|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.8.2007 16:12:26   
erna14
leina-bozcek mali ti ga kr fajn stisn k seb,kok je mogu revcek pretrpet
slumpo-probi mu dajat hipp-ov cajce za prebavo pr nas deluje iz 10 dni smo presaltal na 4 sedaj 2

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7401
13.8.2007 16:19:43   
Anonimen
glede na to,da s mu ta najbolj kriticna ocka-leva.ze spet gnoji...petek nam ne uide vidimuser posted image

mi tud kakako na 3-4-5dni...bom tud ta hippov caj kupila,hvala erna14 za namig....zdaj mi pancka v narocju in mocno drzi za majco...to nakracam pa sibnema v veliko posteljo skupaj...

aja pa ko nama tam na oddelku prineseja skrata ven,ati ga prime,da men primarij razlozi kaj in zakaj...pa ena stara babika rece user posted image da mogoce je pa skrat zejen...ma ja to bo,on v joku zarad soka in bolecin pa naj bi zejen bil...je moj samo rekel,da je dojen pa nic druga ne pije...pol pa ni blo vec komentarja...

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7402
13.8.2007 16:22:02   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

Jaz imam tudi super taščo
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

skoda k naSE tasce ne berejo rr user posted image user posted image

kaj pa veš, zato jo je treba prehvalit user posted image

Leina in sezam moj je tudi v klubu nažiganja igric user posted image

llleeeeepppp Anej!!!

se lahko Matia pohvali z novimi čevli:

user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7403
13.8.2007 16:28:14   
*sonchek*
thaiss - super čeveljčki!!! Kje ste jih pa nabavili?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7404
13.8.2007 16:32:40   
thaiss
v Trstu v trgovini ZERO ENFANT

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7405
13.8.2007 16:32:44   
erna14
sonchek-AJA SM POZABLA JA SE Z MOJE STRANI CESTITKE ZA ZOBIJA PA FULL LUSTN JE TALE TVOJ ANEJCEK

Neposredna povezava do sporočila: 7406
13.8.2007 16:37:08   
erna14
user posted image user posted image THAISS-ma ja pol jo moram pa veckrat pohvalt user posted image user posted image ,u full dobri cevlcki,kok si dala
leina-joj bogi soncek,kr men je hudo,men je tok tezko pr srcu k pomislm da morjo tako majhni pa se tako nedolzni otroci trpetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drzim pesti za cukrcka da bo z uckom vse uredu

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7407
13.8.2007 16:37:31   
*sonchek*
hvala... user posted image

Sva pa ravno zmazala hippovo kašico banana-jabolko, pa špinačka je šla že ven (mulo ima očitno res dobro prebavo), zdaj pa se crkljava in čakava očija, ki pridno dela na hiški.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7408
13.8.2007 16:38:03   
sezam
Pikca - hvala za kavo user posted image . Sem eno že spila, pa ni nič kaj efekta. Pa še Ana je danes user posted image  za jest. Zajtrk je trajal skor 2 uri, kosilo pa skoraj 1,5 ure. Ma za pop..... je ratalo tole njeno hranjenje. Komaj čakam, da gre v vrtec, da se vsaj tega mal izognem user posted image . Sem prišla sem na RR mal živce spočit, pol gremo pa še mal ven user posted image

erna - ja vsake tolk časa mal zobotrebce rabim, sam Ana poskrbi, da jih ni treba prevečkrat user posted image

LeINA - kakor so druge pravle, da zgleda to, je bolje, da tega nisi videla. Pa še mi pošiljamo enga velikega lupčka tvojmu sončku, da se potolaži in da mu ne bo treba šeenkrat it tja user posted image  Ja naš je čist obseden s temi igricami  user posted image user posted image user posted image user posted image

thaiss - user posted image user posted image  čeveljčki

sonchek - res maš pravega sončka doma user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7409
13.8.2007 16:39:12   
thaiss
erna ti kr hvali user posted image  user posted image  

Cena čevljev... full huda 9.95€ sva se odločla da greva še po svetlo modre

Neposredna povezava do sporočila: 7410
13.8.2007 16:42:45   
thaiss
Matia že od 14:30 spi, zato mam cajt tle gor smetat!! 

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7411
13.8.2007 17:02:58   
tinaaja
Februarčice majo pa sezono padcev z mize

ej, ja sem brala. grozno. pa da povem nas dogodek od vceraj - sem jo dala na najino pojstlo meter od roba in to na trebuh, ker se se ne obraca (oz zelooo redko) s trebuha na hrbet. In sem sla v kopalnico, dala brinino banjo v veliko in odprla vodo, sla nazaj, torej 45sec. Pridem v spanico in brina se je obrnila za 360° !!! user posted image Na sreco v levo, ker ce bi se v desno bi bila na tleh. mene je skoraj kap, jaz sem se tok trest zacela in mislim, da sem ornk bleda prisla to mojemu povedat, ko sem se zavedla, kaj bi lahko bilo. Smo dobili danes stajico, tko da bo brina samo se na tleh!

