|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
31.7.2007 19:33:06   
K_a_t_i
Thaiss - ne morš verjet - kr neki skupnega mamo, a ne? user posted image

Meaa, krasno si to zrihtala! Kje pa si dobila puzzle z živalicami? Jst sem samo take s črkami in številkami videla user posted image  Smrad se res razdiši, je pa še en problem - men noro drsi tam, kjer so bili postavljeni ti puzzli. Kaka ideja, kako "ukinem" drsalnico?

Zobki - danes sva z mami ugotovili, da sem jaz dobila med 5. in 6. mesecem kar 6 zobkov! Ker je to baje dedno, lahko pričakujem podobno pri Žigcu. To bomo grizli!!! Bo pa res treba ščetko nabavt user posted image .

Srečanje - a ste se že dobile ta teden, al ne? Mi smo bili danes v Trbovljah pa sem čist out! Če se niste (pa tud če ste se), a se dobimo jutri ob 11h? Mogoče Tivoli po dolgem času? Lahko tudi kje drugje, čeprav neke hude sence verjetno ne bomo rabile user posted image .

Pozabla napisat najpomembnejše - dobili smo klimo!!! Zdaj se bomo lahko greli user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6826
31.7.2007 19:45:14   
sezam
tejčica - user posted image user posted image  za tvojega možka. Pa da bi bil Vid tačas, ko sta sama pridkan, da se še ti malo odpočiješ.

Tudi mi smo Ano več snemali, kot pa sedaj Žiga. Se bo treba malo bolj disciplinirati in večkrat kamero v roke vzet user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6827
31.7.2007 20:50:02   
Dajadada
Kati, name lahko računaš za jutri.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6828
31.7.2007 21:05:01   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada

Kati, name lahko računaš za jutri.

Čolnarna, al maš kake druge želje? (men je vseen)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6829
31.7.2007 21:16:41   
Dajadada
Kati, čolnarna bo v redu. Saj vem, da te sladoled vleče tjauser posted image .
Kje ste pa ostale? Ni nobena zainteresirana za srečanjeuser posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6830
31.7.2007 21:45:06   
malecka_mateja
naš apika je prava borkauser posted image user posted image user posted image user posted image danes je bla taki angleček ko je spala ko sem prišla da sem mogla eno kitico jokatuser posted image user posted image user posted image pa še sestra je povedala da je celo noč ajajla se najedla ob pol petih sej ji malo nasmejala ko jo je previala in zaspala brez vsega naprejuser posted image user posted image user posted image res sem ponosna na njo!user posted image user posted image user posted image

no drugače uz ledvic ok vročine ni večuser posted image user posted image user posted image user posted image crp jutri preverijo in že gremo domov!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne morem verjet da je končno bolje!em danes že 100 kratzo d sreče jokala!

aja vzrok je pa vnetje sečiluser posted image user posted image user posted image user posted image staknili smo ga na bazenuuser posted image nikoli več ne grem v bazene!user posted image user posted image user posted image

evo to je to!

hvala vsem da ste držale pesti in mislele na najuuser posted image user posted image user posted image tjaška pa vsem pošilja lupčke v zahvalo!

papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6831
31.7.2007 21:50:52   
Žabika
Bravo Tjaša za pogum. Pa super, da je bolje!

srečanje: tudi jaz se jutri verjetno pridružim. Mi kar paše Tivoli.

Kje je Anja? Nič ni logirana, pa tudi na dopustu mislim da ni.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6832
31.7.2007 22:00:52   
Anonimen
No, pa imam 5 minut zase, ampak res sam tolk, ker me čaka moj mož, da ne bo spet sam zaspal...

