|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.8.2007 10:23:11   
A-N-J-A
sonchek-ja vem za vašo tragedijo,pa to ni edina neuser posted image ?Joj me je kar groza kaj morjo eni pretrpet.Franci je pa naš soseduser posted image .
Ja morva mal najino žlahto obdelat pa bova vidli če sva kaj v soroduuser posted image .To bi bil hec!Saj blond sva obe,evo to je že nekiuser posted image .
Aja pa ne morem verjet kolk se je Anej spremenu z črnolasca je ratu blondiuser posted image .

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7501
14.8.2007 10:23:38   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Eden od nasvetov v tisti knjigi o spanju je tudi ta, da daješ otroka vedno spat ob isti uri (ne prilagajaš njegovega urnika svojemu, ampak svojega njegovemu - no, izjeme vedno so), z istim ritualom. In še en nasvet - spat ga daš čim bolj zgodaj - med 19 in 20 -> itak vidiš, kdaj rata siten in ni več ravno zainteresiran za igro

no evo - mi točno tako delamo pa nismo knjige prebrali. In smo od dveh mesecev do treh mesecev spali 10, 11 ur v kosu, zdaj pa cca. 8, 9, pol pa še mal potegnemo.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7502
14.8.2007 10:23:58   
*sonchek*
Tole s spanjem ob določeni uri pa drži - vsaj pri nas! Ne glede na to kje smo, smo definitivno ob 19-ih doma, kjer mulo dobi obrok rižolinota, potem je na vrsti kopanje, malo crkljanja, dojenje in spanje - ob 21-ih. Smo imeli tudi mi na začetku težave, ker je zamenjal dan za noč, pa smo začeli večerni ritual vsak dan ob isti uri - in ekola, danes nimamo težav. Mulo točno ve, kdaj mora spat in tudi če ne zaspi na zizi, ga budnega položim v posteljo in zaspi sam od sebe. In spi vse do jutra...

< Sporočilo je popravil *sonchek* -- 14.8.2007 10:26:06 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7503
14.8.2007 10:27:05   
*sonchek*
ANJA - a sosed da je? Je pa res majhen svet!
Tole s tragedijami je pa katastrofa - ta familija ga je že tko nasrkala,  da ne moreš verjet user posted image
Bova res na naslednjem mitingu obdelali vse sosede, pa žlahto, pa da vidimo v kateremu kolenu se srečava user posted image
Anej je pa čist blond ratu - najprej je zgubil vse lase, pol so pa kar blond ven prišli. Še dobr, da je naš poštar črn, ker bi bla drugač že panika user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7504
14.8.2007 10:28:04   
A-N-J-A
urla vidim te!!!Daj povej kako je kaj Katja,al pa vsaj buuuuu napišuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7505
14.8.2007 10:28:45   
*sonchek*
Mogoče pa že Katja sama pride na RR-jo, pa urla sploh ne ve... user posted image user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7506
14.8.2007 10:30:00   
A-N-J-A
Ja to je pa čist možno,tale njena mamiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7507
14.8.2007 10:35:46   
erna14
anja-bemu sm smotana ja nate  sm mislnauser posted image user posted image ja tam vzames gres na blagajno reces hvala in adijo lohk pas e kake druge scekiras user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7508
14.8.2007 10:38:53   
erna14
mi mamo pa tud nove cevlcke,no ne se ampak so ze skor nase jih je zlata thaiss ze kupilauser posted image user posted image user posted image hvaaaalaaa

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7509
14.8.2007 10:41:36   
A-N-J-A
anja-bemu sm smotana ja nate sm mislna ja tam vzames gres na blagajno reces hvala in adijo lohk pas e kake druge scekiras

saj važn da se razumemouser posted image

Naš mali pa še kar spi,pa že ob 9 30 sem bla pri sestrični zmenjena,evo ga lumpa je že pokoncuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7510
14.8.2007 11:15:48   
slumpo
ola...ma kok ste napisale pa sam na sprehod sva šla vmes ...zdej pa moram likat

sam še to...mogoče mi pa uspe....kje se dobite in kdaj v četertek....a sem prav zasledila pri preletu strani nazaj?

