|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
12.8.2007 21:53:49   
skačica
dober večer!

Se hitro javim dokler ne pride svakova žena gor (zdele spravlja otroke spat), da nekaj konkretnega spijeva (en tak dober likerček)user posted image user posted image user posted image . So se zdaj kar k nam preselili, oni so v taščinem štuku, midva pa v svojem in potem kuhamo skupaj, zvečer čvekamo, skratka imamo se fajn.user posted image  Se pa morm pozanimat kdaj nameravata tast in tašča pridet domov.

Mi imamo spet noči po starem, spimo fajn tko da se mi prav smilite tiste,ki vam ga tamaučki sračkajo ponoči. Je pa res, da tudi Iza potem ko že spi kake pol urce, začne jokat in moram k njej in ji dat zizo, da nazaj zaspi. Včasih se to ponovi tudi 3x v kratkih presledkih pol je pa mir tja dp treh, včasih tudi do petihuser posted image .

Tud jaz bom začela z rižolinotom, verjetno ga bom nabavila v torek pa da vidim ali bo tudi naša navdušeno odpirala ustauser posted image . Mešala ga bom verjetno kar z adaptiranim mlekom.

Grem pogledat, če že otroči spijo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7351
12.8.2007 23:28:22   
Sibil_
Draja-rižolino je kriv za jok malčice, ziher.
Tudi jaz sem dala Lukasu danes dopoldan prvič grisek od Milupe in se je malo prej zbudil ker ga napenja.Jutri ne bomo dali grisa pa da vidim kaj in kako.user posted image

Danes nam je PAtrik delal štalo popoldan in ni hotel spat-in ni spal.In sta šla z mojim na sprehod.Ko sta se vračala sem slišala PAtrika že 500 m od doma, tako se je drl.No, pol ga je spokal za urco k moji mami in pride dol in veleumno izjavi da mi sploh ni fouš in da komaj čaka službo jutri, ker to pa da je tu mač.Evo-pa za Lukasa sem jaz skrbela....ah ja, vrtec kje siiiii....user posted image

LP pa lahko noč,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7352
13.8.2007 7:10:33   
tinaaja
Jutro user posted image
no po vcerajsnji noci bi za danasnjo rekla, da je bila kar ok user posted image Ce bi me pred 2 mesecema vprasali, bi rekla, katastrofa. Futranje ob polnoci, ob 3, do 5 je bila pri meni, ker sem jaz zaspala, pol pa do pol 7 spanje v svoji ta veliki pojstli user posted image Ja, kok sem spustila kriterije za dobro nocuser posted image
Pikica se zdaj igra in zraven na veliko poje user posted image Tok debatira, da bo ziher velika cveka. Fotrcek si ze predstavlja, kako bo pricala kot navita, da je se ustavit ne bos mogel user posted image Saj veste - moski pa babcji cvek user posted image user posted image user posted image user posted image

Draja, morda je pa res rizolino kot je sibil napisala, ker za vcerajsnjo noc sem jaz tud na to pomislila. ampak danes pa ni bilo side affect-a, pa je spila zvecer eno svojih najvecjih rund.

Tiste, ki ste ze malo bolj v GH - ali je kaksna zadeva kot rizko, ki se mesa z adaptiranim mlekom pa ima okus pa se da lahko v flaski?

Jao, 16.8. se bliza, ko imamo cepljenje user posted image Upam, da reakcija ne bo burna, kot je bila prvic. Ze spet pisem en kup vprasanj za P. Ce bo brino spet zaprlo, si tokrat verjetno lahko pomagam s slivovimi zadevami (sok, kasica..)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7353
13.8.2007 7:25:36   
tinaaja
video, kaj naj bi 5 in 6 mesecniki dosegli v naslednjem mesecu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7354
13.8.2007 7:43:36   
Anonimen
Dobro jutro

Nasa danasnja noc pa je bila bolj tako tako...ob pol dveh se skrat zbudil pa potem na dve uri...po pol sedmi pa jokcanje v spanju...ce gledam zadnji teden ena srednja zalost glede noci...

