007 8:09:28   
tinaaja
btw - na dvd-ju od vzajemne so dobre vaje za otrocka.. sem cist pozabila nanj..

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6329
21.7.2007 8:19:28   
K_a_t_i
Naš se je tud neki navadu okol 6h kakat... Sej lepo, da že navsezgodi ve kaj je treba ven spravt, sam če bi še 3 urce meditiral pa pol razmišljal, mami ne bi mela neč proti user posted image .

dvd od vzajemne - jst pa pogledam vaje samo za tekoči mesec, da me ne prime kaka potreba po tem, da videm, če zna že tud une za 10 mesecev user posted image

Sej res - jst sem kr mal žalostna, da se Žiga še ne obrača s trebuščka na hrbet ali obratno. Se mi zdi, da se že skor vsi user posted image . Al jst vedno od istih preberem, da se obračajo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
21.7.2007 8:27:17   
tejčica
Anej (*sonchek*), Mija (Magor) in user posted image  od Zore, čestitke za 5 mesecevuser posted image
Jure (jjasna), Brina (tinaaja) in Zala (Brinaa), čestitke za 4 mesece.user posted image

Za Aneja (sonchek) koš user posted image , da bo čimprej vse ok. Upam da so bili izvidi dobri.

Pa user posted image  še za drugega Aneja (slumpo), da mali čimprej kaka in se bošček neha matrat.

Erna, upam da je Žiga že ok.

Skačica, uživajte na morju.

Amy, kako je bilo včeraj?

Vms, držim pesti da kmalu zagledaš user posted image user posted image . Pa uživajte na morju.
Meaa, user posted image  za učenje.

Jaz sem trenutno sama z mojimi otročki, saj je moj v službi. Vid je sit in veselo čeblja, Taja pa se počaaaaasi prebuja pred risankami. Najbolje da si grem skuhat kavico, dokler imam še mir. Izvolite še ve  user posted image .

Pa preživite lep vikend z vašo družinico.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6331
21.7.2007 8:38:11   
erna14
ojla

kati-nas se tud nc ne obraca pomoje mava midve mal bl talene zigce
draja-super te i prosila sam za vsak slucaj bom se dons pocakala ce nebo nc do vecera te poklicem pa prsibam iskat ce bos doma.hvala
tejcica-ja hvala bogu je nas ziga uredu sam sm mu pa vceri ene 50 zmerla vrocinouser posted image kaj cmo k pa nas tile malcki tako v skrbi spravljajo namesto da bi bili revcki dokler so se majhni zdravi brez skrbi je pa non stop nekaj zakar se mormo sekirat pa jih vlacit okrog dohtarjev......ma bo ze user posted image
sonchek-kaksni so izvidi in kako sta vidva z anejemuser posted image
mea-o lini in tayi ni se nc novicuser posted image pridna da se ti da se v tej vrocini za bukvo sedetuser posted image
tinaaja-a ze isces vijakeuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6332
21.7.2007 8:41:22   
erna14
slumpo-takole je men vceri p rekla za kamilce da bodo delovale prevres vodo z sladkorjem in nato not mal namocs filter od kamilc tok da se voda obarva in ne smes predolg not pusti in mu das ene dve zlicke zjutraj natešče pol pa bo kakal ce mu das potem k je ze jedu najvrjetneje ne bo ucinka

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6333
21.7.2007 9:05:28   
*sonchek*
Dragi moj pikec - še včeraj sem si zate želela toliko stvari... Danes si želim le eno - zdravja!
Z rojstvom si v naš vsakdan prinesel toliko lepega, nepozabnega in nepreceneljivega.
Čestitke za 5 mini svečk!
Neskončno rada te imata mamica in očka!
user posted image

Čestitke tudi lepotičkam Brini, Zali in Miji ter navihančku Juretu!

PS. Izvidi krvi so ok - ni anemičen, hemoglobina 117 (kar je super!), pa tudi ostale vrednosti so vse ok.
V ponedeljek pa v nov boj....

Hvala še enkrat vsem za spodbudne besede user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6334
21.7.2007 9:17:14   
tejčica
Sonchek, super da so krvni izvidi ok!user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6335
21.7.2007 9:43:29   
Sibil_
Dan!

Sonchek-super zas izvide, samo tako naprej.A sprejeti boste sigurno v ponedeljek?Kaj ga bodo testirali za alergijo al kaj?

Vsem mesečkom vse najboljše...user posted image

Mi smo pa bili včeraj dve uri skoraj neprestano v morju in nas je potem popoldan za 4 ure zmanjkalo.Smo doma vžgali klimo in spali kot polhi.Danes pa ne gremo-je treba pucat.Ah ja...no, sicer zdaj moja dva fanta lovita vlakec ki vozi po Kopru, ker se Patrik rad vozi, jaz pa z obema ne morem gor zaradi vozička.

