|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
30.7.2007 15:03:24   
amy26
amy - kakšo reakcijo pa ste imeli? A so se naredili izpuščaji?

sonchek, reakcijauser posted image  pri treh tednih so se ji pojavili mozoljčki po obrazu, vratu in glavi in to eden do drugega, potem so se le ti razširili še na trebušček. Obrazek je imela čisto hrapav grob in rdeč. Z negovalnimi kremami in seveda mojo dieto se je koža v treh tednih popravila, no seveda jaz sem bila na dieti.
Zdej je obrazek lep že nekaj časa, edino na pregibih in pod pregibi torej na nogicah in rokicah ima rdečo kožo, tok rdečo da je ob tej vročini bilo kot da bi se ji odprla ranica. No zdaj je v redu ker skos mažem. Pa sigurno še vedno nekaj takega jem ki ji ne ustreza, ker rdeča koža na pregibih zgine drug dan pa jo spet ima.  Pa praska se nenormalno, prejšnji teden je bila spraskana na rokicah in nogicah celo do krvi, sedaj se je lepo zacelilo ker ji skos oblačim dolg rokav in lepo mažem.

Pikca, jaz bi Jeneja na tvojem mestu šla tehtat, izgubiti nimaš kaj, boš pa vedela pri čem si. Pa če ne bi dobival dovolj na teži bi jaz prosila v Zd če bi ga tehtali pred dojenjem in po njem, moj predlog da vidiš kok sploh pri tebi poje. 

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6776
30.7.2007 15:05:40   
*sonchek*
Pikca - če je dala tebe na dieto, predvidevam, da se tudi dojita? Jaz bi na tvojem mestu zahtevala napotnico za testiranje na alergijo, boš vsaj vedela pri čem si. Mogoče pa sploh ni alergija, ampak bo treba najti mleko, ki mu bo odgovarjalo user posted image
Pri nama v sobi, na gastroenterološkem oddelku je bil fantek star 3 tedne, ki je zavračal hrano. Kožni testi so bili negativni, krvni pa so pokazali alergijo - so mu zamenjali mleko (dali Allernovo), pa je jedel kot ta velik user posted image
Spet pri drugi punčki, ki je prav tako zavračala hrano (pa so ji dali tudi Allernovo), pa so bili vsi testi negativni, na UZ pa videli neke nepravilnosti v črevesju in so naredili še nekaj dodatnih preiskav - nič groznega, odkrili so neko vnetje ali nekaj takega, ampak vsaj vejo kaj je vzrok.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6777
30.7.2007 15:06:06   
Dajadada
Punce, pa kaj vse ve likate, saj niste normalne. user posted image user posted image user posted image  Jaz likam največ 10 minut na teden, včasih pa še to ne. Če mi daste srajco zlikat, bom pa živčnega fasala. Če bi moral naš nositi srajce za v službo, bi se verjetno moral kar sam naučiti likati, ali bi pa moral dati srajce likat v čistilnico. Zmečkanine so zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6778
30.7.2007 15:06:46   
K_a_t_i
U punce, ful ste napisale! Preberem ob naslednjem dojenju pa pokomentiram..

Do takrat pa eno vprašanje - a obstaja kje v Sloveniji trgovina Brevi? Pa če ima katera mogoče njihov voziček OVO, bi ji bila hvaležna za kak komentar o njem. Tudi ta, če se dobi samo športni del (ker jaz na netu najdem samo kombinacijo s košaro in lupino kar pa me ne zanima). Hvala!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6779
30.7.2007 15:10:20   
*sonchek*
amy - ojoj, takšna reakcija? user posted image A so vas pri 6-ih mesecih ponovno naročili za testiranje? Ker baje te teste za alergijo ponavljajo kar nekajkrat do enega leta, po dopolnjenem enem letu pa malo redkeje. In v večini primerov ta alergiji povsem izveni.
Pri nas ni bilo nobenih izpuščajev, pa tudi hrane ne zavrača. In tudi počutje in razpoloženje sta povsem enaka kot pred pojavom teh krvavih nitk. No, pa še zdaj ne vemo kaj nam je user posted image

Naš mulo pa danes že cel dan spi - zbudi se le toliko, da poje, podre kupček in naprej spi. Sicer pa - kaj pa lahko drugega počne človek v takem vremenu?

