|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
31.7.2007 7:30:41   
draja
Danes pa mi praznujemo 4 meseceuser posted image user posted image .
Draga moja miška, ni lepšega občutka kot ko se zjutraj ozrem proti tvoji posteljici in me tvoje nagajive očke opazujejo, ko pa me zagledaš, pa se mi nasmehneš na vsa usta! Pa ni važno kako zgodaj zjutraj je to user posted image . Bodi še naprej zdrava in srečna deklica!

Vse najboljše tudi Jerneju, pa da bi ga trebušček čim prej nehal mučiti!

Skačica dobrodošla nazaj, pa super da ste tako uživali!! Pa super da si dobila leg magic.

Tejčica vidim, da je Taja uživala na polno!

Malecka_Mateja držim pesti za vašo punčko, da bo čim prej zdrava!

Jjasna super lepe slikice. Pa upam, da te Jure usliši in kmalu najdeš več časa za RR.

Kr_enamami bravo z avztrajnost in iznajdljivost. Midva z možem sva že 100-krat ugotovila, da se le s pritožbo na najvišji ravni kaj doseže. Mi je žal za vse ljudi, ki se ne znajdejouser posted image .

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6801
31.7.2007 8:02:02   
Gio
Živa čestitke za 4 mesece user posted image user posted image user posted image

Ela kako dela ura? ''ka-ka-ka-ka''
Kaj pa ti narediš v plenico? ''kak''
Kaj pa pije mama zjutraj? ''kaka''

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6802
31.7.2007 8:03:39   
thaiss
Jutro,

uh kako je močno pihala burja, prav pasala je ta osvežitev, sam upam da bo vsaj kak dan zdržala!!
Sonček pa itak že greje, je pa samo 15˙c zunaj.
Moj sonček še pančka juhuhuuser posted image .Ko se zbudi pa šibneva ven, mam frizerja.

skačica WB user posted image  bravo Iza za vse napredkeuser posted image
tejčica lepe fotke iz praznovanja
malecka držimo pestke za Tjaško, da bo čimprej zdrava user posted image

čestitke Živi in Jernejuuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6803
31.7.2007 9:48:21   
sezam
Čestitke Jernej in Živa za 4 mini svečke !!!!! user posted image

tejčica - super slikice user posted image user posted image  in še bolj luštni otroci

skačica - WB. Lepo, da ste uživali na morju.

jjasna - user posted image user posted image  kako uživa vaš Jure

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6804
31.7.2007 9:56:07   
Anonimen
Živa (Draja) in Jernej (Pikca) user posted image user posted image user posted image user posted image ter vsem slavljenckom za nazaj user posted image user posted image user posted image

prehude cveke ste,jst pa prelena ja redno javljanje...sem ker priznam se mi pol oprosti a neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za vse bolehne user posted image

likanje uf vsak vecer odlagam in zdaj si lahko sao predsavljate kako izgleda to...polna likalna miza in kosara me cakata...se kar,ze lep casuser posted image

tejcica user posted image slike..prav fajn ste se imeli!

jjasna pravi frajer je Jure user posted image pa user posted image da bos imela cimprej malo bolj na easy urnik (Beri: bo Jure se kaj cez dan dremuckal in ponoci malo dlje potegnil)

skacica user posted image za super dopust...mi gremo sele sept....takrat bom pa jst vam luste delala user posted image

čestitke Maksu in Žigcu za prva zobka user posted image user posted image user posted image upam,da jih nas skrat se ne dobi kmalu,ker me ze zdaj vcasih tako potegne,da me zaboli,ko s eigra...

amy26 vi ste imeli pa hudo reakcijo user posted image

sonchek upam,da kmalu normalno kakate brez tistega strahu,ko odvijes plenico in analiziras kakec

malecka_mateja kot sem ti napisla v zs cimvec energije ti zelim,bodi mocna za malo pa da se Tjasa cimprej porihtauser posted image

Mi pa smo ze pred vec kot enim tednon morali k dezurnemu ker je Tai imel zateceno ocko in se mu je iz obeh teklo ven,zeleni gnojcek in solzice so kar tekel...Dobili smo kremo tobrex...samo nam je ni vec uspelo devat malemu v ocke ker kak si se mu priblizal se je zacel jokat kot nor...smo vceraj sli se k nasi P,mi je pa dala kapljice in napotnico za k okulistu...naslednji teden pa imamo tako cepljenje in se spet vidimo...V glavnem zdaj po kapljicah je malo boljse ampak danes se ima kar azteceno ocko...Nekaj dni je full slabo spal ponoci,pa zvecer se jokal in se zulil po ocki..tako,d amislim da ga je bolela in ga je to matralo ponoci...zdaj pa po kapljicah ze dve noci zopet spi po starem...standardno pa je da zacne proti jutri od 4ih naprej jokcat v spanju in to tako fejst,da ne morem spat in ga kar guncam v spanju,da pol lazje spima....pa v treh tednih sma se zredila smao 300g tako da me zanima kaj bo drug teden pr tehtanju....

