|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2007
14.8.2007 21:13:41   
tinaaja
Sreča moja, za stvari, ki jih potrebujem, mi zaenkrat še ni treba gledat kok stanejo.

ti, a pa kdaj razmisljas, kok bi lahko letno prihranila, ce bi na to gledala. namrec, jaz nikoli ne gledam na ceno (no skoraj).. pa sva se zadnjic malo pogovarjala z mojim, kok bi prisparala, ce bi malo gledala na to. npr. sladoled stracetella leone je stal 2,6€ za L. Carte dor pa 4,6€ za L. Katerega vzet, oba isti okus, pojes itak oba, ampak carte dor je men boljsi. In vzamem Leone.. guess what ... na blagajni vzamem pakungo in nesem nazaj in vzamem carte dor, da tkole pa ze ne mislim sparat. da ce si bom kupila, si bom dobro. ampak verjetno pri nakupi 50€ lahko prisparas vsaj 5€ in pol ce to v enem letu sestejes, je lahko kar vsota. ahhh upam, da me kdaj zgrabi sparovnost - pa ne iz nuje, ampak razuma.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7551
14.8.2007 21:15:31   
tinaaja
Se to.. od kar so € pa oitak sploh ne vem vec, kok je kaj user posted image Se zmer gledam cene v sit.

JAz bom pa jutri ... se postarala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7552
14.8.2007 21:16:13   
Žabika
Kati: ti user posted image ek. Skoraj ob 2h so prišli. Pa me je un dostavljač na vratih tko lepo pogledu, da sem jim vse oprostila. Me je Hana to res dobro naučila.
No zame veš kaj bom jutri počela, pa me ne moreš pokopirat. No pa da še drugim povem; gremo v Trst, pa ne po ta lepe šulenčke, ampak k enim na obisk, k majo "svoje" morje, pa še bazen. Tako da Fred je pripravljen, pa da vidimo če otrok res zna plavat.

Anja: to pa je kilaža. Zdej pa samo DVD od Vzajemne poglej, pa mislim, da bo utež za tiste vaje več kot zadost težka. Bravo za tvojo smetanco.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7553
14.8.2007 21:23:02   
K_a_t_i
Najraje imam šparanje z odpovedovanjem user posted image  (u, sem pršparala 2e, ker si nisem kupla čigumijev user posted image ). Veš kako je to - ponavad kupim tisto kar mi je dobro. Namreč - če mi ni dobro, potem ne pojem. In posledično - ja, gre v smeti user posted image . To, da bi lavfala po več trgovinah in nabavljala v vsaki nekaj ker je ceneje, ne pride v poštev, ker prvič daš tok za bencin, da nisi neč prišparal, kar je pa še bolj pomembno - gre moj čas, ki je najbolj omejen.

Edina stvar, ki mi gre v zadnjih parih mesecih res v nos in kjer bi lahko prihranila resne denarce, so vse oštarije, kjer se me dnevno najde. AMPAK, sem dala na vago dinarčke in družbo in ugotovila, da mi ne bo noben poplačal vseh prijetnih uric, ko se družim z malimi in velikimi prijatelji user posted image . Saj bo še prekmalu minilo! Tko da...

Neke fore si mi obljubljala zjutraj user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7554
14.8.2007 21:26:11   
A-N-J-A
draja moj pravi da komi čaka da Bor zraste da se bo branuuser posted image .
tinaaja zaenkrat je Elin karakter boljuser posted image ,zato pa jaz nočem shujšat,ker se mi bo karakter pokvaruuser posted image .

O šparanju pa jaz ne bi,moja mami prav da sem grozno zapravljiva(za otroke)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7555
14.8.2007 21:29:07   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: erna14
bos pa na kofetu namest na cokoladiuser posted image KAFE SE VSAJ NA RIT NE PRIMEuser posted image

Evo, Matia pančka, tatko pa fuzbal gleda in to dve tekmi isočasno (slika v sliki); še porajtal me ni, da tle zraven klofamuser posted image user posted image
sem našla Turbo Limač v Novi Gorici,vozek je rezerviran in v soboto ga gremo iskatuser posted image
Leina vseeno hvala za kontakte!!
Tinaaja katerega Gracota pa si iskala oz. kupla??

