Anonimen
|
Thaiss, mi imamo rižolino z banano, pa mu dam čisto malo in vsake par dni malo več, ampak on bi vedno zmazal še več, pa si mu kr ne upam dat. Draja, Pikca - Jureta tudi še občasno zvija, pa se diete ne držim več, ker bi drugače že bila pod rušo. Nič "prave" hrane in nič spanja je ubijalska kombinacija. Sem pa ugotovila, da se ne zvija dosti bolj, če se diete držim ali pa če se je ne. Tko da... spanje - pri nas smo glede tega res genjalci. Mali sploh ne rabi spanja, pa cel dan je aktiven, dela na 1000%, pa mu je par minutk spanja čez dan čisto dovolj, da se odpočije. Trenutno spi... ker ponoči nismo, pa tudi zdaj se že preobrača, tako da zgleda, da bo kmalu konec spanja, če temu lahko tako rečem. Danes se je zbudil ob polnoči, pa ob 2h, pa je hitro zaspal nazaj, ampak je bilo ob 4ih konec spanja... nekaj časa sem se še trudila, da ga uspavam, ampak brez efekta... no, na koncu sem pop in ga dala kr k nama v posteljo in se naredila, da sem zaspala. Ene pol ure je še krilil z rokami in brcal kot nor, se pogovarjal in kričal, pa je zgleda obupal po pol ure, ker ni bilo nobenega efekta. Ampak jaz pa potem nisem mogla kar precej časa zaspat nazaj... no in ob 7.30 je bilo spanja konec.
|