|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.7.2007 11:52:46   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

jst pa lohk pelem na izlet - do portoroža in nazaj. tok, da se moj čmrl naspi in da bo pol spet prešerno nasmejan. klima bo na 25!

Midva bi se tud s tabo peljala! user posted image
Kdaj prideš po naju?user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6201
20.7.2007 11:56:15   
K_a_t_i
takoj?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6202
20.7.2007 11:56:26   
Dajadada
dajadada - pridi na en pir! Medtem, ko boš ti pivo pila, se bova pa midva z Aenjem zaprla v tvoj avto, ker ima klimo

Ne bo nič iz tega. Pred bajto stoji avto brez klimeuser posted image , tist s klimo pa v šiški stoji. Je šel možek z njim v službo. Tako nama preostane samo to, da se vsaka pri sebi doma savna in odpre mrzu pirček (good ideauser posted image ). 

Lahko pa ti prideš k men, ker imamo v pritličju naravno klimo, je prav mrzlo, ampak nimam dol sama kej početi, zato se rajši savnam pred TV-jem in netom.

Neposredna povezava do sporočila: 6203
20.7.2007 11:58:14   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

takoj?

evo, midva sva prpravlena - jupi, na morčija gremo!!! user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6204
20.7.2007 11:59:12   
K_a_t_i
zdej bom mal počakala, k je žiga ugotovu, da je ovitek od leibniz keksov kr kul za par minut se igrat user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6205
20.7.2007 11:59:28   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Ne bo nič iz tega. Pred bajto stoji avto brez klimeuser posted image , tist s klimo pa v šiški stoji. Je šel možek z njim v službo. Tako nama preostane samo to, da se vsaka pri sebi doma savna in odpre mrzu pirček (good ideauser posted image ). 

Lahko pa ti prideš k men, ker imamo v pritličju naravno klimo, je prav mrzlo, ampak nimam dol sama kej početi, zato se rajši savnam pred TV-jem in netom.

Eh, če nimaš klime pol pa nič user posted image user posted image
Itak me Kati na morje pelje user posted image user posted image Ona ma klimo user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6206
20.7.2007 12:00:28   
*sonchek*
Kati ne no... Midva sva že oba v kopalkah user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6207
20.7.2007 12:00:59   
Dajadada
Vidim, da preden jaz post napišem že par drugih vmes pade. Sem počasna, ker moram vmes še svojo vrtavko Nejca zabavat. 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6208
20.7.2007 12:02:58   
cv105
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

IZVIRNO SPOROČILO: *sonchek*

To je posebna ponudba savna + pivo! Če pa pridete v naslednjih 5-ih minutah, pa vam skuham še polento!

a to je ponudba za tiste,ki imajo avto s klimo ??

ja, klima je predpogoj
avto brez klime mam tud sama

Kva pa če najamemo en tamal avtobus (s klimo) in šibnemo na izlet do obale? Vse bomo lohk na piru, hladno bo, dost za čvekat...pa ni hudir, da se ne bi še z vrha dol mal ulil, ker bi blo dost bab na kupu user posted image ? Polento bi pa za malco s sabo nesle.

Neposredna povezava do sporočila: 6209
20.7.2007 12:03:29   
cv105
vročina bo nekoliko popustila.

"nekoliko" je relativno ...

Pikca: jaz sem iz gole previdnosti cepljenje premaknila na čas po dopustu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6210
20.7.2007 12:08:37   
Dajadada
Čveke, a niste prej prebrale posta, da je na obali izmerjena alarmna količina ozona. Kam na morje rineteuser posted image ? Na gorenjsko se je treba odpravituser posted image .

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6211
20.7.2007 12:12:52   
erna14
user posted image user posted image user posted image user posted image ma kaj pa vem men je rekla p sele k naraste temp.n38.5 da lahko dam calpol nc prej pa se tok je ****jena da mi niti recepta ni napisala ampak sm ga mogla it sama kupt ne vem zakaj hudica zavarovanje placujem ce moram vsa zdravila sama kuptuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6212
20.7.2007 12:20:16   
*sonchek*
Evo, tista ki zrihta avtobus s klimo in organizira izlet na Gorenjsko, dobi zaboj piva user posted image user posted image
No, taki ponudbi se je skor nemogoče upret a ne? user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6213
20.7.2007 12:25:53   
cv105
Evo, tista ki zrihta avtobus s klimo in organizira izlet na Gorenjsko, dobi zaboj piva
No, taki ponudbi se je skor nemogoče upret a ne?

še mal provociraj, pa ti ga pred bajto prpelem user posted image  sm včasih na turistično hodila user posted image

na turistični je včasih na vratih od vc-ja pisal: ko sem se rodil, so mi rekli, da iz mene nikoli ne bo nič... in tako sem postal turistični tehnik... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6214
20.7.2007 12:33:22   
Dajadada
Evo, tista ki zrihta avtobus s klimo in organizira izlet na Gorenjsko, dobi zaboj piva
No, taki ponudbi se je skor nemogoče upret a ne?