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7511
14.8.2007 11:16:00   
*sonchek*
Midva sva pa ravno jedla (no, ja) špinačo - groza!!! Sem jo fino s paličnim zmiksala, da je bila fajn tekoča. Je pridno pojedel nekaj žličk, potem pa se je spomnil svoje zadnje fore - med hranjenjem je najbolj zabavno delati brrrrrrrr. No, lahko si predstavljate kam vse je letela špinača user posted image Sva se morala oba preoblečt, cunje pa se že namakajo z dozo vanish-a user posted image Oh, kje so tisti časi, ko sem si samo zapela modrc, pa je blo... user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7512
14.8.2007 11:18:35   
slumpo
thaiss....a pa so ti čevelčki celi usnjeni?

Neposredna povezava do sporočila: 7513
14.8.2007 11:19:14   
slumpo
IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

pa še to ali veš kako se imenuje trgovina????

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 7514
14.8.2007 13:19:42   
A-N-J-A
Evo jaz sem doma,zuni je vroče k pesuser posted image .Privlekla sem cunj za cel vrtecuser posted image .
Zdaj se bomo pa počas odpravli k P,ta mali pa itak spet spiuser posted image

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 7515
14.8.2007 13:37:02   
amy26
Amy-ful sta svetovna tvoje dva .A se nič ne bojiš da jo bo prevrnu?

ANJA, sej sem bila pol metra stran, a ti misliš da jo Aleksu zaupam, kje pauser posted image user posted image  sta pa res uživala, sploh Ela k ji ni bilo jasno kje je in kaj dela v samokolnici

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7516
14.8.2007 14:15:45   
erna14
porodniska-mene neki zanima (ze spet)jaz zakljucim z porodnisko 2.2.08user posted image  tamalga pa lahko dam sele v vrtec ko dopolni 11 mesecev se pravi 12.2.08user posted image  in mene sedaj zanima kaj naj nardim dopust itak ne morem koristit ker sem sedaj brezposlna in mi dopust ne pripada kaksno varinto imam za podaljsanje porodniske teh par dni pa se ne vem kako bom na uvajanje hodila ce si ravno takrat najdem novo sluzbo mislm to je vse tok slampasto narjen da je kar user posted image ,
vrtec-kaj vse se uposteva za znizanje placila vrtca za kredit vem a se kaj mogoceuser posted image
sem pa enkrat nekje slisala sam ne me vprasat kje k ne vem da kao brezposlni ko se jim konca porodniska imajo en mesec od socjalne kriti dohodek za iskanje zaposlitveuser posted image pa ne vem ce je tle kaj res

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7517
14.8.2007 14:33:02   
tinaaja
erna, zmeni se, da zacnes 1.3. delat, ce se da. tako si lahko doma z malim, ga mirno uvedes, financno pa prej nasparas, da vam znese. samo predlog. v lj naj bi se uposteval samo stanovanjski kredit (spet nisem ziher, tko sem slisala).

slumpo, par strani nazaj je thaiss napisala stacuno, blizu pitarello, pa nekaj tazga ala zero enfant, poglej  nazaj...

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7518
14.8.2007 14:35:25   
Sibil_
Dan!

Erna-ni res.Samo če si bila pred začetkom porodniške zaposlena nepretrgoma 1 celo leto ti zavod za 3 mesece plačuje prispevke in dobiš 70% bivšega dohodka.Tako da če to drži si pač ne hiti iskat službo.Meni se itak zdi, da vrtca ne bom dobila ker je polno, pa bom verjetno pač doma do septembra 08 (ampak se mi bo zrolalo, jaz bi šla že sedaj kaj delat, bilo kaj).Itak pa po moji slabih izkušnjah z vrtcem lahko računaš na kar nekaj bolezni prve mesece., tako da tudi zaposlil ne vem kdo bi tako mamico-no, razen če je otrok v privat varstvu.

