|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
20.7.2007 20:59:28   
tinaaja
Sonchek - drzi se. V takem slucaju bos verjetno vesela, ce je "samo" alergija. MA medicina zna zdaj skoraj vse porihtat. Mene bi tudi kap user posted image Saj pravim, da me je groza, ko bo brina enkrat bolna user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image za Aneja, user posted image user posted image za mamico...

Mi smo nehali iskat izgubljene vijake user posted image Jutri nadaljujemo, ceprav nimam nekega upanja.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6301
20.7.2007 21:07:03   
Žabika
sonchek: glavo gor, vse bo ok! Sej si nam nekaj na uho zaupala - misliš, da je bilo to? Po tem lahko kar sama potrdiš alergijo.

No poleg vseh ostalih sem tudi jaz na delni brezmlečni dieti, ker je imela Hana rdeče pregibe. Pa mi je P v ponedeljek rekla, da je lahko od alergije, ali pa od vročine in da naj ne pijem samega mleka. In sem od ponedeljka dalje brez vsaj ene obvezne bele kave dnevno in glej ga, rdečine skoraj ni več. Kaj pa vem, ali je to ali kaj drugega.

tinaaja: tudi jaz imam chiccotov čelni termometer, ampak s tistim pa samo preverim, če je ali jo ni vročine.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6302
20.7.2007 21:13:35   
Anonimen
sonchek - pikapokeuser posted image user posted image user posted image za Aneja. So pa v porodnišnici tudi Juretu jemali kri iz glavice, ker iz petke ni šlo... ampak so rekli, da je bolje, da me ni zraven, ko jemljejo kri, ker so pol mamice vse iz sebe. Očitno je bilo bolje, da me res ni bilo poleg. Še enegauser posted image zate, da ti bo malo lažje.

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6303
20.7.2007 21:15:16   
tinaaja
zdaj ze jaz razmisljam, da bi mleko zelo omejila user posted image na samo kavo z mlekom zjutraj.. 

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6304
20.7.2007 21:28:01   
slumpo
Sonchek ...držim pesti da bo z Anejem vse OK. Zgleda da ta teden ni teden najinih Anejčkov. Tudi moj ima probleme ampak verjami vse se bo porihtalo....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  polno za Aneja in zate, da čimlažje vse to prestaneš.

Ja tudi mene lomi ko je malemu kaj narobe...danes sem se morala tudi jaz malček zjokat ker mi je bilo hudo ko sem Aneja gledala da je čist rdeč v glavo ko se matra kakat pa ne gre.
SEdaj pa tudi ne morem spat pa čeprav sem hin.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6305
20.7.2007 21:33:31   
draja
Evo, midve sva preživele dan pri moji mami in sva se imeli prav fino. mala se je kopala v bazenčku in je tako noro uživala, da je sploh nisem imela srca ven vzeti, tko da je imela na koncu že čist zgubano kožico na stopalcih.

Sonchek ne skrbi, vse bo kul boš videla. Ko se je nam to zgodilo v P so rekli, da možno da je kak virus ali pa alergija. In tudi če bi bil kak virus ali bakterija to lepo pozdravijo in je vse spet v najlepšem redu. Večino virusov sploh ne zdravijo dokler otrok normalno je. če je pa alergija pa tako veš kaj moraš storiti - nič goljufanja več. Pa ne pozabi, da traja, da se tvoje in njegovo telo sčisti vsega mlečnega in se lahko tudi še ponovi kakšna kri. Je pa treba tudi upoštevati, da driska in napenjanje (in posledično krave nitke) lahko povzroči tudi vročina. Vsekakor upam da je to zadnje in bo z malim sončkom vse v najlepšem redu. Držim pesti za vaju oba!

Amy daj javi kja sta opravili z Elo danes na pregledu. Kako je s srčkom? Mislim na vaju.