Super kilaža Bor user posted image  user posted image

soncek78 ke lepotička je tvoja Nika, kdaj jo boš kej na kafe pripeljala???

Kati jaz bi tudi kako idejo za jutri, kam naj se damo???

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 7556
14.8.2007 21:33:37   
tinaaja
Tinaaja katerega Gracota pa si iskala oz. kupla??

cocoon-a.  v us so gracoti eni izmed top vozickov, pri nas pa cist neznani. katerega pa si ti vzela?

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7557
14.8.2007 21:34:04   
thaiss
Žabika lepo se čofotajte jutri, pa škoda k bojo trgovine zaprteuser posted image

šparanje user posted image user posted image user posted image  te besede ni v mojem slovarjuuser posted image

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 7558
14.8.2007 21:36:08   
tinaaja
šparanje te besede ni v mojem slovarju

jaz se jo pa tok trudim naucit, pa ne gre... damn user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7559
14.8.2007 21:44:55   
thaiss

a tega???

user posted image

tega od Bebe Conforta mam rezerviranega

user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7560
14.8.2007 21:46:12   
tinaaja
ja, tega oz taksnega user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7561
14.8.2007 21:48:16   
tinaaja
graco ima podobno zadevo tej od BC
user posted image
mosaic

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7562
14.8.2007 21:48:27   
K_a_t_i
Thaiss, a si že ugotovila, kak fini datum mata najina sončka - 27.02.07 (2×po 2-7, sam ene nule so še tam vmes user posted image ). Mater mam cajt... Grem spaaaaaaaaat. Nočko!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 7563
14.8.2007 21:54:36   
Anonimen
Anja, bravo za mere Bora! Očitno pije samo smetanco!user posted image

No, danes je Jure malo čudno kakal, so bile v blatu neke temne nitke in mami paniko zagnala - takoj po nasvet k *sonchku*, ki je že prava malo strokovnjakinja za drekce. Pa še dr. sem poklicala, pa me je takoj vprašala, če sem mu dala kakšno banano - pa sem jo res in to je bilo to! Včeraj sem mu dala prvič malo banane za probat...

Je pa danes od najinega fotografa, ki naju je slikal na poroki žena rodila sina Luka - 4560g in 56cm! user posted image Je pa tudi ona tu gor na RR-ju. Je bilo prav hecno, ker  sva šla k njima domov pogledat kako on slika, nama je predstavil svoje izdelke in sva tam spoznala tudi njo in sinka Žana. Potem pa naslednji dan na RR v avatarju vidim tega sinka in ugotovim, da je to ona. In potem je bila poroka, in po njej (cca. 1 mesec) sva šla po poročni album... in dan prej sem na RR-jku videla, da je noseča, da je delala tisti dan test je bil pozitiven. In jest to mojemu povem, da je noseča, da sem prebrala tu gor... no, in greva po album, ona čestita mojmu za poroko, on pa njej za nosečnost. In oba sta skor padla dol, ker je vedel... in pol bo men kdo govoril, da smo ženske največje goflje...user posted image

Nočko!

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7564
14.8.2007 22:02:43   
A-N-J-A
jjasna ta je pa dobrauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7565
14.8.2007 22:06:48   
tinaaja
jjasna, moj bi kar malo user posted image , ce bi se to nama zgodilo, da spet vse scvekam na forumu user posted image user posted image user posted image je sploh bolj obcutljive sorte glede tega, kaj pove komu user posted image  

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7566
14.8.2007 22:19:16   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

Thaiss, a si že ugotovila, kak fini datum mata najina sončka - 27.02.07 (2×po 2-7, sam ene nule so še tam vmes user posted image ). Mater mam cajt... Grem spaaaaaaaaat. Nočko!

tanajtaboljši datum!!!!

