crci06
|
Hej, Nena82, nič nisi zamorila! Glede bolonezov ti ne znam svetovat, vem pa, da sem že videla "frutke" mislim, da 5m+, ki so imeli testenine bolonese. Slikice ne moreš direktno prilimat na forum - nekje na netu že mora biti, potem pa copy+paste ali pa link pripopaš. Lahko narediš Album na RR, lahko uporabiš www.shrani.si ali pa www.moj-album.com Velikost pa jaz spremenim z Microsoft Office Picture Manager (uporabiš lahko katerikoli program za urejanje slik, verjetno tudi painter-ja) - uporabim pa nastavitev za dokumente ali e-mail prednastavitev. Skratka, ene par 100 kilo, da slikco lepo odpre. Poskusi, če ti ne uspe, pa še povej. E-ji a imate kakšno originalno tabelico kateri so dobri in kateri ne? Jaz sme jo imela že doolgo nazaj, ko me stavr sploh še ni zanimala, zdaj pa jo ne najdem več. Hvala za pohvale našega sončka. Meni je tudi lep, kaj naj rečem Vaše sem si tudi že malo spet pogledala... prav vsi so lepi! Kaja bi bila tudi primerna.. čeprav zdaj se morata najprej s Tijo zmenit kako in kaj... Eno po eno, če ga bom to naučila, bo nekaj vredno! Od Nike pa ni nič novih slik? Zobki in dojenje - Nejc ni pa (skoraj) nič grizel... Tobi - zdaj pa pravi moj, da mu je uspelo. Baje se nama je en pašček skril pod prevleko, zato nama ni bilo jasno, kaj sploh lahko spreminjava... ZOO - jaz bi kar čimprej. Danes sva šla spet k enim, ki imajo kozice, pa se mi zdi, da so Nejcu vse živali všeč, samo domačega psa (50 kg+) se pa malo boji Seveda se zavedam, da je prav možno, da mu tam živali ne bodo všeč ali pa da bo spal, ampak saj sem tudi do zdaj tudi sama hodila najmanj 1x na leto v ZOO. Za mojo dušo.
|