|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  490 491 [492] 493 494   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
5.8.2007 11:27:39   
max81
Razmišljam, če mogoče smrdim, da ni nobene blizu... sicer sem se lani v morju fajn okopala, pa vseeno...

u jest pa predlan.......oup, sej smo se letos celo že enkrat namočiluser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12276
5.8.2007 11:29:24   
max81
on bi kar delal in delal...

madona pol pa mate dnarja, če mate kej viška, lohk nakažeš na moj računčekuser posted image

kam greš, nč lulat, kr u hlače se dj

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12277
5.8.2007 11:31:29   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Koliko vas gre septembra že delat...user posted image user posted image

LP

Jaz bom počasi začela že septembra delat, parkrat tedensko

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12278
5.8.2007 11:31:51   
Anonimen
Sem že nazaj...user posted image  a še ne bomo padle na naslednjo stran user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12279
5.8.2007 11:32:53   
Anonimen
Ah, kakšnega denarja...on vse dela zase, za prijetelje in druge, ki nič ne dajo...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12280
5.8.2007 11:33:23   
Anonimen
Majas, dobro jutro...kako ste spali...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12281
5.8.2007 11:35:04   
Anonimen
Babe, saj ne vem, če bi vam povedala, ker se ne rada hvalim (mater sem čuden človek..nikoli se ne hvalim, razen s sinčkom, ki je tak cuker)...od takrat, ko smo se nazadnje videle, sem shujšala za 5 kg...še malo pa bom imela toliko kg, kot pred cca. 4 leti, preden sem se k mojem selila za eno leto...potem sva šla pa na svoje...user posted image  jaz...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12282
5.8.2007 11:36:04   
majas
Smo spali danes kar dolgo razen tega da sem od 8-9.30 lovila kajo po pojstli in upala da bo zaspala še malo. No zdaj pa od tega že 2 uri spi jaz pa sem vstala. Sem šla včeraj z glavobolom spat in evo se z glavobolom zbudim. user posted image zdaj pa sem le tableto vzela.

Za srečanje ni problema... smo rekle da bo zdaj bližje štajerkam ne? user posted image Se pravi celje user posted image

Zdaj pa skočim v trgovino ker je samo do 12ih odprta.

Kuhano pa imam tudi jaz že... Joto ... drugo se mi pa tak ne da tako da ravno super. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12283
5.8.2007 11:36:22   
Anonimen
Ah, saj jaz se bom tudi čez 20 dni fino okopala v morju...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12284
5.8.2007 11:37:01   
Anonimen

Koliko vas gre septembra že delat...user posted image user posted image

LP

Jaz bom šla delat prvi ali drugi teden oktobra, če mi bojo seveda podalšal pogodbo. Šefica je oblubla, da mi pove definitivno do 15. avgusta. Držte pesti!
Ana pa začne z uvajanjem v vrtcu prvi teden oktobra.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12285
5.8.2007 11:37:16   
majas

Babe, saj ne vem, če bi vam povedala, ker se ne rada hvalim (mater sem čuden človek..nikoli se ne hvalim, razen s sinčkom, ki je tak cuker)...od takrat, ko smo se nazadnje videle, sem shujšala za 5 kg...še malo pa bom imela toliko kg, kot pred cca. 4 leti, preden sem se k mojem selila za eno leto...potem sva šla pa na svoje...user posted image  jaz...user posted image

LP

O pridna super... user posted image

Veš jaz pa sem na morju shujšala skoarj 4 kg... halooo mi je šlo hudo kaj. Nisem mogla verjeti. Saj fajn a vseeno no.. greš na morje pa prideš čisto shiran domov

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12286
5.8.2007 11:37:33   
majas
Zdaj pa letim... 

