|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  488 489 [490] 491 492   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.8.2007 8:51:03   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Aja1, dajmo najina škrata Tii na inštrukcije...user posted image  pa user posted image  da je sama zaspala...user posted image  najine zakonske dolžnosti so podobne vajinim...tudi moj že pisano gleda...sicer pa že 4 noči ni prespal doma, tako, da si je tudi malo sam kriv...user posted image  a boš aprilčica...user posted image  drugače so pa tudi nama kondomi user posted image ...komaj čakam, da bom lahko spet KT jedla...user posted image  kdaj pa načrtujeta še 1 user posted image ...bi se lahko kar dogovorile in vse bile naenkrat user posted image ...user posted image

Recimo da ne bom aprilčica....odstopim to častno mesto krfjolci, ki si tega želi....jaz bi bila kar spet novembrka (ker sem vajena). Ampak ne leto 2007, ampak 2010 user posted image . Še katera? Max, ti bi takrat lahko načrtovala že tretjega user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12226
5.8.2007 9:02:21   
Anonimen
Aja1, jutro...tudi jaz bi bila novemberka 2010...torej dogovorjeno...še katera v najinem klubu...user posted image

Potem pa čvekajmo za tortico...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12227
5.8.2007 9:05:25   
Aja1
No super, da ne bom sama user posted image

Neja še kar spi....pa oči tut user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12228
5.8.2007 9:06:47   
Aja1
Barby, če bova šli midve do 3000 postov, potem bomo že zelo blizu 500.

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12229
5.8.2007 9:08:46   
Aja1
Ta teden mora pa moj spet psa rihtat od njegovih (so na morju), zato bomo šli vsak dan tja.
Barby,si potem uspela dobit tiste knjige, ki si jih iskala?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12230
5.8.2007 9:09:06   
Nogavica
Jaz pa bi kar bila drugo leto spet mamica user posted image , samo bo treba malo bolj v akcijo skočit user posted image , pa M še kar nimam, tako da ne vem, če sploh že lahko zanosim user posted image .

Spali smo od 1h naprej skupaj, z bujenjem in hranjenjem na 2 uri. Mala nama je spala pri nogah, obrnjena z glavo dol user posted image . Kot kak kosmat hišni ljubljenček user posted image .

Tiste, ki ponoči spite (se malčki ponoči ne hranijo) - kaj vaši user posted image  dobijo za zadnji obrok (kdaj in koliko)? Živa dobi okrog 20h mlečno kašico, pred spanjem obvezno še zizo, pa se ob 1h zbudi in je lačna user posted image . In tako naprej vsaki 2 uri.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12231
5.8.2007 9:15:40   
Aja1
Nogavica, koliko pa ji daš ml. kašice? Jaz sem naši probala z večjo dozo + flašo, pa je bilo isto user posted image . Mislim, da se naša bolj crklja ponoči. Pa mleka imam čedalje manj...me je kar strah, da ga bo zmanjkalo. Potem pa Neja znori ponoči user posted image

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12232
5.8.2007 9:16:43   
Aja1
IZVIRNO SPOROČILO: Nogavica

Jaz pa bi kar bila drugo leto spet mamica user posted image , samo bo treba malo bolj v akcijo skočit user posted image , pa M še kar nimam, tako da ne vem, če sploh že lahko zanosim user posted image .

Pol pa kar hitro v akcijo user posted image  Čeprav še nimaš M je možnost zanositve.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 12233
5.8.2007 9:22:25   
Anonimen
Aja1, knjige še vedno čakam in sem že pošteno razkurjena, ker to pomeni, da septembrski rok odpade...user posted image  no, pa pejva medved do 3000 objav, potem bo pa tudi 500tka ratala...a se bomo dobile naslednji teden...samo meni je veliko boljše v Trebnjem, ker NM ne poznam niti malo in se lahko takoj zgubim...mi gredo kar kocine pokonci, ko se spomnim petka, ko sem bila na razgovoru...obup...user posted image  

Jaz tudi še nimam M, ampak baje lahko še vseeno zanosiš...samo mi ni jasno, kako potem veš, kdaj je user posted image  nastal...user posted image

Moj škratek je pa z dedijem na sprehodu...jaz pa cote obešam in malo pospravljam...po RRju...user posted image  pri nas kar precej piha...pa spet mi ne bo treba kuhat...gremo k mojim na vikend (sama z Valom, ker ati dela v eni gostilni - barva)...user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12234
5.8.2007 9:24:27   
Anonimen
Nogavica, zdaj pa ugasni računalnik in pojdi k Nogavičniku...in da se ne javiš dokler ne zagledaš user posted image ...user posted image  se hecam, ampak, če želiš biti drugo leto mamica, npr. med aprilkami s krfjolco, potem pa kar v akcijo...vidiš, krfjolca je že pridna in user posted image  pa nas malokdaj obišče...do 500 nam pa le pomagaj...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12235
5.8.2007 9:26:00   
Anonimen
Sem pa gledala včeraj zvečer en film na pop tvju...mi je bil všeč...sicer ne vem naslova, je pa mestu grozil vulkan in na koncu je mesto izginilo pod njim...malce strašen film, ampak na koncu še romantičen...sem bila pa v družbi dobrega prijatelja...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12236
5.8.2007 9:26:26   
max81