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6805
31.7.2007 9:56:16   
NMJ
Pozdravljene in vsem malim nadobudnežem čestitke.

V album sem prilepla nekaj slikic naše Žive in Neže. Če katro zanima, si jih lahko ogleda.

čao

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6806
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 9:56:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 6807
31.7.2007 10:00:32   
Anonimen
mea res si se potrudila user posted image user posted image user posted image

sem pospegala se k februarcicam in bom kar kopirala sem,glede na to,da tud me navijamo,da bi Tjasa bila cimprej zdravauser posted image
Novice od Malecke_Mateje, 8:09: Ob 11h je dobila svecko!In sedaj ji je tem narasla na 37,7 ampak ji je sama tudi padla.
Jupi!Antibiotik deluje!Danes se ostanema tu!jutri preverijo CRPin grema domovce bo slo oktak naprej! papa

< Sporočilo je popravil LeINA -- 31.7.2007 10:07:25 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 6808
31.7.2007 10:20:50   
skačica
dobro jutro!

Mi smo zadovoljivo spali,Iza sedaj že nadaljuje, jaz pa gledam za hoteli v Njivicah, da gremo še malo uživat čez kakšen mesec.user posted image  Financ minister je za, tako da očitno res gremo še enkrat. Ne grem pa več v apartma in da kuham, ker sem ves čas, ko je mala spala popoldansko spanje, kuhala. Sicer sva se s sestro menjavali, ampak to ni to, zdaj grem v hotel.
No, oktobra gremo v čatež spet v apartma, ampak ker je službeni, je tako ugodno, da se res splača, bomo pa zunaj jedli.

Živa in Jernej, čestitke za 4 mini svečke.user posted image user posted image user posted image user posted image

Midva z možem še razmišljava kaj bi danes počela, verjetno bomo šli spet malo k mojim na obisk.

Punce, helpuser posted image - najina nečakinja ima jutri 1. rojstni dan, feštico imamo v soboto in ker sva midva z možem botra, se spodobi da ji kupiva lepo darilo. Njeni sestrici sva kupila takrat kolo tricikel, naslednje leto motor na akumulator- skupaj s taščo, potem rolerje,...skratka nekje v vrednosti bivših 15.000, max. 20.000. In ker ne želiva delati razlike, bi rada tud tej nečakinji kupila nekaj v tej vrednosti. Mamica je brez idej, ker baje ima vse, je podedovala od ta večje, edino trenerkico rabiuser posted image  Kaj pa zravenuser posted image Ima katera kakšno pametno idejouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6809
31.7.2007 10:22:53   
skačica
user posted image user posted image user posted image user posted image za Tjašo.

meaa-res si lepo uredila kotiček.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6810
31.7.2007 10:49:12   
Dajadada
Meaa, vidim, da je reorganizacija dnevne uspela. Lan je dobil prav lušten igralni kotiček. Jaz sem tudi kupila puzzle, da bom dala malega na tla. Do sedaj je bil bolj na postelji in na sedežni, zdaj se pa že tako obrača, da ga ni več za pustiti na višini.
Tiste, ki imate puzzle, s čim ste jih opraleuser posted image A je šel vonj ven?. Meni ful smrdijouser posted image .

Živi in Jerneju želim vse najboljše ob 4mesečnici. Mamicama pa čim več nasmeškov in užitkov ob gledanju svojih pikic.

Skačica, WB. Glede darila pa ne vem, če ima vse, je res težko izbrati. Kaj pa kakšne čeveljčke zraven trenirkice ali pa kakšno knjigicouser posted image

NMJ, prelepi princeskiuser posted image user posted image .

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6811
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 11:33:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Dajadada)
  Neposredna povezava do sporočila: 6812
31.7.2007 14:57:43   
slumpo
Imam eno prošnjo!

