|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  505 506 [507] 508 509   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
7.8.2007 13:13:27   
max81
Z uradnimi osebami se bom pa jaz pomenil, da bo vse OK... saj veste, roka roko umije...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12651
7.8.2007 13:14:18   
Žiga
IZVIRNO SPOROČILO: max81

Glede na to, da imata obe polcaja za očka bo moral najin sine pazit, kaj dela, da ne bo imel težave s polcaji Pardon policisti.

nš je pa čist, en tak prenežen policajček, se mu že parkrat rekla, da bi mogi it v vrtec delatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V časih BBS-jev smo na takele rekli: "ROTFL"

Zdaj mamo pa smeške...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12652
7.8.2007 13:25:23   
Aja1
Babnce, nehejte no...nič ni narobe user posted image   Pa hvala za skrb.max, ti pa ne tako pesti držat...jih boš čez ene 3 leta. user posted image

Urška, full ste luštni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 12653
7.8.2007 13:32:19   
max81
jih boš čez ene 3 leta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa tko sem se  že veselilauser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12654
7.8.2007 13:46:20   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: urška76

Ne še, bo zdele, oblubm. Sam sem mela že situacijo. Špela je že na ta veliki pojstli.

Pomojem bi blo bolš, če jo daš takoj na taveliko pojstlo spat; se ji ne bo treba prebujat vmes...

GRRRRRR...

user posted image user posted image  
Nkol več na ta veliko pojstlo. Sem jo komaj pomirila. Kar naenkrat v tihem mi zgine iz vidnega polja, šibam k njej, pa sem bila za trenutek prepozna je bila že na tleh. Ko bi se vsaj oglasila, ko ser zbudi, da bi bla prec pr njej.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 12655
7.8.2007 13:47:55   
atanja
Urška-jaz bi tudi mela geslo pa bom potem ko bom mela čas pregledala slike, mam še od mucemace

Aja- sam da je vse vredi.

Mi smo bli pa pri dermatologu-sem videla da ste se nekaj pogovarjale o AD. no in mi ej rekla da bo mogu pri enem letu spet it čez teste za alergijo ker ni nujno da se mu pokaže prav. PA dala mi je nee nove kreme. Ma sicer ful boljš sam na nekaterih predelih ma še vedno suho kožo.

No meni pa povejte če je prehmal da se mali tok na nogice postavlja. Dane s ga dam v stajco in valda on takoj v luft pa me gleda k sem šla v kuhnjo po krožnih. Sem si prištimala paradižnik grem pogledat kaj dela on pa na drugi strani stajce. Pa ni nič padu ker tok časa ni mel da bi se pobral. Uglavnem sam da stoji. NE vem no če ej to pameten da je skoz na nogicah. Ker ni edino takrat k ga mam v naročju...

Zdaj grem pa mal pogledat kva dela k se mi zdi da se že zbujamo, čeprav se še ne bi smel....

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12656
7.8.2007 13:48:15   
Žiga

IZVIRNO SPOROČILO: Žiga

Ne še, bo zdele, oblubm. Sam sem mela že situacijo. Špela je že na ta veliki pojstli.

Pomojem bi blo bolš, če jo daš takoj na taveliko pojstlo spat; se ji ne bo treba prebujat vmes...

GRRRRRR...

user posted image user posted image  
Nkol več na ta veliko pojstlo. Sem jo komaj pomirila. Kar naenkrat v tihem mi zgine iz vidnega polja, šibam k njej, pa sem bila za trenutek prepozna je bila že na tleh. Ko bi se vsaj oglasila, ko ser zbudi, da bi bla prec pr njej.

Boga moja... user posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12657
7.8.2007 13:50:38   
Anonimen
Atanja, če se sam postavi na nogice in sam stoji, potem je to čisto ok...samo ne mu pomagat in ga za roke držat in hodit z njim...to je najslabše...če pa se sam postavi in naredi kakšen korak ob opori, potem je to super...user posted image

LP

(odgovor članu Žiga)
  Neposredna povezava do sporočila: 12658
7.8.2007 13:52:33   
urška76
Važn, da ni bilo hujšega. Sej je lepo počas padla, sem najprej mislila, da bo kar dol splezala, tako lepo ji je šlo. Sam se je pa ustrašla. No sej sem se jest tud. Kosilo je pa že doma, ti ni treba it nič kupit.

(odgovor članu Žiga)
Neposredna povezava do sporočila: 12659
7.8.2007 13:54:28   
urška76
Atanja, če sam hdi in stoji ob opori je to samo super. Problem bi bil, če bi ga vi na silo na nogice postavljali.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12660
7.8.2007 13:55:08   
Anonimen
Boga Špela...user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12661
7.8.2007 13:59:36   
urška76
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Boga Špela...user posted image

LP

Zdej je že dobra, se mi že afna od vrat. Pa mislim, da je za nekaj časa konec mojega časa za RR. Že šiba proti otroški sobi in kopalnici....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12662
7.8.2007 14:00:45   
Žiga
Važn, da ni bilo hujšega. Sej je lepo počas padla, sem najprej mislila, da bo kar dol splezala, tako lepo ji je šlo. Sam se je pa ustrašla. No sej sem se jest tud. Kosilo je pa že doma, ti ni treba it nič kupit.

