|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.7.2007 13:27:59   
Dajadada
*sonchek* - kaj bi hodila pol na morje, če imaš pa pri meni vse. No, avto s klimo je pa v Šišiki in čaka na možeka. Imamo pa spodaj sobo (v pritličju, ne v kleti) v kateri ni več kot 15 stopinj, ker je na senčni strani in je pravi hladilnik.

Jjasna, evo enako je pri meni. Avto s klimo v šiški čaka na možeka, spodaj v bajti pa hladilnica.

Pa gruntam, da v bistvu ne rabimo klime, samo kakšna zunanja senčila za strešna okna, pa bo. Klima mi ni preveč pri srcu, ne zaradi zdravja, ne zaradi okolja. Bi radi bili bolj energetsko varčniuser posted image . Saj vem bla, bla, bla, če bi bilo skoz tako vroče, bi si premislila.

Nama dons ne bo zneslo iti na gorenjsko, ker je tamauček par minut nazaj zaspal, bus pa že čez pol urce greuser posted image user posted image user posted image . Jutri gremo pa čist zares skupaj z očkatom. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6226
20.7.2007 13:28:20   
*sonchek*
Jupi, k jjasni na kavo in pir! user posted image
Kati ti naju sam do Portoroža (no, pa nazj tud) pelji, se bova že znajdla user posted image

Naš mulo pa kar nekaj trmari - mu je očitno prevroče in ne more zaspat, nosit se noče (ker se kar skupaj zlimava), pa čaja je že ful spil user posted image No, saj pride daddy zdele domov, pa bo prevzel varstvo - jaz se grem pa v klet zapret! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6227
20.7.2007 13:29:38   
*sonchek*
dajadada - prid k men v savno, pa boš takoj na zdravje in okolje pozabila in hotla imet klimo user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6228
20.7.2007 13:32:19   
Dajadada
Naš daddy pride pa šele ob 6-ihuser posted image . Do takrat bova pa delala to kot do zdaj...se valjala po pojstli, vmes malo pančkala in kucala po laptopu. Ah ja, kako je luštno biti na porodniški.

Aja, Skačica, pridno pakiraj za morčka.

Neposredna povezava do sporočila: 6229
20.7.2007 13:35:52   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Naš daddy pride pa šele ob 6-ihuser posted image . Do takrat bova pa delala to kot do zdaj...se valjala po pojstli, vmes malo pančkala in kucala po laptopu. Ah ja, kako je luštno biti na porodniški.

Tu smo negde...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6230
20.7.2007 13:40:35   
erna14
kva pomaga se za kakat razn kamilc,masaze,toplomerja v ritko to nc pr ns ne pali

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6231
20.7.2007 13:44:47   
Pikca
midva se tudi v glavnem po postli valava, pa zdaj sva probala masažo, mu je kar pasalo, dokler se ni naveličal, zdaj pa bo, mislim (in upam) končno mal zaspal

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6232
20.7.2007 13:46:09   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kva pomaga se za kakat razn kamilc,masaze,toplomerja v ritko to nc pr ns ne pali

Čas user posted image  Probi kolena na trebušček prtisent...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6233
20.7.2007 13:52:40   
tejčica
U, ve pa dost okol pohajate. Najprej na Obalo, pol na Gorenjsko in zaključek pri Jjasni doma.user posted image  

Pa še mal slikic našega buckota.

mal vaj za trebuh: noge, glavo gor, da gre špehec stran

user posted image

moje moje nogice

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6234
20.7.2007 13:53:45   
Dajadada
Kati, a ti bi ga kar čez kolena dalauser posted image user posted image user posted image user posted image Bi rekla Naomi metode tretjega rajha. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6235
20.7.2007 13:54:40   
tejčica
A vam tud ful počas net dela? Sem rabla tolk cajta da sem dve slikice gor prpopala, da bi že celo žehto imela zlikano lahko. Če bi se mi dal...

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6236
20.7.2007 13:58:24   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Probaj slivovo kašico - kako žličkouser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6237
20.7.2007 13:58:33   
Pikca
frajer, tele buckouser posted image , na prvi fotki tko navihano gledauser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6238
20.7.2007 13:59:47   
Dajadada
Uuu Tejčica, kok je velik Vid in kakšne ornk nogice ima. S koliko cm in kg se lahko pohvali????
Rojeni telovadec, še smeje se zraven. A se katera od vas smeje, ko dela trebušnjake, vozi kolo, dela na orbitreku, legmagicu ipd.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6239
20.7.2007 14:02:22   
tinaaja
Tejcica, pravi gimnasticar user posted image meni net normalno dela

brina pa vecino casa spi.. ce se zbudi, pridem, dam zizo in spi naprej.. kako bozansko dopoldne user posted image da je tok spala se se ni zgodilo user posted image

