Anonimen
|
Ojla! Nekam tiho ste danes, pa zvečer tudi... Se res vidi, da Mateje ni! No, mi smo pikico prestali brez vročine, hvala bogu, ampak imamo pa taaaako oteklino, pa še ful rdeče je okol Upam, da ga ne boli preveč. Pa sej je čist ok, smejčka se, cvili... Edino včeraj zvečer, ko sma bila na obisku se je pa tako zjoku, ko še nikol... Je čist brez lufta ostal, pa sploh ne vem zakaj, kaj mu je bilo. Kr iz čistega miru... Smo se po hitrem postopku domov spokal... Atena men je zdravnica omenlada se jagode ne dajejo do 1 leta, pa sm jo vprašala, če to velja za vse jagodičevje, pa je rekla ne, samo jagode. Tak da po moje lahko daš. Pa sej so tudi čajeki iz malin za otroke, a ne? Višnja še kr nimate reda ponoči? Mi tud ne... Sem mu včeraj dala ene 3 žlice rižolinota (ker več ni hotel) in mni je ponoči spal od 22h-4.30h brez mu. Ne vem, al je kriv tisti jokec, al pa je bil mogoče mal bolj sit. Bomo ponovili vajo danes zvečer. Aja, pa glede kožice - js mu jo dol dam takoj ko pridema iz banjice in je še moker. Pa seveda vsakič pri umivanju. Sej če bi ga bolelo bi že protestiral, a ne? Js tud grem kupit das maso, za 28., ko bomo imeli 0,5 let Se mi fuuul dopade ideja. Pa še pobarvala jo bom. Grem še mal okol prečekirat, pol pa sekica pride iz službe na kavico! Se slišimo!
|