Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in, ko ji nisem pustila je bila tak jok in vpitje, da ni za povedat. Pa, če kaj šlata okrog vtičnic in ji malo bolj na ostro rečem, da ne sme in je spet jok in užaljenost. Se mi zdi, da samo da spremenim barvo glasu pa je že preveč za našo občutljivko. 
. Nekaj dni nazaj smo imeli mi en tak hecen dogodek. Naša cici ima zdaj eno tako fazo, ko je grozno glasna. Res. Tudi, ko govori, zraven kar kriči. In ji mož z malce utišanim glasom in čisto prijazno reče, da naj govori malce tiše. Mala ga pa pogleda in od užaljenosti pade v totalen jok
.
, si me cist nakurla za strikanje, samo da jaz nisem taka strokovnjakinja, sem pa v teh dneh sedaj ful v filingu za iskanje krojev, vzorckov inp...ena punca na forumu mi je dala super internet stran
je ze obrnjen z glavico navzdol
?
mal podrega, pol je treba
za srečo!
, če je pa trebuh tle!
. Še dobro da so drugi načini kako zadovoljiti moškega
.
.