|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
15.8.2007 7:54:42   
draja
Tejčica super, da sta s Tajo že OK!!!

Joj kolk lepo mojedva spančkata tamle v spalnici. Samo kaj naj, če je imela pa mala od 5:45 1 uro telovadbe z zvočno spremljavo v posteljici. Sem jo gledala in se sam smejala njenim vragolijam, samo zaspat pa po eni uri nisem mogla več nazaj. No, saj ni panike.

A greste vse nekam danes? Mi še nimamo ideje, ampak glede na to, da jaz ne maram preveč z avtom letat naokrog, bomo šli najbrž na kakšen dolg sprehod kar peš. Imamo kar nekaj izbire, tko da ni panike.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7576
15.8.2007 8:45:35   
tejčica
LeINA, joj, bogi malček.user posted image Upam da vam res ne bo treba iti ponovno na to spiranje.user posted image  Pa hvala za info o Hoferjevih bodijih. Jaz sicer nikoli nisem marala teh ki so "prekrižani " na ramenih (raje une s knofi) ker so se vsi pretegnili, sem pa vzele potem ene Hoferjeve s kratkimi rokavi pa so ful ok.user posted image  Po tej dobri izkušjni sem tako zadnjič cel kup takih bodijev nabavla v Leklerku (bogsigavedi kako se pravilno napiše) pa bomo vidli kako se bodo obnesli.

Zelenjava, jaz jo dajem v skrinjo (prej malo oparim). Še vedno boljše domač brokoli ipd. iz vrta v skrinjo, kot pa sredi zime kupljen v trgovini, ki sigurno ni zrasel zunaj. Moje mnenje. Zaenkrat pa hrano vedno pripravljam sama, nikoli kupljenih papic. Mogoče bomo kdaj kakšno probal.

Draja, Živo pa komaj najdeš v posteljici.user posted image  Pa luštkani šulenčki.user posted image  Mala je prava lepotička.

Amy, svetovne slikice. Prva pa je sploh za naslovnico.user posted image  Oba sta cortkana za popapat.user posted image

Lejci, vi ste pa tapravi dopustniki. Pa čestitke za nove cm in g.user posted image  Upam da se vam spanje kmalu kaj popravi.user posted image

Thaiss, vidim da je posel super zalaufal. Najbolje da kar porodniško prekineš in začneš z biznisem, sedaj ko stranke na kup letijo.user posted image

Sezam, u, s kakšnim zajtrkom si ti včeraj postregla.user posted image  A je kaj ostalo zame? No, bolje da ne, ker moj zajtrk je sadje, čeprav se take porcije ne bi branila.

IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

IZVIRNO SPOROČILO: sezam

IZVIRNO SPOROČILO: erna14
draja-vi mate pa tud tazga delfincka k mi,

Mi tud user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi tudi in to dva user posted image user posted image user posted image

Mi tudi dva.user posted image user posted image user posted image Je Vid oba dobil s telegramom, pa mu je enega takoj Taja zaplenila.user posted image  Saj sedaj se pa na obeh že prah nabira.

kricanje-a vas otroc kej kricijo nas tamal tok vriska kmal bo preglasil pavarotija vcr sva sla z mojmu v spara je tamal tok vriskal da ga je cel spar gledaluser posted image

Ravno sedaj to izvaja.user posted image  Leži na kavču pri mojemu, gleda v strop in klepeta - kriči.user posted image

Kresnička, lepo pozdravljea, po res dolgem času.user posted image  Pa user posted image  da se vam spanje zboljša. Glede GH pa poskusi še s čim drugim. Naš tudi ne mara korenčka, je pa jabolko, banano, brokoli, lubenico, krompirček, nektarino, pa še kaj bi se našlo, kar smo poskusili. Je nekaj časa malo štrajkal, zadnje dni pa spet je na polno. Mu GH dajem dvakrat na dan.

Jjasna, upam da vam ne bo treba čakat do enega leta, da bo Jure malo več spal.user posted image
Sonchek, super da krvavih nitk ni več v blaru.user posted image

Urnik za spanje - mi tudi prakticiramo tako, da se držimo večernega urnika. Najkasneje malo čez osem ima mali večerno flašo v ustih in običajno tako tudi zaspi. Se je parkrat zgodilo da smo večerni ritual opravili kasneje (pač drugače ni šlo) pa je bil mali že ful siten, zmatran.

Sibil, Taja ima 5 let, pa odkar Vidu pripravljam GH, tudi ona je njegove spasirane papice.user posted image  

thaiss-tole si pa ti dobr pofotkala a te je kdo kaj smesn gledov medtem k si slikala cevleuser posted image

Takole jaz fotkam po trgovinah pohištvo in keramiko.user posted image  Pol pa z mojim doma vse pregledava, predebatirava in kombinirava. Se pa vedno za kakšen steber, omaro, bilo kaj skrijem ko škljocam.user posted image

Anja, uuuaaauuu, tole pa so mere in pol.user posted image user posted image user posted image  Bravo Bor in mami z odličnim mlekom.user posted image

Soncek78, mala je itak lepotička, pa super da že lepo papcate GH.