Jure čez dan čedalje manj spi, tako da nimam niti za oodahnit, niti da bi kaj konkretno prebrala tu gor na RR. Spi dvakrat dnevno po 15 minut, včasih pa tudi potegne do pol urce, to je pa tudi vse. Pa vsaj manj joka in krčki so skoraj čisto mimo. Le še občano ga kaj črviči, če mami kaj takšnega poje. In ker mami pridno je ima že +3 kg!!!user posted image user posted image No, sej bomo enkrat tud hujšali - ko bomo nehali dojit, ali pa ko bomo imeli vsaj kakšen obrok GH. Mami se zaradi kil nič ne sekira, me pa zato sekira moj mož - pa je tudi njemu ostalo nekaj "nosečniških" kil, tko da...

Pa da ne pozabim - Živa in Jernej čestitke za 4. mesece!user posted image user posted image user posted image user posted image

LeINA, ubogi Tai in njegov uček. Pravijo pa da se morajo zrediti prve 3 mesece 450g na mesec, kasneje pa se redijo manj, tako da ni takšne panike.

NMJ, lepi sta tile vaši punčki, si pa ne predstavljam, da bi jaz imela dva Jureta... bravo!user posted image

sezam, bravo za vrtec!

Kati, 6 zobkov si tako kamlu dobila... pol si bila pa res pravi zobati dojenček. Upam, da nisi preveč pogrizla tvojo mami.

malecka_mateja
- Lepo, da je z vašo princesko bolje in da bo kamlu pri vama doma.

No, zdaj se grem pa razvajat, mi je mož obljubil masažo, če pridem hitro!user posted image user posted image

Nočko!

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6833
31.7.2007 22:01:16   
K_a_t_i
Anja verjetno tko uživa s sesalcem, da nima časa za RR. user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6834
31.7.2007 22:03:22   
thaiss

NMJ sem si pogledala album user posted image  user posted image  Živa in Neža sta pravi lepotički

Meaa super ste uredili kotiček za Lana user posted image , tej naši otroci bodo pravi telovadci čez par letuser posted image  Kako to, da sta pri okulistu naročena šele oktobra?? Midva sva šla takoj ko sva dobila napotnico kar v bolnico k okulistu, pa so nas takoj vzeli, za take majčkene ni čakalne dobe, sicer pa 1 leto.

Skačica tudi jaz sem bolj za hotele kot apartmaje, saj če cel dopust kuhaš je kot da si domauser posted image .
Sezam, user posted image  za vrtec.

Tečica uživaj sama z Vidom, pa da se možek čimprej vrne domovuser posted image

Pikca kakšen lepotec je Jernej, pa študiozo bo sigurno user posted image

Kati a si že kej zakurla user posted image

Malecka sem vesela da je Tjaška bolje, pa lepo se cartajte doma!!!

Sibil, Tejčica kaj pol jutri standard??!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6835
31.7.2007 22:36:02   
tejčica
Najprej hvala vsem za dobre želje in za vse user posted image  za mojega lubija.user posted image

Thaiss, ja, standard jutri. Jupiiiii, spet bo čvek!user posted image

Jjasna, jooooj, Jure ti pa res komaj dihat pusti. Upam da že uživaš v masaži.
Malecka_mateja, super novica!user posted image  

Kati, mi imamo tudi puzle z živalicami, kupila pa sem jih v Mercatorju.

Draja, kaj vi še vedno nimate miru s temi krvavimi nitkami! Res upam da se to neha in ne boš več v skrbeh.

Sonchek, kako pa je pri vas? Kako kaka Anej?

Pikca, super da Jernej lepo pridobiva na teži. Na slikici je pa res pravi mali študent.user posted image

Sedaj grem pa spat, ker sem danes čisto izmučena. Pa ne zaradi Vida, ta je itak pravi zaklad. Me je zdelala vožnja, pa skrbi... Bo bolje.

Nočko.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6836
31.7.2007 22:54:33   
draja
Samo tole na hitro - mene žal jutri ne bo v Tivoli, ker se je moj zmenil za sestanke po bankah - se greva malo za kredite pozanimat. Mi je res žal, ker sem si res želela pridet, pa še Tivoli mi je super lokacija v tem vremenu. Fajn čvekajte.

