skačica
|
pozdravljene po dolgem času! Mi smo se vrnili danes z dopusta, imeli smo se krasno, Iza je bila zelo pridna, ves čas nasmejana, skratka gremo še za en teden konec avgusta. Uživala je na plaži, ko sem jo namakala v bazenčku, nogice smo ji namočili tud v morčka. Sem malo preletela vaša čvekanja in ugotovila, da je kar nekaj naših marčevskih sončkov bolanih. Za vse skupaj en koš . Jaz se najbolj bojim ravno tega, da moja Iza zboli in bova pristali kje v bolnici . Drugače pa se veliko igra z obema nogicama istočasno, si jih poskuša nesti v usta, v vsaki rokici drži po eno igračko in jih pridno nosi v usta ( vse nese v usta kar ji pride pod roke), se vali z enega boka na drugega in enkrat ji je uspelo se obrniti s trebuha na hrbet, obratno še ne gre. Jaz še vedno polno dojim, mleka izgleda, da imam dovolj, tako da bom kak mesec še vztrajala samo na dojenju ali pa morda še kaj več, če bom le imela zadosti mleka. danes ko smo se vrnili domov, me je spodaj v hodniku pričakal Leg magic in zdaj resno začnem trenirat. Sem pa danes samo probala nekajkrat in so me tako zelo bolele mišice na notranji strani stegen, da adijo in sicer od tega, ker smo se šle včeraj vse ženske, ki smo skupaj dopustovale peljat z banano in nas je vrglo dol in od tega padca v vodo me danes bolijo vse mišice , še posebej vratne . Sem res ko ena stara bica. Jutri nadaljujem, grem spat. Lahko noč.
|