|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.7.2007 16:06:23   
sezam
tejčica - vaš je pa že kmal začel gledati na kondicijo in fit linijo user posted image

erna - nam je pomagal (pri Ani) Hippov slivov sokec, tako, da je ta pri nas skoz na zalogi user posted image  Samo to je bilo že potem, ko je jedla GH (pri ene 10M)

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
A se katera od vas smeje, ko dela trebušnjake, vozi kolo, dela na orbitreku, legmagicu ipd.user posted image user posted image user posted image

Jaz se smejen le, ker do tja še pridem ne user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tejčica

IZVIRNO SPOROČILO: skačica

Aja.bom pa na morčku mal pogrešala tale RR in vas klepetuljeuser posted image user posted image user posted image

Pa doma ostan!user posted image user posted image user posted image

Ker je vsem vroče je najbolje, da gremo z njo - ne bo njej vroče, pa še mi/me bomo lažje dihale user posted image user posted image

barči - user posted image  luštna sta tvoja otročička

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6276
20.7.2007 16:06:42   
dskubin
Evo, sem še jaz dala malo našo Diti za tipkovnico - kap. Vse obvlada, tuje črke, backspace, enter, shiftuser posted image
Sej ne boste verjele, ampak tudi objavla je sama, ji je uspelo kliknit na potrdi, še jaz ne znam brez miške.

P.S. Malo prej se je zbudil naš zlati sine in v spanju nekaj jamral, pa sem ga vprašala kam neki je dal dudo. In on, napol v spanju, da ne bo pomote, reče tukaj - in odpne zadrgo od posteljne obloge, jaz jo zvlečem ven (sej smo jo prej tudi), ampak tokrat tudi pretipam in tam nekje not na sredi DUDA user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6277
20.7.2007 16:11:56   
tinaaja
Jure pa še kr spi ....

uzivaj dokler traja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6278
20.7.2007 16:14:02   
Pikca
Pikca, sem ti že parkrat hotla rečt kakšen čudovit avatar imaš. Prov za v revijo slikca.

Jaz tudi. Res lušna slikica.

hvalauser posted image

naš mali je pa zaspan, pa ne more spat, ker ga zvijauser posted image  , se mi smili bogec

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6279
20.7.2007 16:16:11   
tinaaja
P.S. Malo prej se je zbudil naš zlati sine in v spanju nekaj jamral, pa sem ga vprašala kam neki je dal dudo. In on, napol v spanju, da ne bo pomote, reče tukaj - in odpne zadrgo od posteljne obloge, jaz jo zvlečem ven (sej smo jo prej tudi), ampak tokrat tudi pretipam in tam nekje not na sredi DUDA

hahahaha dobra fora... kmal bosta kljuce od avta iskala user posted image upam, da se ne bo se mali nadebudnez kdaj tok dobro skril, da ga ne bosta najdla user posted image v kaksen pralni stroj..

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6280
20.7.2007 16:24:51   
K_a_t_i
Mogoče je pa duda v WCju?

Punce, zunaj se OBLAČI!!!! Naj se mal uščije - pliiiiis!!!!! Sam ne toča, no.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6281
20.7.2007 16:26:30   
*sonchek*
Hočeeeem deeeeež!!!

PS. verjetno se mi meša zaradi predolgega savnanja in pomanjkanja mlečnih izdelkov (sem pa na skrivaj snedla lučko...pššššš) user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6282
20.7.2007 16:28:49   
Žabika
Tudi meni se zdi, da malo pretiravate s tem pisanjem. Po moje, da je danes padlo ene 5 strani. Se vidi, da se doma skrivamo pred vrošino, ozonom in da imamo pridne sončke.

Midve sva pa danes imeli res ful dober in uspešen dan. Sprehod, limonada, trgovine, torta in FRIZER!!!! Štratali sva pa že ob 7h. Pa vidim, da nisva nobenega izleta zamudili, ker predno se ve zmenite,...

Kati: jaz pa razberem, da bi on 6g bonbonov! Pa dej mu jih no! Ja kakšna mama pa si? A pa kar notri sta? Zakaj me pa nisi v kakšno senčko povabila? No sej bi se ti prijazno zahvalila. Lahko bi se nama pa ti pridružila na sprehodu ob 7h! Ste še spali, a ne??? Jah škoda!

dskubin: ja imaš zelo prav glede telih vaj. Najslabše je delat nekaj po opisu, ker lahko narediš več škode. Na tej hrvaški strani in na DVD-ju od Vzajemne (no tam vaje kaže Hanina fizioterapevtka) je zelo lepo naslikano in prikazano kaj je treba početi.
No, pa da še razložim zakaj obisk pri razvojnem fizioterapevtu ni redna praksa. Razvojni FT - Bobath terapevt za otroke postaneš, če se po končanem faksu udeležiš izobraževanja, ki traja eno leto, vsak dan. Izobraževanje je zelo drago, sredstev namenjenih za izobraževanje teh kadrov pa v zdravstvu zelo malo. Zato je teh terapevtov malo in posledično vsak otrok ne more biti pregledan. Sem pa tudi sama mnenja, da bi bilo to dobro, a kaj čmo. Tudi učenje v materinskih šolah in v tistih treh dneh v P se mi ne zdi smiselno, ker saj veste kako drobni so ti naši sončki prišli na svet. Pa takrat nam je itak vse novo, tako da ne vem, če bi bilo učenje zelo uspešno. Pa tudi tam ni dovolj usposobljenih kadrov, ki bi nam to lahko pokazali. Nekatere P fizioterapevtov sploh nimajo, medicinske sestre pa sploh niso usposobljene za takšne reči.