jjasna kar se pa spanja tice sploh ne vem kako lahko funkcioniras,res vsaka ti casuser posted image in upam ter zelim,da pridejo tudi k vam vsaj kolikor toliko solidne nociuser posted image

skacica da vas ne bosta tast pa tasca presenetila pa boste pol ko nori cistili sledi v tascinem stanovanjuuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7355
13.8.2007 7:59:02   
erna14
jutro

mi smo se mel vceri full dobr na morju je blo skoz soncno tamal je tok uzivov da tud spat ni mogu nc,zvecer je pa sam dol padu od utrujenosti bozcek

tinaaja-no mal si se pa le naspala kaj pa ce brino kako zobki dajejo a ves mogoce je pa to a si pogledala kaj user posted image
zabika-jaz vedno k si pumpam mam tako mleko vcasih manj vcasih bolj odvisn kok si ga spumpam itak je na zacetku sam zupcauser posted image  tko da pomoje ce nisi joske cist sprazlna ni nujno da je vzrok vodenega mleka to k si napisala.

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7356
13.8.2007 8:04:24   
Pikca
Jutro,

pa je vikend mim, je bil še kar naporen, ker tud naša tavelka ni hotla spat čez dan (oba dneva) in je bila temu ustrezno tečna, včeraj je pa še tamalega nekaj zvijalouser posted image .

spanje - jaz sem pri obeh ravnala po liniji najmanjšega napora in ju vzela k sebi... to zdaj zgleda tko, da mi en spi na levi, ta drug na desni, vsake tok se kkšen prklop, drugač pa spimouser posted image . Če grem dost zgodaj spat, nisem zaspana. Edin moj je zvisel in spi v dnevni... no sej zvečer pridem k njemu, da se pocrklava pa poslončkavauser posted image .
Drugo leto bomo pa pograd nabavili, upam, da bo Živa še tako navdušena nad njim, in ju probala spravit v svoje postle...

GH - Draja, a ti tud nisi zdržalauser posted image , jaz sem mu tudi probala dat - ampak HIPPovo jabolčno kašico (meni pa ni bil preveč všeč okus - se mi je zdela kislauser posted image ). user posted image da je Živa tko lepo jedla, naš se je pa samo pačil in ven pljuvaluser posted image , se mi že zdi, da bomo tudi z njim imeli borbe kot z Živouser posted image , no mogoče je pa samo to, da še ni pripravljen. Bom čez nekaj časa spet probala in to kaj drugega - mogoče rižkota z mojim mlekom. Sam men se tud ne da stiskatuser posted image . Sem pa (sama) probala rižkota s kompotom narejenega, pa mi je bil ogaben.

Žabika - o kaloričnosti tvojega mleka - jaz sem enkrat brala, da če premalo ješ in piješ, se to pozna na količini, ne pa na kakovosti mlekauser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7357
13.8.2007 8:08:31   
draja
Jutro!

No naša noč ni bila ok. Ah ja. Se mi je kar zdelo, da bo enkrat tudi nas doletelo to nočno vstajanje. Ampak saj to niti ne bi bil problem - problem je, ker se včasih čist zbudi in pol smo 1, 2 al pa tu 3 ure pokonc sredi noči user posted image .

A pa da bi lahko rižko povzročil večerne težave? hm, no na to pa res nisem pomislila. Hvala punce. Bomo zdaj pol še malo počakali, pa da vidimo, kako bo. Sem bila pa že glih vesela, da bomo vsaj večerno polivanje omilili s tem, da bi kakšno urco pred večernim dojenjem pojedla mal rižkota. No, saj se nam nikamor ne mudi.

Tinaaja jaz se sicer še nisem poglabljala v GH samo mislim, da obstaja še gres na podoben način kot rižko. Ma v bistvu ne vem. Moram tud jaz mal proučit še te zadeve.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7358
13.8.2007 8:15:07   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

GH - Draja, a ti tud nisi zdržalauser posted image ,

He, he, nisem ne. Pa glih ponoči, ko sem mirila Živo sem razmišljala, da te moram mal vprašat, kako kaj krči od Jerneja, pa vidim, da ga še kar zvija. Božček mali. Pa še vedno ni bolje, kljub tvoji dieti?

