|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
13.8.2007 11:10:25   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
?!?!! A nisi v Ljubljani? Kje ščije user posted image

v sentvidu je mal prej tok scal se je sam ulil

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7376
13.8.2007 11:13:17   
erna14
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a se dobr stekas z njo?

packauser posted image user posted image ,ja full dobr se mi zdi da mam najboljso tasco na svetu pa ne pretiravam res je fullll uredu

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7377
13.8.2007 11:15:51   
erna14
joj kok sm smotana

leina-srecnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,dobr opravte

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7378
13.8.2007 11:19:54   
*sonchek*
Še hiter pozdravček od nas - spet smo spali za en drek, mulo je celo noč godrnjal in se premetaval.
No, razlog so zobki - dobili smo prvega zobka! user posted image

Drugače pa sva ravno zmazala špinačko - mu je tudi špinačka všeč!
Popoldne pa jabolko z banano.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7379
13.8.2007 11:20:36   
draja
LeINA srečno!!!

Bravo Žiga za obrat!!! Evo mami, zdaj ti je pokazal, da zna, zdaj ga pa nehaj matrat in ga pusti uživati v leže, vse 4 od sebe,...user posted image

Pa čestitke Aneju za prvi zobek!

Erna hm ne vem - a dormeo že ima, al pa kakšen njihov vzglavnik, odejo,... Kaj takega udobnega, da se bo fajn spočila ponoči, da bo kos svojemu vnučku čez dan.

user posted image user posted image Čestitke Vid, Žiga, Lina, Kaja in Patrik za obmesečnico! user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7380
13.8.2007 11:32:32   
erna14
draja-user posted image  pred enim letom sta si kupila novo spalnico in vse te zadeve tko da ne pride v postev.hvala vseen user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7381
13.8.2007 11:39:55   
Anonimen
darilo za taščo:

masažo
en teden v zdravilišču
darilni bon
termofor
letno naročnino za revijo 
abonma v gledališču
svilene rjuhe
tečaj XXX jezika
knjigo
kuharsko knjigo (s pripisom, naj bo tvoje življenje tako dobro (sladko) kot so recepti v njej)
pripomočke za klekljanje

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7382
13.8.2007 11:49:16   
K_a_t_i
12:30 Pod vodo v CP, če ma kera cajt! Z Žabiko bova tam vedrili user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7383
13.8.2007 12:00:58   
Anonimen
še par idej za darilo:

mogoče rabi kaj od tehnike - nov monitor, fotoaparat, mobitel,...
ali pa kaj v kuhinji - novo mikrovalovko, radio za v kuhinjo, da bo lahko poslušala čestitke ob nedeljah, sesalec, multipraktik,...
ročno uro
karto za opero, gledališče (kakšen Špas teater)
skodelice za čaj dizajnerja Oskarja Kogoja
steklen šah
če se ukvarja s kakšnim športom ali pa ji je pri srcu - bowling=kroglo+copate, badminton=lopar+50 žogic, sobno kolo, plavanje=kopalke+kapa+očala, pohodništvo=gojzarje+pohodne palice,...

Povej kaj več o njej, njenih hobijih, pa ti bom lažje pomagala.

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 7384
13.8.2007 12:23:03   
erna14
hvala jjasna nekaj jih pa mas na zalogi par zadevic mi je kar zanimivih

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7385
13.8.2007 12:31:46   
Pikca
Jjasnauser posted image  - zdaj vemo, na koga se obrnit, ko bomo rabli ideje za darila

LeINA dobro opravite!

Žiga čestitke za obrat!

Anej čestitke za prvi zobek!

Čestitke mali slavljenčki:  Vid, Žiga, Lina, Kaja in Patrik

No midva sva probala še rižolino z mojim mlekom, pa je tud vse slinček popapal, tko, da bom dala do nadaljnjega mir z GH.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7386
13.8.2007 12:41:44   
Mojca B
K_a_t_t: evo si ga vidla. sam k nam je mogu pridit jelenčke pogledat pa že šiba iz hrbta na trebuh...:)user posted image  Bravo Žiga!!!

