|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.8.2007 9:16:54   
Žabika
Jaz očitno ne! Uf kako smetim, pa lihkar sem posesala! user posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7476
14.8.2007 9:17:11   
Žabika
YES!!!

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7477
14.8.2007 9:19:05   
tinaaja
V četrtek bo lepo vreme - se kaj dobimo marčevke tako v širši zasedbi?

jaz bom maglila user posted image cepljenje, oci ma dopust... ma ja, saj vem, vsak izgovor dobr pride...

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7478
14.8.2007 9:20:07   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Tinaaja, pa je res ful smešen user posted image . Če maš velik domišljije, pa še bolj! user posted image

poslji mi mail, pa ti posljem, drugac pa.. kaj bi svet brez domislija user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7479
14.8.2007 9:21:09   
erna14
 vroca glava-a majo vasi tamali tud tok vroco glavo po vrhu tam k so lasi,nas ma full pa nima vrocine

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7480
14.8.2007 9:31:57   
K_a_t_i
Jao Žabika, sem misla, da boš še ta 310to otvorila, tok si napisala user posted image .

Mi smo pa spali 3,5+5+2 - prvo zbujanja je blo ob 23:30 pa sem mojga poslala, da tamalga mal poboža. Pol pa slišem iz otroške sobe dobesedno krike groze user posted image . Se je pa zgleda mišek tok ustrašu, k je pršu oči kr po temi in ga pobožal. Je morala pol mami joško ven potegent pa je še vedno 5 minut hlipal. Tkole se jim že dogaja, ja.

Erna, naš ma tud ful vročo glavo. Sem se lih jst včeri zezala, da ni čuden, če mu je vroče ponoč, ko pa se z glavo vedno v stranico tišči (skozi glavo in noge dojenčki odvajajo toploto).

Tinaaja - sem ti poslala mail. Sam ne mi zdej 2krat na dan kakih reklam pošiljat user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7481
14.8.2007 9:34:53   
A-N-J-A
Evo jaz sem zlikala,zdaj pa čakam da se mali veliki zbudi in šibam k sestrični,da mi mal cunj posod za Bora oz.Elouser posted image .
tinaaja a pol je tvoja mami dr.stom?A dela v ZD?Bom drug let mal na obisk prišla k vam k bom službo iskalauser posted image .Škoda k nimate dons cepljenja bi si lohk družbo delaliuser posted image !

sonchek-bravo Anej za prvi sekalčekuser posted image user posted image .A poznaš ti enga Francija z Bizovika???Baje ste neki v žlahti.Pa mojuser posted image je pri Primožu(ste tud neki v žlahti,ne?)knauf delu.Joj kolk je svet majhenuser posted image .
Amy-ful sta svetovna tvoje dva .A se nič ne bojiš da jo bo prevrnu?
Draja-tvoja babi je pa res faca,dobre supergice je kupila.Daj prilep še kakšno slikico k se Živi obrazek vid!

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7482
14.8.2007 9:38:18   
A-N-J-A
tinaaja daj še men pošlji,saj mail maš ne?

erna ja naša dva mata skos vroče glave.Jaz pri Eli vem da ima vročino takrat ko ima tud lička in ušesa vroča.

fotoknjiga-kako pa to dvignem,a sam ime povem al une šifre k so jih na mail poslal???

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7483
14.8.2007 9:48:23   
draja
Mene je tud brat v karjoli vozu. In to v tapravi. Pa me je tud fajn ven zvrnu user posted image . Se mi še zdaj pozna, k se sploh ne spomnim, da je Amy v pričo mene kupila tiste copatkeuser posted image .

Jao Žabika, sem misla, da boš še ta 310to otvorila, tok si napisala user posted image .

Joj Kati kolk si me nasmejala. Prav do solz. Me je moj sam gledal. Faca si.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7484
14.8.2007 9:56:28   
erna14
kricanje-a vas otroc kej kricijo nas tamal tok vriska kmal bo preglasil pavarotija vcr sva sla z mojmu v spara je tamal tok vriskal da ga je cel spar gledaluser posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7485
14.8.2007 9:57:15   
tinaaja
tinaaja a pol je tvoja mami dr.stom?A dela v ZD?

ja, je dr.stom. ne dela v ZD, privat dela.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7486
14.8.2007 9:58:31   
kresnička
Pozdravljene!