Tinaaja se gledala tega Mosaica, ni bad!! Sam v Trstu je cena 153€, se mi zdi malček preveč, saj smo že za BC LOOLA dali 650€ user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 7567
14.8.2007 22:36:48   
Anonimen
Brina in Jure mata tud dober datum: 21.3.07 = 21/3=7user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 7568
14.8.2007 22:42:41   
Anonimen
evo pa se moj cajt danes prisel user posted image

nam bojo tud kri vzeli...oktobra ko imamo naslednjo P mormo kak dan prej v laboratorij kri dat pa vrecko na lulcka anstimat,da se bo polulat notr....

ja jst sem glih vecraj zasledila tayo tuki gor....

Živa princeska malauser posted image ..mi mamo tud tega delfincka in ga skrat prav rad mece sem in tja pa malo v usta....

A-N-J-A  za vase mere pa samo user posted image

Nika lepoticka mala user posted image

Žabika
  da se bo fred fajn odrezal user posted image

zdej mam pa se kar nekaj fore do 1.00 ko pride user posted image iz sluzbe...ni da ni,kar ne bom pregledala dans tu gor user posted image

ce hocte videt satelistki posnetek svoje hise http://www.geopedia.si/ naslov vtipkat v iskanje pol pa ortofoto pa poklikat kolker se da povecat

jjasna user posted image

(odgovor članu thaiss)
  Neposredna povezava do sporočila: 7569
14.8.2007 23:17:10   
Anonimen
full  dobra stajica user posted image http://www.bolha.com/oglas2553490

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7570
15.8.2007 0:08:20   
Anonimen
tinaaja vse naj naj za tvoj rojstni danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 7571
15.8.2007 7:04:23   
tinaaja
jutro user posted image
leina - hvala. evo moje dete mi je ze dalo darilo user posted image samo 2x se je zbudila ponoci, tko da juhuhu user posted image vstala sem sicer ene 7x, ker se je nekaj premetavala in nisem vedela, a je pokonc ali ne, ampak ni panike. zjutraj pa mi je se malo zapela - tok je dobra, kar neke glasove spusca, cist kot bi pela. in je fotrcek se spal in se obrne k njemu in zacne njemu pet. valda se je mogu obrnit in z nasmehom zacet dan, k ga je pa tko poklicala iz sanj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7572
15.8.2007 7:21:21   
A-N-J-A
tinaaja Happy birthdayuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa da se ti uresničijo vse želje svetauser posted image !

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 7573
15.8.2007 7:32:01   
draja
user posted image user posted image  Tinaaja vse najboljše! Bodi še naprej tako srečna s svojo družinico, pa naj se vam ravno ob pravem času družinica še poveča!user posted image user posted image
En user posted image  od naju z Živo!

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7574
15.8.2007 7:45:02   
tejčica
Juuuutroooo!user posted image

Čestitke vsem današnjim in včerajšnjim slavljenčkom.user posted image

Midve s Tajo sva bile že včeraj obe ok, tako da nas cel dan ni bilo doma. Že zjutraj sva z mojim maledva peljala v varstvo tašči, midva pa spet izbirat ploščice in tokrat tudi naročit.user posted image  Pol pa moj v službo, jaz pa k njegovim in smo bili s Tajo in Vidom cel dan gor, da se je avto luftal.user posted image  Ga je moj prejšnji večer pošteno zdrgnil, ampak vonj je še kar ostal, tako da sem ga jaz včeraj spet pucala notri in potem se je sušil. Sem se pa ko je Taja bruhala kar ustrašla, ker mi je tašča ravno tisti popoldan rekla, da tu doli razsaja rota virus in da je polna bolnica otrok. In meni čez par uric Taja bruha. Sam da je mala ok, smrad bo pa že izginil.user posted image

Danes pa imamo v planu plažo. In to vsi štirje.user posted image

Vidim da ste imele včeraj vse preveč časa in me sedaj čakajo štiri strani za prebrat.

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 7575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  301 302 [303] 304 305   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenje v javnosti – zakaj še vedno sproža...
Čeprav je dojenje naravno in ključno za zdrav razvoj otroka, še vedno sproža nelagodje, če poteka v javnosti. Zakaj je t...

Katero ime vam je všeč?

Marija (14%)

Anamarija (52%)

Ivana (34%)

Število vseh glasov: 11496

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!