tejčica
|
Jernej (Pikca) in Živa (draja), čestitke za 4 mesece. Jaz sem že nazaj iz Mb. Če bo vse po planih, bo šel moj lahko domov v četrtek. Je pa čudno, ko sva z Vidom sama (Taja je še pri mojih). Vid je bil danes v varstvu pri tašči in je bil pohvaljen, da je zelo priden za pazit. Jjasna, luštkane slikice. Skačica, pozdravljena nazaj z dopusta. Super da je bila Iza pridna in ste uživali. Glede darila, res je za drugega otroka težje kupovat, ker itak večino igrač ipd poverba od prvega. Mogoče kako kuhinjico, peskovnik. Trenutno mi to pade na misel. Amy, ja, Taja je kar med večjimi petletnicami. Vsak jo vpraša kako je v šoli. Thaiss, veš kako frišen luft je na Štajerskem. Brez burje. Sem šla od doma v kartkih rokavih, tričetrt hlačah, gor pa megla in 10 stopinj. Me je zzzzebbbbloooo! LeINA, da bodo Taijeve učke kmalu čisto ok. NMJ, joooj kolk sta luštkani! Meaa, res luštkano si uredila malemu. Malecka_mateja, super da je s Tjašo že bolje in držim pesti da jutri res prideta skupaj domov. Dajadada, voda in cet in feeeejst splaknit. Ne me vprašat kolikokrat sem jih že pucala. Zvečer dam malemu blazino s previjalne na puzzle in ga dam gor odvitega, toliko da Tajo medtem stuširam. Mali seveda ful uživa odvit, se pa skoraj vsakič polula. Ker pa se z rito puza okrog po blazini in tudi dol, so polulani seveda puzzli. In potem mami "veselo" pere. Sezam, za vrtec. Likanje - sem se ga že tako navadila, da mi ni več kakšna posebna muka. Vsak dan že kar avtomatično dilo raztegnem. Likam pa vedno takrat, ko je kaj pametnega po TV, ker drugače je pa res dolgčas. Dopust - mi smo najprej mislili da letos zaradi hiše ne bomo šli. Pol sva se pa zadnjič z mojim pogovarjala da za par dni pa le nekam gremo. Danes sva se pa odločila, da gremo ko se vselimo v hišo in bo več časa. Torej tam nekje novembra, upam! Najbrž v kakšne toplice za kak teden. Mi pa do takrat sigurno ne bo dolgčas. Otroci, hiša, šolanje, pa še kaj bi se našlo Obalke, kako je s čvekom ta teden? Jaz lahko jutri, za petek pa nisem več sigurna.
|