Če ima katera knjigo z imeni doma...ali bi mi lahko prepisala obrazložitev in izvor imena Anej

Neposredna povezava do sporočila: 6813
31.7.2007 15:14:52   
sezam
Jaz sem pa danes tako vesela. So me dopoldan klicali iz vrtca, da imajo še frej in tako gre naša dama septembra v vrtec user posted image user posted image user posted image

NMJ - user posted image user posted image  pravi lepotički. Seadj te bomo po otrocih spoznali, če se kje v Domžalah srečamo user posted image

skačica - mi smo letos nečaku za 1. RD kupili jahalnega konjička - takega http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159308

< Sporočilo je popravil sezam -- 31.7.2007 15:17:03 >

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu NMJ)
Neposredna povezava do sporočila: 6814
31.7.2007 15:39:56   
tejčica
Jernej (Pikca) in Živa (draja), čestitke za 4 mesece.user posted image

Jaz sem že nazaj iz Mb. Če bo vse po planih, bo šel moj user posted image  lahko domov v četrtek.user posted image  Je pa čudno, ko sva z Vidom sama (Taja je še pri mojih). Vid je bil danes v varstvu pri tašči in je bil pohvaljen, da je zelo priden za pazit.

Jjasna, luštkane slikice.user posted image

Skačica, pozdravljena nazaj z dopusta. Super da je bila Iza pridna in ste uživali.user posted image  Glede darila, res je za drugega otroka težje kupovat, ker itak večino igrač ipd poverba od prvega. Mogoče kako kuhinjico, peskovnik. Trenutno mi to pade na misel.

Amy, ja, Taja je kar med večjimi petletnicami. Vsak jo vpraša kako je v šoli.user posted image

Thaiss, veš kako frišen luft je na Štajerskem. Brez burje. Sem šla od doma v kartkih rokavih, tričetrt hlačah, gor pa megla in 10 stopinj.user posted image   Me je zzzzebbbbloooo!

LeINA, user posted image  da bodo Taijeve učke kmalu čisto ok.

NMJ, joooj kolk sta luštkani!user posted image
Meaa, res luštkano si uredila malemu.user posted image

Malecka_mateja, super da je s Tjašo že bolje in držim pesti da jutri res prideta skupaj domov.user posted image

Dajadada, voda in cet in feeeejst splaknit. Ne me vprašat kolikokrat sem jih že pucala.user posted image Zvečer dam malemu blazino s previjalne na puzzle in ga dam gor odvitega, toliko da Tajo medtem stuširam. Mali seveda ful uživa odvit, se pa skoraj vsakič polula.user posted image  Ker pa se z rito puza okrog po blazini in tudi dol, so polulani seveda puzzli. In potem mami "veselo" pere.

Sezam, user posted image  za vrtec.

Likanje - sem se ga že tako navadila, da mi ni več kakšna posebna muka. Vsak dan že kar avtomatično dilo raztegnem. Likam pa vedno takrat, ko je kaj pametnega po TV, ker drugače je pa res dolgčas.

Dopust - mi smo najprej mislili da letos zaradi hiše ne bomo šli. Pol sva se pa zadnjič z mojim pogovarjala da za par dni pa le nekam gremo.  Danes sva se pa odločila, da gremo ko se vselimo v hišo in bo več časa. Torej tam nekje novembra, upam! Najbrž v kakšne toplice za kak teden. Mi pa do takrat sigurno ne bo dolgčas. Otroci, hiša, šolanje, pa še kaj bi se našlo

Obalke, kako je s čvekom ta teden? Jaz lahko jutri, za petek pa nisem več sigurna.

Neposredna povezava do sporočila: 6815
31.7.2007 15:45:44   
Sibil_
Jahalni konjiček je zakon za darilo-naš ga zajaha redno še sedaj, pa je star skoraj tri leta.Res dobro darilo.user posted image

Pa pri nas so Lego kocke-Duplo pa knjigice.Kaj pa poganjalec?Ali pa en velik kamion, tak da prevaža pesek in ln lahko na njem tudi sedi?Ali pa risalna tabla, ta je tut ok.

Joj jaz sem pa čist raznežena.Sem šla gledat filmčke od Patrika, ko je bil majhen.Joj kako sem out, kok je bil cukr.Čist pozabiš ko odrašča, pol sem pa gledala kako je bilo eno leto nazaj, pa primerjaš...pa ko je bil majhen kot Lukas kako je vriskal, pa kasneje grabil igrače, pa plazil z vso brzino, da je zrušil stolp iz kock...kakšni lepi spominiu...punce snemajte svoje otroke, slike ti ne povejpo kaj dosti, ampak posnetki pa ja, so res ok.Sem prav srečna, da imamo tak fotoaparat da snema.

Vsem mesečkom vse najboljše, vsem bolančkom na čimprejšnje okrevanje..user posted image user posted image user posted image

Obalke-kdaj se dobimo na kavici?Četrtek bi šlo?Imam namen Patrika dat malo v varstvo po dolgem času pa bi izkoristila za čvek na kvadrat.Torej-a katera pride?