Za tržnico pa postavljajo ringlšpil, ker bo v kratkem Rumena noč.A pride katera dol malo pogledat?Kaj pa Obalke, boste šle kaj na Rumeno noč?user posted image

Aja-Obalke.ima katera dvd od vzajemne, da mi naredi kopijo, prosim?Dam oziroma plačam dvd, prav?Al pa če mi katera posodi da sama presnamem, prosim.user posted image

A katera ve za kakšpen lep apartmajček v Bohinju?Mi bi se šli malo hladit nekam, pa ne vemo kam.Mi lahko katera kaj pomaga?user posted image

LP, grem na tlako,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6336
21.7.2007 10:14:47   
tinaaja
Sej res - jst sem kr mal žalostna, da se Žiga še ne obrača s trebuščka na hrbet ali obratno. Se mi zdi, da se že skor vsi . Al jst vedno od istih preberem, da se obračajo

sva ze dve... sem ugotovila, da se je itak s trebuha na hrbet narobe obracala user posted image , ampak se ze par dni sploh noceuser posted image   bo ze..

bohinja - jure zdovc app

sirena na kubik

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
21.7.2007 10:30:42   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Sibil RR

Dan!

Sonchek-super zas izvide, samo tako naprej.A sprejeti boste sigurno v ponedeljek?Kaj ga bodo testirali za alergijo al kaj?

V ponedeljek ob 8-ih greva direktno na oddelek. Uradno sva bila hospitalizirana že včeraj, z začasnim odpustom (da ne bi šli v ponedeljek še enkrat čez vso proceduro). Testirali ga bodo za alergijo na kravje mleko, poleg tega pa bodo naredili še nekaj testov za viroze.
Tu nam bodo prišle kar prav veze - moja sestra je namreč zdravnica in včeraj nas je sprejel njen sošolec - zato so mu tudi takoj vzeli kri in zahtevali izvide.
Zaenkrat pa lahko le čakamo, Anej se počuti dobro, normalno je, spi in se smeji - skratka razen krvavih nitk v blatu nikakršnih drugih sprememb.

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6338
21.7.2007 10:36:47   
simonka
Drage moje marčevke.

Še vedno vas na hitro preberem, malo časa ki pa ga ostane pri mojih dveh korenjakih pa trenutno porabim za zbiranje informacij o Montijevem načinu prehranjevanja, saj veste dol moram spraviti več kot 30 kg.

Še enkrat hvala za vse vaše koristne informacije in nasvetke.

Velja septemberski piknik? Tam se zagotovo vidimo. Upam, da se ne bom več tja prikotalilauser posted image user posted image user posted image .

Moji sončki so super in Jakec je že pravi korenjak. Pri 4 mesecih je imel 7300 in okrog 69 cm. Še vedno pa lepo papa na mojih zizikah.user posted image user posted image

Počasi spet gremo na morje tako da obljubim, da bom septembrčka spet pridna pri pisanju.

Čestitke in lupčke vsem mini slavljencem.

Mislite, da lahko pri 4,5 meseci že damo otročke v avtosedeže? Katere znamke se najbolje obnesejo. Naš Jakec je že malo majhen za jajčko.

Tako upam, da niste hude, ker se toliko ne javljam in mi je v opravičilo, da vsaj preberem.

Pozdravčke od srečne debele in vesele mamice.

Naša sončka: Timon in Jaka

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6339
21.7.2007 10:37:36   
tinaaja
Sibil - meni je bilo vsec: http://www.bohinj.si/zdovc/si/lokacija.htm

drugace pa .. spet ona ne bi zizala na levi, tko da sem se spet resevala s pumpo..  user posted image   je pa tko bipolarna danes - en moment smeh, drug pa krici,kot da je pol noge manjka. komaj cakam, da pride moj iz sluzbe..

Sonchek - super za izvide krvi, vse bo OK  user posted image user posted image A so danes se nitke prisotne?

Meaa- ti pa le pridno studiraj!

No, jutranji sprehod je mimo, tko da smo ze zabarikadirani notri..

Kopanje v bazenckih - a date not toplo vodo ali se vasi tud v hladni kopajo? sem vceraj dala not toplo, pa se nisva sli takoj kopat in se je shladil (ne vem kako , ker je tok vroce na balkonu, tla so pregreta.. ) in je brina valda ven padla, ko sem jo not dala user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6340
21.7.2007 10:41:18   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Sonchek - super za izvide krvi, vse bo OK  user posted image user posted image A so danes se nitke prisotne?

