tejčica
|
LeINA, joj, bogi malček. Upam da vam res ne bo treba iti ponovno na to spiranje. Pa hvala za info o Hoferjevih bodijih. Jaz sicer nikoli nisem marala teh ki so "prekrižani " na ramenih (raje une s knofi) ker so se vsi pretegnili, sem pa vzele potem ene Hoferjeve s kratkimi rokavi pa so ful ok. Po tej dobri izkušjni sem tako zadnjič cel kup takih bodijev nabavla v Leklerku (bogsigavedi kako se pravilno napiše) pa bomo vidli kako se bodo obnesli. Zelenjava, jaz jo dajem v skrinjo (prej malo oparim). Še vedno boljše domač brokoli ipd. iz vrta v skrinjo, kot pa sredi zime kupljen v trgovini, ki sigurno ni zrasel zunaj. Moje mnenje. Zaenkrat pa hrano vedno pripravljam sama, nikoli kupljenih papic. Mogoče bomo kdaj kakšno probal. Draja, Živo pa komaj najdeš v posteljici. Pa luštkani šulenčki. Mala je prava lepotička. Amy, svetovne slikice. Prva pa je sploh za naslovnico. Oba sta cortkana za popapat. Lejci, vi ste pa tapravi dopustniki. Pa čestitke za nove cm in g. Upam da se vam spanje kmalu kaj popravi. Thaiss, vidim da je posel super zalaufal. Najbolje da kar porodniško prekineš in začneš z biznisem, sedaj ko stranke na kup letijo. Sezam, u, s kakšnim zajtrkom si ti včeraj postregla. A je kaj ostalo zame? No, bolje da ne, ker moj zajtrk je sadje, čeprav se take porcije ne bi branila. IZVIRNO SPOROČILO: thaiss IZVIRNO SPOROČILO: sezam IZVIRNO SPOROČILO: erna14 draja-vi mate pa tud tazga delfincka k mi, Mi tud mi tudi in to dva Mi tudi dva. Je Vid oba dobil s telegramom, pa mu je enega takoj Taja zaplenila. Saj sedaj se pa na obeh že prah nabira. IZVIRNO SPOROČILO: erna14 kricanje-a vas otroc kej kricijo nas tamal tok vriska kmal bo preglasil pavarotija vcr sva sla z mojmu v spara je tamal tok vriskal da ga je cel spar gledal Ravno sedaj to izvaja. Leži na kavču pri mojemu, gleda v strop in klepeta - kriči. Kresnička, lepo pozdravljea, po res dolgem času. Pa da se vam spanje zboljša. Glede GH pa poskusi še s čim drugim. Naš tudi ne mara korenčka, je pa jabolko, banano, brokoli, lubenico, krompirček, nektarino, pa še kaj bi se našlo, kar smo poskusili. Je nekaj časa malo štrajkal, zadnje dni pa spet je na polno. Mu GH dajem dvakrat na dan. Jjasna, upam da vam ne bo treba čakat do enega leta, da bo Jure malo več spal. Sonchek, super da krvavih nitk ni več v blaru. Urnik za spanje - mi tudi prakticiramo tako, da se držimo večernega urnika. Najkasneje malo čez osem ima mali večerno flašo v ustih in običajno tako tudi zaspi. Se je parkrat zgodilo da smo večerni ritual opravili kasneje (pač drugače ni šlo) pa je bil mali že ful siten, zmatran. Sibil, Taja ima 5 let, pa odkar Vidu pripravljam GH, tudi ona je njegove spasirane papice. IZVIRNO SPOROČILO: erna14 thaiss-tole si pa ti dobr pofotkala a te je kdo kaj smesn gledov medtem k si slikala cevle Takole jaz fotkam po trgovinah pohištvo in keramiko. Pol pa z mojim doma vse pregledava, predebatirava in kombinirava. Se pa vedno za kakšen steber, omaro, bilo kaj skrijem ko škljocam. Anja, uuuaaauuu, tole pa so mere in pol. Bravo Bor in mami z odličnim mlekom. Soncek78, mala je itak lepotička, pa super da že lepo papcate GH. Ekola, zmanjkalo cajta da bi vse prebrala in komentirala. Bo treba za plažo spakirat in Tajo zbudit, ker drugače bomo glih ob poldne tja prisopihali. Uživajte.
|