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6816
31.7.2007 15:49:41   
Sibil_
Tejčica jaz lahko jutri, javi če si za.Standard ura in kraj, ne?user posted image

LP,
SIbil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 6817
   [Brisano sporočilo]
31.7.2007 15:57:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 6818
31.7.2007 16:10:36   
tejčica
Sibil, ok za jutri.user posted image V četrtek ima Vid P (2. cepljenje), pa bom najbrž morala iti v MB po lubija, tako da bom tudi P prestavila in seveda tudi čvek zame tako odpade. Se nama jutri pridruži še katera?

Posnetki so res dober spomin. Tajo smo kar dosti snemali, Vida pa še nič.user posted image  Bo treba malo kamero v roke vzet.
Puzle v pralni stroj je pa dobra idejauser posted image . Nisem nikoli pomislila na to varianto. Veliiiiko boljša kot drgnjenje s krtačko.

Neposredna povezava do sporočila: 6819
31.7.2007 16:26:12   
Pikca
najprej hvala vsem za čestitke Jernejuuser posted image  in

vse naj naj njegovi so-slavljenki Živi!

pa ena fotka našega slavljenčka - za mini RD je dobil knjigico, ki mu je zelo všeč - že zdaj kaže, da bo študiozen tipuser posted image

user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 6820
31.7.2007 16:42:52   
Pikca
malecka_mateja - držim pesti, da čimprej prideta domov in se lepo pozdravite

tejčica, pogledala fotke - super - se vidi, da ste se imeli fajn, Taja je pa res luštna punca. Pa eno user posted image  za tvojega dragega!
jasna - tudi krasne fotkeuser posted image
meaa - prima igralni kotičekuser posted image

NMJ - luštni sta tvoji princeski, mogoče se res spoznamo na kakem sprehodu po Domžalah - bom kukala v vsak voziček z dvojčkiuser posted image
sezam, user posted image za vrtec!

skačica, WB, me veseli, da ste tako uživali! Za darilo: poleg tega, kar so punce že predlagale, mogoče otroško mizico pa stolčke, če še nimajo? Pa konj za jahanje mi je super ideja.

Midva sva bila pa na tehtanju, zredil se je ravno tistih minimalnih 300g v 14 dneh. Sem povedala, da kaka sluzasto, pa pediatrinja ni posvečala posebne pozornsti temuuser posted image .Ko sem ji že ene petič omenla kakšen kakec ima, mi je pa rekla, da je mogoče bila kakšna blažja infekcija, da naj ga kar lepo dojim, diete pa se mi ni treba več tako strogo držat. In na koncu sem dobila še nasvet, da naj "zmanjšam nivo zaskrbljenosti"user posted image user posted image .

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6821
31.7.2007 17:08:36   
amy26
Midva sva bila pa na tehtanju, zredil se je ravno tistih minimalnih 300g v 14 dneh.

pikca, zredil se je čist dosti,  torej bi bilo na mesec cca 650g ker min. na mesec tam do 3.meseca je 450g, po tretjem mesecu je pa min.80g/teden vsaj kokr se spomnim
tako da se kar lepo še naprej dojite, pa očitno kar pomaga da si Živi omejila dojenjauser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6822
31.7.2007 17:51:58   
Pikca
aja saj res, potem smo pa kar prekoračili minimumuser posted image
pomagalo je po mojem tudi to, da sem začela več pit

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6823
31.7.2007 17:52:56   
draja
Pikca naša Živa ima isto knjigico!!!! Pa kot ti je napisala Amy, se je Jernej lepo zredil. Naša se je v dobrem mesecu in pol zredila 1 kg in jo je P pohvalila, da se je zelo lepo zredila. Glede blata pa ti itak ne vem več kaj svetovati. Naša je tudi včeraj kakala sluzasto in celo ena krvava nitka je bilauser posted image . Mah, bomo klicali jutri našo P pa da vidimo, če bo kaj reagirala.

Meaa ful lepo si uredila igralni kotiček.

LeINA upam, da se vam uček čim prej pozdravi!

Sezam super, da ste dobili vrtec za Ano!

Tejčica držimo pesti za tvojega dragega, da bodo izvidi preiskav ok.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6824
31.7.2007 18:03:06   
draja
Skačica kaj pa kakšen tobogan, šotor, mizica za piknik,...

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=159323

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173707

ali pa tole - mizica in gugalnik v enem. meni je ful všeč:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=167178

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  271 272 [273] 274 275   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!