Ko sem že glih pri dieti - jaz uspešno opuščam brezmlečno in brezjajčno dieto in zaenkrat vse kul, celo mal manj sluzast kakec imamo kot prej med dieto. Sicer še vedno ne pijem samega kravjega mleka (razen ene parkrat zunaj na kavici), ampak še vedno sojino, pa tudi surovih jajce ne jem, drugače pa že jem stvari, ki vsebujejo jajca in mleko, tudi jogurte in je vse okuser posted image . Sem ful vesela, ker zgleda nismo alergični, ker če bi bila, bi bila pomojem že zdavnaj kakšna reakcija.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7359
13.8.2007 8:18:00   
Pikca
aja sibil, men je pa ta ideja z majčkami všečuser posted image , samo kakšen hud napis se moramo zmislit

tinaaja, ja teh kašic maš ful, ampak jaz tud nisem strokovnjak, ker Živa ni hotla tega jest in sem na koncu nehala to kupovat in ji začela dajat krompir pa župco,da je vsaj kaj pojedla.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7360
13.8.2007 8:21:40   
Pikca
Pa še vedno ni bolje, kljub tvoji dieti?
ja je mal bolje, kakšen dan pa je še vedno kriza. Recimo zadnjič, ko sem jedla sladoled, tako, da se zdaj še naprej držim diete. Po palačinkah pa ni bilo težav, tko, da mi ni čist jasnouser posted image  Za včeraj pa sumim lubenico al pa čebulouser posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7361
13.8.2007 8:58:41   
thaiss
Jutro,

a lahko tudi jaz (enkrat po tolko) pohvalim našo noč???!!!! Matia je zaspal ob 21h ob 5h je neki stocal , ob 6h papcal in fant še spi user posted image Kaj ni nek mlaj v bližini, mogoče pa nanj pozitivno vpliva user posted image
A je, sva sa pa ob 5h previla, niti activ fitka ni zdržala vsega pišauser posted image

Tinaaja mi smo zaenkrat probali sam rižolinota, imaš pa varianto z banano, s keksi...
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecne_zitne_kasice/mlecna_zitna_kasica_banana/
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecne_zitne_kasice/mlecna_zitna_kasica_jabolko_korenje/
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecne_zitne_kasice/mlecna_zitna_kasica_riz/
http://www.drogakolinska.si/sl/blagovne_znamke/otroska_prehrana/milupa/mlecne_zitne_kasice/mlecna_zitna_kasica_riz_koruza/

Vse naj naj včerajšnjim in današnjim mini slavljenčkom:

Sandra-10 : Patrik 
tejčica: Vid
erna14: Žiga

marjetka: Kaja
Taya85: Lina
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7362
13.8.2007 9:47:33   
tinaaja
thaiss hvala.. pazi te ta tipkarski skrat
Prosimo vas, da pozorno sledite navodilu za pripravo obroka: 1) Vodo za pripravo obroka prekuhajte in ohladite na približno 500 C 2) Na krožnik odmerite približno 6 jedilnih žlic (45g) izdelka 3) Dodajte 130ml prekuhane vode 4) Dobro premešajte in obrok je pripravljen

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7363
13.8.2007 10:01:37   
tinaaja
tinaaja-no mal si se pa le naspala kaj pa ce brino kako zobki dajejo a ves mogoce je pa to a si pogledala kaj

je mami strokovno ugotovila, da jih se ni nekje blizu - zobozdravnikom gre zaupat user posted image

hehehe midve sva imeli 1,5uren power nap.. feeelin' good user posted image pride mami in sobamo v mesto user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7364
13.8.2007 10:02:46   
Anonimen
Thaiss, mi imamo rižolino z banano, pa mu dam čisto malo in vsake par dni malo več, ampak on bi vedno zmazal še več, pa si mu kr ne upam dat.

Draja, Pikca - Jureta tudi še občasno zvija, pa se diete ne držim več, ker bi drugače že bila pod rušo. Nič "prave" hrane in nič spanja je ubijalska kombinacija. Sem pa ugotovila, da se ne zvija dosti bolj, če se diete držim ali pa če se je ne. Tko da...user posted image

spanje
- pri nas smo glede tega res genjalci. Mali sploh ne rabi spanja, pa cel dan je aktiven, dela na 1000%, pa mu je par minutk spanja čez dan čisto dovolj, da se odpočije. Trenutno spi... ker ponoči nismo, pa tudi zdaj se že preobrača, tako da zgleda, da bo kmalu konec spanja, če temu lahko tako rečem. Danes se je zbudil ob polnoči, pa ob 2h, pa je hitro zaspal nazaj, ampak je bilo ob 4ih konec spanja... nekaj časa sem se še trudila, da ga uspavam, ampak brez efekta... no, na koncu sem  popuser posted image in ga dala kr k nama v posteljo in se naredila, da sem zaspala. Ene pol ure je še krilil z rokami in brcal kot nor, se pogovarjal in kričal, pa je zgleda obupal po pol ure, ker ni bilo nobenega efekta. Ampak jaz pa potem nisem mogla kar precej časa zaspat nazaj... no in ob 7.30 je bilo spanja konec.user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7365
13.8.2007 10:27:42   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
pa drugač podpiram slovenske proizvajalce, ampak tlele se pa lohk skrijejo, vsaj za moje pojme)