Slikice luštni vsi sončki po vrsti!!!!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6306
20.7.2007 21:36:59   
draja
Erna jaz ti lahko posodim Vetrovne kapljice od Koroških lekarn, ki naj bi pomagale pri napenjanju in kakanju.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6307
20.7.2007 21:37:49   
draja
Aja še to: Skačica uživaj na morju!!!!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6308
20.7.2007 21:42:41   
Naomi
Dober večer, draga dekleta, žene in predvsem mame !
Danes ste bile pa zelo klepetave, vendar dežja pa od nikoder. Še premalo!
Kot vidim, nič kaj posebno novega, kot nekaj preveč besedičenja.
Z mojim sinom Svitom sva preživela lep dan, malce lahkih nog naokrog in veliko spanja. Kot sem brala so tudi vam veliko spali, kar seveda lahko pripišemo vročini.
*sonchek*...res ni lepa novica, vendar, ker bo mamica pridna, bo Anejčku hitro dobro, pa seveda lupcka obema, da se vse doro izteče.
vse ostale, ki se borite s tako ali drugačno nevšečnostjo pri naraščaju, pa držim pesti, da čimprej mine !
Vse tiste, ki se odpravljate na morje uživajte in pazite se ozonske luknje, da vas ne posrka.
Ostale, ki pa ostajate doma, pa lep vikend!
p.s. ne nisem nobene droge zaužila

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6309
20.7.2007 21:45:18   
tinaaja
p.s. ne nisem nobene droge zaužila

ziher???????? user posted image user posted image
dozivela kaksen sok, razodetje, ... user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6310
20.7.2007 21:45:44   
tinaaja
Sonchek - kaj so rekli, kaksni so rezultati krvi?

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6311
20.7.2007 21:51:58   
Naomi
iher????????
dozivela kaksen sok, razodetje, ...

Menim, da je vse v najlepšem redu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6312
20.7.2007 21:55:57   
malecka_mateja
dober večer!

evo iz čveka pri leini smo in je bilo superuser posted image user posted image user posted image pa tak fajn je hladnood bazena pihalo tak da je blo super!mala dva sta pa face sta se kr neki žicala!taj pa je itak taki cukerčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

sej lahko leina daš kako slikico ko se za roke držita gor!če hočeš!

no mi se pripravljamo na jutrišnjo kopanje da kaj ne pozabim mala pa že tak spi!

torej pridne bit!
pa lahko noč

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6313
20.7.2007 21:56:05   
cv105
sonchek: user posted image user posted image user posted image  za vas tri !

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6314
20.7.2007 22:00:22   
skačica
haha, naomi.user posted image

sonchek-user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojga sončka.

Tako, jaz se zdaj za 10 dni poslavljam z RR- ja, malo mi bo dolgčas po vas, veliko pa ne.
Spakirano je vse, mož komaj zložil v avto, nekaj stvari je še zunaj, moj išče kotičke kam bi vtaknil, ker je vse nabito polno. Isuse, vse vlečem s sabouser posted image , ampak zdaj ne grem nič ven jemat. Bomo pa res naloženi kot Čehi.

Fajn se imejte, upam, da bodo vasi sončki zdravi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6315
20.7.2007 22:11:57   
Naomi
haha, naomi.

Skacica, kej si hotela napisati naomi z velikim N, pa je bil lapsus calami? Dobro potem, ker ne prenesem slovničnih napak.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6316
20.7.2007 22:13:07   
Naomi
Pardon skačica, se opravičujem za zgrešeni č!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6317
20.7.2007 22:16:59   
Žabika
Naomi: če ne bi poznala ozadja user posted image bi bila prepričana, da ti je klima crknila in ti je vročina na možgane udarila. Ampak, ne boš verjela, spet te je težko brat. Pa komi sem se te navadla.user posted image

skacica: uživajte maksimalno, pa malo si spočij od nas!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6318
20.7.2007 22:19:34   
K_a_t_i
user posted image user posted image user posted image  za Aneja.

