Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
in potrpezlivo sva do zdaj cakala! in ker ni bilo nobenih rezultatov sem zamenjala ginekologa. Pa da ne pozabim povedat, da sem vmes enkrat ze zanosila in po mesecu in pol splavila
pa mi je stara ginekologinja rekla, da mi ocitno ni bilo namenjeno
tako, da nikoli ni preverjala zakaj je do splava sploh prislo. Novi ginekolog pa si je res vzel cas zame in takoj odkril pregrado. Sedaj pa tisto zaradi cesar sem sploh zacela vse skupaj. Vse, ki imate kakersne koli izkusne z odstranitvijo pregrade mi LEPO PROSIM povejte, kako poteka odstranitev le te! Imam PCO sindrom in na zadnjem pregledu sem dobila 4 napotnice ampak najbol me zanim odstranitev pregrade! 
. Na vrsti pa sem bila okoli enih. Dobiš popolno anestezijo, operiral pa me je prof. Tomaževič, sam poseg ni dolg pa vsi so zelo prijazni. Moja pregrada je bila majhna, 1,5 cm. Ampak Tomaževič pravi, da znajo manjše pregrade prav tako narediti veliko škode. Pa še par let je trajalo preden jo je sploh kdo opazil
V bolnici sem ostala čez noč tako, da sem v torek zjutraj odšla domov, v četrtek pa že v službo. Tudi krvavela nisem dolgo pa če je potrebno dobiš še kaj proti bolečinam. Zdaj pa pridno
, ker že komaj čakamo
. Sedaj pa imamo že tri, ha ha
so pa določeni vzroki, ker se še zdej nisem dobro pocajtala, čeprav je že 2 meseca mimo. Odstranili so mi bulo, veliko 9x5 cm, na jajcevodu pa imam 3 zarastline, v velikosti malo večjega graha.
, to je pa res slaba izkušnja