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6780
30.7.2007 15:10:45   
draja
Jaz sem tudi danes likala. Dobro uro, pa še sem si pustila srajco od moža za drugičuser posted image .

sonchek nas sploh še nočejo testirati za alergijo, ker naj bi bili testi pri tako majhnih še preveč nezanesljivi. glede krvavih nitk pa sem ti odgovorila na prejšnji strani (ne vem če si videla, ker se je glih stran obrnila).

< Sporočilo je popravil draja -- 30.7.2007 15:11:21 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6781
30.7.2007 15:22:38   
amy26
A so vas pri 6-ih mesecih ponovno naročili za testiranje?

ne, bom pa iskala napotnico od P če ne bo nič bolje

jst sem danes tudi likala celo dve uri, pa kopalnico in wc pomila in pospravila 

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6782
30.7.2007 15:30:28   
*sonchek*
draja - ne, res nism videla tvojega posta na drugi strani user posted image No, jaz bi kljub temu hotela še kako testiranje (saj zdaj je pa že precej časa od zadnjega, a ne?) in kako dodatno preiskavo. Meni so rekli, da se krvave nitke v blatu ne smejo pojavljati v nedogled, drugače sledi dodatna diagnostika - verjetno ponovno testiranje za alergijo ter dodatne krvne preiskave in preiskave črevesja. In to kljub temu, da Anej lepo napreduje na teži in ni nikakršnih drugih bolezenskih znakov.
Saj ne vem, ali jaz toliko težim in delam paniko, ampak jaz bom definitivno zahtevala dodatne preiskave, če se nam bodo krvave nitke še naprej pojavljaje.

amy - kar zahtevaj napotnico. Boš vsaj vedela če bo in kdaj bo, izvenela alergija in boš lahko normalno jedla user posted image So pa baje te alergije na KM in jajca žal zelo pogoste.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6783
30.7.2007 15:41:00   
Dajadada
Ljubljančanke, ju3 ne bo dežja, vsaj napovedan ni, bo pa bolj oblačno in čez dan od 21 do 25 stopinj. Po moje bi se vseeno lahko dobile.

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6784
30.7.2007 16:16:02   
Pikca
eh, v tem dežju se mi ne da v ZD rinit, bova pa šla jutri. Amy hvala za predlog, mogoče bi bilo ga res pametno stehtati prej in pol...

ja sonchek, se polno dojiva. V prvih 7 tednih se je ful zredil, potem do 3. mes. samo 600g, potem pa v 14 dneh nič - in takrat okrog 3. mes. se je pojavilo to čudno blato in kasneje še krči, ki jih prej ni imel. Ne je takrat, ko ga zvija ali če ga kaj drugega moti.

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 6785
30.7.2007 16:44:55   
K_a_t_i
Joj, Malecka_Mateja user posted image user posted image  za Tjašo. Upam, da bo vse čimprej OK!

Hvala za čestitke za zobek! Imamo 1L spodaj. Kr_enamami - tole z drugim zobkom se pa ne sliši fajn user posted image . A si že začela jih čistit in kako user posted image  Pa a kej grize? Mene je kr strah user posted image .

Mene jutri ni. Zgleda, da bom morala zamudit meeting user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6786
30.7.2007 17:45:30   
sezam
Malecka_Matejauser posted image  za Tjašo. Upam, da čimprej odrijejo kaj muči malčico.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6787
30.7.2007 18:24:49   
Žabika
sonchek: smo imeli enak jedilnik. Njami, njami!

dajadada: če so dali gor nujno, jo boš dobila v sredo. Tako, da nič ne skrbet, da ti ne bo mleka zmanjkal user posted image

slumpo: pri pasenju kravic naj bi imel otrok rokice pokrčene v komolcih, komolca pod ramama in težo na podlahteh. Vsi ostali položaji niso priporočljivi, tako da ga kar lepo popravljaj. Kot je rekla Draja, ne bosta rabila veliko popravljanj.

kakanje: nimam kaj dodat, mi imamo zaenkrat tekoč vanilijev puding - tak kot ga ima mami najraje. Očitno je vse ok.

igrače: danes je Hana dobila prvega bombažka in sicer Zooma na travniku; to je žogica na kateri sedi Zoom, okoli njega so pa rožice, ki so super za prijemat. Poleg tega pa ob premikanju še prijetno ropota. Skratka vredno denarja.

