|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.8.2007 21:09:47   
Anonimen
*sonchek* - čestitke Aneju za prvega zobka!

Čestitke mali slavljenčki:  Vid, Žiga, Lina, Kaja in Patrik

thaiss - lepi čeveljčki! Kati, pa brez foušije!!!

No, Jure se je že zbudu - joka... sej je spal že celo uro!!!user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7426
13.8.2007 21:13:43   
slumpo
ojla

ejla ampak danes je pa res en težek dan....tudi midva sva danes malček za našega pikca nabavlala in kupla kengurujčka in eno raco za v vodouser posted image user posted image user posted image ...ga greva kopat da vidiva reakcijo in jo mali ni imel zamar niti pet posto....in tako je s skoraj vsemi igračami ki sem mu jih kupila....zakaj je najbolj zanimiva reklama iz rutarja....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

jaz bi pa tako igrače kupovala in pol mi moj pravi da če delam zbirko nerabljenih igrač doma...

ja kengurujčka bomo pa v sredo sprobali...no pa da vidimo...
zdej pa laufam ležat ker me vrat zelooooooooooo boli8....

sonchek...bravo anejčiju za prvega zobka...ja pa velik je tudi že...pravi frajer ...btw..ali ima še krvave nitke v kaki...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7427
13.8.2007 21:18:30   
tinaaja
Tinaaja - a ti si pa hruško nabavla? A tebe ne hruška napenja

ne, ampak mi je mami isto rekla. user posted image tko da spet ne vem, kwa naj. imajo samo se ene sadne mesance, kar se mi je zdelo pa se slabs, ce je vec sadja not.
No brina je zaspala. je bila ful ziva, pa smejat se pa igrat, ampak zadnjih 15 min pa... AAAAAAAAAA.. nic prav, ne lezat, ne hodit, ne sedet, ne dotikat se, ne pustit same, ne flase, ne joske, ne NIC.. gggggrrrrr, valda, zaspana ko maura. pol je mukoma sprejela josko, ampak sem mogla hodit zraven in pet... bemu! ampak ok, vazn, da zdaj spi.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7428
13.8.2007 21:21:47   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: draja

To sem vam pozabila povedat, k ste se zadnjič pogovarjale katero zelenjavo za tamale je najboljš kupovati. Če pač nimate domače ali ne kupujete eko, je bolje kupit hitro zamrznjeno kot pa svežo v trgovinah ali na trgu. Fora je v tem, da hitro zamrznjena zelenjava ohrani skoraj vse vitamine in minerale, saj jo kmalu po tem, ko je obrana zamrznejo. Tista v trgovinah in na trgu pa je že toliko časa obrana in na zraku, da je že precej zgubila. To 100 % drži, saj so analizirali kakovost obeh zelenjav (vem s prve roke user posted image ).

Zato sem pa jaz razmišljala, da bi domačo zmrznila. Sem tudi že za to slišla.  A pride kaj drugač, če doma zmrzneš? user posted image ?

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7429
13.8.2007 21:23:49   
K_a_t_i
Tinaaja - Jst sem kupla jabolko z vanilijo. Je dons zmazal. Drgač ma pa Hipp nov okus - jabolko+komarček za lepe sanje. Mogoče tega probaš? Lohk pa seveda za začetek samo rižolino, brez okusa.

Šibam u mižule. Nočko.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7430
13.8.2007 21:31:43   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Tinaaja - Jst sem kupla jabolko z vanilijo. Je dons zmazal. Drgač ma pa Hipp nov okus - jabolko+komarček za lepe sanje. Mogoče tega probaš? Lohk pa seveda za začetek samo rižolino, brez okusa.

Šibam u mižule. Nočko.

v mullerju tega niso imel user posted image sem iskala kaj z jabko. hja, ce jo napenja bomo kmalu videli, sem prej dve hruski pojedla. suhih sem pa itak ze kar nekaj. morda grem pa zamenjat. user posted image jaz nimam problemov z napenjanjem in hruskami, tko da nisem niti pomislila na to.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7431
13.8.2007 21:33:18   
tinaaja
Une Hippove kasice - ja itak, da imajo gluten, ce imajo not keks. Jaz suvereno kuppim, ker gor pise po 4 mesecu user posted image user posted image user posted image ahh ja.. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7432
13.8.2007 22:02:35   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
thaiss, jaz bi tud take ceveljcke - no kaj mal bolj puncakstega bi user posted image user posted image user posted image kje si kupila :) sem ravno predvcerajsnjim razmislajla,da rabim kaksne, ker ko je zunaj hladno, prav pridejo. ene nikice sem gledala v hervisu, imajo zal samo modre. so pa ful hude. aha, sem vidla, da v trstu.. malo dalec za nas :( no bom v stiflu v lj pogledala, kaj imajo.