je tok vroce, da se mi ne da kuhat, no ne, ne da se mi it v trgovino, tko da danes dieta nima sploh vec - burek za kosilo user posted image user posted image user posted image bo daddy prnesu.. mami pa naredi paradiznik s feto in mocarelo, pa napademo... sem mal lacna.. user posted image

erna, pust reveza pri miru, ce ni sracke.. mene je tud ful skrbel, pa je pol lepo kakala naprej. pride cas, ko zacnejo se bolj koristit zadeve v crevesju in manj ven pride. morda ima poskok v rasti,.. ce vse to ni delovalo, potem ne stimuliraj vec, pusti naravi. ce te se vedno skrbi, poklici P in jo vprasaj. Morda ti da kaksne glicerinske svecke.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6240
20.7.2007 14:03:46   
tejčica
Pri treh mesecih smo imeli 70cm in 8kg, pol se pa nismo več merli. Nimam zastonj čist fertik križa. Ga revčka napol iz lufta položim v posteljico, ležalnik...

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6241
20.7.2007 14:04:27   
skačica
kak bucko je tvoj Vid, tejčica.user posted image

Midve tud ne greva nikamor, sva se ravnokar vstale, Iza je spančkala kar nekaj časa, jaz sem se pa tud mal zraven uštulila. Zdej grem pa res cote obest, drugač bomo nagi na morjuuser posted image user posted image user posted image . No, sej večina je opranih, ampak nekaj je pa še za posušituser posted image . Kaj sem že delala cel tedenuser posted image  Aja, z otrokom sem se ukvarjalauser posted image

Iza spet pretepa svojo hobotnico, zraven pa tako prdka, da adijo pamet. Ja, mi imamo zaenkrat krasno prebavouser posted image  (tok, tok)
Evo, se je pokakala, šibam previt.

Aja.bom pa na morčku mal pogrešala tale RR in vas klepetuljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6242
20.7.2007 14:05:12   
tejčica
Tinaaja, sej če ostaneš samo pri solati bo čist po dieti.user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6243
20.7.2007 14:07:31   
skačica
tud jaz ne kuham, ker se bi zraven štedilnika stopila(za moj špeh to ne bi blo slabo), bo pa ati zdejle počasi kar šel iz službe in prinesel domov kitajca. Njami.

Men je pa včer maser našel neke vozle pod lopaticama in jih valda fajn zmasiral, danes me pa boli za crknit. Ampak masaža je zakon, po morju grem spetuser posted image

Zdej grem pa res našo sralico previt.user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6244
20.7.2007 14:08:16   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: skačica

Aja.bom pa na morčku mal pogrešala tale RR in vas klepetuljeuser posted image user posted image user posted image

Pa doma ostan!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6245
20.7.2007 14:13:29   
Dajadada
Tejčica, upam, da ni preveč mahnjen na tvoje naročjeuser posted image . Jaz si ne predstavljam, kako bom svojega nosila čez par mesecev, ko bo imel kakšnih 10 kiluser posted image . Zaenkrat smo na 7kg, pa mi je že to velik. 

Erna, se strinjam s Tinaajo, pusti ga še kakšen dan, pa bo sračka prišla sama od sebe. Mene je tudi par dni nazaj ful skrbelo, ker skoraj dva dni ni blo nič, prej je pa vsaj trikrat na dan. Pol je pa majčkeno sračkal in smo bili ful veseli, zatem pa spet en dan pa pol nič. Včeraj je pa spet dvakrat, pa danes je tudi že.   
Če se bo revček matral, pa kar pokliči P.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6246
20.7.2007 14:15:13   
Barči78
O tejčica, kakšen srček je Vid, res pa je, da more mal telovadituser posted image .

Moj Žan je men v sredo 6190 g, pol smo pa lohk bolj takole

user posted image , že dve uri je v položaju za nezavestne user posted image

Danes se pa možeku začne dopust user posted image , tri tedne bomo skupaj, da me vsaj malo razbremeni pri telih dveh cukerčkih.

user posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6247
20.7.2007 14:21:25   
tinaaja
barci, cukra sta!! hehe polzaj za nezavestne.. moram dat dol slike z mobitela, da se mal jaz pokazem naso user posted image user posted image

(odgovor članu Barči78)
Neposredna povezava do sporočila: 6248
20.7.2007 14:24:36   
Barči78
No pa daj, da vidimo bjutiko.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6249
20.7.2007 14:24:41   
Pikca
iii, barči, sta luštnauser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  248 249 [250] 251 252   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

večerno varstvo
1hruška

Komu najbolj zaupate otroka v večerno varstvo (če imata oba s partnerjem večerno službo)?

mami (72%)

sestri (6%)

tašči (16%)

prijateljici (1%)

varuški (3%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!