Vprašanje za tiste z dvemi otroci-saj vemo kdo smo, ne?Torej-kako starejši otrok prenese uvajanje GH pri mlajšem?Ker pri nas je-ne boste verjele-štala.Čim odprem kakšen pokrovček ali kaj pretlačim oziroma čim nakažem namen, da bom Lukasa hranila-se sliši PATRIK PAPU.Jeb****.Pol pa vsak na eni strani, jaz pa kot hraniteljica lačnih....pa itak da oba težita ko ne folgam šaflat dovolj hitro...ma za znort.Pa je imel danes Patrik CELO banano v roki, ampak ne, on je hotel pretlačeno od Lukasa...Lukas mi pa na drugi strani v ležaniku skor poletu od hudga, ko bi več pojedel.Ma noro.Komi čakam vrtec.....user posted image

Thaiss-ti si pa pogosto čez mejo kakor vidim.Si mogoče pogledala kaj v Famili če imajo od Plasmon une kašice ki se delajo z vodo-so neke tipo iz koruze baje res res dobre, dosti boljše od naših.Pa itak moram it v nabavo po narejene z ribicami, baje so zelo v redu.

Uvajanje GH.kdaj boste začele z mlečnim in kdaj z glutenom_?Jaz sem pri Patriku po 6 m že vse dajala, razen samega mleka, meda, jajca pa jagod.Ostalo več ali manj že vse, tudi skutke pa pudinge.Kako pa zdej pravijo?Po katerem mesecu?user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7519
14.8.2007 15:29:01   
dskubin
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kaka zelenjava ala špinača že, da bi pa japčke dajala zmrznit. Naš je dobu kr une iz spara

jst pa ne dam prav dosti na to, kje pa mislite, da so jih meli od lanske jeseni pa do danes user posted image .

Vitamini gor al dol, meni je bolj pomembno, da so mulci na zraku, kot da imajo vsak dan sveže pripravljeno papico, zato jaz skuham več skupaj, pa dam po lončkih, pa zmrznit - itak se dost že s kuhanjem zgubi (čeprav res samo oparim). Pa porcije so tok majhne, da itak v šusu zmrzne. Vsaj vem kaj je not, v kupljenih pa bog ve (npr. sej veste, kaka rata v momentu banana, ko jo pretlačiš - ampak v kozarčku kupljena pa je prov lepa bela, pa brez dodatkov - kako???). Sej ne me narobe razumet, nisem a priori proti kupljenim kašicam, sam tavelik mi jih ni hotu jest niti pod razno, pa sem pol sama mogla nekako znajt - pa vrjemte, kljub najboljši volji ne znese, da bi to delal vsak dan sproti, ko mulci začnejo enkrat res jest - razen če si cele dneve doma al pa mate kuharco.

Sibil - Draž bi tudi včasih kaj Ditinega pojedu, pa mu kar dam, naj sam je. Ampak mam srečo, ker navadno poje kako žličko, dve, ker mu ni preveč dobro (njej naredim bolj vodeno pa čisto neslano) user posted image . Jaz bi na tvojem mestu napravla ornk porcijo, pa dala obema. Sej Patrik lahko sam je (pa naj je pretlačeno, če mu paše, ga bo že minilo, če ne prej, ko bo tamali sam držal banano - sej veš, da bo še prehitro - pol se boš pa jezila, kje so tisti cajti, ko si ti dajala jest, pa je bilo okrog vse še "relativno" čisto user posted image ), ti pa medtem poskbiš za Lukasa.

thaiss - svetski šulni user posted image user posted image user posted image , komaj čakam, da jih vidim v živo.

< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.8.2007 15:39:56 >

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7520
14.8.2007 15:35:29   
sezam
sibil - a tko to zgleda (uvajanje GH in starejši). Mi še nič ne dajemo, zato še ne vem kako bo pri nas user posted image

draja - Živa je pa ful cortik user posted image user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Sibil_)
Neposredna povezava do sporočila: 7521
14.8.2007 15:41:48   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
ps. za prespano noč se šteje, če spi 5 ur v kosu (po uni knjigi k jo ma Žabika)
JA POL SE PA JAZ BREZVEZE TOŽIM, SEJ MATIA SPI OD 21 h- 2h user posted image  TO BO LIH TEH 5 UR!!!

