|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.8.2007 16:17:27   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

Thaiss - HVAAAALLLLAAAAA user posted image slikce mi ze odpira user posted image vec po zs :) ps: a so te v trgovini kaj cudno gledal, ko si slikala user posted image user posted image user posted image user posted image jaz to vcasih naredim pa mojmu posiljam za mnenje, pa me mickn cudno gledajo user posted image user posted image

No tok za primerjavo, danes sem gledala ene od Geox-a - cena 40€ user posted image user posted image user posted image

Sem jo vprašala za katalog, in ker ga nimajo sem ji rekla da bom slikala user posted image  Se mi zdi da me ni juser posted image  5% dokler sem škljocala, pol ko sem pa na kup cote vlekla se je kr malo začela slinituser posted image  
Ko sem pa prišla še ene iskat pa mi je še VIP kartico nardila user posted image  user posted image  

Mi kupujemo nov voziček ,pa me zanima če kera pozna turbo limač trgovino???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7526
14.8.2007 16:18:36   
erna14
ps: a so te v trgovini kaj cudno gledal, ko si slikala user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem vidlauser posted image ,aja vidm da mava midve kar podobna mnenja glede joka,mene tud razpizdi ce mi kdo tko rece npr.naj ga pustim da ces sej se mora mal jokat,pa da ga bom tko sam scrklala pa da naj se mal dere mism halooooo men je to cist mim zakaj bi se mi dru ce ni treba ce ga lahko jaz potolazim pa je ceprav zaenkrat sam z josko al pa ce ga dvignem pokonc

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7527
14.8.2007 16:23:20   
tinaaja
a te je kdo kaj smesn gledov medtem k si slikala cevle

je rekla, da je za ene lublancanke, pa je blo vse jasn user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7528
14.8.2007 16:26:14   
tinaaja
Mi kupujemo nov voziček ,pa me zanima če kera pozna turbo limač trgovino???

nekje v mb naj b bila user posted image ko sem kupovala gracotov vozicek, so punce napisale, da Graco prodajajo tam. pa nisem nic na netu nasla in sem opustila tezjo, da grem tja pogledat. vec pa ne poznam, zal.

Ja vis thaiss, zdaj si VIP user posted image user posted image user posted image hehe mimogrde, kok parov pa si odnesla cez mejo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7529
14.8.2007 16:44:07   
erna14
no tinnaja ce bi vedla da bos tud ti mela cevle bi jih lahko tud zate pr moji frendici pustila pa bi ti jih jaz v cet dostavla.skoda

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7530
14.8.2007 16:53:29   
A-N-J-A
Naše mere:

9380guser posted image
70cm,samo ga ni čist rastegnila,doma je meru72cmuser posted image .
Vzeli so mu tud kri,da preverijo če je slabokrven,moram še poklicat.

Več drugičuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7531
14.8.2007 16:54:51   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: A-N-J-A
9380guser posted image

user posted image  bravo mami, dobro smetano maš user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dskubin

zato jaz skuham več skupaj, pa dam po lončkih, pa zmrznit

A, predelano je pa neki druzga - to bi pa jst tud! user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 14.8.2007 16:55:53 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7532
14.8.2007 16:59:44   
*sonchek*
ANJA - Bravo!!! Ti bom še jst svojga user posted image kej prpelala, da se bo mal priklopil, ker maš očitno dovolj robe user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7533
14.8.2007 17:05:25   
tinaaja
Anja user posted image user posted image user posted image A pol bodo nam tudi kri vzeli? Da se psihicno pripravim. Od kje pa vzamejo user posted image

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7534
14.8.2007 17:08:30   
A-N-J-A
Vzamejo iz prstka,naš je kar prespal.Ni nujno da ji vzamejo,našmu je pogledala pod učki,pa je blo bl bledo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7535
14.8.2007 17:42:31   
Anonimen
copy iz http://www.turbolimac.com/

SLOVENIJA
AJDOVŠČINA:
Vipavska 6 (Mercator), tel.: +386 (0)5 368 1970 pon-sub 8-20; ned 8-13h
NOVA GORICA:
Industrijska cesta 6, tel.: +386 (0)5 333 0643 pon-sub 9-21h
MARIBOR:
Puhova 1 (Mercator), tel.: +386 (0)2 4801 812 pon-pet 9-21; sub 8-21h
NOVO MESTO:
Kočevarjeva ulica 1, tel.: +386 (0)73 376 755 pon-pet 8-20; sub 8-17h

(odgovor članu A-N-J-A)
  Neposredna povezava do sporočila: 7536
14.8.2007 18:05:14   
tinaaja
a kaksna kaj ve, kaj je s tayo in lino?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7537
14.8.2007 18:56:54   
soncek78
Hello čvekice!