Ja bom pa čevle uvažlauser posted image   pa cunje tut, vi si samo zberte pa € na moj računuser posted image
http://www.z-enfant.com/indexfla.htm

Verjetno grem jutri zjutraj spet v TS po svetlo modre, pa bom pogledala če imajo tudi kake punčkaste,  bom poročala!!!

Tinaaja mi pa bi to za zobke imeli, kje se dobi???
Ops, vidim da si prilimala nek kontakt

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7433
13.8.2007 22:16:56   
tinaaja
Ja bom pa čevle uvažla pa cunje tut, vi si samo zberte pa € na moj račun

a res :))) ti si faca user posted image user posted image (moj se ze razburja, da sem spet v shopping mode padla)...
ampak jaz na tem linku ne najdem ceveljckov user posted image help

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7434
13.8.2007 22:22:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

A je sploh kakšna, ki bo počakala do 6 meseca z GH (razen Žabike)?

JAP SE JAZ SEM TA

Tudi jz bom pocakala. Ker bomo pa ravno takrat v Nemciji, bomo kar tam zaceli :)

Zabika in ostale, ki sprasujete glede kaloricnosti mleka - LLL svetovalke pravijo, da se mleko prilagaja dojenckovim potrebam (tudi glede na starost) in da ne more biti premalo kaloricno. Vec si lahko preberet na spodnjih dveh linkih:
[a href="http://med.over.net/forum5/read.php?11,347205,347292#msg-347292"]Prehrana dojece matere[/a]
[a href="http://med.over.net/forum5/read.php?94,4199004"]Mini iskalnik po raznih temah o dojenju, glejte predvsem teme o uvajanju GH[/a]
Kar pise se meni zdi logicno, sploh ce pogeldas matere v manj razvitih drzavah (Azija, Afrika), kjer nimajo vse te raznovrstne hrane na voljo, pa imajo vedno pravo mleko za svoje dojencke, jim ga ne manjka niti nimajo premalo kaloricnega. Pa velja tudi, da otroci v teh drzavah niso podhranjeni dokler so dojeni.

Drugace smo se danes drugic cepili. Nase mere 68 cm ter 7960g s plenickami. user posted image mi!
Sem morala pa sama stehtati in zmeriti princesko, ker je sestra ni hotela. Pa se bolj cudno je ratalo, ko sem prinesla zraven izvide iz UZ kolkov, pa mi je sestra rekla, da naj jih prinesem v posvetovalnico, da jih ona sedaj ne bo vzela. Malo sem jo pisano pogledala in je ponovila, da ona jih ne bo vzela, ker nimamo posvetovalnice, ampak samo cepljenje. Ni hotela vzet niti, ko sem ji rekla, naj jih samo spravi v kartoteko, da jih ne bomo zgubili. Ni hotela vzet in pika user posted image . Ful cudno, kakor da ne bi hotela narest nekaj, za kar ni palcana user posted image user posted image
No, pediater je kljub temu pregledal princesko in odobril cepljenje. Ko sem povprasala po zobkih, je rekel, naj zdaj uzijem malo vec kalcija, v kakrsnikoli obliki ali mleko ali pa tabletke...

Spanje - mi pa nimamo vecjih problemov. Tudi pri nas se princeska veckrat zbuja, ampak ker spi z nama, je stvar veliko lazja. Ni mi treba posebej vstajat. ponavadi zadostuje ziza, da zaspi. tako jo na pol v spanju priklopim in spimo dalje. Je pa znano, da se spalne navade otrok lahko spreminjajo in tako ostane tudi po mesec ali vec....  No vsekakor zelim cimvec prespanih noci.

Cestitke za vse zobcke in obmesecnice. Mi praznujemo jutri.

Spet sem ful napisala, grem se pa ucit, za kaksno urco, potem pa poklicem dragega, ker bo koncal sluzbo.....

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7435
13.8.2007 22:25:26   
Anonimen
Se enkrat linki:

Prehrana dojece matere:
http://med.over.net/forum5/read.php?11,347205,347292#msg-347292

Mini iskalnik po raznih temah o dojenju, glejte predvsem teme o uvajanju GH
http://med.over.net/forum5/read.php?94,4199004

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7436
13.8.2007 22:39:49   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Ja bom pa čevle uvažla pa cunje tut, vi si samo zberte pa € na moj račun

a res :))) ti si faca user posted image user posted image (moj se ze razburja, da sem spet v shopping mode padla)...
ampak jaz na tem linku ne najdem ceveljckov user posted image help

bom probala jutri v trgovini katalog nabavit ( vsaj ene par komadovuser posted image ), not je celotna kolekcija 2007-08
user posted image  user posted image  al digitalca sabo pa fotkam šulneuser posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7437
13.8.2007 22:47:27   
skačica
čer!