Nočko!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6837
1.8.2007 5:24:37   
Anonimen
Dobro jutrooooooo pol na konc bo spet lahko noc user posted image

Tai v posteljo ob devetih,mami in ati pa vceraj prvic ob desetihuser posted image .Uf je pasalo,sem ze cist naspana,user posted image pa je sibal v Lj na zdravniskega...

NMJ res sta pravi cartiki mali dve user posted image

spimo pa danes spet lepo..ob 3smo zizali....ocitno ga je prejsnje noci res ocka tolk bolela,da smo se evc zbujali...

K_a_t_i pol pa res mozno,da oste hitro meli vec zobkovuser posted image

Tjaša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za borbo!!!!

draja upam,da zrihtata kaj na bankah user posted image

lepo jutro vsem zelim,pa user posted image za vse,jst grem pa zdej nazaj v mizule user posted image

(odgovor članu NMJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 6838
1.8.2007 6:55:59   
draja
uuuuu danes, nam je pa LeINA zgodaj postregla s kavico. Se mi je v spanju zdelo, da nekaj diši,...

Nič, mi smo fajn spali - do 6-ih brez zbujanja. Drugega pa nič novega. Mejte se fajn!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6839
1.8.2007 7:14:27   
draja
Še eno vprašanje za dobro jutro: a se lahko otročka kopa tako, da so tudi ušeska v vodici? Mi smo zdaj striktno pazili, da ni šla voda v ušesa, ampak Živa najbolj uživa če se jo poleže v njeno banjico in pusti da sama brca. Dajemo pod glavo brisačke, da so ušesa na suhem, samo se hitro zgodi, da se malo obrne in se potopijo tudi ušeska?

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6840
1.8.2007 7:40:06   
amy26
Draja, čisto nič ne bo narobe če bodo ušeska tudi kaj v vodi, tako da se kar čofajte če uživa
Pa lepo danes opravite v banki, upam da se bo najdla kaka ugodna ponudba.

Jaz res nevem kaj narediti glede našega nočnega spanja, je čedalje slabše, skos zbujanje in to na manj kot dve uri tudi prvo rundo ko je včasih dost več spala, na koncu torej po 3 uri zjutraj jo pa moram k sebi vzeti ker ne morem vsake dve minuti vstajati in dudiko v usta tlačiti. Kak predlog? razmišljam celo o bioenergetiku, kje je zdej Meaa da mi da cifro da se mal pozanimam.

Pa zvečer sploh ne more sama zaspati že par dni, se lahko eno uro premetava, jamra tako da jo moram vzeti in poninati na trebuhu pol pa hitro zaspi v roku petih minut. Čez dan pa brez problema zaspi, ko začne jamrati jo sam položim in dam dudo, pa že spi. 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6841
1.8.2007 7:48:59   
tejčica
Tjaša (Malecka_mateja), čestitke za 5 mesecev.user posted image  Pa koš zdravja mali princeski.user posted image

Draja, uspešno se pogajajta na bankah. Za ušeska pa mi pazimo da niso preveč mokra. Kakšna kapljica se vedno najde, ko tako brca, pa kar sproti obrišemo.

LeINA, super da si se naspala. Kolikokrat si jaz rečem da bom šla spat ko mali zaspi, pa vedno nekaj najdem za delat. Pol pa zjutraj stokam , kdaj se bom naspala. Pa hvala za kavico.user posted image

Amy, tudi naš mali zadnje čase zvečer ne zna več sam zaspat. Prej je vedno zaspal ali na flaši ali pa potem v ležalniku (ga damo v ležalnik, ker če ga takoj po hranjenju poležemo še vedno ful poliva). Zadnje čase pa zaspi samo v naročju, pa še to stoka. Za nočno spanje pa upam da se vam kmalu poštima.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6842
1.8.2007 7:54:46   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: amy26

Jaz res nevem kaj narediti glede našega nočnega spanja, je čedalje slabše, skos zbujanje in to na manj kot dve uri tudi prvo rundo ko je včasih dost več spala, na koncu torej po 3 uri zjutraj jo pa moram k sebi vzeti ker ne morem vsake dve minuti vstajati in dudiko v usta tlačiti. Kak predlog? razmišljam celo o bioenergetiku, kje je zdej Meaa da mi da cifro da se mal pozanimam.

se podpišem!!!

