dskubin
|
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i Kaka zelenjava ala špinača že, da bi pa japčke dajala zmrznit. Naš je dobu kr une iz spara jst pa ne dam prav dosti na to, kje pa mislite, da so jih meli od lanske jeseni pa do danes . Vitamini gor al dol, meni je bolj pomembno, da so mulci na zraku, kot da imajo vsak dan sveže pripravljeno papico, zato jaz skuham več skupaj, pa dam po lončkih, pa zmrznit - itak se dost že s kuhanjem zgubi (čeprav res samo oparim). Pa porcije so tok majhne, da itak v šusu zmrzne. Vsaj vem kaj je not, v kupljenih pa bog ve (npr. sej veste, kaka rata v momentu banana, ko jo pretlačiš - ampak v kozarčku kupljena pa je prov lepa bela, pa brez dodatkov - kako???). Sej ne me narobe razumet, nisem a priori proti kupljenim kašicam, sam tavelik mi jih ni hotu jest niti pod razno, pa sem pol sama mogla nekako znajt - pa vrjemte, kljub najboljši volji ne znese, da bi to delal vsak dan sproti, ko mulci začnejo enkrat res jest - razen če si cele dneve doma al pa mate kuharco. Sibil - Draž bi tudi včasih kaj Ditinega pojedu, pa mu kar dam, naj sam je. Ampak mam srečo, ker navadno poje kako žličko, dve, ker mu ni preveč dobro (njej naredim bolj vodeno pa čisto neslano) . Jaz bi na tvojem mestu napravla ornk porcijo, pa dala obema. Sej Patrik lahko sam je (pa naj je pretlačeno, če mu paše, ga bo že minilo, če ne prej, ko bo tamali sam držal banano - sej veš, da bo še prehitro - pol se boš pa jezila, kje so tisti cajti, ko si ti dajala jest, pa je bilo okrog vse še "relativno" čisto ), ti pa medtem poskbiš za Lukasa. thaiss - svetski šulni , komaj čakam, da jih vidim v živo.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 14.8.2007 15:39:56 >
|