Ekola, zmanjkalo cajta da bi vse prebrala in komentirala. Bo treba za plažo spakirat in Tajo zbudit, ker drugače bomo glih ob poldne tja prisopihali.

Uživajte.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7577
15.8.2007 9:15:00   
Pikca
Jutro,

Tinaaja vse naj naj za rojstni dan!

uf, včeraj ste ble pa produktivne, mi sploh ne rata prit na čisto z branjem...

pri nas smo fasali alrgijo - tokrat Živa - so se ji naredili eni fleki in ker tud smrka in ima malo vročine, sem že mislila, da je kaka nalezljiva bolezen, zdravnica je pa rekla, da je alergija, najverjetneje na hrano. Ne vemo pa še, na katero, tko, da ima zdaj tud Živa dietouser posted image , pa že tko je shujšala, od Anje Bor jo bo glih kar dohitel, sam še kakšna kilca je razlike...

pa fotkič smo pokvarili - razbili ekranček - na servisu niso mogli obljubit, da bo drug teden, pol gremo pa že na morjeuser posted image

včeraj sva bila pa s tamalim v BC in mi začne osvajat eni 2 bejbi v vozičku, ju bolje pogledam in ugotovim, da sta to Živa in Neža od NMJ! V živo sta še bolj srčkani pa ful sta bli pridni (njuna mami je sicer rekla, da ni zmeraj tako).

lepo se mejte na današnji praznični dan!

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7578
15.8.2007 9:35:43   
skačica
dobro jutro!

ne morem nič pisat, ker se z Izo puliva za tipkovnicouser posted image
mm                     ggtfdthn jh bbbbbbnm wtš

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 7579
15.8.2007 10:16:19   
A-N-J-A
Mi smo mel pa bolj slabo noč,Bor ni mogu spat se je kar premetavalgleda ga je cepljenje spet iz tira vrglouser posted image No pol sem ga nosila pa je le zaspal ob 5-h.Ob 7-h so pa smetarji prišli in so ga zbudili,ker smo mel odprto oknouser posted image .
Zdaj pa revček spet spi,mi smo pa hotl v Tivoli it,mogoče se pa pop.tja odpravmo.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 7580
15.8.2007 10:26:18   
Barči78
Prav rada bi vas prebrala, pa mam čas samo mal preleteti.

Tinaaja - vse najboljše user posted image user posted image

A-N-J-A - tole pa trpijo roke, a ne, res mora bit orn fant, naša Neja je tud mela pri 13. mesecih 9300 g, Žan je pa še večji manekenček user posted image

Spanje - čist zanič, reveža ful nekaj matra, celo noč se premetava, sem ga peljala v ZD; ker sem mislila, da je kaj z ušeski, ker gremo danes na morje, pa ni nič. Očitno bo zobek, ker se dlesni sploh ne smem dotaknit.

No tolk od mene, uživajte danes, ko mate možke doma, jest grem plavat.

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7581
15.8.2007 10:27:52   
tinaaja
joj anja, mene je tok user posted image pred ju3snjim cepljenjem .. upam, da bo bor spet back in action.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7582
15.8.2007 10:37:43   
skačica
tinaaja, vse najboljše za RD!

Mene je že zdaj strah cepljenja pa ga imamo šele 5. septembra.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7583
15.8.2007 11:03:06   
Anonimen
Tinaaja, vse najboljše!

No, mi imamo 2 cepljenje šele po dopustu in to 19.9. Drugače pa vsi bolančkani otroci, da bodo čimprej zdravi!

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 7584
15.8.2007 11:18:58   
Taya85
Cao punce!

Vidm da ste spet fulll načvekale!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

spanje da se mal pohvalm, mi spimo celo noč tam od 22.00-7.00 in potem od 8.30-10.30 in potem še parkrat po cca. 45 min user posted image , ja ni kej mamo  ful pridno pupo

Včeraj smo bili spet na pregledu v lj., kjer smo imeli uz in se tvorba (oz. tumor) ni povečal, tako da bodo zadevo spremljali in če bo vse ok bo v enem letu to izginilo.
Lina je vse prenesla super, čeprav smo čakali na uz-3h user posted image . Sploh nebom komentirala teka k**** zdravstva, ker sem brez besed.

GH mi papamo po cca. 1/3 frutka na dan, zmešanega z antibiotikom v prahu, ki je zelo grenek in ga Lina pljuva ven.......

obračanje iz trebuha na hrbet tega še ne obvladamo, se pa Lina obrača iz hrbta na trebuh samo na levo stran-a vaši se obračajo na obe strani.