Se strinjam. Hipp ima definitivno boljše kašice. Frutki so mi zdijo ful marmeladasti user posted image

ANJA - user posted image user posted image  kolk sta cortik. Tale zajček je tud pri nas zakon. Ima enega v postelci in zjutraj ko se zbudi, ga že vleče za nogo user posted image . Ta drugi je pa v kuhinji in ga ima čez dan za zabavat user posted image

skačica - ja, ja se vidi da doma žurirate, pa nimaš več časa za RR user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7366
13.8.2007 10:35:58   
erna14
oj midva sva z jutranjega sprehoda,moj soncek pancka zunanji soncek tud pancka ker scije odzunuser posted image
tinaaja-ves kaj lahko se probas probaj mal postlco kam drgam postavt mogoce ji bo pa kaka druga lega postlce ugajala,ker sem enkrat nekje tud to zasledila da naj bi tudi to vplivalo na kakovost spanca.zgubit nimas kaj
darilo za tasco-rabim pomoc za darilo tasca praznuje 50 let in nimam pojma kaj naj ji kupmo

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7367
13.8.2007 10:36:00   
tinaaja
Zimske vrece za vozicke - a so izkljucno samo za vozicek od iste firme ali mislite, da bi sla quinnijeva tudi na traxxa? Je nismo kupili, pa sem vidla eno hudo quinnijevo limeta barve user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7368
13.8.2007 10:38:27   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
oj midva sva z jutranjega sprehoda,moj soncek pancka zunanji soncek tud pancka ker scije odzunuser posted image

?!?!! A nisi v Ljubljani? Kje ščije user posted image

Vreča za noge - od pegpereguser posted image o pomojem paše sam na pegperego - k ma zadrgo in verjeten mora bit lih prov dolga zadrga, da paše gor. Sicer pa - če greš v šoping, mimgrede še to probaš! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7369
13.8.2007 10:38:48   
tinaaja
darilo za tasco-rabim pomoc za darilo tasca praznuje 50 let in nimam pojma kaj naj ji kupmo

a se dobr stekas z njo? ce se ne, ji kupi enosmerno letalsko karto  nekam dalec user posted image user posted image user posted image ok, mal heca.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7370
13.8.2007 10:40:33   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
oj midva sva z jutranjega sprehoda,moj soncek pancka zunanji soncek tud pancka ker scije odzun

?!?!! A nisi v Ljubljani? Kje ščije

:(( jao, ne no, jaz bi sla v mesto.

Ja, kati, najboljs sprobat user posted image da ne bo slo spet nekaj v klet neuporabljeno.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7371
13.8.2007 10:56:10   
A-N-J-A
tinaaja jaz ti lohk vrečo na kakšno srečanje prinesem pa jo probašuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7372
13.8.2007 10:58:33   
K_a_t_i
Februarčice majo pa sezono padcev z mize user posted image  Me kr zmrazi, če si zamislem, da mi tamal od kje na glavo pikira... Še dober, da ne mara bit v nobeni ala ležalnik zadevi, ker drugač bi tud mami Kati kje z višine gledal (miza, pult,...).

Aha - 13.8., pri 5.5 mesecih, se je tamal prvič odloču, da se bo samo za mami čez levi bok prevalil s hrbta na trebuh user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7373
13.8.2007 11:00:19   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A

tinaaja jaz ti lohk vrečo na kakšno srečanje prinesem pa jo probašuser posted image

Taprave dve se menjo, da si bojo na srečanju stvari izmenjevale user posted image . Uzela jih magla!!!!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7374
13.8.2007 11:10:22   
Anonimen
mi pa gremo pocasi na izpiranje solznih kanalov user posted image  user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  293 294 [295] 296 297   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ime
honey_bee

Izbrala bi... :)

Nuša (26%)

Neža (38%)

Maša (36%)

Število vseh glasov: 121

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!