|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
23.7.2007 21:20:37   
erna14
jeeeeeeeeeeeeee mi smo pa kaaaaakaaaaliiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sm ravn revcku dajala sirup za kakat pa se mu je tok zaletel da je kar mal bruhov boogiuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6476
23.7.2007 21:22:04   
sezam
alergija - naš ima pa rdeč le pregib pod kolenom na levi nogi, drugače pa ima lišaje ob gležnju, na stegnčkih in na obeh komolcih. Ga pa očitno nič ne srbi. Amy, a Ela se prav z rokico praska?user posted image

Drugače pa smo se mi danes bolj ali manj neuspešno borili z dnevnim hranjenjem - parkrat potegnil in se obrnil stran. Pa sem potem poskušala vsemogeoče in je le enkrat uspeli, da se je orng najedel - potem pa je zaspal za 2,5 uri in nato zopet težave. Sedaj pa predno je zaspal pa brez muk pojedel in zaspal. In to že ob 9h (ponavadi zaspi okoli 9.30) user posted image  Me zanima kaj bo ponoči, ker je podnevi premal pojedel user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6477
23.7.2007 21:22:13   
draja
Punce to je prav neverjetno - kakšen napredek v Živinem gibanju opazimpo nekaj dneh več igranja na tleh!!! To je prav noro. Kar naenkrat se prijema za nogice (zaenkrat bolj kolena, ker jo špehek malo ovira), pri pasenju kravic drži lepo rokice naprej in se ne razburja več, ko se igra na tleh hitro prileze dol s telovadnice,... To je res noro. seveda, prej je nikoli nisem dajala na tla, ker je samo še bolj bruhala in je bila veliko v ležalniku ali pa v košku (tukaj še največ), zato je pa zelo lepo razvila motoriko rokic in zelo lepo prijema stvari, kaj drugega pa ni mogla razviti. 1 urca na dan igranja na tleh nekaj dni in rezultati so ČUDEŽNI!

Amy Bianko kavo imajo vsi mercatorji, špari. Je v rjavi pločevinasti posodi in navadno je na policah pri kavah.

Kr_enamami čestitke Maksu za zobka! Pa une na servisu v Poreču mal pozdraviuser posted image . Zgleda, da je to obvezna postojanka vseh slovenskih renojev, ki se odločijo iti v okolico Poreča na morje. Pa srečno pot na morje.

Erna joj a še zdaj ni kakal? Pa a se še vedno revček tako napenja, da je ves rdeč? Pa ti revček mali. Mogoče pa ga jutri morski zrak pripravi do sračkanja (vzemi veliko plenic s sabouser posted image ).

Žabika a vidve pa kar tako sami na počitnice? Bravo bravo frajerke. Pa upam, da bo Hana spet lepo spančkala ponoči.

sonchek še vedno držim pesti za vaju.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6478
23.7.2007 21:23:01   
draja
Aha ok, že vidim, predolgo pisla post - pri Erni so že kakali user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6479
23.7.2007 21:26:47   
sezam
erna - user posted image user posted image user posted image  za kakec user posted image user posted image

Kr_enamami - user posted image user posted image user posted image  za prvi zobek

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 6480
23.7.2007 21:28:20   
Naomi
...cer...

1,2,3 zame...

...evo, pofockala sem se...user posted image

nocko...

p.s. ce ma kera cajt nej ju3 u Mostec pride...Ziga in Svit bosta tam...da naute rekle, da se grupiramouser posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6481
23.7.2007 21:29:48   
draja
Sladoled glede na to, da nas je približno tretjina tukaj na brezmlečni dieti vljudno prosim vse ostale, da ga jeste lepo doma v tišini in tega ne razglašate tukaj javnouser posted image . Mater ste mi lušte naredileuser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6482
23.7.2007 21:40:00   
K_a_t_i
Draja, sej je bil zaneč! Čist zaneč. BLJAK!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6483
23.7.2007 21:48:02   
Naomi
...sej res, kdo pa dons se sladoled je...k so ful ogabni okusi vsi povrst..pa se zdravni za zobe pa tko...draja...nch ne zamujas user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6484
23.7.2007 21:51:52   
Žabika
No Draja, tudi jaz sem prejle enega, ki smo ga pred 14 dnevi načeli dokrajčila, pa je bil prou zanič! Če verjemeš!?user posted image

Ja, ja Naomi, zdej k pa Hane ni, pa hitro eno drugo nevesto kličeta! Sej midve prideva kmalu nazaj, ne naju pozabit. user posted image

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6485
23.7.2007 21:51:54   
draja
hvala punce - zlate ste user posted image . sej se je men čudn zdel, zakaj ga vsi jeste, k je men tud vedno bil fuuuuul zanič

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6486
23.7.2007 21:55:26   
amy26
Amy, a Ela se prav z rokico praska?

da, dvigne nogice pol se pa praskauser posted image , tako da ko jo previjam ji skos tiščim nogice dol sploh ko jo mažem s kremo, da ja ne bo popraskana.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6487
23.7.2007 21:55:55   
amy26
Dej raj kr men pir pa bo mir!"

Katiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6488
23.7.2007 21:56:30   
Žabika
Aja, sem pozabila povedat, da že eno uro verižico iz perl pletem. No kdaj ste imele toliko časa, da bi šle to zamudno delo delat? Jaz samo ko je bila Hana še v bušiju; prej mi to še na misel ni padlo, no pa danes, ko sem sama. Če ne bi bilo RR-ja, bi bila že spletena, tako pa ne vem, če bo danes fertik.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6489
23.7.2007 21:58:26   
amy26
Draja, jst pa jem sladoled in to unga z bencinske ki je vodni oz. pomarančni, men je ful dobr

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6490
23.7.2007 22:01:44   
Naomi
zabika...a to mas une taogromne perle k lih tri rabs za okol tvojga vratu?user posted image ...ne, ne kliceva druge neveste, sam rai bi se ksnga otrocka pokvarli pri spanju user posted image
...draja...a prides z Zivo...user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6491
23.7.2007 22:06:45   
Žabika
Naomi: ti si user posted image ek!

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6492
23.7.2007 22:07:39   
amy26
ene se bašete s sladoledom, jst sem pa glih kar pojedla en krožnik domače goveje juhe, glih skuhana, je tko pasalo k sladoleduser posted image  

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6493
23.7.2007 22:07:49   
draja
Naomi user posted image  - ne prideva, ker je Žiga prizadel Živo, ker se je spečal s Hano, med tem ko je bla Živa na morju. Zdaj čaka na zmenek z Žigcem od Erne. Bi blo preveč boleče zanjo spet videt svojo prvo ljubezen...

(odgovor članu Naomi)
Neposredna povezava do sporočila: 6494
23.7.2007 22:08:00   
Naomi
IZVIRNO SPOROČILO: Žabika

Naomi: ti si user posted image ek!

mhm..un tamejcken taluskan k ga majo vsi radi user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6495
23.7.2007 22:08:01   
tejčica
Čeeeer!

Otroci spijo, ati je moral nazaj v službo, mami pa seveda (spet) na RR. Za nami je en prav lep dan. Dopoldan sem z malima malo pohajala, dokler ni bilo prevroče. Ko pa je moj prišel iz službe, smo šli pa še malo k njegovim.

V četrtek kot kaže pride mizar in se z njim točno zmenim glede kuhinje in spalnice, tako da se vse skupaj malo premika.user posted image  Tudi vrata so že vsa naročena, okna že čakajo v garaži da grejo najprej stara ven in potem nova not, manjka pa časa, da greva z mojim še ploščice za hodnik, kopalnico in stranišče izbrat. Čez kakšne 3-4 mesece upam da bomo že v hiši. Komaj čakam, ker se mi počasi že meša na 40-ih kvadratih.

Thaiss, kje se skrivaš?
Kr_enamami, user posted image  Maksu za prvi zobek. Je prvi zobati marček.user posted image  Pa upam da bo tvoj avto končno fertik.

Sonchek, upam da jutri dočakate še UZ in da bodo vsi izvidi ok.user posted image
Erna,  jeeeeee, bravo za kakec!user posted image . Glede vremena za jutri na Obali, nekaj napovedujejo nevihte oz. plohe v popoldanskem času. Temperatura pa še vedno 30 in več.

Žabika, uživajta s Hano v KG. Pa prav lepo pozdravi Dolgolasko, če se ti še kaj javi.

Amy, joooj, Ela je pa res bogica s tole alergijo. In taka reakcija kljub tvoji dieti!?! user posted image  da bo čimprej vse ok.

Sezam, držim pesti da bo Žiga ponoči lepo spančkal.

Draja, user posted image  za telovadko Živo.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6496
23.7.2007 22:10:57   
Naomi
draja..nej pride pa se hard to get dela...to pali...zanc je od pomanjkanja bab tok flaso nagibou, da je mel pol celo dramo u ustecah user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6497
23.7.2007 22:11:44   
amy26
In taka reakcija kljub tvoji dieti!?!

tejčica, včasih se pregrešim in jem paradižnik v raznih omakahuser posted image  vendar poskušam od včeraj se 100% držat da ne jem prepovedanih živil

pa super da se delo v hiši premika in da se boste kmalu vseliliuser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6498
23.7.2007 22:18:38   
Žabika
naomi: jaaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6499
   [Brisano sporočilo]
23.7.2007 22:25:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu amy26)
  Neposredna povezava do sporočila: 6500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  258 259 [260] 261 262   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

sladoled
matejavs

Kakšna oblika sladoleda ti je všeč ?

na kepico (63%)

točen na avtomatu (29%)

ne jem sladoleda (8%)

Število vseh glasov: 345

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!