Tjaši vse naj naj za 5mini svečkic in košek zdravja!!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6843
1.8.2007 8:11:28   
Anonimen
No zdaj smo pa ze zares vstali. Nas skrat pa je danes cebljal v spanjuuser posted image ,gledam,poslusam,ga gledam,zaprte ocke pol cetz kaksnih 5minut pa se le zbudiluser posted image

Tjaša vse naj naj za 5ico in cimvec zdravja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 6844
1.8.2007 8:46:07   
*sonchek*
Jutro še na hitro od mene!

Zadnje dni sem povsem okupirana z našo hiško - smo začeli na polno delati (keramika, parket itd.) in nabavljati stvari, tako da občasno le še poškilim na forum. Kakamo še vedno ne čisto dobro - občasno se še pojavijo krvave nitke - včasih več, včasih manj, ne pa pri vsakem blatu...

Danes bi se vam pridružila, ampak smo ravno namenjeni kupovat notranja vrata, tako da žal drugič.

Čestitke Tjaški za dopolnjenih 5 mesecev - predvsem obilo zdravja!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6845
1.8.2007 9:59:38   
A-N-J-A
Se javljam po dolgem času.
žabika lepo da si me pogrešalauser posted image .
kati kako si vedla da sesam?Sem tok drgnla da bomo mogl parket polakiratuser posted image .
Resno,par dni spet nismo mel telefona in posledično interneta,ker je en kamjonar pozabu kiblo spustit in je vse kable potrguuser posted image .Ja to se lahko sam v Bizoviku zgodi.
Drugač pa vse ok,Bor je mel tud mal učke vnete,pa sem mu kar mal Bivacina not ruknla tko da je že dobr.
Včeraj se je prijel za stopalce,ampak je bil brez plenice,če ma pa plenico pride pa do gležnauser posted image .
Naše spanje se je tud mal poslapšalo,se zbudi točno ob 3h,pa tud zaspi težko.Včasih šele ob 10huser posted image .
Zobkov še nima,Ela je prvega dobila točno ko je bila stara 6 m,bomo vidli kdaj bo pri njemu.
Ela ma zdaj novo finto,pravi da Bor ni njen Bratec,da je Ažbe(prijateljičin sinček)njen bratec.Al pa slonček Jure(Nodi) je tud njen bratecuser posted image .Pa zdaj mi ful velikrat pove da me ne mara.Saj vem da ne ve kaj sploh govori,ampak me karuser posted image boli.
kopanje- jaz Bora namočim do konca tud ušesa,samo pol jih fajn z vatko obrišem
Vsem bolančkomuser posted image user posted image user posted image ,pa vsem slavljenčkomuser posted image user posted image .

Aja pa zato sem tud manj na RR,ker si je mami roko zlomila,pa ji mal pomagam,pa mal več na sprehode hodimuser posted image .

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6846
1.8.2007 10:08:27   
skačica
dobro jutro!user posted image

Midve sva se do sedaj valjale po postelji, mož je pa že zgodaj vstal in letel na firmo, ne more brez niti v času dopustauser posted image , sedaj pa že prihaja domov. Iza se bori s svojimi živalmi v igralnici in zraven gode, jaz se pa zbujam tle na netuuser posted image

Ideje za darila- hvala, res fine ideje, konjiček mi še posebej sede, bom danes podrezala malo svakinjo.