V jutranjem blatu jih ni bilo. So nama pa rekli, da naj se ne ustrašiva, če se spet pojavijo - če se bo kri pojavila v večji količini (za čajno žličko) pa takoj nazaj. Drugače pa lahko kadarkoli pokličeva dežurnega zdravnika za nasvet.
Moram reči, da so bili res prijazni - nobenega hitenja, vzeli so si čas, vse razložili...
No, vsaj kri je bila ok, kar pomeni takojšno izključitev kakih notranjih krvavitev.
Pediatrična klinika pa katastrofa - razpada in poka po šivih. Res žalostno, da se najde denar za vsako bedarijo, za otročke pa ne... user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6341
21.7.2007 10:41:39   
tinaaja
tinaaja-a ze isces vijake

ne jih ni nikjeruser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6342
21.7.2007 10:52:59   
tinaaja
zanimivo o zobkih:
http://www.mojmalcek.si/revija-10-05/zobki.php
http://www.bambino.si/?d=clanek&id=944
namrec sem sla mal brez,ker si danes niro tlaci vse v usta, grize ko zmesana in tuli user posted image zdaj se je skulirala na zizi .. aleluja

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6343
21.7.2007 10:59:07   
simonka
Tinaja mislim, da si ti kupila prevleko proti potenju za avtosedež? Kako se je obnesla?
Pozdravček

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6344
21.7.2007 11:02:32   
sezam
 Brina, Jure, Zala, Anej in Mija vse naj naj za 5. oziroma 4. mini svečko!

sonchek - držim pesti za vaju z Anejem user posted image user posted image user posted image user posted image  Super, da so izvidi OK.

Kati - glede obračanja se ne sekiraj. Eni prej, eni kasnej.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6345
21.7.2007 11:03:06   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: simonka

Tinaja mislim, da si ti kupila prevleko proti potenju za avtosedež? Kako se je obnesla?
Pozdravček

neprecenljivo. super! brez problema operes, boljsi obcutek imam tako jaz kot (verjetno) brina, ker je bombaz, sploh v teh vrocih dneh.

Avtosedez - nikakor! Otrok mora cim dlje gledat v nasprotni smeri voznje, ker pri tako malih misice vratu niso ojacane, da bi prenesle kaksna hitra zaviranja ali celo karambol. Pomisli na posledice. opcija pa je, kar imajo Kr_ enamami, Maleck_Mateja - Concord Ultimax, ki je primeren od 0-4 let(?) in se da obrnit v obe smeri..

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6346
21.7.2007 11:30:08   
sezam
sonchek - Še to sem ti hotela reči, lahko si vesela, da boš kmalu zvedela, kaj muči tvojega srčka. Jaz bom morala čakati še 2 meseca user posted image

Glede pediatrične pa se tudi jaz sprašujem, zakaj se ne more zbrati denarja in morajo otročki in njihove mamice bit v takem user posted image  Za druge stvari pa se lahko takoj dobi user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6347
21.7.2007 11:38:34   
Pikca
na hitro,

sonchek, user posted image  da čimprej ugotovijo kaj je in da ne bo hujšega. Pediatrična - ja se strinjam-katastrofauser posted image . jaz imam doma enga medvedka iz leta 1997, ko je bila prvič akcija za zbiranje denarja za novo pediatrično... pa po 10 letih še vedno ničuser posted image

Naš sicer krvi v blatu nima, ima pa še vedno napol drisko in zvija ga, pa nas sploh ni nikamor poslala na preglede zaenkrat. Je moj rekel, da bi ga najraje kar direkt na pediatrično peljal. No, malo bomo še počakali, če bo kaj pomagala ta dieta.
pa še dobra novica: mentor je zadovoljen z mojo magistrskouser posted image , samo par manjših popravkov mi bo predlagal, v torek grem tja.

lep vikend vsem!

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6348
21.7.2007 11:38:57   
simonka
Tinaja hitra kot vedno. Hvala. Kje pa lahko kupim prevleko?

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6349
21.7.2007 12:05:56   
tinaaja
Kje pa lahko kupim prevleko

za MC lupinico v BC.
midva se vedno neuspesno isceva vijake... user posted image user posted image user posted image kokr je tezko verjet, sva jih zgleda res stran vrgla. user posted image

Pikca - user posted image za magistrsko, pa upam, da bo dieta pomagala!

(odgovor članu simonka)
Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

velikost penisa
danuska

za vse ki vedo kaksna je partnerjeva velikost penisa?

do 15 cm (27%)

nad 15 do20cm (57%)

nad 20 do 25 cm (10%)

več kot 25 cm (6%)

Število vseh glasov: 480

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!