TanjaS
|
PUNCE DOBER DAN! Ste nas kaj pogrešale Vidim, da imamo novo srečko nosečko - VILMA ČESTITAM Mi smo prišli v nedeljo ponoči domov, smo bili kar cel mesec na morju in se imeli super. Maks je plaval v Fredu ves navdušen, so ga vsi debelo gledali, se je prav naglas smejal notri. Niti voda mu ni bila premrzla, samo, da je videl obroč je začel navdušeno brcati. Kaja je tudi uživala, se potapljala, imela veliko družbe, skratka bilo je super. Drugače pa: Maks bolj ali manj sedi sam, včasih ga mal prevrne, puza samo malo nazaja, kot ena gosenica. Je že kar bolj ali manj vse, v juhico mu dam ponavadi riževe rezance, je pa jedel že tudi navadne, ali pa rižek zakuhan, ta teden bomo probali tudi ribano kašo. Je že jogurte, navadni mu ni všeč, razen če kako sadje dam notri. Doji se ponoči 2 do 3x, na morju se je včasih tudi 4x, čez dan pa običajno noče kaj dosti, samo malo za pocrkljati. To je na hitro, grem še malo brati za nazaj. Frufru, ne sekiraj se zaradi tašče, meni se zdi, da včasih ne razumejo, da imamo majhne otroke in se jim je treba tudi malo prilagoditi (jaz imam pri tem bolj težave z mojo mamo)
Grown-ups never understand anything for themselves, and it is tiresome for children to be always and forever explaining things to them. Antoine de Saint-Exupery, "The Little Prince" http://tancid.moj-album.com
|