Zobkov še nimamo, se pa slinimo kot user posted image .
Cepljeni 2. zaradi okužbe sečil tudi nismo bili.
Bom pripopala še kakšno slikco, pa ful bi rada spet vidla vaše user posted image , kdaj se spet kaj dobite??

Cao, pa lp vsem

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7585
15.8.2007 11:20:53   
Taya85
Vse najboljše za tino tudi iz naše strani!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 7586
15.8.2007 11:29:46   
K_a_t_i
Tina, vse najboljše!!! user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Taya85)
Neposredna povezava do sporočila: 7587
15.8.2007 11:41:53   
*sonchek*
Tinaaja - VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN! user posted image

Mi smo pa papali špinačo in krompirček - no ja, tiste obvezne 3 žliče, potem je pa začel ven pljuvat. Najbolj zabavno mu je, če me čist popljuva - se reži zraven ko nor user posted image

Evo, TUKAJ si lahko ogledate filmček našega cvilimoža...user posted image

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 7588
15.8.2007 11:51:14   
Taya85
No evo par slikic:

user posted image
Valjanje po postelji

Novi kotiček za Lino:
user posted image

Takole se pa guncamo:
user posted image

Pa fen nam je tud popi***user posted image
user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7589
15.8.2007 12:00:02   
tinaaja
Hvala vsem za cestitke user posted image user posted image user posted image

Sonchek - joj je dobr anej user posted image user posted image user posted image tok sem se nasmejala user posted image saj on bo imel pa ze pol leta, joj kok gre hitro.

Evo, midva sva pospravila stanovanje, moje je moral pol od vsega hudga na pivo user posted image No saj je res on garal, jaz pa bolj brino zabaval. ko je sel, je pa bila tecka do amena.. temle zobem zdaj ze vsako njeno tecnobo pripisujem, tko da boljs, da kmalu kaksen pride. sem ji poskusila dat mlecno kasico z jabuckomin vanilijo (zadeva je celo meni uzitna). hja, punca obvlada, ni kaj... obvlada kaj a ne - ko ji dam zlicko v usta naredi brrrrrrr in gre vse povsod drugam kot v njena usta user posted image no, itak mi je vseeno kam gre, bolj mi gre za uvajanje zlice in kaksnega okusa. mislim, da nam se kar dosti manjka do tega, da bo usta odpirala kot pticka in dejsnko kaj pojedla. ampak, saj imava cas in se nama nikamor ne mudi. ampak do 6 meseca bi bilo pa ze fino, da ve, da je zlica za papanje in ne za skropilnico.user posted image user posted image user posted image

taya, no lepo, da se javis. brina se je najprej tudi samo na desno obracala, na levo se tudi, ampak bolj pocasi in vec truda mora vlozit. drzim pesti, da tvor izgine user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 7590
15.8.2007 12:14:26   
Anonimen
Taya85 super slikce,tazadnja res zmagauser posted image user posted image user posted image

*sonchek* res lepo se oglasa vas cmrlj...upam,da pri nas tudi pride vriskanje na sporeduser posted image

(odgovor članu Taya85)
  Neposredna povezava do sporočila: 7591
15.8.2007 12:40:05   
urla
BUUUUUUUU!!!!

Verjele ali ne, od prejšnega tedna imamo spet internet in se seveda takoj pofočkam gor, pa vse do danes nisem prišla za računalnik. Smo imeli 3 tedenski mrk, ker smo zamenjali operaterja, pa je moru moj user posted image  vse za nazaj nadoknadit, tut scat ni šel.

Sem vas resnično poskušala šrebrati za nazaj, pa me je zmanjkalo tam nekje okoli 270 strani. Pa sem si rekla, da vas ne bom nikakor ujela, tako da sem prišpricala do sem.

Mi smo bili 1 teden v toplicah. Neskonlno uživali. Začeli smo uvajat gosto hrano pred 14 dnevi in glej ga zlomka, tudi Katja (isto kot Tian) ne mara sadja. Pa tako sem si želela, da bi ga, pa očitno očka in mamica že tako ali tako pojesta preveč sadja. Zelenjavo pa obožuje.

Zdej mam Tiana na počitnicah, jest se mu pa pridružim jutri.

Mamo tut 3. ceplenje jutri. Me prav zanima kolk je Katja že težka. Pol me pa ne bo do konc tedna.

Vsem bolanim želim čim hitrejše okrevanje user posted image .

Vsem slavljencem pa seveda čestitke.