Bravo za obrat Ziga user posted image

Me smo se imele super, v Deha sem se dve zadevi vzela (mimogrede: spodnji del trenerke v redni prodaji je 27000bivsih sit!!! - sem ostala med razprodajami), kavica, zizanje, muller, nama (v 5.nad imajo zadeve od Idexe - hudoooo lepe in fuul ugodne). V mullerju sem kupila okus kasice hruska in zraven vszla dve kasici,ze narejeni. Doma sem ugotovila, da imata not gluten, tko da bosta se pocakali. No, itak ji jih se ne bi dala, ampak mogla sem kupit user posted image user posted image Brina je bogatejsa za dvoje hlace, ampak ta tople.

sirenaaaaaaaa

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7412
13.8.2007 17:22:36   
Pikca
joj Leina, bogi maliuser posted image , pa je to nujno? joj, jaz ne vem, če bom pustilauser posted image , no, upam, da nam ne bo treba, ampak se bojim da ja, ker zdaj ima že kar nekaj časa skoz mal gnojčkauser posted image

tinaaja, ja znajo presenetit tile ta mali, uf, Živa mi je tud enkrat s postle pikirala na glavouser posted image , na srečo brez posledic. Idexe ima pa res uštno kolekcijo in ok cene, ga imamo tud v Domžalahuser posted image

šibam...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7413
13.8.2007 17:30:05   
tinaaja
Sonchek, bravo za zobka! A ste ga pricakovali, se je ze kazal?

Sezam - kaj naj recem. welcom in da klab user posted image user posted image

LeIna - zakaj pa ne smes z otrok.. meni bi se zmesalo. po drugi strani pa bi bilo tako bolje zame, ker bi komu se glavo odprla, ce bi gledala, kaj delajo bozcku. Upam, da bo zdaj OK.

Mimogrede - ob vseh groznjah o dezju, sem mami in brino popokala v avto in se iz trnovega odpeljala v center user posted image user posted image user posted image In pol klela, ker je bil avto tok segret od sonca!!! user posted image

thaiss, jaz bi tud take ceveljcke - no kaj mal bolj puncakstega bi user posted image user posted image user posted image kje si kupila :) sem ravno predvcerajsnjim razmislajla,da rabim kaksne, ker ko je zunaj hladno, prav pridejo. ene nikice sem gledala v hervisu, imajo zal samo modre. so pa ful hude. aha, sem vidla, da v trstu.. malo dalec za nas :( no bom v stiflu v lj pogledala, kaj imajo.

Neposredna povezava do sporočila: 7414
13.8.2007 17:50:49   
draja
GH no saj mi še ne bomo začeli z GH. Ta rižko bi rada uvedla predvsem zaradi polivanja, ki je po večernem obroku včasih še posebej obilno. Tako da mi se mislimo tudi še kakšen mesec samo dojiti, mogoče zvečer malo rižkota in to je to.
Sem pa Živi 2 meseca vsak dan prekuhavala vodo in ji poskušala dati malo piti - vodo ali čajčke, pa ni bilo uspešno. Tudi po žlički ne. Zadnjič pa sem ji poskusno ponudila zelo razredčen frutkov sokec in je navalila. Tko da zdaj včasih popije kakšen ml razredečenega sokca, danes celo malo čajčka. To je pa tudi vse. Drugače smo izključno na zizi.

Čeveljčki Živi jih je ravno včeraj kupila moja nona iz Kopra(no kupila jih je prej v ITA, včeraj pa nam jih je poslala). Fuuuuul lušne supergice Enrico Coveri. Ni kaj moja 86 let stara nona obvlada!!! Pa še ful hude tople hlačke in majčko je kupila. Pa pleničke itak. sam škoda da se je zmotila in nam spet kupila te Sole e Luna pamperske, ki niso nič elastične.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7415
13.8.2007 18:06:00   
*sonchek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Sonchek, bravo za zobka! A ste ga pricakovali, se je ze kazal?

Nismo ga pričakovali. edino čudno mi je bilo, ker je zadnje dve noči godrnjal, se premetaval in bolj slabo spal. Pa sem mu danes potipala in ekola - a ga imamo!

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7416
13.8.2007 18:15:04   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Sezam - kaj naj recem. welcom in da klab user posted image user posted image

Saj jaz sem že kar lep čas v tem klubu. Sem pa tja je kaka OK noč user posted image user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7417
13.8.2007 20:00:58   
erna14
thaiss-mi bi mel tud take cevlckeuser posted image user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7418
13.8.2007 20:13:11   
tinaaja

thaiss-mi bi mel tud take cevlckeuser posted image user posted image

thaiss - zgleda, da bo treba uvazat user posted image lej, opcija za nov biznis user posted image user posted image user posted image

za zobke vam ful priporcam tole:
http://www.curaden.ch/products/curababy/cbr.php?Language=sl

user posted image
brina je ful zapopadla in se igra ful rada  stem. namrec, danes sem kupila tist svincnik od nuka, pa ji je tud ful vsec, AMPAK - skoz moram gledat, da se ne sune v oko ali kam drugam user posted image tole zgoraj je meni mami prinesla z enega zobozdravniskega kongresa. verjetno pa ima sanolabor..