Je šla v rikverc? Samo da ni šla direkt na glavo... sem si kar predstavljal... BBBRRRRRRRR

Kosilo: super... bomo picice jedli... z majonezo...

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12663
7.8.2007 14:02:08   
atanja
no ja sej pred kakšnim msecom smo mu malo pomagali ker se je sam upru na naše roke. Sam pol sva pa šla na morje vmes kjer res nismo nič mu pomagali in tam se je tudi nauču zelooo hitro kobacati. Zdaj pa skoz to dela. S tem da mu ne pomagamo vsat edin pol k že stoji ga včasih primemo če se drži ob kakšni nepravi stvari. Sam pol pa itak ga čez sekundo v naročje vzamemo.

Špela bogica. Naš je tudi že telebnu dol. Sm mislna da mi bo srce razpču k sem se tok ustrašla.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12664
7.8.2007 16:38:08   
max81
porka flik nikjer nobene, jest mam cajt za RR, ker hani peče palačinkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 12665
7.8.2007 16:45:18   
Aja1
Max, jst sm tle. Moja dva pa spita. user posted image ...mene pa čaka kup srajc za zlikat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...sovražim likanje.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12666
7.8.2007 16:45:41   
Aja1
Max, še dva posta da bo 1000!

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12667
7.8.2007 16:55:54   
max81
o pa je le ena kle, jest bom pa pol zvečer peglala, k  bo šla tamala spat, pa dec na šiht

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12668
7.8.2007 16:57:28   
max81
no dejmo, no djmo, pa smo na okrokli 1000

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12669
7.8.2007 17:01:59   
Aja1
MAX, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12670
7.8.2007 17:03:25   
Aja1
Naša se je že zbudila...spala je cele pol urce user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12671
7.8.2007 19:24:37   
max81
No pa  ima mami malo  mirauser posted image . Nika je zrihtana, je že v posteljici, men se pa popolnoma nič ne da.Moj še spi, potem gre pa itak v nočno

je kera tuki?

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 12672
7.8.2007 20:06:56   
melita73
Urška, jaz bi tudi geslo plosim.user posted image
Naša tudi že spi, me prav zamina do kdaj.user posted image Ko bi vsaj do 1h, da se malo naspim.
Aja1, tudi meni se je enkrat v maju dogajalo, da nisem mogla spat in to ene 3 dni skupaj. ravno takrat pa je Zara lepo spala. Sem šla v lekarno, povedala kakšne probleme imam, pa mi je svetovala čaj za pomiritev ali pa tablete Persen. Kupila sem oboje, mislim pa, da so v čaju in v tabletkah enake sestavine.
Mi je rekla v lekarni, da je to čisto 'normalno', da pridejo vsi pretresi in nespanje za tabo. Enim se pač pokaže prej drugim kasneje.
Sedaj nimam več problemov s tem, pa čeprav Zara še ne spi ponoči. (trkam na les).
Želim ti, da bi danes bolje spala, ker je res zoprno, če si ves neprespan. Potem si pa siten, nezadovoljen, izmučen...
Mirno noč želim vsem.

< Sporočilo je popravil melita73 -- 7.8.2007 20:12:09 >

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 12673
7.8.2007 21:08:32   
majas
Čer! Mi že eno uro spimo, zdaj še malo na RR pokukam potem pa spančkat.

Kaja pa je danes počela same vragolije. Najprej mi je zlikane cote, ki sem jih imela na tleh v košari, zmetala vse ven na tla. Potem je bil v dnevni predal odpret je vse papire zmetala ven... je bilo vs e tiho v dnevni in potem grem pogledat kaj se dogaja in dnevna v rasulu... ona pa lepo sedi pred predalom in se mi smeje.

Potem je bila v vozičku privezana z vsemi traki, tudi naramnicami jaz pa sem nosila papir v voziček da sve ga odpeljale v smeti. In ona pogrunta kako lahko da rokico skozi naramnice in me 2 sekundi ni, pridem ven...ona STOJI v vozičku obrnjena proti meni in se veselo smeje-češ "mami ha ha ha kaj sem jaz pogruntala" meni je kar vroče postalo, lahko bi ven padla... res je taka lumpa postala.
Je danes v pojstlci staknila buško, sploh nevem kdaj ker ni nič jokala. A zdaj nonstop vstane v pojstli in hodi okoli nje ter se meče po njej.
  sploh ne morem verjeti da že to vse zna.. še ne dolgo je samo mirno lažala in ni nič morala samo gledala  me je, pa je od tega par mesecev zdaj pa taki vragec mali

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12674
7.8.2007 21:16:13   
majas
IZVIRNO SPOROČILO: max81

jih boš čez ene 3 leta.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa tko sem se  že veselilauser posted image

Jaz tudi user posted image

Boga  Špela.. meni je Kaja že tudi dol zletela, zdaj pa ko plazi po pojstli in pride do konca pa se kar obrne, kot da ve...

Mene je strah kaj pa če se kdaj iz pojslce svoje prekopicne user posted image

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 12675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  505 506 [507] 508 509   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  505 506 [507] 508 509   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...

Filmi za odrasle.
пеперутка16

Rad gledaš "filme za odrasle"?