Naja30
|
Vsem čestitke tudi od naju! Pa ena lepa za vse Spanje... še kar. Sem šla včeraj zgodaj spat, ob 2h alarm, pa sem bila cela zalimana in že kar naspana Torej je dovolj 4 ure spanja v kosu. Ja, zadnje čase sem že podnevi takoooo utrujena, ker ta naša bejba je postala turbo dojenček Kakšne dela! Poleg tega, da se dviguje povsod, kjer najde vsaj malo opore (kavč, moja noga, njena posteljica, fotelj, omara...), je začela fajn puzat in seveda jo vedno odnese v smeri, kamor meni ni všeč (naša miza z zelo ostrimi robovi, razni kabli, vtičnice, moje revije mama zelo rada daje s police ). Bo treba začet počasi vse odmikat. Poleg vsega tega je turbo tudi v vozičku in v stolu za hranjenje, kjer se opira na tisto za nogice in dviguje, obrača, ker bi kar ven šla Na splošno je res zelo živahna, mogoče preveč za ? Ker ko gledam druge punčke, vse tako lepo sedijo v svojih vozičkih, pa pogledam mojo, ko je že napol obrnjena h naslonu, brisača padla dol, vse okoli obrnjeno... Energije ima za cel vagon! No, vsaj ko spi je malo bolj mirna kot pred kratkim, ko je rotirala na vse strani kot en propeler Drugače pa - lep dan bo!
|