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 12287
5.8.2007 11:37:45   
Anonimen
Pri nas je pa tako fino toplo in lepo sonček sije, samo malo še piha...user posted image

Prelep dan za piknik...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12288
5.8.2007 11:39:36   
Anonimen
majas, a imaš krila ali si pila redbull...user posted image  boga, kam si pa shujšala, saj so te same kosti...a ti dragi ni nič dal jesti...user posted image user posted image

MucaMaca, držim pesti, da začneš čimkasneje delat...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12289
5.8.2007 11:39:37   
max81
Ah, saj jaz se bom tudi čez 20 dni fino okopala v morju...

jest pa že v torek tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sej bom mal na vas pomislila.....se bom mogoče kej oglasila, če bomo najdel kje v bližini internet, pa si ga bomo mal sposodil, bomo mel laptopa s seboj, da bova z dragim kšn filmček pogledala zvečer, ko bodo otroc spaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12290
5.8.2007 11:40:11   
Anonimen

LP

Bravo, Barby! user posted image user posted image user posted image

Jaz pa ne spravim ama ništa nič dol. user posted image Še vedn sm na +5 kg. Plus še pol cirka dodatnih 9 kg za dol spravt. user posted image

Bojo vsi iz plaže pobegnal, ko bomo na morju. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12291
5.8.2007 11:41:55   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: majas

LP

O pridna super... user posted image

Veš jaz pa sem na morju shujšala skoarj 4 kg... halooo mi je šlo hudo kaj. Nisem mogla verjeti. Saj fajn a vseeno no.. greš na morje pa prideš čisto shiran domov

Kak vam uspe? user posted image A nič ne jete ali ka? user posted image

(odgovor članu majas)
  Neposredna povezava do sporočila: 12292
5.8.2007 11:42:31   
Anonimen
No zdaj sem vsaj videla s kom bom kofetkala na morju...MucaMaca luštne slike...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12293
5.8.2007 11:42:46   
Anonimen
Pe sn jest blontna, moram torto častit, če pridete do 500, jaz vam pa še zram pomagam pri čvekanju. user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12294
5.8.2007 11:43:32   
Anonimen

No zdaj sem vsaj videla s kom bom kofetkala na morju...MucaMaca luštne slike...user posted image

LP

Sam boš mogla skoz ti govorit. user posted image Jaz sem ful sramežljiva. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12295
5.8.2007 11:43:45   
Anonimen
MucaMaca boš za Valom lahko letala, pa bodo kilce tudi letale dol...user posted image  itak, da jem, ampak manjše obroke kot sem jih ponavadi...no, včasih pa tudi nimam časa...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12296
5.8.2007 11:43:55   
max81
user posted image user posted image user posted image  punce za kilce, jest bom pa pol hujšala čez en let, bom vitka kt srnca, upam.....se bo treba kr mal pomatrat

drgač pa za srečanje tud jaz še ne vem kako in kaj, 15.9 majo moj in še 2 kolega žurko za 30tko, sicer me čist nič ne vleče, ker so rezerviral eno kočo bogu za jajcem, pa še glih prov pocen ne prideuser posted image user posted image user posted image , kolk sem jezna, blagor unim, k še vsi doma žvijo in jim ostane cela plača za gonjo na okrog, pa doma ne rabjo nič dat, pa tastari jim kuhajo, pol pa misljo, da mava mi2 tud ful dnarja k ne veva  kam z njimuser posted image user posted image user posted image , kr piham

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12297
5.8.2007 11:44:26   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MucaMaca

LP

Sam boš mogla skoz ti govorit. user posted image Jaz sem ful sramežljiva. user posted image

Saj jaz tudi, a ne babe? user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12298
5.8.2007 11:45:29   
max81
Kak vam uspe? A nič ne jete ali ka?

to pa tud mene zanima, jest sam pogledam hrano pa mam že kilo večuser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12299
5.8.2007 11:45:37   
Anonimen
Max dihi...pod srčkom nosiš user posted image , ti se pa jeziš...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  490 491 [492] 493 494   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  490 491 [492] 493 494   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vzgajati otroka z močno voljo?
Otroci z močno voljo, zelo trmasti otroci, avtonomni otroci, neuklonljivi otroci ... Po navadi so označeni kot razvajeni...
Kaj določa otrokovo krvno skupino?
Starše pogosto zanima, kakšno krvno skupino bo imel njihov otrok, še posebej, če je eden od staršev Rh negativen. Poglej...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?