Lejci
|
Jutro! No mi smo tudi nazaj z dopusta in bomo celo 3 tedne doma . Čestitke vsem za dopolnjene mesece in zobke! Mi smo bili včeraj 2. cepljeni, spet je dobila vročino in bila cel dan razdražljiva. Imamo pa točno 7 kg in 64 cm. Tudi zobki jo matrajo na polno. GH - zelo počasi smo probali jabolko in korenček, ki jo je precej zaprl, zato sem ji od tega stiskala samo sokec. Včeraj pa je dobila tudi riževo kašico, ki sem jo pripravila sama iz riža. Bomo videli, kako bo, jo je pa pojedla bolj malo. Kupila sem ji novo telovadnico - multi6 od tomy-ja in notri ful uživa... Sva z možem ugotovila, da ji prejšnja ni bila všeč, ker je bila dolgočasna... smo jo pa dobili za darilo, tako da... sej ok, nisem nehvaležna, ampak eni se res nič ne pozanimajo kako in kaj, preden kupijo. Niti to, kaj si želiva midva... Ampak ok, zdaj res telovadi s polno paro, pogosto jo najdem čisto drugje, enkrat na trebuhu, potem spet na hrbtu... Smo pa končno tudi umaknili iz avtosedeža podlogo za novorojenčke in zdej ful bolj uživa v vožnji, ker ma več placa Čeveljčkov ima naša že... hm... ene 10 parov Sandale, balerinke, all-starke, londsale superge itd,itd,... ni da ni Spimo pa še vedno skoraj nič podnevi in maximalno 3 ure skupaj ponoči Dobila je pa tudi gugalnico od dedija in - zadetek v polno. FUL uživa Tok za enkrat, gremo na kavo! LP