tinaaja
|
Februarčice majo pa sezono padcev z mize ej, ja sem brala. grozno. pa da povem nas dogodek od vceraj - sem jo dala na najino pojstlo meter od roba in to na trebuh, ker se se ne obraca (oz zelooo redko) s trebuha na hrbet. In sem sla v kopalnico, dala brinino banjo v veliko in odprla vodo, sla nazaj, torej 45sec. Pridem v spanico in brina se je obrnila za 360° !!! Na sreco v levo, ker ce bi se v desno bi bila na tleh. mene je skoraj kap, jaz sem se tok trest zacela in mislim, da sem ornk bleda prisla to mojemu povedat, ko sem se zavedla, kaj bi lahko bilo. Smo dobili danes stajico, tko da bo brina samo se na tleh! Bravo za obrat Ziga Me smo se imele super, v Deha sem se dve zadevi vzela (mimogrede: spodnji del trenerke v redni prodaji je 27000bivsih sit!!! - sem ostala med razprodajami), kavica, zizanje, muller, nama (v 5.nad imajo zadeve od Idexe - hudoooo lepe in fuul ugodne). V mullerju sem kupila okus kasice hruska in zraven vszla dve kasici,ze narejeni. Doma sem ugotovila, da imata not gluten, tko da bosta se pocakali. No, itak ji jih se ne bi dala, ampak mogla sem kupit Brina je bogatejsa za dvoje hlace, ampak ta tople. sirenaaaaaaaa
|