Mene že dolgo ni gor, ampak smo polno okupirani, ker delamo fasado ... pa sem možeku v moralno podporo...

GH- začeli smo jo uvajat  in se je kar obnesla... jemo. Začeli smo z jabolko, katero z veseljem zmaže... probali smo tudi korenček. No nad njim ni bila preveč navdušena...ampak ga je vseeno popapcala. Odpira usteka kot ptiček in zraven dela ammm... Prilagam slikico prvega poskusa uvajanja korenčka:
user posted image
Parkrat sem ji dala tudi rižolino, boljša ji je še vedno jabolka.  Aja, za zajtrk pa ji včasih dam piškotek Plasmon v mleko in z veseljem spije celo flaško.
user posted image
 Upam, da bo šlo tudi naprej tako v redu..

SPANJE - ponavadi spančkamo od 22:00 pa do 8:00. Je pravi mali zaspanček ta naša mala miška. Tako pa spimo zjutraj na mamini posteljci, ko gre tati v službo.
user posted image

Kravice že lepo pasemo...
user posted image

Kupili smo tudi čebriček in zdaj veselo čofota... pravi užitek jo je gledat.
user posted image
user posted image
in prijateljica račka ji pomaga čofotat...
user posted image

Pa še nasmeh iz stajice...
user posted image

Čestitke vsem minislavljencem za dopolnjene meseceuser posted image in nove dosežkeuser posted image !

Pošiljamo vam en lep pozdravček...

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7538
14.8.2007 19:20:46   
A-N-J-A
No da zdaj mal na daljše povem.Dobil je pikico in ni niti trznu.P je rekla da ima ful dobro koordinacijo rok,da lepo pase kravce,hrbtenico ima močno in ravno,ful se ji je odrival od podlage,preprijel je kocko.No bil je zelo pohvaljen,lahko že sedimo ,lahko začnemo jesti(ampak men se še ne dauser posted image ,saj ma dost mojo smetano).
Potem je bil pa tako utrujen da je dvakrat potegnu in mrknu,tko da ko so mu kri jemal je sam mal očke odpru prav začuden in naprej spaluser posted image .Aja pa za kri sem klicala in je vreduuser posted image .
Če pa kera rabi Bizoviške mlekarne se bomo pa zmeniluser posted image .

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 7539
14.8.2007 19:47:28   
tinaaja
piškotek Plasmon

vsebuje gluten in ga priporocajo po 6 mesecu. seveda se odloci sama. user posted image

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 7540
14.8.2007 19:51:26   
tinaaja
Anja, super za vse dobre info an pregledu. Jaz po eni strani komaj cakam pregled, po drugi pa me je groza reakcije na cepljenje. No, bo minilo, vsaj to. Ima pa brina en lisaj al nekaj na prsih veli 1x2 cm, moram pokazat, da mi da kaksno kremo.
Sem se zalozila s slivovimi kasicami in sokom, ce jo bo zaprlo. V mullerju jih nimajo, v intersparu pa. Kati - sem dobila kasico z jabckom in vanilijo, ceprav mislim, da je cena ornk nabita - skoraj 3€ se mi zdi. V mullerju so kasice od 1,05€ navzgor. Vsaj ta hipp hruska je bila tok.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7541
14.8.2007 20:03:38   
erna14
midva sva se zdele 3 ure potepala mal po lesnini mal po rutarju pa v pikapolonco sva sla po zogico in racke za v vodo pa tko je bil revez ze tako lacen da je dobesedno skor josko pojedu.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7542
14.8.2007 20:04:43   
erna14
ja jst sm tud ze parkrat na tayo in lino pomislna pa nimam pojma kaj in kako upam da je vse ok

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7543
14.8.2007 20:25:41   
sezam

a kaksna kaj ve, kaj je s tayo in lino?