Jaz sem čist fertik. No, svak in njegova familija so šli po kosilu domov, jaz pa na pucanje dveh štukov in stopnišč in hodnikov in... user posted image zdej vem zakaj hočem bolj majhno hiško in ne v tri štukeuser posted image . No in sem pucala in pucala in vmes še Izo skopala in uspavala, zdaj sem še jaz izpod tuša in končno malo počivam.user posted image  Iza namreč spančka.

Naša zadnja noč je bila tudi bolj grozna, kar nekaj je jokcala in posledično je že ob treh romala v mojo postlo, kjer se je priklopila na zizo in gor obvisela do jutra.user posted image . Zjutraj sem izgledala kot zombi.Men se res zdi, da jo zobki matrajo, ampak to smo govorili tudi pri nečaku od 4. meseca dalje pa jih še zdaj pri 11-ih nima tko da user posted image  mogoče ja, mogoče jo pa kaj drugega muči.

GH- midve se še vedno samo dojiva, sva se danes pogovarjali s svakinjo in ona je pri obeh punčkah začela z GH pri 5,5 mesecih in je rekla, da se ji zdi to prekmalu.... bom še malo počakala. Ko bo stara 5 mesecev pa res počasi začneva, sej še 14 dni pa bo.

thaiss- hudi čeveljčki. Kar poglej še za punčke, tud jaz ti lčahko kaj na račun nakažemuser posted image - mož še vedel ne bo.user posted image

Drugače pa čestitke  vsem obmesečnikom in za nove zobčke. Jaz komaj čakam Izinega prvega.

Še to: za šolo seveda nisem naredila še čisto nič, mož pravi, da bom pisala v sredo dopoldne, ko bo on čuval najino fračko. Oooooohhhh, ja.

Verjetno sem še kaj spustila, ampak res nisem mogla sledit, ker sva imela obiske. Od zdaj naprej spet 100% zvestoba RR-juuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7438
13.8.2007 22:50:56   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image user posted image thaiss user posted image user posted image user posted image user posted image
pa imam spet delo, da bom barvo zbirala hehehe bele, oranzne, limeta al roza user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kok stevilke pa se sploh jemlje za te nase male pikce? user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7439
13.8.2007 22:59:34   
thaiss
te so imeli 17-18 in 19-20.
jaz sem mu kar tavečje vzela, ker so neke male številke

Tinaaja za ta dnar kar vse tri barve vzamešuser posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7440
13.8.2007 23:04:26   
tinaaja
Tinaaja za ta dnar kar vse tri barve vzameš

ne dvakrat rect user posted image user posted image user posted image morda je se dobro, da ni na netu nic za vidt, ker bi imela za celo noc dela user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7441
13.8.2007 23:09:53   
sabri
Ja, aprilčica se vam petlja zdravenuser posted image , mal poškilim včasih, ker ste pred nami in preberem v naprej, kaj nas kaj čaka. Moram pa danes prav napisat, da je ta link PikaPola 34 fenomenalen, sem ga mal prešnoflala in user posted image . Hvala. Ok, bežim nazaj, kjer mi je mestouser posted image . Uživajte in lepo nočko.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7442
13.8.2007 23:10:08   
thaiss
se bom maksimalno pretegnila da ti katalog zrihtam, pol boš pa študirala zraven!! user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7443
13.8.2007 23:14:37   
Anonimen
Res lustni ceveljcki, Thaiss, mene pa spet shopping manija daje user posted image Malo cakam na nase dooollllggggeee pocitnice v Nemciji, kjer so te stvari cenejse in bomo tam orng shoppingirali se za naprej... Sanja svinja o koruzi user posted image user posted image

Se mi ne da ucit, pa sem brskala po netu in nasla knjizico o otrokovih zdravstvenih pravicah na Unicefovi strani:
http://www.unicef.si/main/knjiznica.wlgt

Se nekaj pogledam, pol pa res grem...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7444
13.8.2007 23:37:43   
tejčica
Mi smo pa danes imeli kar naporen dan. Mene se je spet lotila vročina, sicer ne visoka ampak dovolj, da me je vse skelelo in bolelo, tako da sem bila fuč. Ker je bil moj popoldan na šihtu, sem šla z malima k njegovim. Taja je cel popoldan stokala da jo boli trebušček, tako da smo šli domov še preden je moj prišel tja iz službe. In ko parkiramo pred blokom, Taja začne bruhat. Joj kolk je bila boga.user posted image  Sem hitro poklicala taščo da je priletela in mi pomagala maledva spravit domov (je bilo treba nest tudi Tajo). Pa še mojga sem klicala da naj pride domov avte zamenjat in gre k njegovim mojega sčistit ker notri je bila katastrofa. No, tašča je ostala toliko da sem jaz Tajo umila in je zaspala, potem sva pa še z Vidom opravila večerni ritual. Ko pa je bilo vsega tega konec in sem bila čisto zmučena, sem šla pa še likat.user posted image  In sedaj namesto da bi spala, visim na RR-u. Koka!user posted image

Thaiss, vidim da začenjaš nov posel.user posted image  Čeveljčki so pa res ena a s črtico.user posted image  Za kavico pa jaz ta teden dopoldan nimam časa. Je moj dopoldan doma, pa en kup letanja imava.