Samo tole na hitro: Pri kravicah je edino kar je dobro popravljati to, da skušate sončka sprostiti z nežno vibracijo po hrbtu in da mu nežno porivate rokice naprej. Pravilno je, da sta komolca pred ramama, opora pa na podlahteh.

Aha, še tole: temperatura ob 16h: LJ: 37 stopinj, MB: 37 stopinj, Portorož: 36 stopinj

Sedim pod klimo in pijem pivo! Nič mi ni hudega!

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 6283
20.7.2007 16:35:16   
erna14
mi smo ko v bunkrju sploh ze od 9 nisem vidla svetlobe.rolete dol okna zaprta ventilator lavfa jaz v gatah ziga v pleniciuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6284
20.7.2007 16:35:28   
Dajadada
Hočeeeem deeeeež!!!

Pejt pod mrzu tuš, z dežjem ne bo ničuser posted image user posted image user posted image .

Pa res kar nekaj klanfamo. Otroc pa zgleda vsi spijo.

Evo takele MMS-e pa midva pošiljava očku
user posted image

user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6285
20.7.2007 17:31:41   
erna14
dajadada-a si narocila vozicek

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6286
20.7.2007 17:33:15   
erna14
a katera kdaj uporablja sab simpeks kaplce za napenjanje.jaz sm klicala  p.pa je rekla da te kupm pa je sibov moj v lekarno pa me zanima kaksne so.
aja se to zakaj pod eno pazduho namerim 36.4 pod drugo 35.5user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6287
20.7.2007 17:40:05   
Dajadada
Erna14, nisem kupila vozička, ker ne gre v ležeči položaj.

A imaš digitalni termometer? Ker meni (Nejcu) tudi pod pazduho čisto narobe kaže, zato ga rajši uporabljam rektalno. Tam pa ne lažeuser posted image . Probaj še enkrat v ritki, mogoče mu pa obenem še sračko sprožišuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6288
20.7.2007 18:19:16   
soncek78
Koliko ste načvekale v nelaj urah... Uffff!

Tejčica - kok je simpatičen vaš Vid... Mislim, da bo pravi lomilec user posted image  ta vaš mulo... Veš prav v dobro voljo me je spravil.

Barči78 - vašŽan pa res v čudni poziciji spančka... mene bi potem vrat in glava user posted image  krepko bolela... Luštna otročka imate... prava cukrčka.

Tinaaja - mala zaspanka Brina, lep cukrček... ali vedno zaspi s pleničko... moja je to začela prakticirat zadnje dni...

dskubin - Je pa štosen vaš Draž, verjamem ti, da bi ga stresla iz hlač...
user posted image   sem se nasmejala... DUDA! malecka_mateja - kako ste luštne na gugalnici... je pa lepa buckasta vaš princeska... ima pa lep nasmeh...
Dajadada - kakšen cukrček... in koliko laskov ima...mi pa imamo dva navzkriž... Erna14 - probaj rektalno z digitalnim in nato odštej 4 stopnije... pravijo, da je najbolj realno ČAv čvekice... 

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6289
20.7.2007 19:28:30   
cv105
Erna14: Sab Simplex: mi smo našemu Maksu z njimi krče zdravili. Pomaga v toliko, da neha jokat in zagrabi dudo, ker so sladke. Da bi pa po nih bolj prdkal ali se pokakal, to pa ne.

A se ti zdi, da se otrok slabo počuti, ker se že toliko časa ni pokakal? Če njega ne moti, bi jaz počakala še kakšen dan. Pa malo več bi mu dala za pit in masirala trebušček. To preverjeno pomaga. Maksu tudi ne pali, če mu merim vročino. Po masaži pa ... rafal. user posted image

Jaz sem tudi od frizerja, moja dva srčka pa na sprehodu.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6290
20.7.2007 19:29:59   
cv105
dskubin: faca je ta vaš sin; se mi je pa od začetka zdelo, da on točno ve, zakaj se gre user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6291
20.7.2007 19:40:39   
erna14
ej to je vse kr neki merim z digitalnim pod pazduho temp.36.2 merim v ritki 37.8user posted image  posljem mojga v lekarno ponavaden toplomer merim pod pazduho 36.5 merim z digitalnim 36.0user posted image  hallllllllllooooooooo kajjjjjjj je potem kera je pravauser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6292
20.7.2007 19:43:16   
erna14
vreme zjutraj 19 pop 35 jeeeeee torek dezzz v prihodnje ne bo nobenih konkretnih ohladitev