Ne vem kaj je z njimi, samo jo včasih vidim, da je tu gor. user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7544
14.8.2007 20:28:26   
amy26
ANJA, Bor ima hude mereuser posted image user posted image user posted image  pa priden k ni nič jokal ko so ga pičili, nam oz. Eli pa na drugem cepljenju ni vzela krvi, no ja mogoče bo pa na naslednjem cepljenju, bomo videli

soncek78, luštna Nika, pa všeč mi je podlaga k jo imaš v stajici

Draja, Živa je pa tudi cukeruser posted image

Mojuser posted image  je šel pa glih kar v kino, sej bi šla jaz tudi sam se mi ni dalo, pa še Ela je zgodaj jedla pa bi si morala mleko zbrizgat, pa vprašanje če bi hotla flašo, tako da sem raje doma ostala. Imam vsaj mir pred vsemi, ker otroci spijo, mojga pa ni da bi visel pred tv-jemuser posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7545
14.8.2007 20:46:12   
A-N-J-A
Pazte zdaj!!!!!!Naša Ela je bla tok težka kot Bor pri 15-h mes,jao meniuser posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7546
14.8.2007 20:48:28   
draja
uuuuu bravo Bor in mami za kilažo in vse pohvaleuser posted image user posted image user posted image

Amy jaz tudi uživam zdajle v miru doma - Živa se bori še z zadnjimi močmi preden jo spanec odpelje v deželo sanj in pretepa zajčka, možek pa na košarki. No, ampak po svoje komaj čakam, da pride domov, da vidim, če bo imel kaj časa zameuser posted image . Sem pa jaz tudi taka ja - najprej gnjavim, da bi kam šla, pol ko smo pa na tem da gremo, pa se mi zdaj odkar imam Živo ne da - mi je vse preveč kompliciranouser posted image .

Erna bravo za shoping. A račke za v vodo so za Žigca al za vaju z možekomuser posted image ?

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 7547
14.8.2007 20:51:41   
draja
Anja jaz bi prej rekla, da jao Eli, k jo bo Bor lahko pretepal takoj ko shodiuser posted image . Ne, ne, saj tvoja dva se ne bosta kregala, sam ne moje mami vprašat, kako je imeti dva, ki sta leto in 10 mesecev narazen, ker midva z bratom sva se nonstop kregala in tepla, ampak eden brez drugega pa tud minuto nisva zdržalauser posted image .

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7548
14.8.2007 21:03:14   
tinaaja
Anja, pust kile, vazn je karakter user posted image user posted image user posted image

Brina se je tudi odzizala v spanje.. jaz probam se malo knjigo prebrat (pa rr), pol paMORAM za njo, da vsaj kaksno uro vec not dobim, da ne bom spet ob pol polnoci sla spat in ustala se preden zaspim ornk.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7549
14.8.2007 21:07:10   
K_a_t_i
Kwa je Žabika, še kr na sladoled čakaš? user posted image

Aja user posted image  - čer...

Prerolala 15km user posted image , dala mulca spat, zdej pa uživam najljubši sladoled in rr user posted image .

Tinaaja - a da so tok te kašice? Priznam, kriva - nimam pojma kok so... Sreča moja, za stvari, ki jih potrebujem, mi zaenkrat še ni treba gledat kok stanejo. Ne vem niti za plenice, niti za kruh,... No ja, če ne rabimo, pol pa se itak ne znajde v moji košari, niti če je zastonj! (k nimamo kam dat user posted image )

Sestrska ljubezen, ja user posted image . Mi2 sva se tud skoz klofale. Sam je tko fino, k čez 7 minut že pozabiš, da si bil skregan.

Kwa bote pa juter počele? Rabem kako fejst idejo user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  300 301 [302] 303 304   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Koliko ss ste imele?
metuljcek27

1 (79%)

2 (10%)

3 (3%)

4 (1%)

več (7%)

Število vseh glasov: 189

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!