Naomi, sej bo hmal pojenjala vročina in bo spet vse ok user posted image . Že pri zadnjem postu gre na boljš user posted image . Ups, je že predzadnji...

Meaa - tale brunarca v Zadvoru je zakon! Smo šli ob 19h tja pa je blo 26C, 1 uro in pol kasneje pred blokom pa še vedno 31 user posted image . Je tamal končno mal odspal, jst sem pa do kave pršla, da je nehala glava bolet.

Žabika - bi te klicala za kofe pa sem vedla, da me boš skenslala user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 20.7.2007 22:20:46 >

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6319
20.7.2007 22:24:46   
tinaaja
Naomi, ne ga lomiti zdaj s takilemi user posted image . Ker potem bo meni zelo težko, ko se bom morala držati SSKJ, velike začetnice, čžš-je, itd . . .
SkaČica, uživaj!

Jaz pa iscem eno lokacijo za morje za september, pa karkoli mi je vsec, ne pustijo psa met sabo. Zabika, kje v Silu ste bili? Kok je do tja voznje ? 

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6320
20.7.2007 22:33:23   
Žabika
tinaaja: tukaj http://www.copia.si/silo/slo/hisa.htm Vožnje je pa cca. 2,5h.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6321
20.7.2007 22:43:32   
tinaaja
zgleda kul :) sem kar mal obupana, ko iscem kaj novega, ker ce ne vidis, ne ves, na kaj bos naletel. kaksna pa je plaza? pa Silo? vama je bilo kul a ne?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6322
20.7.2007 23:59:33   
vms
lepo pozdravljene po dolgem času!

Že dolgo se vam nisem javila, toda danes praznuje naša Ana Marija 4 mesece zato hvala za čestitke in lupčka vsem od naju.
Ma saj smo kar naprej nekaj zaposleni, medtem smo kupili nov avto, pa pomagam v firmi našemu user posted image , Skratka dnevi bežijo, starejša otroka imata počitnice pa se še njima dvema posvečam maksimalno, tako da sem zanemarila dogajanje na RR-ju. OPROSTITE!!!!user posted image

Če se še spomnite mojega spora z taščo okrog kože, smo ga rešili in obveljala je moja!!user posted image user posted image  zame. Toda moram priznati, da se je začela obnašati bolj normalno in se bolje razumeva z taščo. Seveda kolikor se da.
1.07. sem dobila prvič perilo po porodu tako, da smo odslej v akciji za četrtega. Kile sem spravila na težo pred porodom, tako da me tudi to ne skrbi več. Še ta teden sem z vami( saj berem vas redno na par dni), potem pa gremo na morje do 26.08.Komaj čakam, da odrinemo, sem kot mali otrok, že danes sem si pisala spisek, kaj vse rabim za na morje.

ta teden se še kaj oglasim
pa pa lupčka in objemček vsem Marčevkam in njihovim user posted image
pa še eno slikico naše 4 mesečnice

C:\Documents and Settings\Damijan\Desktop\ANA MARIJA

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6323
21.7.2007 0:00:39   
vms
MA SORČI KR NEKI NE ZNAM NAREDITI POVEZAVO.
PA TUDI SLIKICE NE ZNAM PRIPOPATI

HELP PLEASE!!!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 6324
   [Brisano sporočilo]
21.7.2007 0:12:52   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  251 252 [253] 254 255   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 prednosti rojstva otroka jeseni
Če ste postali starši prav v jeseni, vam razkrivamo, katere prednosti prinaša rojstvo jesenske dojenčice ali dojenčka.
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

večerno varstvo
1hruška

Komu najbolj zaupate otroka v večerno varstvo (če imata oba s partnerjem večerno službo)?

mami (72%)

sestri (6%)

tašči (16%)

prijateljici (1%)

varuški (3%)

Število vseh glasov: 298

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!