Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Kaj so vatiranci in za kaj se uporabljajo? Danes sem dobila ene 10 kom dimenzije 25x15, pa ne vem čemu so namenjeni. Spominjajo me nekako na zloženo tetra plenico, a se to uporablja za široko povijanje?
- namesto umivačk in podobnega.
!
--mene tudi ful veselijo sladkarije. Sem pravkar pojedla košček ful dobrega peciva z višnjami
.
. Pol pa šibala na Ptuj na borzo se odjavit, na socialno se odjavit pa dat not vlogo za porodniški dopust..pol pa počasi nazaj v Mb. Sem pa kar utrujena..mi mama pravi, da bom še rodila v avtu oz. da bo me sigurno zgrabilo nekje na poti, ko non stop skačem ko nora okoli. No, vsaj s papirji in CSD mam do rojstva mir.
, ker sem hotela 56 št. bodija, žabic in majice, ki so v akciji pa nula - sem vse pretaknila. Bila je št. 50, ampak ta je pa res premala. Ostalih številk pa je polno.
...pol sem mislila, da si je sam mal poškodovala, pa se ji je ustavilo, pol sem se pa mal z njo igrala pa se ji je spet usulo-pošteno!!!
v enem tednu obseg trebuha se mi je povečal za 2,5 cm, kg pa +2
Vse dobro obema