Shopping je mimo, skor so me karabinjerli zaprli k čevle švercam user posted image  user posted image  user posted image
No, sam da majo Matia pa Brina in Žiga nove čevle!!!
Erna tvoji so že predani, pa hvala za kofe in napolitankeuser posted image  mnjami!! Tinaaja tvoje oz Brinine pa ima  PBSuser posted image
Če pa si slučajno premislite je rok zamenjave 30 dni ( lahko jih ponosite in pol vrneteuser posted image )
Tinaaja prilepim še slikce iz user posted image  oddelka!!!

LeIna hvala za hoferjevo reklamo, jaz bom vzela bodije, ker so super, boljši od šparjevih, pa še v sušilcu se mi tok ne skrčijouser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: slumpo

pa še to ali veš kako se imenuje trgovina????

trgovina se imenuje Z- ENFANT

Sibil jaz Matii dajem sveže pripravljeno zelenjavo - sadje. Če kupim pripravljeno pa je to od Hippa; sem pa vzela od Plasmona piščančjo papico ki je v tamalih kozarčkih ( 2x 80g), tako da imam en kozarček za dva dni, saj mu zmešam k sveži zelenjavi. O teh ki se mešajo z vodo pa nimam pojma user posted image
Gluten - Matia je že parkrat dobu škorjo kruha za glodat, kar se pa mlečnih izdelkov, pudingov in jogurtov ... tiče bomo še počakali!!

dskubin jaz tudi skuham zelenjavo vsaj za dva dni, kje mam voljo in čas po en korenček kuhatuser posted image

Tinaaja evo:

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7522
14.8.2007 15:50:18   
thaiss
še dva para:
user posted image

user posted image

user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7523
14.8.2007 16:07:58   
tinaaja
Thaiss - HVAAAALLLLAAAAA user posted image slikce mi ze odpira user posted image vec po zs :) ps: a so te v trgovini kaj cudno gledal, ko si slikala user posted image user posted image user posted image user posted image jaz to vcasih naredim pa mojmu posiljam za mnenje, pa me mickn cudno gledajo user posted image user posted image

No tok za primerjavo, danes sem gledala ene od Geox-a - cena 40€ user posted image user posted image user posted image

Zdaj ko brina nekako prenasa vozicek, sem zgleda cist prevec zunaj. Ker v vozicku ne spi, kljub temu, da je koma. In se je prejle tok zdrla, da je bilo joj user posted image ker ni mogla zaspat. in sem imela mami in teto tukaj in sta valda zaceli - ja pa jo pusti,d a se zdere, saj pol zaspi user posted image user posted image user posted image mene tok razpi***** take zadeve. sploh ker ve, da nisem pristas te tehnike. da bom pocasi morala eno drugacno uspavanje zacet uporabljat, ne pa joske user posted image user posted image user posted image ja, jaz bi tud raje, da jo odlozim v pojstlo, se mala namehne, rece lahko noc mami in zaspi user posted image user posted image user posted image ampak ni tko... mal sem se mogla spucat..

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7524
14.8.2007 16:13:26   
erna14
thaiss-super res hvala,sm hotla da bi dobila eno ornk cokolado pa je nimajo tam v trafiki k je rekla da se jim polet tkoj vse stopijo tko da bos pa na kofetu namest na cokoladiuser posted image tole si pa ti dobr pofotkala a te je kdo kaj smesn gledov medtem k si slikala cevleuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  299 300 [301] 302 303   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Idealna razlika med sorojenci
jagodka7

Kolikšna je po vašem idealna starostna razlika med sorojenci?

1 leto (11%)

2 leti (45%)

3 leta (29%)

4 leta (7%)

5-8 let (7%)

Več kot 9 let (2%)

Število vseh glasov: 396

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!