NalLa
|
Evo, končno sem dočakala svoj zadnji dan v službi . Že komi čakam, da se mal spočijem, ker sem se zadnje dni prav slabo počutila. Zdej vas bom lahko mal bom spremljala in z vami čvekala. Helena tud jest držim pesti zate in za tvojo punčko. Upam, da se vse dobro razplete. Oziroma vem, da se bo, ker drugače enostavno ne more bit. Punce, dans me je moja mami ful presenetla. Je kupila v Centromerkurju zimski kombinezon za našega dojenčka in je ful lep. Ponvadi mi nič ni všeč kar sama izbere, ker imava popolnoma drugačen okus, danes pa je zadela v nulo. Pa še ful pocen je bil, 12 eur znižan, tako, da če kero zanima naj gre pogledat. Majo pa roza barve vse velikosti in modre samo večje številke. Potem sva šle pa še v Rutarja in mi je kupila ful lep ležalnik, je bil v akciji od Chiccota za 69 eur, ker pa je gor ena pikica, ki se komaj vidi (in jo bom po mojem lahko oprala), so ga pa še dodatno znižali za 10 eur. Guppy sem ugotovila, da je moja sodelavka tvoja kolegica. Sem se šla ravno poslovit od njih in mi je rekla, da je včeri obiskala eno kolegico, ki je noseča z dvojčki, ko mi je rekla še kdaj ima pdp sem takoj vedla, da si ti. Punce jest sm tud skoz lačna, če bo šlo tko naprej bom pravi pujsek po rojstvu
|