skačica
|
dobro jutro! Midve sva se do sedaj valjale po postelji, mož je pa že zgodaj vstal in letel na firmo, ne more brez niti v času dopusta , sedaj pa že prihaja domov. Iza se bori s svojimi živalmi v igralnici in zraven gode, jaz se pa zbujam tle na netu Ideje za darila- hvala, res fine ideje, konjiček mi še posebej sede, bom danes podrezala malo svakinjo. Tjaša- sem vesela, Mateja, da gre tvoji sončici tako dobro in da bosta kmalu doma. draja- tudi jaz držim pesti, da najdeta ugodno ponudbo. Bosta vzela velik kredit????? sonchek- priznam, malo sem ti fauš, da ste tako daleč pri gradnji svojega domeka , tudi jaz komaj čakam, da sploh začnemo. Anejčku pa želim,da krvave nitke v blatu čimprej za vednop izginejo. tejčica- tvojemu želim, da se čimprej vrne domov. thaiss- pa še res je, takrat ko bi lahko počivala, sem kuhala ali pa pomivala posodo , saj je bilo drugače res super, ampak s hotelom ni primerjave. Da ne govorim, da smo hodili na plažo otovorjeni kot osli, ker je bila oddaljena 250m. Sedaj gremo v Njivice v hotel Jadran, ki je oddaljen od plaže res samo 5 metrov, in je cena čisto fajna, solidna. Bom pripopala slikice takoj, ko jih potegnem na računalnik, da vidite malo lepotičko. saj res, Draja, sem videla, da imaš ustvarjen album, ki zahteva geslo. Me pa res zanima kaka je tvoja lepotička(avatar je super), le gesla nam nisi izdala. Grem, se Iza buni. Aja, Tjaša, čestitke za 5 mesecev
|