Recimo da ne bom aprilčica....odstopim to častno mesto krfjolci, ki si tega želi....jaz bi bila kar spet novembrka (ker sem vajena). Ampak ne leto 2007, ampak 2010 . Še katera? Max, ti bi takrat lahko načrtovala že tretjega

hehe, ti pa si za hece, jest sm skoz govorila, da bo sam eden in konec, no zdej bosta2, trije so pa že kr preveč, zato najdi kr kšno drugo, mogoče bo krfjolca mela3.............joj ne me strašit, na koncu bosta pa zdej 2 jest kr padem okoluser posted image ,no če bosta, pa bosta kaj nejuser posted image

drugače pa dobro jutro vsem, vidim, da ste vse danes malo bolj pozno vstale.....naša se je zbudila kej kmalu ko je šel tastar na šiht, pol sm pa kr radio z otroškim cd-jem naštimala in je zaspala nazajuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12237
5.8.2007 9:26:46   
Anonimen
Sem pozabila povedat katerega dobrega prijatelja...da ne bo katera mislila, da dragega varam...user posted image  ta dobri prijatelj pa nosi ime Bandidos...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12238
5.8.2007 9:29:52   
Anonimen
Max, a imaš možnost imeti user posted image user posted image ...pri nas je tudi možnost...ampak jaz ravno ne bi imela user posted image user posted image ...bi pa sestri privoščila, ker je stara 32 in še nič nima...user posted image  čeprav jima je zdaj bolj kariera na 1. mestu...sicer sta pa komaj 1 leto in še malo poročena...poznata se pa menda 2 leti...ful hitro je šlo tole...prej je bila pa z enim, ki je res super dečko 3 leta in sta imela že hišo...le kaj je mislila, ko je šla od njega stran...user posted image  saj je ta tudi ok, ampak takšnega kot je njen bivši je že redkost...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12239
5.8.2007 9:29:58   
max81
Tiste, ki ponoči spite (se malčki ponoči ne hranijo) - kaj vaši dobijo za zadnji obrok (kdaj in koliko)? Živa dobi okrog 20h mlečno kašico, pred spanjem obvezno še zizo, pa se ob 1h zbudi in je lačna . In tako naprej vsaki 2 uri.

naša je čisto različno, če vidim, da se že ob 18h drgne po obrazu in je zaspana, se že okol pol sedmih najeva, včasih ob 19, al pa okol pol osmih in imamo do zjutraj mir......ne vem pa kolk približno poje, ker res nikoli ne merim, zazen takrat, ko dobi adaptirano mleko, ko je treba točno odmerit

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12240
5.8.2007 9:31:47   
Anonimen
Aja1, kaj je zdaj...ne greš z mano do 3000...boš morala kar čvekati, če me želiš dohiteti...imam ravno čas...potem greva pa s škratom zajtrk pojest, ga dam spat in se vrnem na čvek...user posted image

Babe, gremo ful čvekat (do 500), da bosta Urška in Žiga imela kaj za prebrat in bosta videla, da smo ful čveke...user posted image

LP 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12241
5.8.2007 9:33:13   
Anonimen
Zamima, še spiš...se mi je zdelo, da si še ful mlada...takšna luštna mamica...user posted image  pa user posted image  za vse nakupe...lučke si pa lahko na netu pogledaš...imaš ful izbire...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12242
5.8.2007 9:34:43   
max81
user posted image user posted image  ja jest ne vem kolk fest se je moj tole rajžo potrudu, ma ne vem al so kje v kšnem daljnem sorodstvu al ne

od moje snahe, pr tamladmu so baje user posted image user posted image , ampak zdej v trebuščku, zaenkrat raste samouser posted image , no tud to je nekiuser posted image

zdejle bova pa počas šle od doma, ker morva v trgovino, k je sam do 11h odprta v našem seluuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12243
5.8.2007 9:37:37   
Anonimen
Zamima, en dober link luči...http://www.prelog.si/katalog.php?CategoryID=9
Bom še kaj poiskala...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12244
5.8.2007 9:47:39   
Aja1
Nič ne bo s čvekanjem, ker zdaj gremo...no, zvečer sem pa frej (moj ima nočno od 17h do 5h).
Lepo čvekajte in upam da nas MucaMaca še danes postreže s tortico user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12245
5.8.2007 9:49:04   
Aja1
Sempozabila...popodan se vam bom kej oglasila iz taščinega računalnika user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12246
5.8.2007 9:53:33   
Zamima
 user posted image
včeraj smo končno zaspali brez večjih naporov - mogoče, pa je le bilo cepivo krivo??? user posted image

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12247
5.8.2007 10:15:52   
Anonimen
Pa te lučke so mi tudi všeč...

Upam, da jih je prilepilo...user posted image

LP

(odgovor članu Zamima)
  Neposredna povezava do sporočila: 12248
5.8.2007 10:17:09   
Anonimen
Se mi je kar zdelo, da jih ni....user posted image

http://www.neckermann.si/tree.aspx?nodeid=7650  zadnji dve...

Moj škratek je pa ful malo jedel...je bil menda preveč zaspan...zdaj spi...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12249
5.8.2007 10:18:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

Sempozabila...popodan se vam bom kej oglasila iz taščinega računalnika user posted image

A te bo firbec dajal, če nam bo uspelo naklofati do 500? user posted image  Čeprav mislim, da bo težka...sama ne bom zmogla...a mi bo sploh katera pomagala? user posted image

LP

(odgovor članu Aja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 12250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  488 489 [490] 491 492   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  488 489 [490] 491 492   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?