Sploh se ne spomnim, kdaj sem bila nazadnje tu gor user posted image .
Vidim, da ste pridne in pridno pišete.
Ker res ne morem vsega brati, bi prosila, če mi katera na kratko razloži, kakšni so tile naši marčevski otroci.
Predvsem me zanima, kako spijo user posted image .

Naš Videk noče in noče spat. To je nekaj najhujšega zanj. Čez dan zadrema (po hudem in užaljenem joku) 2 krat po pol ure. Zvečer ga damo spat ob pol devetih, s tem, da ga mož uspava kake 15 min. Potem se do enajstih zbudi ene 3 krat, ga pomirim z zizo. Ob pol dveh budnica in je buden najmanj do štirih. Malo pred sedmo je pa že dan, a ne, in on ne bo več spal.

V glavnem z možem sva čist sesuta. Ne vem kaj naj naredim (kot bi bil prvi in ne tretji otrok hehe).
Dodajam mu samo zvečer novalac in žlico grisolinota noter, drugače je samo dojen. Sem mu pa par dni nazaj dala mal korenjčka in včeraj jabolčno kašico in rezultat: no way, on ne bo jedel. Za prvo žlico odpre usta, potem pa ne več. Če mi že rata kaj not spravit, gre takoj tudi ven.

Naš drugi čmrljček je bil pravi angelček v primerjavi s tem. Z njim ni bilo problema ne za jest ne za spat in jih še sedaj ni. Takrat sem rekla, da bi imela še deset takih user posted image .

Sem se pa malo razpisala.

Lep dan vsem.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7487
14.8.2007 10:00:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

kricanje-a vas otroc kej kricijo nas tamal tok vriska kmal bo preglasil pavarotija vcr sva sla z mojmu v spara je tamal tok vriskal da ga je cel spar gledaluser posted image

Jp, pa očitno včeraj ni bil vaš mali edini vriskač po Šparu.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7488
14.8.2007 10:00:46   
erna14
amy-tam k majo razvite slike gres in poisces svoj priimek in vzames kuverto in gres

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7489
14.8.2007 10:01:39   
draja
Erna jaz tudi zadnje dni opažam, da ima Živa vročo glavico. Sem ji šla tudi merit vročino, pa je ni imela. Pa pozabila sem pohvalit tvoj novi avatar!

Spanje jaz se zadnje čase pritožujem, da enkrat na noč okrog 5-ih zjutraj jemo, ker prej nismo, samo sem ugotovila, da ker zaspi že ob osmih, vseeno spi 9 ur do prvega hranjenja, kar v bistvu pomeni, da prespi noč. Tko, da dokler bo kto bomo zadovoljni. Imamo pa vmes tudi kakšno noč ki je slabša.

Delfinčka je pa Živi odstopil njen bratranec Maks, ker je dobil 2, pa je meni fuuul všeč. Pa živa ga rada boža.

Evo Anja naša okroglolična Živa med kopanjem:

user posted image

Pa prvi dan "za rešetkami":

user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7490
14.8.2007 10:02:12   
erna14
jjasna-nm bojo kmal pšrepovedal vstop

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7491
14.8.2007 10:05:25   
K_a_t_i
Draja, kwa pa kej bratranec Max? Je že na GH? Kilaža? Ga nismo pol več vidli. No, sej smo tud Živo sam še enkrat user posted image . Bi res lohka enkrat spet mal razširjen meeting nardil!
ps. za prespano noč se šteje, če spi 5 ur v kosu (po uni knjigi k jo ma Žabika)

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7492
14.8.2007 10:05:43   
erna14
draja-hvalauser posted image ,iiiiiiiiiiiiii kok je srckanauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7493
14.8.2007 10:06:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: kresnička
Predvsem me zanima, kako spijo user posted image .

Sploh NE spi oziroma je zelo podobno kot pri vas... s tem, da sem sama za vse, ker ga ponoči moj mož sploh ne sliši, da se premetava, joka... če mu zvečer od šuba ne zaspi mi ga kar meni podtakne in reče, da sem ga sama razvadila... no, ampak to je že druga zgodba. Spimo pa tudi mi ne.
Spat gremo okoli 20-22 ure, odvisno kje smo in koliko je mali zaspan. Zbujamo se na 2 uri lai manj, včasih pa imamo ponoči kar dve uri pogovornega in igralnega krožka, je pa tudi pri nas ob 7 uri konec spanja, čez dan pa 2-3 krat po pol urce maksimalno.
Sem pa prejšnji teden govorila z znanko, ki ima sedaj že malo več kot leto dni staro punčko in je spala tudi zelo malo, pa se je okoli enega leta vnesla, tako da sedaj spijo in tudi čez dan spi 3 ure skupaj. Upam, da tudi mi to enkrat dočakamo.