Gaj - 28.06.2004
Jona - 20.04.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7387
13.8.2007 13:01:12   
tejčica
Ekola nas nazaj doma. Smo malo podaljšali obisk na Gorenjskem in prišli domov šele danes.user posted image  Za prebrat je kar nekaj strani, tako da user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in upam da je predelano vse.

Pa še cmoka našemu miškolinu, ki je včeraj dopolnil 5 mesecev.user posted image

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 7388
13.8.2007 13:02:44   
Dajadada
Jjasna, še jaz sem dobila idejo za darilo za taščo. Hvala!!!

Aneju čestitke za zobek, Žigatu pa za prvi obrat.

Leina, držte seuser posted image user posted image user posted image .

Draja, še ena, ki jo je premagala radovednost. Bravo Živa za prve žličke rižkota.

A je sploh kakšna, ki bo počakala do 6 meseca z GH (razen Žabike)? Mi začnemo pri 5,5 mesecih, ko pridemo z dopusta. 

Naš razen mlekca ni še nič okusil. Boščekuser posted image user posted image user posted image . Edino par požirkov vode je naredil...do sedaj trikrat...od tega dvakrat takoj bruhniluser posted image . Le kaj mu to mamica siliuser posted image , čisto brez okusauser posted image

< Sporočilo je popravil Dajadada -- 13.8.2007 13:04:09 >

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 7389
13.8.2007 13:09:29   
erna14
A je sploh kakšna, ki bo počakala do 6 meseca z GH (razen Žabike)?

JAP SE JAZ SEM TA

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 7390
13.8.2007 13:34:35   
sezam
IZVIRNO SPOROČILO: LeINA

mi pa gremo pocasi na izpiranje solznih kanalov user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo vse OK

sonchek - user posted image user posted image  Anej za prvi zobek

GH - ja mi bomo tudi počakali. Sam me tok rajcate s tem uvajanjem, da bom kar težko zdržala. Če ne bi bila vzrok alergija (pregled imamao šele 17.9., da vidimo na kaj user posted image ), bi pa sigurno že začela. Ampak, bom zdržala user posted image  Bomo pa stari takrat že skoraj 6,5 M

Vam zaupam našo današnjo noč user posted image . Spat sem šla pb pol polnoči (sem si sama kriva, da se ne spokam prej user posted image ). Ob 1h me je zbudil user posted image , ko je prišel spat (spet nažigal igrce user posted image ) in vprašal zakaj je Ana v njegovi postelji user posted image . Ups, sploh ne vem kdaj je prišla user posted image . In jo popoka v njeno sobo in kar hitro zaspi. Malo čez 3 druga budnica - Žiga se igra v postelji in to pase kravice user posted image . Mu dam jest in malo cartam v postelji, da po 45 min le zaspi in ga prestavim v nejgovo postlco. A kaj ko se po 2 min zbudi in ga tako uspavam (nosim in gugam user posted image )še pol ure in tako je bila ura že 4.30, ko končno zaspimo. Okrog 6h spet Ana prcaplja v sobo, jo vzameva v postljo, zaspimo. Ob 6.30 spet Žiga lakota user posted image , a vsaj tokrat hitro zaspi. Okrog 8 zvoni telefon user posted image , pol mi pa uspe še za ene pol urce zaspat, potem je pa Žiga konec spanja user posted image . Ah, ja saj bodo hitro zrastli (moja tolažba user posted image user posted image )

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7391
13.8.2007 14:12:37   
erna14
SEZAM-user posted image user posted image  to pa je bla noc da jo lahko pohvalisuser posted image ,ja boga reva kok mors bit pa dons skurena

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7392
13.8.2007 14:29:39   
Pikca
ajej sezam, evo en kofe s sojo samo zate user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7393
13.8.2007 14:36:15   
Pikca
A je sploh kakšna, ki bo počakala do 6 meseca z GH (razen Žabike)? Mi začnemo pri 5,5 mesecih, ko pridemo z dopusta.
mi bomo naslednjič probali tudi po dopustu pri 5,5 mes., upam, da bo takrat za

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7394
13.8.2007 14:38:35   
amy26

Dajadada, jaz tudi mislim počakati tam do 6.meseca, zaenkrat je Ela pila ene parkrat par kapljic vode user posted image  torej razen mojega mlekca ni pila še nič, pa se mi tudi ne mudi z GH, edino če bo pomankanje mleka pol bomo dodali kakšno adaptirano.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7395
13.8.2007 14:42:44   
slumpo
alo...sm na hiter...nas mali ma danes mlaj in je bogi pa spet imamo probleme s kakanjem...danes je 4 dan pa še nič....in vidim da ga trebušček boli ker ko ga primeš začne kar pojokavati....

upam da bo kmalu bolje....

kar se pa tiče GH...pa zaenkrat tudi jaz še nisem probala....kupila pa sem neko kašico ampak vsak dan prestavljam da danes še ne bomo poskušali...