Zdej grem pa res v mižule, ker mi polkna skupi padajo. Nočko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7445
13.8.2007 23:43:01   
Anonimen
Cel popoldan sma se s skratom cartala in skupaj dremuckala dve uri...Od devetih pa ze panccka...Iz ta kriticne ocke se mu se kar gnoji tako,da se pomoje ne motim,ce recem,da bomo v petek morali spet tja.Se pod ockami ima rdece.Boscek moj mali...Sicer pa,ce ze mora to dat skoz pol boljs,da ze zdaj to porihtamo ne pa tak kot tista puncka,ki je bila za nami do osmega mesea jo pacali,kreme,kapljice pa nic pomagalo..Ze v porodnisnici je nas imel malo vnete ocke,ce pogledam minule 4mesece pa je bil redek dan,da ni imel izcedka.Se pa ze zdaj psihicno pripravljam na njegov jok in hlipanjeuser posted image ....Tu v Mb ne mores zraven,na Ptuju recimo lahko gres.Ne vem,mogoce odvisno od vsake bolnisnice kako in kaj.

Anej je res pravi mali cukeruser posted image
Matia pravi mali frajer s temi novimi cevljiuser posted image

user posted image na pspu,jaz mam pa cas za rr user posted image

tinaaja me evseli,da si nazaj v shoping manijiuser posted image sem prej sam tisto slikco za zobke nastavla na ekran,pa pride moj mimo,ga sma pogledam in pravi kaj bomo spet mogli pod nujno kupituser posted image
draja verjetno je podobno z domaco zelenjavo in sadjem?jaz sem ze narocla babici,da napolni skrinjo z domacim sadjem in zelenjavo....
tejcica upam,da boste jutri obe s Tajo zdraviuser posted image user posted image ampak kk pr bogu si se mela tolk volje in moci,da si se spravla likatuser posted image kapo doluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7446
14.8.2007 3:47:45   
Anonimen
A-n-j-a a ti tudi na forumu bedis? Meni se ne da it spat user posted image

Pa danes imamo obmesecnico, ce se prav spomnim. Cestitke!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7447
14.8.2007 4:12:31   
Žabika
Tudi jaz brskam po netu, ker ne morem spat. Ob polnoči, ko sem šla spat, sem bila tako hin, da sem v momentu zaspala, potem sem se pa ob 3h zbudila in ne in ne nazaj zaspat. Kao že čist spočita. Še dobro da Hana lahko spi. A niste rekle, da je nek mlaj? No mogoče me ta daje.

GH: jaz nabiram informacije, tako da bom konec septembra že vse obvladala. Japajade. No se pa v trgovinah že ustavljam tudi pri policah z otroško prehrano in gledam in gledam, kupila pa še nisem nič.

zamrznjena hrana: jaz že tako ali tako nisem pristaš zmznjene hrane, tako da mi imamo skrinjo za: led delat, sladoled, rogljičke, cmoke in kakšno žemljico. Hrane pa ne pogrevam in ne zmrzujem. Jah tako sem navajena in tako tudi delam, je pa res da do zdaj moj repertoar kuhanja res ni bil obsežen. Verjetno se bo to vse kmalu spremeniio. Bomo videli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7448
14.8.2007 6:46:48   
tinaaja
user posted image

ta zgodnji smo ze up & about user posted image user posted image user posted image user posted image brinka se spila pod mostom, jaz pa se nacejam s kavo. se dobro uro in grem nazaj spat - vsaj to je zdaj del urnika, da gre po dobri uri nazaj spat user posted image
vidim, da ste dezurale user posted image upam, da ste se vseeno naspale!

shopping - ja, preden bom dala kaj sm gor, se moram zmenit za % user posted image user posted image user posted image da vsaj malo not prnesem

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7449
14.8.2007 7:19:59   
A-N-J-A
PikaPola ja ravno dojila sva se z Borom,pa sem mal poškilla gor
Žabika upam da spiuser posted image

Danes pred 5m pa sem imela že eno uro Bora v naročju.Pravzaprav se je dojiluser posted image .Bravo Borko.Danes pa ga čaka drugo cepljenjeuser posted image .

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  296 297 [298] 299 300   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

ime za punčko
smeja2

Mia (52%)

Mija (28%)

Nia (16%)

Nija (4%)

Število vseh glasov: 206

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!