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6293
20.7.2007 19:50:12   
Žabika
erna: odloči se za en termometer in za eno mesto, kjer boš merila. Ker je Hani vročina narasla proti večeru, sem se jaz odločila kar za digitalni termometer pod pazduho, ker sem tako lažje kontrolirala vročino tudi ponoči, ko je spala. Paziti moraš le, da ga daš res v podpazdušno gubo. Vsako previjanje pa sem ji zmerila temperaturo tudi v ritki z digitalnim termometrom. Pa ni bilo bistvenega odstopanja.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6294
20.7.2007 20:03:56   
erna14
kako znamko termometra pa imas jaz mam AEG

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6295
20.7.2007 20:15:55   
tinaaja
JAz merim z infrardecim od lanaforma... sicer so ga nekaj simfali, ampak sem ga testirala in je ok meril (razlike uho-celo).. tko kot je zabika rekla - eno mesto emri (meni tudi nikoli ni kazalo tocno enako v usesih, ampak za ene 0,2° razlike priblizno - ampak pomembno je, a je vrocina la ne..)

No jaz ne rabim otrocka, da cesa ne najdem.. V stanovanje sva prinesla pojstlo. Ker sem jo kupila od kolegice, so bili vijaki in kolesa posebej in zdaj so izginila kot kafra... obrnila sva celo stanovanje, klet - nic user posted image user posted image user posted image user posted image glede na to, da znava ornk stran metat zadeve, me malo skrbi, da ni slo tudi to v smeti. ceprav dvomim user posted image user posted image nimam vec ideje, kje naj iscem..

brina je ze zaspala user posted image upam, da to ne pomeni zbujanja ob 24h, 2,4,6,... upam, da se bo v pojstlici bolje pocutila, da bo vec spala - v kosku se dost zbuja, na moji pojstli pa pana ko ta velika..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6296
20.7.2007 20:24:19   
slumpo
ejla

samo popoldan me ni bilo tu gor pa ste naklofale 3 strani...kje mam pa čas vse to prebrat...bi mogla kera povzetke delat recimo na stran...

ma mi še vedno nismo kakali...sem mu že malo v rito dala, pa sladke kamelce, pa masirala pa telovadla sva pa nič on še vedno joka...šli smo iskat svečke v lekarno in mu jih bom dala jutri če ne bo še nič.

men je pa tok vroče da bom guzenla, švicam povsod, med joški mi itak slap teče, na bradavici se mi je spustil boleč mezol al neki, kaj pa vem kaj....sem se kar z bepantenom namazala in upam da jutri vse bo bolje

zdej grem pa spat...popoldne sem sicer mela tedensko generalko (kaj mi je tega treba v tej vročini) in sem hin.

nočko

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6297
20.7.2007 20:31:51   
*sonchek*
Mi smo imeli pa spet krvave nitke v blatu user posted image user posted image user posted image Sem klicala pediatrinjo, smo leteli po napotnico in direkt na Pediatrično. Tam so revčka pregledali, pogledali blato in mu kar 3x vzeli kri za preiskave (3x so ga pičili, ker je revček tako zmrznil, da ni pritkla niti kaplja krvi). Kri so mu pa jemali iz glavice - jaz sem jokala ko dež zraven, ko sem ga gledalauser posted image user posted image user posted image Še dobro, da je bil možek z nama, ker sem bila čisto iz sebe. Uradno smo hospitalizirani, z dovoljenjem iti domov, ker morava v ponedeljek zjutraj nazaj in bova verjento notri ostala. Čez 1 uro moram poklicati za izvide krvi. Zaenkrat sumijo na alergijo, jaz sem seveda od tega trenutka na strogi brezmlečni dieti. Vglavnem meša se mi od vsega... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6298
20.7.2007 20:35:06   
cv105
tinaaja: kaj, ko bi ji svojo postlo odstopla ? A veš, jaz ne zagovarjam spanja v troje (zato sva danes popldne z Maksijem sama v taveliki postli spalauser posted image user posted image ), pa en kompromis je treba najt, da otroc spijo. user posted image user posted image  No, držim pesti, da bo Brina spaaaaala. Joj, kolk je to ime lepo user posted image user posted image , pa vaša deklica tudi.

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6299
20.7.2007 20:44:39   
erna14
JOJ SONCHEK BOGA  revcka kar men gre na jok k si sploh predstavlam revcka kok mu je blo hudo,upam da bo vse uredu stisn svojga soncka se namest mene pa mu daj enga velizga lupcka drzim pest za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cuvajta se

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  250 251 [252] 253 254   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Koliko otrok imate?
nosek5

Koliko otrok imate?

5 ali več (2%)

4 (3%)

3 (13%)

2 (29%)

1 (32%)

nobenega (22%)

Število vseh glasov: 183

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!