Anonimen
|
morgen . no jst sem danes precej precej bolje ampak včeraj je bilo pa za ...hvala vam za sočutje in pomirjujoče besede, je prov fino, da lahko nekomu pojamraš , zlate ste . ponoči sem ful fino spala, prov poznalo se je, da ni tako vroče in sem samo enkrat vstala za lulanje , to je rekord, no pa se ne bom preveč hvalila, da ne bom spet danes ponoči cel dan na školjki . sisy, revica, upam, da si danes kaj bolje in upam, da te kdo preseneti in ti prinese burek . glede poroda..hm.. jst sem ravnokar mojemu rekla, da imam filing, da bom druge teden lepo potovala v Rim, tko, da dej lepo te prosim počakaj še teh par dni . lenča, hvala bogu, da je samo en dan tak, ker bi jih več težko preživela . tia, kako kjut ležalniki, mi je pa prvi malo bolj všeč . pajac, tebe moram pa prov pohvalit, ker tako lepo izdajaš dovoljenja in skrbiš, da bomo vse pripravljenje na big day . sončni žarek , uživaj še dokler te razganja...mene že par tednov nič ne pripravi za akcijo , sem grozna, se mi moj toolk smili, k bi se rad cartal revček . No, zdej grem pa še malo ležkat
|