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7396
13.8.2007 15:41:55   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
a se dobr stekas z njo?

packauser posted image user posted image ,ja full dobr se mi zdi da mam najboljso tasco na svetu pa ne pretiravam res je fullll uredu

Jaz imam tudi super taščo user posted image  user posted image  Prejšnji teden pa je praznovala RD pa sva ji kupila novo NOKIO in je zelo zadovoljna!!!

ANEJ čestitke za prvega zobeka!!!!

pa bravo Žiga ki se je končno obrnil user posted image  user posted image  

GH - a jim dajete po 2 obroka (sadni - zelenjavni)??? Jaz mu zaenkrat (že en mesec) dajem samo po en obrok gh, tam okoli 14h, da z nami papca. Enkrat mu dam sadje, večkrat pa zelenjavo.

Tejčica WB!! Kdaj ta teden kofe???? dskubin, soncek78 in ostale obalke kdaj se dobimo???

< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.8.2007 15:42:21 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7397
13.8.2007 15:43:12   
Anonimen
mi smo nazaj...cakali priblizno 45 minut,potem so vzeli skrata,zarven nisva smela....jok se je slisal ven v cakalnico..ko so ga prinesli pa........takega joka pri njemu se nisem slisala,kar hlipal je zravenuser posted image ...komaj je prisel k sebi boscek maliuser posted image ....v petek moramo spet tja,ce se bo se naprej gnojilo....mocno upam,da nas ne vidijo vec tam....

pol smo sli se v dm pa fotoknjigic se ni tam...mi je njihova delavka razlozla,da oni posiljajo to delat v Varsavo in,da ko dobimo mail,da je narocilo narejeno takrat ga bodo oni poslali od tam..pa da ceprav gre preko hitre poste traja nekje -4dni da pride v njihovo poslovalnico...hja bomo sli pa v cetrtek gledat...

v cetrtek smo imeli ceplenje in kaj sem ugotovila,da je njegova knjizica cepljenj prazna!!! pozabile so notr napisat datum,nalepko od cepiva prilepit pa izpolnit v glavnem vseuser posted image bom jutri klicala  tja da vidim kako in kaj...aja zadnjic sem pozabla napisat,da sm se tam na tebe skacica spomnla,sestra je namrec v ambulanti odprla iglo tako,da sem jo vidla....
Žiga cestitke za obratuser posted image user posted image user posted image
Anej cestitke za prvi zobekuser posted image user posted image user posted image

Cestitke slavljenckom Vid, Žiga, Lina, Kaja in Patrik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

GH mi smo poskusli 4-5krat zvecer v flaso malo rizolinota z mojim mlekom...namest da bi vec spal se je prej zbudil,tako,da smo opustili to...drugih podvigov zaenkrta nimamo v planu
sezam vidim da je tvoj user posted image tudi tak navdusenec igrc kot moj....se cudim da njegov psp se ni pregorel...dobro smao to,da odkar si ga je nabavil je zato racunalnik fraj in lahk jst tu gor slonimuser posted image uf divjo noc ste imeliuser posted image

(odgovor članu erna14)
  Neposredna povezava do sporočila: 7398
13.8.2007 16:09:05   
erna14
Jaz imam tudi super taščo
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

skoda k naSE tasce ne berejo rr user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7399
13.8.2007 16:10:21   
*sonchek*
Anej se zahvaljuje za čestitke za prvi zobek - ga je bil pa takole vesel...

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  294 295 [296] 297 298   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Prvorojenec
F*R*U

Ste si za prvorojenca želeli simka ali hčerko?

sin (25%)

hči (29%)

vseeno mi je bilo (45%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!