|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Varuška
16.11.2004 18:40:55   
beti 1
Dogovarjam se z eno študentko in eno gospo za varstvo mojega malčka, pa me zanima, koliko Ljubljančanke dajete za tako obliko varstva. Lahko mi pošljete tud na privat.

hvala:angel:

beti
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Varuška
16.11.2004 19:32:04   
jagoda
Mene tud zanima!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Varuška
16.11.2004 23:46:00   
žogica marogica
Živjo
Večina s katerimi sem se pogovarjala imajo urno postavko 1000 sit, če pa se dogovarjaš za daljši čas oz več ur je cena nižja.
Pozdravček

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Varuška
17.11.2004 0:12:51   
sonja-10
To pa je malo veliko. Sezam ima nižje cene.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Varuška
17.11.2004 9:51:07   
Anonimen
Sezam ima najnižje cene, samo ponavadi varuške niso preveč zadovoljne z njimi, če jim je to pač edini vir zaslužka.
Bom vprašala Niko oz. ji rekla, naj ti pove!
lp,:fis:

(odgovor članu beti 1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Varuška
17.11.2004 10:53:47   
sonja-10
Moja znanka ima deklico z Downovim sindromom in plačuje 900 sit na uro. Varuško pa ima trikrat na teden po devet ur.
Seveda pa je ura odvisna od števila in kako reden je prihodek - ali se otrok čuva vsak dan, ali samo občasno in si mora deklica še drugje iskat zaposlitev. Jaz sem jo našla preko Sezama, sicer ne dela več preko njega, ker nima statusa, sama pa je postavila ceno 600 sit. Čuva mi ga pet dni na teden po šest ur in občasno tudi zvečer. Tako, da nekako pri nas zasluži okoli 80.000,00. Vedno ji ure zaokrožim navzgor in plačujem ji vsak konec tedna. Toliko računa tudi drugje (čuva še ob večerih). Ceno pa mi je postavila sama, tako, da ne vem. Očitno sem imela res srečo in jo moram še malo nagraditi. Res pa ji vsako minuto čez štejem kot novo uro in se nama pri obračunih napravi tudi do štiri ure razlike.
LP, Vraja

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Varuška
17.11.2004 12:34:35   
clea
na študentskem servisu pravijo da je urna postavka za varstvo otroka cca. 700 sit, odvisno od št ur. in starosti otroka. večerno varstvo je ponavadi malo dražje ker je krajše.
lep pozdrav vsem,
clea

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Varuška
17.11.2004 13:13:50   
žogica marogica
Živjo tudi jaz sem že klicala na Sezam vendar je tako, da ti tam pošljejo vedno drugo varuško, na študentke preko ŠS pa se nisem upala zanest, lahko jo piči:hudicek:, pa je ne bo več....
Pozdravček

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Varuška
17.11.2004 17:59:29   
sonja-10
S Sezamom imam devetletne izkušnje in so, hvala bogu, vse za čisto petico. Imam stalne varuške, ki se zamenjajo, ko doštudirjo. Žiga je bil s prvo od njenega pavziranja v drugem letniku, ko sta bila skupaj celo leto, nato sta nadaljevala: on v vrtcu in naša J. na faksu. Čuvala ga je ob popoldnevih in večerih, ter med počitnicami. Z nami je bila tudi na morju. Nato smo imeli drugo dve leti. Nato je prišla B. v drugem letniku in zdaj je absolventka. Dogovorili sva se za celo leto za Črta, pa je dobila enkratno priložnost za službo, ki jo je poklicala na dom. Bilo mi je žal, a sem jo razumela. Otsane pa pri nas še ob večerih in zdaj so mi preskrbeli S., ki pa ni več študentka in bo z nami dokler ne dobi službe.
To je moja izkušnja. Jaz se dogovarjam z dekleti direktno, le plačam jih preko Sezama.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Varuška
24.11.2004 23:14:18   
ciciban
Jaz sem racunala po 277sit na uro-2.500sit na dan za 9h.NA mojem domu,z naso hrano....,zahtevala sem le plenicke in robcke,pa sem dobila pod nos,da sem predraga.:zmeden:

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Varuška
26.11.2004 13:49:19   
klavdija&peska
za kar nekaj casa ne cuvam vec otrok, sem pa med studijem pazila kar nekaj otrok. nekateri so bili stalni, drugi so rabili varstvo samo za par dni in nikoli ne bom pozabila mamice, ki sem ji cuvala otrocicka 3 vecer zapored potem pa je za gospo izginila vsa sled.

vem, da je denar zal pomemen, vendar je verjetno vprasanje, ki si ga res moramo zastaviti, koliko zaupate vasi varuski. mislim, da je pomembneje kot 100 tolarjev vec na uro, to da se vi ne obremenjujete in se sprasuejete vsako minuto, ali je vas otrok v dobrih rokah.

pa veliko srece! :kuza:

P.S otroci ne lazejo, ce so dovolj stari vprasajte njih oz. mislim, da vam bodo povedali kar sami, s kom se pocutijo dobro in s kom ne.


(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Varuška
26.11.2004 15:55:03   
sonja-10
To je druga plat medalje, ki me vedno znova vrne na Sezam. Tam so deklice nekako preverjene, oz. jaz dobim vedno takšno, da že ima izkušnje z otroki. Menjam jih ne, kot sem omenila. Problem so seveda majhni otroci, ki še ne znajo povedat kako se počutijo, ampak mamice kar opazimo. Zdajšnja varuška po dveh tednih dobi poljubček na odhodu in ko pride, ji steče nasproti. Jaz sem na srečo doma, tako da večino njunega igranja lovim z enim ušesom. In sem zadovoljna, pa še cena, kot pravim, se mi zdi OK.
LP Varja

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?