Kati: a si se člst na Brevi napalila? Po moje bi ti tinaaja lahko kaj pomagala.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6788
30.7.2007 18:47:48   
K_a_t_i
Mah, sej sploh ne vem kaj bi rada user posted image  V tem je največji problem...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 6789
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 20:00:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu draja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6790
30.7.2007 20:13:59   
Žabika
Kr_enamami: pozanimaj se na Zvezi potrošnikov, kakšen je časovni okvir za popravilo avtomobila, oziroma vsakega aparata. V kolikor ti ne uspejo opraviti popravila v tem roku, so ti dolžni dati novo vozilo oziroma aparat.

srečanje: jaz tudi jutri ne morem, ampak tudi za sredo nisem 100%, tako da se name ne ozirat.

Tjaša drži se, pa mami Mateja tudi!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6791
   [Brisano sporočilo]
30.7.2007 20:19:23   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Žabika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6792
30.7.2007 21:33:01   
malecka_mateja
evo mala spi v bolnici jaz pa sem se spočit prišla ker tako celo noč spi in je brezbeze da tam poleg nje sedim!
pa ne me obtoževat ker nisem poleg nje ampak mislim da me čez danko je budna bolj potrebuje kot pa takrat ko spi!pa jaz ne ****cioniramnormalno ker nisem naspana tako da morem se mal naspat.sej zjutraj ob 4 že grem ker ob pol petih je in bom takrat že tam da jo bom jaz nahranla!
vročine od tretje ure ni več imela!sedaj mislim da ji je že začela naraščat malo!mapak ni sile ji bodo svečko kr v spanju dali!če bi blo kaj!
drugače pa urin je ok!kri je poklazal povišan CRP.vnetje!jutri še uz ledvic pol pa bomo vidli!
upam da bo kaj pokazala!so pa zdravniki rekli sej pa ni boalna če ke tko živahna in lepe barveuser posted image amapk ko se vročina začne je!

sem kr kopirala iz februark da grem čimprej spat!

no jutri pa v nove boje!

pa hvala ker me ne obtožujete!

nočko

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6793
30.7.2007 22:12:00   
tejčica
V album sem dala slikice s Tajinega praznovanja. Slik smo naredili nekaj čez 100user posted image , bilo je pa težko najti kakšno kjer ni drugih otrok zraven.

Bo to kar vse od mene za danes, ker sem čisto kaput. Jutri pa zgodaj auf, da peljem mojega v Mb bolnico.user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 6794
30.7.2007 22:26:51   
Anonimen
Joj, me je kr groza ko berem, če že niste bolni, pa na dieti... upam, da vsem čimprej mine.

Pa še par slikc našega frajerja.

Tu je njegova prijateljica čebelica...
user posted image

Vsaka podobnost je zgolj naključje...
user posted image

In tako smo poiskusili Fredov plavalni obroč...
user posted image

Ko bo več časa - ko bo Jure kaj pančkal tudi čez dan, pa se oglasim bolj na dolgo...

Nočko!

(odgovor članu tejčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 6795
30.7.2007 22:43:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Do takrat pa eno vprašanje - a obstaja kje v Sloveniji trgovina Brevi? Pa če ima katera mogoče njihov voziček OVO, bi ji bila hvaležna za kak komentar o njem. Tudi ta, če se dobi samo športni del (ker jaz na netu najdem samo kombinacijo s košaro in lupino kar pa me ne zanima). Hvala!!!!