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7419
13.8.2007 20:14:20   
erna14
draja-bravo za tvojo nonouser posted image user posted image da se pr teh letih se v sopinge spusca.full dobr .o mora zgledat dobr k taka stara babica nakupuje za svoje pravnucke iiiiiiiiuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7420
13.8.2007 20:17:28   
erna14
tinaaja-ti pa tud hudica vse staknes,tole mi zgleda full dobr sibam jutr v sanolabol pogledat,ce bos pa ti kje zasledila mi sporocuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7421
13.8.2007 20:18:12   
K_a_t_i
Čestitke Anej za zobek user posted image .

Me prov zanima kakšna bo današnja noč user posted image  V celem dnevu smo spali 45' (budni od 7h), ob 18h smo pojedli porcijo rižolina, zdejle že smrčimo.

Mi mamo tud nove čeveljčke user posted image . Pa srajčko. Mamo septembra 2 ohceti pa je mami hotla, da bo mulo lep! A uganete kwa bo mami oblekla? Nimam pojma!!!! user posted image

Pa da še povem prednosti gh - jutri grem rolat (upam, da bo vreme), v soboto pa h frizerju user posted image . Oči se je javil, da babysita. Jupiiiiii user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7422
13.8.2007 20:36:05   
tinaaja

tinaaja-ti pa tud hudica vse staknes,tole mi zgleda full dobr sibam jutr v sanolabol pogledat,ce bos pa ti kje zasledila mi sporocuser posted image

tele vprasaj, kje dobis v maloprodaji
Flegis, d.o.o.
PE Maribor
Perhavceva ulica 22
SL-2000 Maribor

Phone: +386 2 460 53 45
Fax: +386 2 460 53 43
Email: natasa.sinovec@flegis.si

kati, mi smo cez dan tud svoh spali, pa se zdaj se ne da user posted image sem upala, da bo dol padla, pa se je zacelo ze s tem, da je flaso zavrnila. zdaj pa galami v mojem narocju. pa se sami sva .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7423
13.8.2007 20:47:15   
K_a_t_i
kati, mi smo cez dan tud svoh spali, pa se zdaj se ne da user posted image sem upala, da bo dol padla, pa se je zacelo ze s tem, da je flaso zavrnila. zdaj pa galami v mojem narocju. pa se sami sva .

Mi smo to rešli postopoma - najprej smo ga nosili, pol smo ga stiskali in božali v posteljci, potem smo mu dudo skoz popravljali, zdej pa ga pustimo, da mal pogode (ne joka, samo gode), pol se mal pomen sam s sabo, pol pa ga kr naenkrat zmanjka. Mogoče pa že ve, da nima šans - da bo spal tako ali drugače user posted image . Če bi še čez dan to osvojil, pol... Ja, pol bi blo pa men dolgčas user posted image .

Erna, sej ni treba vsega kupt user posted image .

Tinaaja - a ti si pa hruško nabavla? A tebe ne hruška napenja user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 13.8.2007 20:51:36 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7424
13.8.2007 21:06:54   
draja
To sem vam pozabila povedat, k ste se zadnjič pogovarjale katero zelenjavo za tamale je najboljš kupovati. Če pač nimate domače ali ne kupujete eko, je bolje kupit hitro zamrznjeno kot pa svežo v trgovinah ali na trgu. Fora je v tem, da hitro zamrznjena zelenjava ohrani skoraj vse vitamine in minerale, saj jo kmalu po tem, ko je obrana zamrznejo. Tista v trgovinah in na trgu pa je že toliko časa obrana in na zraku, da je že precej zgubila. To 100 % drži, saj so analizirali kakovost obeh zelenjav (vem s prve roke user posted image ).
Je pa res mal bedno kupit zmrznjeno zelenjavo za tamale- tak čuden feeling no. Tudi jaz imam še vedno kar ene predsodke o njej, čeprav brez razloga.

Živa tudi že spančka. Že od osmih. danes je spet lepo sama zaspala - no z dudo in zajčkomuser posted image . Je bila pa sitna 100 na uro prej popoldne od pol šestih naprej ko se je zbudila -no, niti ne sitna, ampak je prav zares jokala. s solzami user posted image . ne vem kaj ji je bilo, nič ji ni bilo prav.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  295 296 [297] 298 299   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Rodila sem čez rok.
FLASK_A

Dobili smo:

fantka (55%)

punčko (45%)

Število vseh glasov: 308

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!