(odgovor članu kresnička)
  Neposredna povezava do sporočila: 7494
14.8.2007 10:07:10   
erna14
ps. za prespano noč se šteje, če spi 5 ur v kosu (po uni knjigi k jo ma Žabika)

pol mi sploh se nismo nobene prespaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7495
14.8.2007 10:07:44   
Anonimen
pol vas bom sla pokomentirat
zdej sem cekirala reklamo od hoferja na mailu,glejte kolk lustne tetra plenice
http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_3698.htm
pa neki bodijev bom verjetno tud nabavla http://www.hofer.si/si/html/offers/2867_3695.htm
takrat ko so jih imeli s krtakimi rokavi v hoferu in lidlu sem jih nekaj nakupla in sem zadovoljna z vsemi!!

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7496
14.8.2007 10:17:02   
*sonchek*
Jutro!

Jupi, spali skoraj 10 ur v kosu - očitno so nas prejšnji dve noči res zobki matrali, zdaj pa smo na starih tirnicah - mami spočita, mulo zadovoljen. user posted image

slumpo - krvavih nitk že nekaj časa ni več (tok, tok, tok), je pa res, da se je tudi blato povsem spremenilo zaradi uvajanja GH - kakamo bolj trdo in predvsem veeeeliko več user posted image

ANJA - Franci je pa baje tastov bratranec (jaz ga ne poznam - tega Francija, ne tasta user posted image ). Primož je pa možev bratranec - njegova sestra se je smrtno ponesrečila 2 meseca nazaj user posted image Ne morem verjet kako  je svet majhen - da ne bova na kakšnem srečanju ugotovili, da sva še midve kaj v žlahti user posted image

Čestitke današnjim slavljenčkom user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7497
14.8.2007 10:17:27   
A-N-J-A
draja-Živa je pa res luštna punčkauser posted image user posted image user posted image

erna-amy-tam k majo razvite slike gres in poisces svoj priimek in vzames kuverto in gres -to si najbrž men odgovorila?A kar sam vzameš?Pol lohk tud kakšno drugo maznešuser posted image ?
tinaaja-saj bi lohk vedla da je privat k tok po svetu hoduser posted image .Naši zobarji so bli isti.Pa še tvoj biserček-to mamo itak sam taki k so bliz tega foha.Jaz sem ga tud mela že ene 4x.Zdaj sem se pa mal naveličalauser posted image
krasnička-jaz se glede spanja ne morem pritoževat,sploh ker je bila ta prva cele dneve pokonc.No ko pa smo začeli z vrtcem,se je spanje čudežno uredilo.No pa tud konec dojenja je pripomogla k temuuser posted image .

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7498
14.8.2007 10:18:13   
draja
Kati Maks je super in še vedno oz. še bolj ogromen. točnih mer zdaj ne vem, vem pa da je bil že par tednov nazaj čez 8 kg. Na GH pa še ni oz. občasno je rižkota zvečer, drugače je pa flaša še vedno zakon! ma faca je ful. Mi je fajn, ker je rad po rokah in ga lahko mečkaš kokr hočeš pa se nič ne zbuni, za razliko od moje ki kar živčnega faše če jo hočem mal po rokah vlačit.
Pa ti, ti, ti Kati - sva se videli že v CP pa še pred bowlingom po tistem Mostecu. Vmes je bilo pa itak morje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7499
14.8.2007 10:20:26   
K_a_t_i
Eden od nasvetov v tisti knjigi o spanju je tudi ta, da daješ otroka vedno spat ob isti uri (ne prilagajaš njegovega urnika svojemu, ampak svojega njegovemu - no, izjeme vedno so), z istim ritualom. In še en nasvet - spat ga daš čim bolj zgodaj - med 19 in 20 -> itak vidiš, kdaj rata siten in ni več ravno zainteresiran za igro (21ta, 22ta - to je že zeloo pozno za user posted image  - pa zato nič dlje ne spi). Jst sem rekla, da poskusit velja!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  298 299 [300] 301 302   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

koliko ste stari? :)
marjetica23

do 20 (7%)

20-25 (17%)

25-30 (29%)

30-35 (30%)

35-40 (9%)

več kot 40 (7%)

Število vseh glasov: 377

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!