Kati meni je tudi v oči padu ta vozekuser posted image  

Ovo Sistema Modulare 260 Celeste

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 6796
31.7.2007 0:16:37   
skačica
pozdravljene po dolgem času!

Mi smo se vrnili danes z dopusta, imeli smo se krasno, Iza je bila zelo pridna, ves čas nasmejana, skratka gremo še za en teden konec avgusta.user posted image   Uživala je na plaži, ko sem jo namakala v bazenčku, nogice smo ji namočili tud v morčka.
Sem malo preletela vaša čvekanja in ugotovila, da je kar nekaj naših marčevskih sončkov bolanih. Za vse skupaj en košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz se najbolj bojim ravno tega, da moja Iza zboli in bova pristali kje v bolniciuser posted image .

Drugače pa se veliko igra z obema nogicama istočasno, si jih poskuša nesti v usta, v vsaki rokici drži po eno igračko in jih pridno nosi v usta ( vse nese v usta kar ji pride pod roke), se vali z enega boka na drugega in enkrat ji je uspelo se obrniti s trebuha na hrbet, obratno še ne gre.
Jaz še vedno polno dojim, mleka izgleda, da imam dovolj, tako da bom kak mesec še vztrajala samo na dojenju ali pa morda še kaj več, če bom le imela zadosti mleka.

danes ko smo se vrnili domov, me je spodaj v hodniku pričakal Leg magic in zdaj resno začnem trenirat. Sem pa danes samo probala nekajkrat in so me tako zelo bolele mišice na notranji strani stegen, da adijouser posted image user posted image user posted image  in sicer od tega, ker smo se šle včeraj vse ženske, ki smo skupaj dopustovale peljat z bananouser posted image  in nas je vrglo dol in od tega padca v vodouser posted image user posted image user posted image me danes bolijo vse mišiceuser posted image user posted image user posted image , še posebej vratneuser posted image . Sem res ko ena stara bica.

Jutri nadaljujem, grem spat.
Lahko noč.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 6797
31.7.2007 0:19:47   
skačica
aha: čestitke Maksu in Žigcu za prva zobkauser posted image user posted image user posted image , vsem opstalim otročkom pa za njihove obmesečnice.

Tudi naša se nenormalno slini, si riba dlesni, vse nese v usta, morda pa bo kak zobek????
No, pri mojem nečaku smo že stokrat zaključili, da bo dobil zobek pa ga pri 11- ih mesecih še nima. Znake, da bo dobil zobek, ima že od četrtega mesecauser posted image
Ravno zdaj na morju je spet imel take znake, me zanima ali bo kajuser posted image

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6798
31.7.2007 7:11:23   
amy26
dobro jutro, nenaspano, ampak kaj češuser posted image

Skačica, WBuser posted image  lepo slišat da ste se imeli na morju lepo in da ste uživali sploh mala princeska.

tejčica, vidim da je fešta uspela, Taja je pa kar velika za 5 let, vsaj meni se tako zdi pa seveda luštnauser posted image  

Malecka_mateja, upam da bo z Tjašo danes bolje kot včeraj, joj jst nevem če bi zdržala čez noč brez Ele, je kar nebi mogla pustiti same v bolnišnici, je pa tudi res da se mi ona več ali manj celo noč zbuja tako da je sploh nebi mogla pustiti same.
V kateri bolnišnici pa ste, mogoče na infekcijski? tam je vsaj to dobro da če dojiš ti pripada postelja in kosilo pa čajčki, če pa ne dojiš dobiš pa ničuser posted image  kar je kr neki, še z otrokom ne moreš biti oz. si lahko sam moraš kar nekaj plačati, ta naš sistem sem prav jeznauser posted image .  

Vsekakor ji želim čimprejšnje okrevanje in da bo čimprej doma.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6799
31.7.2007 7:14:09   
amy26
čestitke malim slavljenčkom za 4.svečke
Živa (Draja) in Jernej (Pikca)user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  270 271 [272] 273 274   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Ali bi se kljub zdravstvenim težavam odločili imeti otroke?
sonček08

da (68%)

ne (32%)

Število vseh glasov: 362

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!