Upam, da mi bo sedaj uspelo slediti, drugače grem pa po enga ruterja in si še na prenosniku naštimam net, ker tole je bilo pa prav too much.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7592
15.8.2007 17:02:59   
tejčica
No, nam je uspelo iti na plažo.user posted image  Ampak kakšna gužva... Taja je bila skoraj cel čas v vodi, prvič pa se je namakal  tudi Vid. Najprej je malo zacmizil in se stresel, potem pa se je začel smejati.

Tinaaja, vse najboljše. user posted image Jutrišnje cepljenje pa naj bo brez reakcije.

Draja, upam da ste izkoristili ta lep dan in jo kam mahnili.

Pikca, eno user posted image  za Živo, da se alergija umiri in da punca pridobi kaj na teži. Kako prijetno je moralo biti to nepričakovano srečanje z NMJ.

Skačica, prevod prosim.user posted image

Anja, upam da reakcija hitro popusti.

Barči, uživajte na morju.

Taya, user posted image  da so rezultati uz-ja dobri. Pa user posted image  za naprej, da tvorba čimprej izgine. Luštkane slikice, zadnja pa je definitivno zmagovalna. Ne moreš verjet kera čupa.user posted image

Sonchek, user posted image . Je simpatičen mali da je kaj.

Urla, helou nazaj.user posted image  Dobro opravite jutri na cepljenju.

Moj in Taja sta že odšibala ven, jaz pa čaaaaakam da se Vid zbudi in jima slediva. Takole pa sedaj dremlje naš mali.

user posted image

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 7593
15.8.2007 17:28:37   
K_a_t_i
Tejčica, a tko je zaspal, al se je okrog zasuknu v snu user posted image ?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7594
15.8.2007 19:24:30   
*sonchek*
Mi smo se pa cel dan potepali po živalskem vrtu, šli na kosilo in šele zdaj prišibali domov. Vroče je bilo za znoret - pa še klobuček smo pozabili doma in si ga je mulo kar od očija sposodil user posted image

user posted image

Je bil pa čist navdušen nad opicami - smo morali stati tam skor pol ure, da si jih je v miru nagledal
user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7595
15.8.2007 19:29:09   
erna14

Takole jaz fotkam po trgovinah pohištvo in keramiko. Pol pa z mojim doma vse pregledava, predebatirava in kombinirava. Se pa vedno kalšen steber, omaro, bilo kaj skrijem ko škljocam. [/quot
tejcica-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kok ste ve face
sonchek-kok je dobr,zdele je nas tamal gledov tale filmcek z mano in je zac el zraven tko "govort" da sm se skor uscala od smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
cebricki-do kdaj se lahko uporablja cebricke k ne vem ali se mi ga se sploh splaca kupt
pamperske-v lidlu so znizane za 10%
danes smo ble pa z tasco celo popoldne v mostecu je blo tok lustn valda deci pa doma pred tv user posted image

tinaaja vse najboljse za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image velik ljubezni in srece

draja-midva mava ribiceuser posted image user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7596
15.8.2007 19:30:04   
erna14
no tole sem pa nardila

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7597
15.8.2007 19:51:54   
tinaaja
obiski sli, mala spi, jaz sem nazrta do amena user posted image
se enrkat hvala vsem za cestitke.. se letos imam 2 spredaj, drug let bomo pa ze v 4 desetletje stopli user posted image user posted image user posted image

vid pa zna spat user posted image user posted image user posted image

pikca, upam, da ziva nima alergije, da je vse skupaj en slucaj.

no jaz sem teti, ki je neonatolog, pokazala un lisaj od brine in lahko so gljivice pravi. bo jutri P povedala in dala kremo, ce bo treba. ni sploh nic hudega, ampak vazno da pocajtamo.

urlaaaaaa ... ja zivjo no user posted image a katja ze hod user posted image user posted image user posted image user posted image

grem lenarit... pa na siso user posted image

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7598
15.8.2007 20:03:10   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

se letos imam 2 spredaj, drug let bomo pa ze v 4 desetletje stopli user posted image user posted image user posted image

MLADINCI... user posted image

Za vse, ki dajete čaj - jst sem dons pod robom opazila plesen (ni treba posebej poudarjat, da je mulcu bil v trenutku odvzet veselje pitja čaja) user posted image . Tko da, očitno bomo poleti tudi od čaja flaše sterilizirali...

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7599
15.8.2007 20:14:29   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja

se letos imam 2 spredaj, drug let bomo pa ze v 4 desetletje stopli user posted image user posted image user posted image

MLADINCI... user posted image

zadnja serija PIONIRCKOV user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  302 303 [304] 305 306   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

minecraft
jang

KDO POZNA MINECRAFT IGRICO JO LAHKO OCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! PROSIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5 (odlično) (32%)

4 (prav dobro) (5%)

3 (dobro) (24%)

2 (zadostno) (3%)

1 (nezadostno) (6%)

manj kot 1!!! (30%)

Število vseh glasov: 63

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!