Tjaša- sem vesela, Mateja, da gre tvoji sončici tako dobro in da bosta kmalu doma.user posted image user posted image user posted image

draja- tudi jaz držim pesti, da najdeta ugodno ponudbo. Bosta vzela velik kredit?????user posted image

sonchek- priznam, malo sem ti fauš, da ste tako daleč pri gradnji svojega domekauser posted image user posted image user posted image user posted image , tudi jaz komaj čakam, da sploh začnemo. Anejčku pa želim,da krvave nitke v blatu čimprej za vednop izginejo.

tejčica- tvojemu želim, da se čimprej vrne domov.

thaiss- pa še res je, takrat ko bi lahko počivala, sem kuhala ali pa pomivala posodouser posted image , saj je bilo drugače res super, ampak s hotelom ni primerjave. Da ne govorim, da smo hodili na plažo otovorjeni kot osli, ker je bila oddaljena 250m. Sedaj gremo v Njivice v hotel Jadran, ki je oddaljen od plaže res samo 5 metrov, in je cena čisto fajna, solidna.
Bom pripopala slikice takoj, ko jih potegnem na računalnik, da vidite malo lepotičko.user posted image

saj res, Draja, sem videla, da imaš ustvarjen album, ki zahteva geslo. Me pa res zanima kaka je tvoja lepotička(avatar je super), le gesla nam nisi izdala.
Grem, se Iza buni.

Aja, Tjaša, čestitke za 5 mesecevuser posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6847
1.8.2007 10:14:12   
skačica
še to: naši Izi zelo veliko pojemo in ona obožuje pesem Sirota Jerica. Se zraven tako smeji, mani pa tako žalostna pesmica. Takoj ko jo začnem peti, se ona začne na glas režat.
Pa Miška Maška ji je tud full všeč.

Res ne morš verjet kako se otročki hitro spreminjajo, se zdaj že za vsako stvar odzivajo, vedno ko jo pokličem po imenu, me pogleda in se nasmeje, skratka prav super je. Vsak dan sem rajši mami.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6848
   [Brisano sporočilo]
1.8.2007 10:50:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6849
1.8.2007 10:56:44   
Pikca
jutro (oz. dober dan),

meni je pa danes Živa za dobro jutro rekla "mami, jaz mam tebe najbolj najrajši"user posted image  pol se mi je pa še Jernej tko lepo nasmejčkal, a ni to lepo jutrouser posted image

anja, smo imeli tudi pri nas "ne maram te" obdobje - to je bilo v času viška ljubosumja, pa še precej sem kregala Živo, ker je bila izredno tečna (pač je hotela pozornost). Po mojem je tudi pri vas nekaj takega. Jaz sem se potem potrudila, da sem bila vsak dan nekaj časa samo z njo in večkrat sem ji povedala, da jo imam rada, pa se je stanje izboljšalo.

mala Tjaša vse najboljše in velik zdravja!

sonchek, a ne, je luštno rihtat svoje gnezdece, sploh ko že vidiš konec. glede krvi v blatu pa jaz tudi poznam 2 primera, ko niso ugotovili vzroka, pa je bilo z otročkoma vse ok in se je sčasoma nehalo.

draja srečno na bankah. Probajta se malo pogajat, na nekaterih bankah se to da.

skačica - naša dva tudi obožujeta pesmice. Jerneja se tako najlažje pomiri, tudi ko ni hotel jest, je petje pomagalo (verjetno pozna pesmice še iz trebuščka, saj smo z Živo veliko peli). Najraje pa ima Naša četica koraka in Srnica mala.
Živo sem pa ravno včeraj posnela, ko je pela Kekčevo pesem. Ima posluh in glas kot Edith iz Alo alouser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  272 273 [274] 275 276   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Če se otrok polula ponoči v posteljo
muška

Če se vaš otrok ponesreči ponoči polula v posteljo, ve:

takoj preoblečete posteljino (59%)

mu pod rito podložite npr. brisačo (25%)

ga prestavite k vam v posteljo (16%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!