Encijan
|
Tejčica, takole pa naša prineska dela konkurenco tvojemu junaku, recimo, da krepimo trebušne in hrbtne mišice Je vidla, kako to tvoj sine dela, zdaj ga pa oponaša Je res zanimovo tole napredovanje naših čmrljev in tudi mene muči, ker ne vem, kako Špeli pomagati, da se bo pravilno razvijala.Tudi meni tisti CD ne bi škodoval! A ma ktrea voljo in čas? Sem pa zadnjič malo brala o RA in o napakah, ki jih delamo starši in moram reči, da tudi pri nas Špela sploh ni pasla kravic, dokler smo jo dnevno dajali v ležalnik za eno, včasih tudi 2 uri, kjer je uživala v igri z igračami, ko pa smo šli za 6 dni od doma, kjer je večinoma bila na ravni površini (tla, trda postelja) pa je začela zelo hitro pasti kravice, se kotaliti in sedaj dvigati glavo in noge. Saj, če je to sploh prav, ne vem, ampak če si ti objavla slikco, pol že mora bit, ne? V glavnem, stolček smo trenutno dali na stranski tir, pa bomo videli... Zdaj imata prednost igralnica in odeja, pa najina postelja, en dan smo rekli, da bomo šli kar ven na travo v senco, seveda na deko in tetra plenico... Zdaj grem pa šivat, če se ponovi včerajšnji dan, bo Špela kar še kako urco spala, zjutraj sva bili spet na turi okoli Konjic (1 ura in pol), potem sva še kako uro telovadili doma v senčki v družbi dedija in babi (moj je moral zjutraj za par ur v službo), zdaj pa smo zabarikadirani v bunker in uživamo v poltemi in dobrih 27°C. A Celjanke in okoličanke se kaj dobivate? Ko se malo shladi, bova z malo kako dopoldne malo v knežje mesto zavile do BC-ja in pa za ploščice morava pogledat. Bi se vam še midve na eni pijački/sprehodu/ali čem podobnem pridružili... A vseslovensko srečanje marčevk bo pa septembra? To sem pa zgrešila, najbrž je to nekje med 150 in 200. stranjo, ki sem jih prešpricala. Naj me katera razsvetli, prosim... Saj zdaj sem pa na tekočem... Uspešno hlajenje... Encijan
|