Vstop
LJUBLJANA AVTOBUSNA POSTAJA

Izstop
Bohinj Jezero
Čas odhoda: 14.00, Čas prihoda:15.54

vsaka sama plača.

A zaslužim gajbo?

Neposredna povezava do sporočila: 6215
20.7.2007 12:34:49   
skačica
kam gremo zdej? Jaz grem tud z vami, ker imam tud savno, ventilator bo vsak čas kapituliral user posted image , jaz pa skačem po bajti v samem modrcu pa eni mini mini kikli, če slučajno tast gor uleti, da nisem v samih gatahuser posted image

Iza spi, upam, da bo še nekaj časa, mene pa čakajo še cunje v pralnem stroju, da jih obesim in dam druge prat.
Pakirala bom zvečeruser posted image  al pa pol ko pride mož domov.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6216
20.7.2007 12:35:19   
soncek78
MADONCA STE PA PRAVE ČVEKICE!

NA OBALO NE RINIT, KER JE NOROOOOOOOO VROČEEEEEE!

Jaz bi šla tudi na Gorenjsko.... pa saj malo bi se ohladila ob jezeru...

No mi se tudi hladimo pod klimo... Pri nas laufa 24 ur. Še dobro da imamo 2, tako da si ena 1/2 dneva odpočije. Namreč imamo stanovanje v 2 štukih... dopoldne laufa v ta spodnjem štuku, popoldne in ponoči v ta zgornjem... juhuhu bodo veseli na elektro!

Zdaj moja miška ninka... samo še za malo časa, ker že nekaj migeta z očmi.

Čestitke vsem minislavljencem!

Lepo se imejte in uživajte, pa držite se na "hladnem".

Vroč pozdravček z obale...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6217
20.7.2007 12:36:17   
skačica
dajadada, ja zaslužiš jo. A pol kar gremo?user posted image  Kdo bo pa šel pol jutri na morčka? Bom rajš dons še mal švicala, jutri se pa v hladnem morčku namakala.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6218
20.7.2007 12:41:20   
*sonchek*
Zaslužiš! user posted image
Zdaj pa akcija - pa da me ne boš nategnila tko k Kati - sva oba z mulotom v kopalkah čakala, da pride po naju user posted image user posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6219
20.7.2007 12:51:23   
cv105
cxxxx 6g bbnonnlv34bbbb7kmmmmmm,,,,fccccccv b

evo... prvi žigov sestavek

Maks replicira:

vcvfvccd2x3xgvml,mnk7mknj9mo,ijmnik,u iz  jmmmmmjmncv ntfgvn gh

Se reži ko pečen maček, verjetn je smešn.
user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6220
20.7.2007 12:51:50   
cv105
aslužim gajbo?

dveuser posted image

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 6221
20.7.2007 13:13:57   
Anonimen
Eh, kakšna vročina neki? Midva se imava prav fletno, imava v sobi okoli 22 stopinj (pa nimamo klime) in je kr OK. Upam, da bom Jureta nahecala, da bo malo zakinkal in pol se bo zravn ulegla še mami.user posted image user posted image
Drugače pa imamo bazenčka ozuni s stehco, ampak danes ne bo nič, ker je bil včeraj popoldne cepljen in bomo maredili san oddiha - no, mami se lahko gre vseeno še kopat.user posted image

*sonchek* - kaj bi hodila pol na morje, če imaš pa pri meni vse. No, avto s klimo je pa v Šišiki in čaka na možeka. Imamo pa spodaj sobo (v pritličju, ne v kleti) v kateri ni več kot 15 stopinj, ker je na senčni strani in je pravi hladilnik.

(odgovor članu cv105)
  Neposredna povezava do sporočila: 6222
20.7.2007 13:19:21   
K_a_t_i
Uuuuuuuuuu, gremo h jjasni na kavo user posted image . Sonchek pa kake kopalke - jst sem rekla, da pelem do portoroža, ne da gremo na plažo user posted image . Do zdele sem se matrala, da tamal zaspi - in je odspal natančno 2 minuti!!!! Zdej mam dost vsega in ga bom pustila v naročju - drgač bo skoz tečen user posted image . Jst pa še bolj....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6223
20.7.2007 13:21:23   
Anonimen
Evo, Jure že spi! user posted image No, sej je že par urc bil pokonci... Tko, da nama dajte malo mir, potem pa lahko pridete na obisk... imamo pa tudi pivo v hladilniku, Union in Laško, Unija je pa žal zmanjkalo.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 6224
20.7.2007 13:27:09   
erna14
jjasna:rabmo naslov

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  247 248 [249] 250 251   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Meningokokna okužba najbolj ogroža otroke ...
Invazivne meningokokne okužbe so med najpogostejšimi vzroki za gnojno vnetje možganskih ovojnic ali meningokokni meningi...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Celulit
darja72

Si upamo priznati?

imam ga res veliko (50%)

le na zadnjici (8%)

imam, a ni zelo opazen (28%)

zelo malo (9%)

nič (4%)

Število vseh glasov: 330

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!